Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg

След сватбата => Свършената и несвършена работа => Темата е започната от: Бела в ноември 22, 2007, 12:15:42Титла: Ресторант "Марица"
Публикувано от: Бела в ноември 22, 2007, 12:15:42
Искам само няколко реда да напиша!
Да изкажа първо благодарността си от професионализма на персонала на р-т"Марица",но и да изкажа възмущението си-от това,че управителката успя почти да провали сватбения ми ден,като налагаше егоцентрично мнение по подредби и украси,в следствие на което Агенцията за украсата не си свърши работа!Възмущение от това,че макар и професионалисти,са страшно арогантни и не се опитват да направят Твоя ден незабравим,а бързат "да те минат,това е поредна сватба",имат претенции за лукс и изисканост,невероятно скъпи куверти,а.. :angry:просто Ужас!
Не успях да си разваля празника зради тях,но се почувствах обидена  :no:На всичкото отгоре не спазиха уговорките за пари,както и за часовете!
Помислете си преди да резервирате там за своята сватба,ако наистина искате да стане както е в мечтите ви,там няма да ви помогнат(освен ако не сте някой познат на шефовете май!) }:->


Титла: Отг: Ресторант "Марица"
Публикувано от: darling в ноември 22, 2007, 12:23:00
А в кой град се намира този ресторант?


Титла: Отг: Ресторант "Марица"
Публикувано от: Alucinado в ноември 22, 2007, 13:21:16
darling, предполагам, че става в-с за Пловдив.
Ciaobella, какво имаш предвид под "не спазиха уговорките за пари,както и за часовете!"?
Двете майки ни карат да отидем да го разгледаме, но на мен не ми се иска много-много. Моля те дай повече информация.


Титла: Отг: Ресторант "Марица"
Публикувано от: darling в ноември 22, 2007, 13:40:02
Ако става въпрос за Пловдив ще ми е любопитно да зная името на управителката, стига това да не притеснява момичето. Аз работя с този хотел 5-6 години, но с групи. Не съм организирала мероприятия за целият ресторант, но по-време на нашите групи съм виждала и сватби и други партита. Досега само веднъж ми се е случвало издънка с ресторанта, в смисъл че не ме предупредиха по-рано че няма да има места за моята група за вечеря, но след това се извиняваха дълго..... Винаги спазват договорените цени тъй като аз сама си избирам храната и калкулирам цената, както и уговореният час и разпределението по масите. Наистина са професионалисти. А сервитьорите им работят там от години. Никога досега не ми се е случвало да имам надписна бройка или консумация. Абе като цяло съм много доволна. Не искам да им правя реклама но това е един от малкото хотели, където съм спокойна че ще платя това което съм изконсумирала. Мисля също че те правиха кетъринга и цялостното обслужвана на сватбата на Стефка Костадинова.
Наистина е хубаво ciaobella да разкаже повече за да се предпазят другите булки от подобни усещания  :)


Титла: Отг: Ресторант "Марица"
Публикувано от: Бела в ноември 27, 2007, 15:43:33
При нас имаше само някои проблеми,не беше толкова страшно от типа"Развалиха ми сватбата",но....аз се ядосах.Първо имаше договорка,че допълнителни часове не се заплащат,тъй като те правят по една сватба  на ден,но ...имаше изненада след края на тържеството ни.
2.Сервитьорите с апрофесионалисти-ДА!Но не им се разкарва много .много и решили да натрупат всичко ,що им бяхме занесли по масите,независимо дали е естетически добре ,дали е з апредястие или не(за ядки и такива неща )-въобще хаос!В следствие на което агентката ми не можа да си свърши работата,защото нямало място по масите и не ми сложила украсата!А аз имах уговорка с управителкатата }:->ама на нея украсата не й харесвала...
3.Най-вече-тя беше решила,без да ни предупреди да ни изгонят в определен час
Ето тези подробности ми поразвалиха настроението :no:но пък всичко др беше перфектно и без украса минах...


