Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg

Приготовления за сватбения ден => Всичко около сватбата => Темата е започната от: IvayloDenev в август 01, 2018, 13:06:09Титла: Предложете ми, какво да подаря
Публикувано от: IvayloDenev в август 01, 2018, 13:06:09
Търся подходящ подарък за млада двойка, които се женят септември. Желая да е нещо различно от просто предмет и да бъде запомнящо се. Какво бихте ми предложили? Фийдбек от наскоро женени също би бил полезен. Обмислях си нещо като да ги пратя на някоя почивка, но това ще е свързано с отпуски и тн .. малко не ми се иска така - може би просто за ден или няколко часа някакво преживяване.


Титла: Re:Предложете ми, какво да подаря
Публикувано от: marry_me в август 02, 2018, 11:15:46
Здравейте, Ивайло!

Тъй като не си посочил ориентировъчно какви са интересите на двойката и от къде са (защото има неща, които не се предлагат във всички населени места в страната), ще стрелям на посоки: шарж в рамка (карикатура) - ползва се като картина, всички познати, на които са им подарявали, са ги сложили на видно място в домовете си, мога да твърдя, че много се харесва; полет с балон за двама (уникална тръпка); ваучер за вечеря в ресторант на топ готвач (в чужбина такива подаръци са един път, особено ако са фенове, близък човек получи такъв за ресторанта на Гордън Рамзи, изненадата беше УАУ); за по-активни натури ваучер за рафтинг, скок с бънджи, скок с парашут, урок по гмуркане и т.н. Може да се сетиш нещо друго след жокерите ;)


Титла: Re:Предложете ми, какво да подаря
Публикувано от: cvete_78 в август 02, 2018, 13:24:44
Ивайло,поздравявам Ви затова,че сте решили да потърсите помощ.
Картина на любимо тяхно място,гоблен,икона,ако сте приятели отдаван фото книга с приятни моменти.Ако са новодомци може и нещо свързано с дома.
Не е задължително подаръкът да е голям.Аз бих Ви посъветвала да отделите част от предвидените средства за подарък,а другото  да има сложите в пликче.Аз обикновени така постъпвам.


Титла: Re:Предложете ми, какво да подаря
Публикувано от: IvayloDenev в август 07, 2018, 08:56:21
След като Ви прочетох коментарите се разрових сериозно из интернет. Сетих се, че все вино си купуват и говорят за вино като сме сядали на вечери, та се спрях на....
Имате ли впечатления от такива неща?

ПП. Второ мнение и линк към определена фирма и то само един към една!Не към няколко, защото не само тези предлагат това!