Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 14, 2024, 18:36:55

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Анкета
Въпрос: Как е правилно според вас?
приятелките - 51 (47.7%)
момиченцата - 56 (52.3%)
Общ брой гласове: 107

Страници: 1 ... 24 25 [26] 27 28 ... 33   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Шаферката - втора булка  (Прочетена 205867 пъти)

pleasure
Баш Майстор
**
Публикации: 1975

love is in the air....

Моят сватбен албум

« Отговор #375 -: септември 04, 2007, 08:39:39 »

Диди..страхотна е...и шаферката и роклята й... girl_in_love
Моята малка шаферка, беше толкова ентусиазирана,а но когато дойде на сватбата и всичките тези хора..май е постреснаха... :girlsigh:малката се заби някъде под полите на майка си...и въобще не се появи през цялото време... Girl_hide то голям срам беше, голямо чудо. Което пък не и беше попречило да разкаже на другия ден в цялата детска градина, че тя е била "малката булка"... laugh laugh laugh Душици...какво да ги правиш... pardon
Активен
maria_lakova
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4170

Моят сватбен албум

« Отговор #376 -: септември 04, 2007, 11:00:02 »

Пу, много е сладка бонбонката  girl_in_love
Представям си ги заедно с шафера като застанат един до друг - ще бъдат прелестни  girl_in_love
Да ги снимате двамата заедно, ей !  photograph
Активен
nqma me
Сватбен ГУРУ
Публикации: 654

« Отговор #377 -: септември 04, 2007, 18:52:51 »

Хей,много сладичка е малката принцеса.....и 6те прилича на булката...... Bravo
Активен
Вероника
Публикации: 3502

Моят сватбен албум

« Отговор #378 -: септември 05, 2007, 12:10:34 »

Много сладка шаферка - браво  Bravo Прелестна е  kiss2
Активен
Вероника

Моят сватбен албум

« Отговор #379 -: септември 05, 2007, 12:18:07 »

Моите шаферки ще са две - една на 10 и една на 13 години   smile въпросът обаче е че едната е в Шумен а другата в Плевен  Wink и така понеже едната е малка а другата се мисли за голяма роклите като модели ще са различни моделир за което се радвам ще бъдат интересни. Аз искам да са от един плат роклите и един цвят раззбира се, но как ще стане незнам и двете са на училище аз съм в София  sad . Мислих и реших да им купя плата и всяка в града да шие каквото харесва ама дали ще стане незнам. Помагайте, може да имате по-добри идеи или да сте се сблъсквали вече  Wink
Активен
Little_Sweet_Didka
Баш Майстор
**
Публикации: 1731

Моят сватбен албум

« Отговор #380 -: септември 05, 2007, 12:23:44 »

Моите шаферки ще са две - една на 10 и една на 13 години   smile въпросът обаче е че едната е в Шумен а другата в Плевен  Wink и така понеже едната е малка а другата се мисли за голяма роклите като модели ще са различни моделир за което се радвам ще бъдат интересни. Аз искам да са от един плат роклите и един цвят раззбира се, но как ще стане незнам и двете са на училище аз съм в София  sad . Мислих и реших да им купя плата и всяка в града да шие каквото харесва ама дали ще стане незнам. Помагайте, може да имате по-добри идеи или да сте се сблъсквали вече  Wink

Благодаря за комплиментиет на всички ви, от мое и от името на малката и на кумата.

А за роклите имам идея, ако ще ги шият в някоя булченска модна къща, много е вероятно да имат представителства и в двата града. Например "Аз и Tи" се предлагат в много градове. Иначе не виждам защо да не стане да купиш плата и да им го пратиш. Може да се разровиш из нета и да намериш модели които са хем различни хем еднакви. Има доста сайтове за шаферски рокли и там са показани в една тема рокли за бебета, за малки дечица(да речем на 5-6), такива за още по големи(както в твоя случай тийнейджърки) и за големи шаферки като приятелките на булката. Wink good

« Последна редакция: септември 05, 2007, 12:26:37 от Little_Sweet_Didka » Активен
Вероника

Моят сватбен албум

« Отговор #381 -: септември 05, 2007, 12:26:30 »

Да Дидка и аз това мислих, може би ще отида да проверя кой какво си е харесал и да микажат какви материи трябват и дали ги имат като цвят и така да ик ги направят по техен избор с пробите му и всикчите екстри  good
Активен
maslinka
Публикации: 3663

Моят сватбен албум

« Отговор #382 -: септември 05, 2007, 18:47:29 »

дидка тази малка сладуранка е страхотна good
аз най накрая реших проблема с голямата шаферка и онази грозна рокля която беше ушила шивачката,намерихме готова много потходяща и всички са вече доволни DANCE
Активен
kleo_20
Leader
Публикации: 5436

