Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 11, 2024, 13:10:11

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: [1]   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Има ли булки от Костинброд  (Прочетена 5898 пъти)

nicole
Новак
*
Публикации: 9

« -: март 13, 2010, 18:34:19 »

Здравейте на всички , след дълго отлагане най накрая дойде и нашият ред за сватба weddingday.Избрахме си вече ресторант и го ангажирахме .Искам да попитам някой има ли отзиви и впечетления за ресторант ВИВА?Много ще съм ви благодарна ако подаде някой инфо!!!!
Активен
Su_to
Сватбен ГУРУ
Публикации: 723

Съселчето на Магаренцето.

« Отговор #1 -: март 13, 2010, 19:07:41 »

Ииии, имаме си темичка!  danceg

Здравей, nicole! Кога ще бъде вашата сватба?

За "Вива" знам, че честичко правят сватби и определено имат доста опит. Ние не успяхме да стигнем до тях, защото много бързо след началото на търсенето се насочихме към София. Много е скъпо по заведенията в Кб. Като чух 60 лева куверт за "Нива"  shok (като имаш предвид какво е там) или пък за "Червиляка" (там със сигурност нищо не дават да се внася, макар, че порциите и пиенето са достатъчни и имат беседчица) и направо се отказах. Общо взето "Вива" е най - читаво май за такива мероприятия. На сватба не съм била, но на банкетите и такива се справят добре.
Активен
nicole
Новак
*

« Отговор #2 -: март 13, 2010, 22:04:25 »

Права си  su_to ,и ние в началото решихме да си е в София , но в предвид ,че имаме много гости ,които не са от София и разполагаме с имот в Костинброд  , който ще събере гостите ни ,които не са от София ,решихме да се спрем на ресторант в Костинброд.Така няма да мислим как да превозваме гостите преди и след сватбата или да ангажираме хотел ." Нива" не ни грабна с нищо , но за сетка на това собственика на Вива беше много любезен , позволи ни да си внесем каквото искаме и ние да си оределим менюто за сватбата и сме много доволни . Датата ни е за края на май.Почти сме определили и гостите,кото ще са около 100 души.
Активен
Su_to
Сватбен ГУРУ

« Отговор #3 -: март 13, 2010, 22:32:44 »

Мда, при това положение наистина е добро решение. А за "Нива" е ясно, аз точно затова го дадох като пример за огромна цена за никакви условия.

Мммм, ние също се каним за края на май. Много хубаво временце за сватба. Почти си дойде вече.  smile
Активен
nicole
Новак
*

« Отговор #4 -: март 14, 2010, 19:01:03 »

Su_To,църковният ви брак в манастира ли ще го правите или в някоя църква в София?Ние се чудим дали да не го направим в ресторантът за улеснение на гостите...
Активен
Su_to
Сватбен ГУРУ

« Отговор #5 -: март 15, 2010, 19:24:23 »

Нашият ще бъде изнесен в ресторанта, защото има зимна градина и ще се получи доста добре. Но май месец на манастира е много красиво, особено след ремонта, който правиха преди години и си заслужава човек да се венчае там. Вярно, че си е път, но не е чак толкова страшно когато хората са с коли, а може ида си ангажирате автобусче от тези, които возят до Сф. Мисля, че не взимат кой знае колко скъпо.
« Последна редакция: март 15, 2010, 19:34:46 от Su_to » Активен
nicole
Новак
*

« Отговор #6 -: март 15, 2010, 22:19:48 »

:bravo:Супер и аз съм за тази идея .Всичко да е на едно място . А и предвид ,че ние с двамата не сме толкова добри християни и не спазваме  строго христианските канони , но се предържаме към традициите ,за сега сме повече за ритуал в ресторантът.
Активен
Su_to
Сватбен ГУРУ

« Отговор #7 -: март 16, 2010, 09:49:46 »

Мда, ние също. Както има една приказка "Традиция, която не се променя, отмира с времето.". Иначе ние мислехме след сватбата на спокойствие да направим една фотосесийка с дрешките точно нагоре по полянките, горичките и около манастира, защото природата е много хубава.

Като ще се венчавате в ресторанта вътре в залата ли ще го правите, защото поне това, което на мен ми изниква като "градина" там е отпред до улицата, ако не се лъжа?
Активен
nicole
Новак
*

« Отговор #8 -: март 16, 2010, 16:33:36 »

Незнам,май месец си вали дъждец,така ,че предполагам ще е вътре ,има  отвън нещо като градина., но ще се въздаржим за сега .Иначе за фотосесия съм съгласна с теб.На сватбите,кото съм била -все няма време за фотосесия или се закъснява за църква или за ресторант , или фотосесята трае  само 30 минути.Ние ще отделим един ден само за фотосесия някъде сред природата .За мен е важна фотосесията  и ще изтормозя младоженеца.За това в някой страни правят всичко на едно място и времето да се предвиждат по различните институции го използват за фотосесия .
Активен
nicole
Новак
*

« Отговор #9 -: март 16, 2010, 16:58:07 »

Su_to, само ние ли сме булки от Костинброд? cray, Ако има някой да сподели мнението си за ресторант Вива - много ще съм ви благодарна !
Активен
Страници: [1]   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: