Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg

След сватбата => Сватбата на... => Темата е започната от: Anne_Shirley в май 12, 2015, 21:30:32Титла: Сватбата на flutter - 06.06.2015 г.
Публикувано от: Anne_Shirley в май 12, 2015, 21:30:32
Ето, че остава по-малко от месец до сватбата на flutter  :weddingday: Ще се радвам тук да споделяш как върви подготовката и всичко, което искаш. Не пишеш много често и подробно, но съм сигурна, че на всички ще им бъде приятно и интересно да разберат повече за теб и за сватбата, ако ти се споделя @}->--
(https://apis.xogrp.com/media-api/images/b3caea9e-faec-40e4-821a-eb197e6997a2~rs_768.h?quality=75)


Титла: Re:Сватбата на flutter - 06.06.2015 г.
Публикувано от: always_and_forever в май 12, 2015, 21:39:23
Честита сватбена тема, flutter! Пожелавам ти спокойна подготовка.  :P
Дано да се включиш с разкази и снимки.  ;)


Титла: Re:Сватбата на flutter - 06.06.2015 г.
Публикувано от: Nelka88 в май 12, 2015, 21:54:00
Ехаа, още една булка на 06.06!
Честита темичка flutter, пожелавам ти да я изпълниш с положителни емоции и разкази  :wedding:


Титла: Re:Сватбата на flutter - 06.06.2015 г.
Публикувано от: flutter в май 12, 2015, 22:17:24
Момичета, много благодаря :) Анн, страхотни снимки си подбрала. Наистина съм се насочила към хортензии в украсата :)
   Амиии, от къде да започна, не знам. Може би от началото и да се движа хронологично напред?
   С моето злато сме заедно от почти 5 години. И двамата рисуваме и се запознахме в един тематичен форум. По онова време аз имах сериозна дългогодишна връзка и виртуалното ми познанство с него беше съвсем формално, нещо като това с вас :) Само дето бях влюбена в неговите рисунки и му го казвах. След известно време моята връзка приключи драматично и ме остави нещастна за дълго време. Един ден той сподели във форума, че ще се дипломира като аниматор и покани доста от хората, включително и мен, на прожекцията на филма му. Беше в работен ден и мислех да не ходя (нямаше как). Докато дойде денят, обаче, аз се разболях от бронхит и бях вкъщи на антибиотик. Отвътре ме човъркаше нещо -"трябва да отидеш, момчето е толкова талантливо, сигурно ще е хубаво". Та събрах сили и прогоних притеснението (принципно съм доста срамежлива и общуването с непознати ми е стрес) и отидох. Филмът беше прекрасен и аз останах да го изчакам след това да изкажа възхищението си и да благодаря за поканата :). И тогава се запознахме. Веднага усетих нещо. После почнахме разговори по скайп, той живееше в Бургас. Разговори по късни нощи за какво ли не, и много, много смях. Имам си много забавен мъж и това е едно от нещата, които най-много обичам в него. Аз съм човек, който вярва в синхроничностите, в малките знаци и "случайностите", а с него ни се случваха много такива ситуации. От самото начало имах чувството, че това е човекът за мен и животът ми го показва с малки шегички :). Но всичко се случи постепенно. Известно време пътувахме и двамата, после той почна работа и се пренесе тук. Известно време живя сам на квартира и от 3 години живеем заедно. Не искам да ви отегчавам с много дълги разкази, а този май е тръгнал в тази посока :) продължение в другия пост :)


Титла: Re:Сватбата на flutter - 06.06.2015 г.
Публикувано от: always_and_forever в май 12, 2015, 22:36:49
Много хубаво разказваш. Не се притеснявай да пишеш. На мен ми е интересно. ;)
Продължавай, продължавай......  =]


Титла: Re:Сватбата на flutter - 06.06.2015 г.
Публикувано от: alexandrova_90 в май 13, 2015, 07:34:50
Честита темичка, flutter, изпълни я с прекрасни разкази.. Хортензиите са едни от любимите ми цветяяя... Обожавам лалета, хортензии и божури, а нито едно от трите не е цвете, което да намеря лесно през есента, за да го използвам спокойно в украсата ми  =]  :huh:


Титла: Re:Сватбата на flutter - 06.06.2015 г.
Публикувано от: opice в май 13, 2015, 08:25:40
Честита темичка! Наистина прекрасни снимки са подбрани! Ох, ох  @}->--
Чакам с нетърпение подробности около подготовката  *YAHOO*


Титла: Re:Сватбата на flutter - 06.06.2015 г.
Публикувано от: Anne_Shirley в май 13, 2015, 08:39:01
Еее, страхотно, и на мен хортензиите са ми слабост, може би подсъзнателно затова избрах такава снимка  :[ Но се радвам, че съм улучила. Много романтична история имате, продължавай да разказваш, много ми е интересно, как получи предложението?  @}->--


Титла: Re:Сватбата на flutter - 06.06.2015 г.
Публикувано от: flutter в май 13, 2015, 09:12:42
Благодаря ви, момичета :)

Продължавам с разказа.
Моят приятел (Още ми е странно да го наричам "моя мъж") обича да ме изненадва и да прави нещата с идея. Когато ме покани да живея при него беше станал рано сутринта и беше нарисувал на едно листче схема на неговата квартира и на нея беше поместил и моите неща - бюро, телевизор и т.н. Отгоре беше написал "Искаш ли да дойдеш да живееш при мен?" и го беше сложил до главата ми. А после ме снимал как спя с листчето до мен :)) Като се събудих изненадата беше огромна.

  Знаех, че и сега ще измисли нещо интересно. Самият факт, че предложение ще има, не беше изненада - бяхме споменавали идеята чисто хипотетично преди доста време, но без да има зададен въпрос и даден отговор, по-скоро като някаква опция в неясното бъдеще. Няколко месеца преди предложението, обаче, той ми каза, че иска да ми купи пръстен, но че това не е предложение. Искал аз да го меря, за да е сигурен, че ще ми стане и хареса, а той щял да ми го даде някой ден, когато си реши. Аз пък му казах, че аз ще си помисля какво да му отговоря тогава :) И както казах, понеже обича всичко да е с идея, пръстенът ми не е типичен годежен пръстен, но за мен е безкрайно скъп. Понеже рисуването ни събра, пръстенът ми е направен от моливи за рисуване. Не знам дали сте ги виждали, прави ги една българска дизайнерка, има ги по галериите тук-таме. Обожавам го, но няма как да го нося нон стоп. Пазя си го повече.

   Та така, имах аз пръстен, неподарен, и си бях казала, че няма да мисля по този въпрос, защото исках да се изненадам. Златото работи във фирма за компютърни игри. От няколко месеца вкъщи работеше по едно свое ниво на една игра, а аз все го юрках да го завършва по-бързо. Една вечер се прибирах от танци и той ми каза "Готов съм с нивото, искаш ли да го пробваш първо ти?", аз разбира се "Даааа!!!". "Обаче малко съм го променил, да знаеш". "Ок", казах. И започвайки видях, че нивото няма нищо общо с предишното, че героинята прилича на мен и че из играта навсякъде са наредени моите картини. Усетих за какво иде реч и стомахът ми се сви, обаче се бях захилила до уши. В нивото аз (моята героиня) подскачам нагоре -надолу по своите собствени картини и накрая стигам до един статив с бяло платно. До него имаше и картини на златото. Там ме чака неговия герой :) Отдолу излиза бутон "Ще се омъжиш ли за мен?", аз разбира се натиснах "ДА" и получих награда - пръстенче, което приличаше досущ на истинското. Идеята му с белия статив е била, че това е животът, които ни предстои и който ще "нарисуваме" и изживеем заедно. Беше направил специална кутийка за пръстена и го беше заровил в стърготини от подострени моливи :) Беше страшно емоционално и вълнуващо, и весело. Пророних една малка сълзица, но повече се смях и се радвах. Беше вълшебно.Титла: Re:Сватбата на flutter - 06.06.2015 г.
Публикувано от: nansita в май 13, 2015, 09:17:12
Flutter, страхотен разказ! Супер оригинално и емоционално предложение. Пожелавам ви да сте много щастливи и вечно влюбени! :)


Титла: Re:Сватбата на flutter - 06.06.2015 г.
Публикувано от: lorka888 в май 13, 2015, 09:25:02
 :bravo: flutter Ето на това му се казва предложение за брак.


Титла: Re:Сватбата на flutter - 06.06.2015 г.
Публикувано от: alexandrova_90 в май 13, 2015, 09:29:32
Уоууууууууууу чета, чета и си викам.. Никога не съм чела такова нещо... Предложението е прекрасно... Моите най-искрени адмирации за ТМ  ohmy :bravo: Колко време е отделил и колко внимание към детайла е вложил  *THUMBS* Невероятно.. Кажи му да помисли, да пусне оферта, ако има и други геймъри, които не могат сами да направят всичко, а искат да предложат на приятелките си по този начин, да им го прави той.. Това е супер странно и яко предложение, ще има много хора, които да се възползват  :girlhide:
Очаквам продължение от разказииии  8P


Титла: Re:Сватбата на flutter - 06.06.2015 г.
Публикувано от: Anne_Shirley в май 13, 2015, 09:48:52
Ехаа, страхотно предложение наистина! Браво на него  :bravo: (и ето ти още едно съвпадение - и моят бъдещ съпруг работи във фирма за компютърни игри  :pc_love:)


Титла: Re:Сватбата на flutter - 06.06.2015 г.
Публикувано от: marrie в май 13, 2015, 10:57:20
Честита тема ииии WOWOOOOW! Просто нямам думи!!! Пожелавам да сте много щастливи и ВИНАГИ с усмивка на уста!!!  @}->--


Титла: Re:Сватбата на flutter - 06.06.2015 г.
Публикувано от: flutter в май 13, 2015, 13:02:05
Хехе, радвам се, че и вие мислите така. Аз бях много трогната от усилията, които положи.

  Анн, готино съвпадение.  :)

Да ви разкажа малко за подготовката. Сватбата ще бъде в Пловдив - моя роден град.
Аз лично никога не съм държала да се омъжа и никога не бях си представяла сватбата си по определен начин, нямах идеи и мечти по този въпрос. Като минаха няколко дни и започнахме да мислим по-конкретно, тръгнахме от там, че си представяме на този ден да сме с най-близките си приятели и роднини. Никога не съм си падала по изкуственото фамилиарничене на такива поводи, дори се чувствам неловко, когато ме поканят на сватба на някой, който не ми е близък. Искахме с нас да бъдат само хората, които действително се вълнуват от това, че се женим, и които наистина се радват.
В крайна сметка вече имаме потвърждения и сме на 75 човека. За щастие и двамата имахме еднаква идея за атмосферата - малко по-неглиже, малко по-арт и малко по-уютна. Искахме да е в градина и затова и избрахме началото на юни. Първо се целихме в края на май, но нямаше свободна дата. Намирането на ресторант с градина за сватба се оказа много трудна задача, поне в Пловдив. Да не говорим, че се втрещихме от студено и неадекватно отношение на управители на ресторанти. В крайна сметка се спряхме на ресторант Диана в с.Труд, на 4 км от Пловдив. Много се надяваме на хубаво време, за да можем да направим нещата както си ги представяме. Не, не се надяваме, по-точно е да кажа, че на този етап дори не допускаме другия вариант. Все пак до известна степен избрахме този ресторант, защото целият ще бъде затворен за нас и ако вали ще сме вътре. Сега трябва да поработя :)


Титла: Re:Сватбата на flutter - 06.06.2015 г.
Публикувано от: alexandrova_90 в май 13, 2015, 13:08:58
Супер, много искам булките, чиито сватби не са в София, да качват снимки на ресторантите.. В София сме обикаляли ресторантите и си представяме всичко след описание, ама при другите е по-трудно. Мерси предварително  @}->--


Титла: Re:Сватбата на flutter - 06.06.2015 г.
Публикувано от: karanesheva в май 13, 2015, 15:45:45
Страхотен разказ. И аз мислех за си правя сватбата в Пловдивско и си бях харесала два ресторанта със страхотни градини. Единия е в с. Първенец на главния път за Пловдив, другия в с Брестовица  в шатото на Тодорофф. Чакаме снимки на годежния пръстен, много ми стана интересно.


Титла: Re:Сватбата на flutter - 06.06.2015 г.
Публикувано от: marrie в май 13, 2015, 15:55:28
И на мен ми е интересно да видя годежния пръстен :) Страхотно за градината! В Софията е кажи речи мисията невъзможна за вечерна сватба, иначе и аз с удоволствие бих направила градинска сватба. Анн обаче също е с градинска сватба ;) Късметлийки!
Иначе подкрепям идеята за най-близките на сватбата. И ние сме с точно тази идея. 70-тина човека ми се струва оптимално. Ние толкова горе-долу поканихме, но ще дойдат само 50-тина в крайна сметка =]


Титла: Re:Сватбата на flutter - 06.06.2015 г.
Публикувано от: always_and_forever в май 13, 2015, 16:56:24
flutter, нямам думи! Това, което е направил мъжът ти е много мило. Голям романтик е и със сигурност те обича много. Явно е много идеен и все хубави и оригинални неща измисля.  *THUMBS*
А ти как си си казала, че няма да мислиш кога ще е предложението, направо ме изумяваш.  :) Аз направо полудявах от нетърпение вече. Само това ми беше в главата, макар че също обичам изненадите и исках това да е абсолютно неочаквано за мен. Е, така се и получи де, но със сигурност много съм го мислила преди да се случи. Ти си много търпелива.  :)
Много ми харесва как разказваш - подредено и си следваш една линия, без да се отклоняваш. Много ще ми е интересно да следя темата ти и ми се иска да показваш снимки.  :P


Титла: Re:Сватбата на flutter - 06.06.2015 г.
Публикувано от: flutter в май 13, 2015, 19:39:13
Момичета, пускам ви снимка на пръстена :)

https://onedrive.live.com/redir?resid=F4541CAA81E35057!140&authkey=!AFYKAZEmq46aovg&v=3&ithint=photo%2cjpg (https://onedrive.live.com/redir?resid=F4541CAA81E35057!140&authkey=!AFYKAZEmq46aovg&v=3&ithint=photo%2cjpg)


Титла: Re:Сватбата на flutter - 06.06.2015 г.
Публикувано от: artemida777 в май 13, 2015, 21:58:14
Невероятно предложение! ohmy Браво на мъжа ти. :bravo: Личи си, че е много романтичен и много се е постарал. И пръстенът е много интересен.  *THUMBS*


Титла: Re:Сватбата на flutter - 06.06.2015 г.
Публикувано от: lorka888 в май 14, 2015, 07:30:33
flutter пръстенът е направо уникален. Според мен нещо такова е много по-ценно и от най-красивия диамант  :bravo: . Трябва да си голяма щастливка с такъв човек до себеси :bravo:.


Титла: Re:Сватбата на flutter - 06.06.2015 г.
Публикувано от: Feribotka в май 14, 2015, 09:32:38
Охххх направо ми се разтуптя сърчицето  *INLOVE* Ние с ММ сме доста запалени по всякакъв тип игри, най-вече настолни иии нещо такова направо би ме разтопило  :'( Искрено се възхищавам на такива креативни хора  @}->--


Титла: Re:Сватбата на flutter - 06.06.2015 г.
Публикувано от: karanesheva в май 14, 2015, 10:18:32
Пръстена е много готин, браво на мъжът ти за идеята и изпълнението. :bravo: :bravo: :bravo:


Титла: Re:Сватбата на flutter - 06.06.2015 г.
Публикувано от: flutter в май 14, 2015, 10:57:45
Хихи, благодаря ви момичета. Много сте мили всички! Наистина заслужава похвала моя бъдещ мъж :)) Аз си го хваля де. И двамата сме много обичливи - обичаме да си показваме любовта и да си казваме, че се обичаме. И за мен е много важно когато направи нещо хубаво за мен да му покажа, че го оценявам. За това и ми се искаше да му измисля някаква МНООООГО яка изненада за сватбата, но това, което имах предвид, няма да стане. Сега се чудя за друго, но то далеч не е толкова интересно. В краен случай със сигурност ще има закуска - изненада в хотела с някакво мило писмо.


Титла: Re:Сватбата на flutter - 06.06.2015 г.
Публикувано от: flutter в май 16, 2015, 12:10:31
Момичета, това е ресторанта -http://complexdiana.com/panorama/index.php/virtualna-razhodka (http://complexdiana.com/panorama/index.php/virtualna-razhodka)
Отвън е много хубаво, вътре също е подходящо за сватба, но не и за нашата синьо - лилава гама. Дано времето е с нас, че иначе ще е малко циганейшън :) Църквата е тази - http://www.orthphoto.net/photo/200802/26529.jpg (http://www.orthphoto.net/photo/200802/26529.jpg) св.св. Кирил и Методий. Ще имаме изнесен ритуал в градината на рестораанта. Повечето неща вече са ни готови, но още  не сме поръчали торта, нямаме чаши и бокал' и свещи, и си довършваме декорацията, която правим сами. Още не съм била и на пробна прическа и грим...


Титла: Re:Сватбата на flutter - 06.06.2015 г.
Публикувано от: InaMineva в май 19, 2015, 12:00:18
Мале, наистина страхотно предложение :) Много романтичен годеник си имаш :) А градината на ресторанта е просто уникална, страшно много ми хареса  *INLOVE* Хубавото на летните сватби е, че може да са навън, а какво по-хубаво от това :) Ще бъде невероятно красиво, ще стискаме палци времето да е с вас и да си изкарате супер :)


Титла: Re:Сватбата на flutter - 06.06.2015 г.
Публикувано от: karanesheva в май 19, 2015, 15:02:31
Градината на ресторанта е страхотна, стискаме палци времето да е хубаво. Имате ли ограничение до колко часа ще бъде музиката на сватбата, като е в градината. 


Титла: Re:Сватбата на flutter - 06.06.2015 г.
Публикувано от: flutter в май 19, 2015, 15:39:16
Благодаря,момичета :) Дано, дано, дано времето е хубаво... Но от сега се настройвам, че не бива да се ядосвам, ако не е. Поели сме този риск от самото начало и не бива да драматизираме. Каквото - такова.
Иначе - да, имаме ограничение за силната музика до 23, 23:30, но след това ще се прехвърлим вътре и ще продължим с танците. Ресторанта е на ниво 0 и е с врати - витрини към градината, така че прехвърлянето няма да е сложно, надявам се.


Титла: Re:Сватбата на flutter - 06.06.2015 г.
Публикувано от: always_and_forever в май 19, 2015, 16:48:36
Варианта да се преместите вътре след 23 часа е супер. Градината наистина е много хубава. Стискам палци времето да е с вас.  :P


Титла: Re:Сватбата на flutter - 06.06.2015 г.
Публикувано от: InaMineva в май 19, 2015, 19:02:12
Даже този вариант с прехвърлянето е по-добре, защото колкото и да е лято вече, все още вечерите стават леко хладни и няма да им е студено на гостите ти :) Идеално просто :) А иначе, не трябва да се ядосваш за времето... Както споменах в моята тема, в 17:30 трябваше да почне изнесения ритуал, дъждът заваля буквално минута-две преди това... Всичко беше украсено в градината и се намокри... Но понеже всички гости вече бяха дошли и всеки ме дърпаше от някъде нямах време да се притесня, че се проваля всичко :) Добре, че персоналът беше много добре подготвен и бързо преместиха всичко под тентата до басейна и с 30-40 минути закъснение си направихме там изнесения ритуал :) Аз бях щастлива и наистина не се ядосвах заради времето :) Всички казваха, че ще ни върви по вода :) Просто ще си толкова заета с всички гости, които ще те наобиколят, че няма да имаш време дори да забележиш, че няма да е точно така, както го искаш :) Но стискаме палци да бъде слънчево и топло :)


Титла: Re:Сватбата на flutter - 06.06.2015 г.
Публикувано от: flutter в май 20, 2015, 13:36:22
Мерси за успокояващите думи, момичета. Аз съм доста спокоен човек принципно и на всичко казвам "Карай да върви". Силно вярвам, че ще запазя спокойствие в сватбения ден, пък каквото ще да става. Да сме здрави всички, де. Най-голямото ми притеснение е свързано с това, че баба ми ще присъства, а преди около 8 месеца направи инсулт и оттогава много я пазим. Страх ме е от вълнението да не й стане нещо. Но тя много иска да дойде, а и аз страшно много искам да е там. На тази възраст именно тези моменти са най-ценни за тях, а и за нас е страшно важно, че можем да споделим важните момента в живота си с тях. Моля се всичко да е наред с нея.


Титла: Re:Сватбата на flutter - 06.06.2015 г.
Публикувано от: InaMineva в май 20, 2015, 13:43:26
Не се притеснявай, ще бъде добре :) Моите баби присъстваха, доста са възрастни вече, но издържаха повече дори от някои от младите гости. Дори да не я вземете на сватбата, на нея няма да й е по-добре вкъщи сама, като знае, че ти в този момент се жениш и това е един от най-важните дни в живота ти. Така че е хубаво да е там и да се радва за теб и да се наслаждава на този така прекрасен празник :) Не бива да се притесняваш :)
П.С. Аз се бях притеснила последната седмица, че една от приятелките ми ще роди на самата сватба (терминът й беше 25). Е, така стана, че роди 2 дни преди сватбата :) Само се вкарвах в излишни филми ;)


Титла: Re:Сватбата на flutter - 06.06.2015 г.
Публикувано от: karanesheva в май 20, 2015, 15:02:15
Преместването в сграда след 12 часа е много хубаво, че сте си направите купона на спокойствие, без да се притеснявате, че на някой ще им пречите. За баба ти не се притеснявай, понякога хората така се мобилизират и стягат, че се чудиш от къде имат тези сили.


Титла: Re:Сватбата на flutter - 06.06.2015 г.
Публикувано от: alexandrova_90 в май 20, 2015, 15:24:43
Стискам палци и съм сигурна, че всичко ще е наред, ако е там. Обратното не би било добре за нея според мен... Казвам го защото, когато казахме на баба ми, че ще се женим, тя едва не припадна и се разплака.. Всички се чудехме защо..После като си останахме насаме, тя ми разказа, че моя приятелка от детството не е поканила баба си на сватбата.. Тя наистина се ожени малко преди ние да се решим.. Та, въпросната ми приятелка, направила сватба в тесен кръг, без бабата на момичето, без вуйчо й, защото сватба я плащали родителите на момчето... На бабата казали, че е много стара, а на сватбите вече не се викали баби, само млади хора, които да се забавляват.. Представяте ли си колко й е било болно на тази жена  O_O Та, те ни отгледаха  *crazy* И в следствие на това, моята баба, силно притеснена, започна да ми се МОЛИ, как "само иска да ме види като булка, с роклята и всичко", ако трябва да не сме я били вземали с нас в ресторанта, за да не ни срамела пред хората, че е стара  ohmy *crazy* Направо полудях и й обясних, че моята сватба няма да започне без нея, ако трябва ще я направим на село! Като й дадох покана, направо щеше да се разтопи и си я сложи в рамка.. Всички хора много харесват поканите, ама баба ми изби рибата с рамката  :funny: Разбира се после се е похвалила на всички, че си има покана  :[
Така, че ще е по-добре да присъства, бъди сигурна  *THUMBS* *THUMBS*


Титла: Re:Сватбата на flutter - 06.06.2015 г.
Публикувано от: flutter в май 20, 2015, 16:00:48
Чудесни сте, момичета. :)
Знам аз, че за нея е много важно да е там, за мен също. През последните 15 години изгубих другата си баба и двете си прабаби. Всички ми бяха скъпи, всички са ме гледали като дете, всички ги обичах и много ги изстрадах. И сега много искам тя да бъде на сватбата ми. Дядовците ми също, разбира се. За възрастните, или поне за емоционалните възрастни, а те повечето като поостареят стават страшно емоционални, това е смисъла - да оженим внуците, да ни се родят правнуци, да ги видим как растат.
Само ме е страх нещо да не й стане. Ама няма...
А иначе дядо ми е голяма скица, като твоята баба, Александрова :D Плаче за всяко нещо - от радост, от тъга. Последния път като бях там ми каза, че се моли всяка сутрин пред поканата като пред икона  :D :D :D