Мама на едно малко диване!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #383 -: септември 06, 2007, 19:36:54 »

Оле Диде толкова е сладка и в роклята е като принцеска много красива Bravo тя е малък твой прототип give_rose аз за съжаление май няма да имам шаферка най-малкото дете което ще  ена сватбата е 5ти клас и няма как да стане но мама държи да я облекат в бяло рокле та да видим какво ще се получи на сватбата ще има Oh my ...
Активен
prin4ipessa
Баш Майстор
**
Публикации: 1790

Моят сватбен албум

« Отговор #384 -: септември 30, 2007, 17:41:05 »

Моите шаферки страшно много ми помагаха през цялото време. Носеха ми шлейфа, държаха ми букета като бях заета, търчаха да ми носят вода и какво ли не още. Аз ги кръстих "Отряд за бързо реагиране", защото в секундата, в която усетех че се нуждая от нещо, те вече го бяха свършили. Хубаво е всяко булка да има поне 2 шаферчета, които да й се притичат веднага на помощ и да й асистират за много от нещата, а ако шаферките са нейни приятелки сигурно биха се справили още по-добре със задачата! Ето ги и мойте сладурчета.

* svatba0624.jpg (88.04 KB, 333x222 - видяно 3069 пъти.)
Активен
kleo_20
Leader
Публикации: 5436

Мама на едно малко диване!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #385 -: септември 30, 2007, 18:04:04 »

мила големи са сладурки тези момичета give_rose
за жалост няма да стане както го исках защото няма малки дечица в родите на нито един от двама ни sad и за това братовчедка ми която на сватбата прави 17 ще е една от шаферките и 2 мои приятелки също yahoo имамме малко момиче но 5 клас но мама е дала специални заръки на братовчедка си да я облекат както трябва и да е до мен поне за снимките laugh
Активен
Инка-маслинка
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1208

Моят сватбен албум

« Отговор #386 -: октомври 01, 2007, 15:46:18 »

Little_Sweet_Didka шаферката ти е била голям бонбон! kiss2
prin4ipessa и твоите шаферки са голями сладуранки!  girl_in_love
Ето ги и моите принцеси, които не се отделяха от мен дори и за секунда!  girl_in_love

* IMG_1637.JPG (29.54 KB, 299x448 - видяно 349 пъти.)
Активен
КатиНка
Публикации: 2469

« Отговор #387 -: октомври 03, 2007, 08:55:33 »

:new-user:Привет на всички момичета! Предстои ми да бъда шаферка, заедно с още две приятелки, след около месец и още не сме избрали модел за роклички. Имах надежда за един магазин, където преди съм срещала хубави модели и най-вече, подходящи за случая, обаче .... за мое голямо съжаление, правят му ремонт на магазина и е затворен за известно време  sad Това ми беше единствената надежда за нещо готово ... Кажете ми от къде вашите "големи" шаферки си намериха рокли???? Като вариант обмисляме и да си ушием, качила съм не малко варианти в галерията ми...

Дайте съвети  give_rose
Активен
m_a_g_i_vs
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1261

Сърцето ми се раздели на две....

Моят сватбен албум

« Отговор #388 -: октомври 03, 2007, 09:08:06 »

Katitka роклите на мойте шаферки ги купихме от магазин ДИКА ,можеш да ги видиш в моята галерия модела им ,а и там можеш да намериш рокли подходящи за такъв случай еднакви за всички и номера естествено за всички  пробвай там УСПЕХ
Активен
КатиНка
Публикации: 2469

« Отговор #389 -: октомври 03, 2007, 15:23:11 »

m_a_g_i_vs  kiss2 невероятна си!!! След твоя съвет за DIKA се поразходих веднага в тази посока и познай какво - имаше чудесни роклички във всички размери!!! Веднага казах и на другите две девойки да се втурват след работа натам да ги погледнат и ако одобрят модела и цвета /бурдо/, купуваме!!!  danceg danceg
Разгледах и в други магазини, роклички има, но единични бройки  Cray а ни е сме трички  Girl_sing
В Ninka имаше също варианти на жълто, зеленко, синьо и бежево. Рокличките са стандартни, но и хубави. Пробвах три цвята, много  добре стоят по тялото. С малко свежи идеийки и добавки по тях /панделки едно друго/, бихме могли да ги превърнем в чудесни шаферски роклички!!!! Стискайте палци!!! Иначе ще трябва да си шием .....
« Последна редакция: октомври 03, 2007, 18:29:15 от Katitka » Активен
Страници: 1 ... 24 25 [26] 27 28 ... 33   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: