Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 14, 2024, 13:42:55
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
Има ли булки от Пловдив?- 8 част
Страници:
1
...
34
35
[
36
]
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Има ли булки от Пловдив?- 8 част (Прочетена 209051 пъти)
cremy
Любопитен
Отг: Има ли булки от Пловдив?- 8 част КЪМ НИНА СТИЛ
«
Отговор #525 -:
септември 02, 2010, 14:21:28 »
Цитат на: gabardin_1 в септември 01, 2010, 19:08:49
Здравейте на всички, извинявайте, че се намесвам във вашата тема , но ми омръзна да чета "компетентните" изказвания на цитираната госпожа/ ца-
Немога да разбера,защо NINA STYLE не плюеше КАДИФЕ докато сестра и до вчера беше съдружник в ресторант "Кадифе",а тя правеше украсата.
Сега,когато ги изгониха от там започнаха с плюнките. Немислите ли ,уважаема Нина , че е долно или това ви е стил на работа- докато можеш да използваш някого
е добър, а после, когато нямаш полза от него, започват хулите по негов адрес.
Градът е малък и рано или късно истината излиза-време е да се спука балонът, в който се намираш.
НИНА СТИЛ! МОЛЯ ТЕ!! СТИГА СЕ ПРАВИ НА ВЕЛИКА,А СВИКНИ ДА ПРИЕМАШ ИСТИНАТА И ТЪРПИ КРИТИКИТЕ. ДЪРЖАНИЕТО ТИ Е ПРОСТО ПОВЕЧЕ ОТ НАХАЛНО,НО ТУК РЯДКО ТИ ПРАВЯТ ЗАБЕЛЕЖКА ПРОСТО,ЗАЩОТО ПОЛОВИНАТА ФОРУМ РАБОТИ ЗА ТЕБ.НЕ ОТРИЧАЙ,МНОГО ДОБРЕ ЗНАЕШ,ЧЕ Е ТАКА. ЯВНО ТИ ЛИПСВА ИЗВЕСТНА ДОЗА НЕОБХОДИМО ВЪЗПИТАНИЕ,НО ИМАШ ДОСТАТЪЧНО ВРЕМЕ ДА СЕ ПРЕВЪЗПИТАШ. С НИЩО НЕ СИ ПОВЕЧЕ ОТ ДРУГИТЕ.ДРЪЖИШ СЕ ТОЧНО КАТО ЕЛЕМЕНТАРНА ТЪ...А СЕРВИТЬОРКА!!!.ИЗВИНЯВАЙ НЕ СЪМ ИСКАЛА ДА ТЕ ОБИДЯ!НЕ МОЖЕ САМО ДА ТЕ ХВАЛЯТ,ЗА ТОВА НАЙ-ДОБРЕ ЗАПАЗИ ИЗВЕСТНО МЪЛЧАНИЕ И АКО ОБИЧАШ ПРЕСТАНИ ДА ДРАЗНИШ ХОРАТА НАРОЧНО.НЕ СИ САМО ТИ НА ТОЗИ СВЯТ!
Активен
nadety
Регистриран
Публикации: 6
Отг: Има ли булки от Пловдив?- 8 част
«
Отговор #526 -:
септември 03, 2010, 00:27:15 »
Нина разглеждах албума ти и попаднах на снимки с името "Виенски павилион". Търсих в интернет, но без резултат .. Може ли да ми дадеш повече инфо ..
Активен
Pachoran
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #527 -:
септември 03, 2010, 16:04:15 »
Изумен съм от простащината и селянията, с която се напълниха постовете в тази тема. Много пъти съм казвал, че в България нито клиента заслужава добрата работа на изпълнителя, нито изпълнителя заслужава добър клиент. Хайде спрете се ! На всеки разумен човек е ясно, че повечето постове се пишат от неудовлетворени от работата и живота си млади хора, в повечето случаи без образование и възпитание. С тези непрекъснати обиди от страна на двата лагера няма да доведат до нищо добро.
И какво значение има кой какъв е бил, кой какво е работил ? Ами аз на 18 години чистих лайна по кошарите и за една седмица вземах на майка ми заплатата. Това значи ли , че съм лайнар. Не мога да разбера, защо темите от форума се пълнят от комплексирани младоженци и изпълнители. Кому е нужна тази полемика. Какво получавате насреща - пари ? Аз разбирам да печелите нещо, а Вие си чешите местата, където не Ви сърби. За пореден път се убеждавам, че все повече хора без възпитание и образование присъстват тук.
Активен
didka-kotze
Ентусиаст
Публикации: 65
«
Отговор #528 -:
септември 03, 2010, 16:33:55 »
Цитат на: Pachoran в септември 03, 2010, 16:04:15
Изумен съм от простащината и селянията, с която се напълниха постовете в тази тема. Много пъти съм казвал, че в България нито клиента заслужава добрата работа на изпълнителя, нито изпълнителя заслужава добър клиент. Хайде спрете се ! На всеки разумен човек е ясно, че повечето постове се пишат от неудовлетворени от работата и живота си млади хора, в повечето случаи без образование и възпитание. С тези непрекъснати обиди от страна на двата лагера няма да доведат до нищо добро.
И какво значение има кой какъв е бил, кой какво е работил ? Ами аз на 18 години чистих лайна по кошарите и за една седмица вземах на майка ми заплатата. Това значи ли , че съм лайнар. Не мога да разбера, защо темите от форума се пълнят от комплексирани младоженци и изпълнители. Кому е нужна тази полемика. Какво получавате насреща - пари ? Аз разбирам да печелите нещо, а Вие си чешите местата, където не Ви сърби. За пореден път се убеждавам, че все повече хора без възпитание и образование присъстват тук.
А бе ,я си гледай фотографството там и не се бъркай където не ти е мястото.
Изчаткал професор такъв
Явно или си много слаб в професията си фотограф или неприятна личност която се срамува от външността и същността си. Това е форум за булки, момичета и момчета не срамете града ни, разберете се очи в очи.
А ти Пачоране отиди да се лекуваш! Това е форум и място за БУЛКИ
Активен
Капризче
Наблюдаващ
Заслужил майстор на спорта
Baby Time
«
Отговор #529 -:
септември 03, 2010, 21:44:59 »
Мисля че много се разгоряха страстите тук, за това пускам нова тема!
Заповядайте в
Има ли булки от Пловдив?- 9 част
«
Последна редакция: септември 03, 2010, 21:46:52 от Капризче
»
Активен
Страници:
1
...
34
35
[