Титла: Отг: Ресторант "Марица"
Публикувано от: ani_01 в декември 01, 2007, 19:38:41
Моята сватва също беше в Марица,ресторанта е многа красив,но наистина станели ли 12,30 часа гледат колкото се може по бързо да изпразните ресторанта,въпреки че гостите ми все още не си бяхя тръгнали и по масите беше пълно.Имам чувстмвото, че сватбата ми мина доста бързо.А що се отнася за управителката наистина самочувствието и е доста голямо.


Титла: Отг: Ресторант "Марица"
Публикувано от: milena1979 в февруари 24, 2008, 23:43:09
Здравейте! От скоро чета този форум, понеже помагам на една приятелка ,която е в чужбина. Тя ми каза, че мисли да са в ресторанта на Марица и съм доволна, че видях темата. Преди година фирмения ни банкет беше там и не съм доволна от отношението на персонала. Когато си поисках да ми напълнят солницата, една сервитьорка ми отговори, че солта била вредна (не че не я напълни, но коментара ме учуди много). Сега с чиста съвест ще посъветвам приятелката си да не избира този ресторант. Явно не само аз съм останала разочарована.


Титла: Отг: Ресторант "Марица"
Публикувано от: _purple_ в септември 12, 2009, 11:55:11
Виждам, че темата е стара, но искам и аз да изкажа негодувание от управителката на р-т Марица в Пловдив. На 22.08.2009 бяхме на сватба там. Храната чудесна, обслужването на ниво- бързо и любезно, украсата беше горе долу добра, но отношението на тази жена беше под всякаква критика. Направи ми впечатление още на входа- беше облечена с червена памучна блуза, черна "циганска" пола и гумени джапанки ohmy *crazy*, даваше наставления с рязък тон и се дърлеше на младоженците и шаферите през цялото време. В 12.30 накара ди джеите да повикат младоженците за последен танц. Случи се така, че песента беше "Една българска роза". Някои от гостите обраха розите от младоженската маса и започнаха да ги хвърлят по младоженците. Когато въпросната госпожа видя, че няколко рози са скусани, започна да крещи, че тия букети й трябвали, тя с тях изкарвала по 3-4 сватби, а ние сме ги орезелили. Успя да скапе настроението на всички точно накрая!  :huh:
Да не ви казвам, че за украсата беше платено 300лв, като се има предвид, че и цветята са били донесени от клиентите, не ги е поръчвала тя!

Така че, ако искате безупречен празник, замислете се дали ще е в Марица!


Титла: Отг: Ресторант "Марица"
Публикувано от: dobi_fly в септември 13, 2009, 22:28:35
Ние сме ходили преди години на сватба в р. Марица и всичко беше хубаво. O_O Явно времената и хората се менят или просто вкус другар няма. А това за цветята е доста просташко от страна на въпросната г-жа.


Титла: Отг: Ресторант "Марица"
Публикувано от: marinela5ra в септември 22, 2009, 20:14:41
Ресторант "Марица" е едно много красиво място за провеждане на сватбени тържества.
Не бъркайте мястото с управител/ка, те са просто там поставени лица. Има си по-големи длъжностни лица от тях (управителите), които отговарят за всичко и ако имате проблеми с каквото и да е, може да се обърнете към тях. До сега не съм чувала подобни оплаквания и честно казано не ми се вярва до като не го видя с очите си.


Титла: Отг: Ресторант "Марица"
Публикувано от: *mama Eli* в декември 16, 2009, 14:28:43
 Искам да споделя и моето мнение за този ресторант .... родителите ми бяха кумове в "Марица" през месец юли.
 Младоженците имаха доста проблеми с персонала и най - вече с управителката. Тя им правише проблеми почти за всичко, което те искаха. Например: Бяхме им поръчали водеща на сватбеното тържество (изненада за младоженците) и тя като разбра направи скандал, защото те не й били казали че искат такава. Тя трябвало да бъде водеща на сватбата им, неможела друга. А в същото време на самото тържество тя е с мазна коса, с всекидневна шарена блузка (дори не е и с риза) и с джапанки за баня. И този си вид тя има наглостта да им казва "аз ще ви водя сватбата и вие съответно ще си заплатите цената", която е на стойността на едина добре изглеждаща сватбо - водеща, при това професионалист в тази област. Имаха проблеми и с обслужването и храната. Първоначално всичко беше наред, но след няколко часа .... хаус. Младоженеца се разправяше с всичко в кухнята и на бара. А вечерята - студена.  :angry:
 marinela5ra , мястото е красиво и хубаво за такива тържества, но .... все пак в него работят хора, който могат да ти скапят настроението на самия ден. Неможе да гледаш само дали е красиво, а и дали ще се отнасят добре с теб и с твойте гости, при това когато даваш НЕ малко пари за това.   *THUMBS*


Титла: Отг: Ресторант "Марица"
Публикувано от: Бела в януари 12, 2010, 15:12:29
Охх,за жалост има още какво да учат и какви услуги и какво качество да предлагат.Лошото е ,че според мен ,си лежат на стари слави и си мислят,че като има едно голямо име и няколко звезди.....всеки ще ги предпочете.
Мястото е наистина хубаво,но услугите са просто ПОД всякаква критика!За мен ,а и явно не само!


Титла: Отг: Ресторант "Марица"
Публикувано от: didka-kotze в януари 13, 2010, 09:38:08
Ресторант "Марица" е класа! Ходили сме на сватби там и няма нужда от коментар. Красив ресторант, просторен дансинг. На мен лично много ми харесва. Що се отнася до обслужването, , винаги ще чувате различни мнения. :)


Титла: Отг: Ресторант "Марица"
Публикувано от: Бела в януари 14, 2010, 10:28:56
Че е хубава обстановката - спор няма,но и това е под въпрос ,защото е въпрос на вкус- за някои е кичозно,за някои е стилно.По -скоро тук темата е за отзивите ,за обслужването  и не толкова келнерското разнасяне на питиета и ядене,а като цяло отнопението към плащащите си за услуга Сватба!
Аз не разбирам отношение ,когато някоя си там непозната ,ще решава и ще казва на МОИТЕ гости до кога да пият,докога да се веселят,защото тя трябвало ,видите ли ,да си ходи :angry:Ами не става така- само с името Марица,колкото и да ме убеждават !
И ще си поддържам мнението лично аз ,ще си съветвам ,когато ми го искат (мнението0,че там работят НЕ в интерес на запомнящ се ден и не в интерес на ПЛАЩАЩИТЕ!
И може ли някоя си там управителка да ми казва каква украса ще имам и КАКВА ТЯ НЕ ХАРЕСВАЛА?????
Що за простотия е това -не ми отговаряйте ,риторичен въпрос :)
И още нещо в заключение- едно е от страна на гост да си ,друго е да поемеш всичко на собствен гръб и да си го гледаш през твоята призма,съгласна съм и с тези ,които имат положително мнение,твоа ,което изказвам е само ОТ МОИ ЛИЧНИ преценки *THUMBS*


Титла: Отг: Ресторант "Марица"
Публикувано от: leona в ноември 18, 2011, 19:41:38
Виждам ,че темата е стара ,но някой ще сподели ли по-скорошни впечатления,защото мен ми допада като ресторант и ми се иска да съм по-запозната ,за да не остана изненадана 'приятно' в последния момент  :girlhide:


Титла: Отг: Ресторант "Марица"
Публикувано от: mu6morok в май 30, 2012, 20:13:41
a kakvi sa cenite na kovertite tam


Титла: Re:Ресторант "Марица"
Публикувано от: bgbride2012 в ноември 01, 2012, 05:32:40
30 лв е куверта и не се заплаща допълнително за след 12. Също така ти позволяват да си вкараш каквото искаш отвън. На мен ми е малко трудно комуникирането, защото поддържам връзка с тях по и-мейл тъй като съм в чужбина но досега са били любезни и не са противоречали на нито едно от желанията ни.

Някой да знае името на въпросната госпожа управител моля? Искам да разбера дали същата е още там или е друга?

Мерси предварително!

Зори


Титла: Re:Ресторант "Марица"
Публикувано от: dori_t в юни 05, 2015, 08:14:33
Здравейте, изминали са доста години, но друга тема за Марица не открих. Условията и сега са 30лв куверт и почти без допълнителни такси. Управителят сега е мъж г-н Златев. Изключително любезен...засега. Условията им са мн по приемливи от останалите по вървежни места. Ако някой има тазгодишен опит нека сподели  :) :)