Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 13, 2024, 01:56:17

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Анкета
Въпрос: Как е правилно според вас?
приятелките - 51 (47.7%)
момиченцата - 56 (52.3%)
Общ брой гласове: 107

Страници: 1 2 3 [4] 5 6 ... 33   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Шаферката - втора булка  (Прочетена 205683 пъти)

˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙

Leader
Публикации: 8604

·٠•●♥☆Щастлива, Слънчева, Успешна ☆♥●•٠·

Моят сватбен албум

« Отговор #45 -: август 23, 2006, 12:21:00 »

Да, разбира се!!! Защо да не й харесат!!!  LOVING

Извинявай, ако съм те засегнала, meggi! give_rose
Активен
tsveteli
Ентусиаст
**
Публикации: 57

« Отговор #46 -: август 24, 2006, 13:49:05 »

Дано не съм закъсняла с отговора, но ако имаш възможност да отидеш до Истанбул има страхотни шаферски рокли  и на доста прилични цени и избора е много голям. Аз на моята шаферка и я купих от там, тя беше на 12 години и роклята и беше почти мой размер за 35 лева.  http://www.snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=623942
« Последна редакция: август 24, 2006, 13:53:22 от tsveteli » Активен
Яни
Сватбен ГУРУ
Публикации: 526

« Отговор #47 -: август 24, 2006, 14:29:06 »

Цвети, извинявай, но това не се отваря, а ми стана интересно!  Wink
Активен
petya_nic
Регистриран

Публикации: 3

« Отговор #48 -: август 24, 2006, 23:47:15 »

Момичета благодаря за отзивчивостта! good  angel
Но след дълго търсене в нета и по магазините в Пловдив и Асеновград, най-накрая си седнах на дупето и измислих долу-горе модела.
Проблема с повечето рокли за толкова малки деца е че са някак си бебешки с много пандефлюшки, харбалички, цветенца и стоят много смешно (все едно че съм облякла куклата ми от преди 20 г.). Моята идея е да е нещо изчистено и да се доближава до булченска рокля, но естествено без бюстиета и цепки.
Майка пое ангажимента да я ушие.
Обещавам след свадбата да ви покажа и снимки.  kiss2
Активен
˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙

Leader

Моят сватбен албум

« Отговор #49 -: август 25, 2006, 08:07:52 »

good Браво на теб!!!  good
Чакам с нетърпение да видя!!! danceg hiphip
Активен
Milizandra
Любопитен
*
Публикации: 41

« Отговор #50 -: август 27, 2006, 15:35:26 »

Алоха и от мен!Ще съм шаферка на purity и съм толкова развалнувана yahoo, че прочетх всичко що имаше писано относно шаферството!! biggrin Роклята ми е готова (лилавичка), измислила съм прическата и всичко, но ме интересува до младоженците ли трябва да стоя докато се венчаят или някъде по-настрани?
Чакам да ме посъветвате, че ше откача от вълнение вече  crazy айди изчезвам...
Активен
dgudge
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1007

Щастлива съпруга и майка

Моят сватбен албум

« Отговор #51 -: август 28, 2006, 18:54:03 »

Шаферките да не се притесняват имат много малко задължения , предимно да помагат . Трябват при излизането от дома да помогнат на родителите с нещата които трябва да се вземат , в съвета да поемат цветята, в ресторанта при минаването на младоженците да поздравяват гостите с подаръчетата или там каквото са приготвили. В църката стоят отзад зад кумовете и нищо не правят. Моите шаферки ги инструктирах да са в розово , но накрая и двете бяха в лилаво , важното е че серазличаваха  danceg но не мисля че трябва да са в бяло Wink
Активен
Яни
Сватбен ГУРУ

« Отговор #52 -: август 29, 2006, 09:15:05 »

Аз лично съм за различен цвят за роклите на шаферките, трябва да се открояват все пак. Надявам се сте гледали филма "Моята голяма гръцка сватба"-много се забавлявах с приготовленията на шаферките в деня на сватбата! *ROFL*А те бяха от много слабички до една мноооого яка шаферка-и всичките натъпкани в бледо сини рокли!  kezz Но беше хубаво. Иаше и малки шаферчета-този вариант е много готин! Вървят първо мъниците , а след тях приятелките! Жалко, че на нащата сватба нямах шаферки... cray
Активен
˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙

Leader

Моят сватбен албум

« Отговор #53 -: август 29, 2006, 14:04:58 »

Аз ще има една шеферка, тя ще е в рокличка цвят пепел от рози!  LOVING Ох, миличката е такава емоция..., все едно съм аз,но в умален вариант, тя е на 10 г.  tease
Активен
Яни
Сватбен ГУРУ

« Отговор #54 -: август 29, 2006, 14:43:19 »

Аз ще има една шеферка, тя ще е в рокличка цвят пепел от рози!  LOVING Ох, миличката е такава емоция..., все едно съм аз,но в умален вариант, тя е на 10 г.  tease
Не му е лесно на миличкото! Но пък цвета за роклята е убийствен!  good
Активен
˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙

Leader

Моят сватбен албум

« Отговор #55 -: август 29, 2006, 15:05:51 »

Е, няма начин, то тя е една кипра!!!  blush
Направо ще е като втора булка!  Wink LOVING
Активен
dgudge
Сватбен ШАМАН
*

Щастлива съпруга и майка

Моят сватбен албум

« Отговор #56 -: август 31, 2006, 10:18:52 »

Моите шаферки бяха две голями на 22 и 28 години и двама шафери 24 и 22 години имах и една малка кукла на 2годинки . Мисля че си трябват поголями шафери на нас много ни помогнаха , но за втора булка не знам- те се суетяха около родителите а ние нищо не правехме blush Само кипренето им може да се каже че е ама то прилиа повече на абитуриентско сутене. По съм съгласна за второ булка да кажа н амалките куклички с белите рокли, които си приличат с булката. Girl_sing
Активен
slavivo
Регистриран

Публикации: 3

Моят сватбен албум

« Отговор #57 -: август 31, 2006, 20:37:30 »

Чета и чета, но не мога да открия отговор на този въпрос - трябва ли да има шаферка? Не може ли да са само шафери?  Blush

Благодаря!
Активен
˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙

Leader

Моят сватбен албум

« Отговор #58 -: септември 01, 2006, 08:25:42 »

Ми по принцип има шеферка/и!!! give_rose Може би е по-прието да са момичета!!! Но тук имаше и снимка на "шаферчо"!!! hiphip danceg yahoo kiss2

Според мен както може да са само шаферки, защо да не са и само шафери? Всеки си преценява!!! Успех!! good
Активен
dgudge
Сватбен ШАМАН
*

Щастлива съпруга и майка

Моят сватбен албум

« Отговор #59 -: септември 01, 2006, 15:38:17 »

Аз имах и шаферка -малка,шаферки и шафери так аче вие си преценявате , но по принцип братя и сестри неомъжени си е прието че са шафери.Затова аз имам една сестра  и младоженеца един брат те бяха шафери и една от най добрите ми приятелки беше втората шаферка а друг приятел беше шафер. Шаферките помагат в ресторанта с подаръците за гостите а шаферите поемаха подаръците от гостите в съвета всички помагаха за цветята , които после използваха да доукрасят ресторанта , то те са си много иначе. Това е според мен относно шафери и шаферки може да има колкото и каквито поискатЗа малките е казано че трябва да има момче и момиче за адет на младото семейство да си имат и от двете!
Активен
Страници: 1 2 3 [4] 5 6 ... 33   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: