Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg

Лафче => Кафе или чай? => Темата е започната от: TheEconomist в август 16, 2018, 16:49:49Титла: Ще правим сайт и ни трябва помощ
Публикувано от: TheEconomist в август 16, 2018, 16:49:49
Добро утро! С мои роднини имаме идея да създадем сайт и да вложим в него. Целта ни е да го разпространим възможно най-много, за да стане известен. Успяхме да открием екип, който ще ни помага за някои неща. Възникнаха няколко въпроса, които ни интересуват:
1.   Кой вариант е по-добър  - да вземем нов домейн или стар. Четох доста и все повече хора ми казаха да закупя стар, защото по-бързо ще може да се позиционира в търсещите машини. Ако е така, от къде мога да го взема и какви пари горе-долу ще струва?
2.   Трябва ни линк билдинг за сайта. Може ли да ми препоръчате фирма, която се занимава с това и колко време трябва да инвестирам, за да постигнем желания резултат. Какви са вариантите и как точно трябва да се процедира.
3.   Някъде четох и за така наречените спомагателни блогове. Актуално ли е все още това, защото видях, че повечето имат различно мнение по въпроса. Аз лично бих тествал, за да видя какви резултати ще мога да получа. Тук отново стои въпроса как точно да я изградя – с чисто нови домейни или със стари.


Титла: Re:Ще правим сайт и ни трябва помощ
Публикувано от: магито в август 17, 2018, 09:10:28
Форума е сватбен, поставете въпросите си в такъв за IT техноголии!

Предполагам, ама много силно вярвам, че това е скрита реклама и сега трябва да се появят 2-3 чисто нови потребители с 1-2 мнения и да завалят линкове!Няма да стане!