Титла: Re:Сватбата на flutter - 06.06.2015 г.
Публикувано от: Feribotka в май 20, 2015, 16:13:06
Ох милите жени, как може така да постъпват с тях, много криво ми стана, че някой може да мисли по толкова ограничн начин...Аз вече имам само баби, но и двете се радват ужасно много и се вълнуват за всяко нещо, което им споделям за ремонта и за сватбата и е много мило, та не си представям изобщо как може така да ги пренебрегне някой тези стари хора, които толкова много са се грижили за нас :)

@flutter изобщо не го мисли, сигурна съм, че както Ина казва, няма да имаш време от емоции да се тревожиш за тези неща :)


Титла: Re:Сватбата на flutter - 06.06.2015 г.
Публикувано от: nansita в май 20, 2015, 16:13:48
Лелее, какви истории виждам! Как няма да си поканим бабите?! Та те са ни отгледали (поне мен,де)! Аз сватба без мойта баба не виждам! Не се притеснявай, това е толкова голяма радост за тях, да видят внучето си вече голяма жена, да се омъжи, после да видят първото правнуче и да го гушнат....никога не бих лишила баба и дядо от този момент.
Ох, хем е тъжно, хем е малко смешно как се моли пред поканата...


Титла: Re:Сватбата на flutter - 06.06.2015 г.
Публикувано от: flutter в май 20, 2015, 16:32:29
Хахах, не мисля, че се моли буквално :D Просто много "поетично" се изразява. Но си я е сложил в библиотеката на най-видно място, до нашите снимки. Всеки път като отидем с моя мъж (почвам да свиквам с този израз :D) и той му казва "Стоянчо, искам винаги да свети! Да знаеш, че ти си отговорен за това тя да свети!" :D А аз все му казвам "Дядо, не поставяй такава голяма отговорност върху плещите на бедното момче, всеки сам се грижи за щастието си", а той "Неее, той е отговорен ти да светиш!"


Титла: Re:Сватбата на flutter - 06.06.2015 г.
Публикувано от: InaMineva в май 20, 2015, 16:52:26
Оф, и аз имам приятелка, която мисли по този начин. Не искала да има възрастни хора на сватбата й. Ще я питам някой ден нея като я изолира семейството й как ще се чувства. Моите баби мн се кефиха на сватбата, едната е по-възрастна и повечко седеше, но другата си потанцува :) И двете се качиха да спят (бяхме им взели стая в хотела) към 1 часа   *crazy* Така че трябва да ги радваме докато можем :)
А дядо ти е прав... Когато обичаме, сме много различни, усмихнати, щастливи, влюбени, луди ;) Винаги си личи от километри :)


Титла: Re:Сватбата на flutter - 06.06.2015 г.
Публикувано от: always_and_forever в май 21, 2015, 13:17:41
flutter, не се притеснявай излишно за баба си. Сигурна съм, че най-доброто място за нея на този ден е точно на сватбата ви. Това са хора, които са ни отгледали и са ни дали толкова много. Нали знаете приказката, че за внуче ти е дори по-мило. Така, че не се вкарвай в излишни филми и бъди спокойна.
Сигурно жената няма търпение да те види като булка и да се радва заедно с теб в този ден.  :)

Тони, горката жена, кой знае как се е почувствала, когато е разбрала, че няма да бъде де внучка си. Ужас!  O_O


Титла: Re:Сватбата на flutter - 06.06.2015 г.
Публикувано от: artemida777 в май 21, 2015, 21:37:16
Не се притеснявай за баба си. Това ще е едно от най-хубавите събития в живота й, направи й този подарък! За тях това е най-голямото удоволствие - да оженят внуче.
Моята баба също не е добре, наскоро й направиха операция и много трудно се възстановява, но не си и помисля да не дойде. За ресторанта сигурно няма да издържи, но каза, че би дала всичко на света да ни чуе как си казваме "Да". :'( За това момиче, което не иска баба си на сватбата просто нямам думи... P-(


Титла: Re:Сватбата на flutter - 06.06.2015 г.
Публикувано от: alexandrova_90 в май 22, 2015, 11:17:57
Беше ли показвала роклята.. Нещо се отплеснах и забравих  :[ Интересно ми е и с халките как стои въпроса  =]


Титла: Re:Сватбата на flutter - 06.06.2015 г.
Публикувано от: karanesheva в май 22, 2015, 13:07:44
Момичета много ми стана гадно с вашите разкази за бабите  :'( :'( :'( :'( :'( , до сега не се бях сещала за нейните последни желания, да ме види булка и тогава ще умре. Тя почина 15 дни по-късно / внезапно/, а аз ще бъда булка  26 год по - късно. :'( :'( :'( :'( :'(

Дайте нещо по весело да си пишем. Стана ми интересно, за оркестъра. Когато казах, че искам да изведем кума с музика / зурли и тъпан- както е по техния край- изпуснах купона, как свеки ще припадне =] =] =], кума каза, че не иска зурли , а гайди :bravo: :bravo: :bravo:/, ми поискаха 120 лв. , като уточних и че булката трябва, скочиха на 200лв. Преди 2 месеца питам, какво стана музиката, опа няма музика. От хотела не уточнили и тия на друга сватба. Обаждам се на кума и му викам " Намери оркестър, че няма с какво да те вземе, Митко  :) :) :)". Даде ми няколко телефона и като се обадиха и казаха 250 лв. ohmy ohmy ohmy. Помислих си, тия чуха сватба е на Софиянци и дай нагоре. Но явно така вървят цените и в други области на България. И аз ги сметнах по 50 лв на човек.


Титла: Re:Сватбата на flutter - 06.06.2015 г.
Публикувано от: karanesheva в май 22, 2015, 13:11:00
Извинете, при толкова булки и рева, който си по ревах, съм пообъркала темите @}->-- @}->-- @}->--


Титла: Re:Сватбата на flutter - 06.06.2015 г.
Публикувано от: alexandrova_90 в май 22, 2015, 13:16:16
И аз се зачудих, как пък реши тук да пишеш по тема от дрга тема  :funny: :P


Титла: Re:Сватбата на flutter - 06.06.2015 г.
Публикувано от: flutter в май 22, 2015, 13:33:28
Александрова, роклята ми е реплика на тази:

(http://www-static.weddingbee.com/pics/117123/justin-alexander-8465.jpg)

Шиха ми я в ателие "Версай" в Асеновград. Доволна съм много, хубава я направиха. Отзад на кръста сложихме само по мое желание една панделка. Стана много симпатично. :)
Обувки ми са телесен цвят, лачени, на 8 см ток. Исках шампанско и нормална кожа, но не си намерих изчистени. Ще имам само обеци - https://onedrive.live.com/redir?resid=F4541CAA81E35057%21239 (https://onedrive.live.com/redir?resid=F4541CAA81E35057%21239)

Относно халките - влюбена съм в тях  *INLOVE*  Не съм очаквала, че толкова ще се изкефя на халки. Поръчахме ги в Пловдив, във фирма Добо Оро по модел на Сара Трейд (мисля), но малко ги променихме. От бяло злато са, с обработка "къса четка" и много приятно лъскат, без да е кичозно. Моята има само две миниатюрни камъчета, иначе е съвсем изчистена, гладка, а на младоженеца е само с едно каналче.


Титла: Re:Сватбата на flutter - 06.06.2015 г.
Публикувано от: alexandrova_90 в май 22, 2015, 13:36:05
Поздравления, роклята е много симпатична и тази дължина много ми харесва... Много винтидж и танцувала ми се струва, едновременно  *THUMBS*

Обеците си ги спомням, много ги харесах, бях ги гледала в някоя от другите теми  @}->--

Нямате ли снимки на халките или още не са готови? Гравирахте ли нещо и какво, ако да?


Титла: Re:Сватбата на flutter - 06.06.2015 г.
Публикувано от: flutter в май 22, 2015, 14:01:04
Нямам снимки на халките :( В Пловдив са, а ние сега сме в Сф. Отвътре гравирахме 28, но осмицата е обърната хоризонтално - за да прилича на безкрайност. 28 е специална дата за нас, а и ни хареса, че като се изпише по този начин става " 2 безкрайности". Халките по принцип и изобщо кръга, са символ на безкрайността, а и подхождаме с идеята, че любовта ни ще е вечна :)


Титла: Re:Сватбата на flutter - 06.06.2015 г.
Публикувано от: alexandrova_90 в май 22, 2015, 14:02:48
Супер, много ми харесва.. Мен много ме беше яд, че не се женим 2005 примерно (нищо, че съм щяла да съм ан 15  :funny: ) за да напише 2 безкрайност 5, 2015 ми е криво с тая единица  =]


Титла: Re:Сватбата на flutter - 06.06.2015 г.
Публикувано от: InaMineva в май 22, 2015, 14:23:07
Роклята е страхотна  *INLOVE* А най-хубавото е, че няма да ти пречи да играеш, че аз моята като смених обувките с ниски и постоянно я настъпвах :) Ще чакаме да видим и халките   :)


Титла: Re:Сватбата на flutter - 06.06.2015 г.
Публикувано от: Sisku в май 22, 2015, 15:50:17
Страхотна рокля, а и обеците много ми харесват. Безкрайността при нас е гравирана между датата и името, златарят сам го предложи и мисля, че се получи добре :)


Титла: Re:Сватбата на flutter - 06.06.2015 г.
Публикувано от: nansita в май 22, 2015, 15:51:32
Много красива рокля!  @}->--


Титла: Re:Сватбата на flutter - 06.06.2015 г.
Публикувано от: always_and_forever в май 23, 2015, 10:25:09
Много ми харесва роклята, която си избрала. Наистина, поне за танците мисля, че ще ти е удобна.  :P
Така ми се иска да ви видя халките, но ще чакам като се налага.  :[ И символа на безкрайността ми допада много като идея за гравиране.  :)


Титла: Re:Сватбата на flutter - 06.06.2015 г.
Публикувано от: Anne_Shirley в юни 09, 2015, 18:24:35
Честита сватба! Желая ви дълги години щастлив семеен живот!  @}->-- Разкажи как мина големият ден, много искам да разбера  *YAHOO*


Титла: Re:Сватбата на flutter - 06.06.2015 г.
Публикувано от: alexandrova_90 в юни 09, 2015, 20:11:27
Честито  :svatba: :weddingday: Бъдете щастливи и се обичайте :) Чакаме разказа  *YAHOO*


Титла: Re:Сватбата на flutter - 06.06.2015 г.
Публикувано от: flutter в юни 10, 2015, 09:35:13
Егати, досега писах, минимайзнах за да взема линк за снимки и всичко написано изчезна! Сватбата беше вълшебна. Обещавам да се включа с подробен разказ и много снимки, когато получим професионалните. Сега сме на меден Созопол :) и няма да мога да пиша много. Благодаря на всички ви за пожеланията, за аъветите в подготовката, за всичко :)Титла: Re:Сватбата на flutter - 06.06.2015 г.
Публикувано от: nansita в юни 10, 2015, 09:40:07
Ех...как съм пропсунала да вляза в твоята темичка на 6.6?!
Честито! Бъдете много щастливи, здрави, обичайте се още дъъъъъъъъъъъълги години.  :weddingday: :svatba:

Ще чакаме разказ и снимки.  :eager:


Титла: Re:Сватбата на flutter - 06.06.2015 г.
Публикувано от: lorka888 в юни 10, 2015, 09:42:50
Честито,желая ви дълъг и щастлив семеен живот @}->--
Да ви е много сладък медения месец-и от него искаме снимки.


Титла: Re:Сватбата на flutter - 06.06.2015 г.
Публикувано от: flutter в юни 10, 2015, 09:53:21
Малко снимки от фотографа - невероятният Бони Бонев:      (https://scontent-ams2-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xft1/v/t1.0-9/11390149_10206279208515906_6007268928071449144_n.jpg?oh=ba2d83fbd0b58278f47f5cdc23f7fe6a&oe=55F9F421)         (https://scontent-ams2-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xft1/v/t1.0-9/11401466_10204682113274688_7061238634441313867_n.jpg?oh=7730606bd0afd717d1657e6df8ba235c&oe=55EF22B7)          (https://scontent-ams2-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xfa1/v/t1.0-9/11406847_10204682086034007_4164273024072513763_n.jpg?oh=234faeacdc78ffef71f17eda73e30ac7&oe=55F64CF9)       (https://scontent-ams2-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xtf1/v/t1.0-9/10408658_10204682088594071_8018741968203541235_n.jpg?oh=e1f5dc2b20e9375e776b17347db178ce&oe=562FB6A2)


Титла: Re:Сватбата на flutter - 06.06.2015 г.
Публикувано от: nansita в юни 10, 2015, 09:54:51
Много сте красиви  *INLOVE*


Титла: Re:Сватбата на flutter - 06.06.2015 г.
Публикувано от: alexandrova_90 в юни 10, 2015, 10:00:03
Много сте красивииии... Снимките са романтични  *INLOVE* 

Роклята е 1:1 с модела  O_O  :bravo: @}->-- @}->--


Титла: Re:Сватбата на flutter - 06.06.2015 г.
Публикувано от: Feribotka в юни 10, 2015, 10:04:39
Прекрасни сте  *INLOVE* Роклята е много сполучлива определено :)


Титла: Re:Сватбата на flutter - 06.06.2015 г.
Публикувано от: lorka888 в юни 10, 2015, 10:04:45
Снимките са много хубави. Адмирации за фотографа :bravo: А вие сте страхотна двойка *THUMBS*


Титла: Re:Сватбата на flutter - 06.06.2015 г.
Публикувано от: flutter в юни 10, 2015, 10:06:59
Благодаря, момичета! Роклята и аз много си я харесвам, доволна съм много от ателие Версай - Асеновград. А това е по- голямата част от украсата ни - ние направихме всичко, те само я наредиха. За букетите ползвахме флорист, но четките са от нас :)) прекрасните илюстрации на номерата на масите рисува съпругът ми :)


https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=10152761242781666&id=103053491665 (https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=10152761242781666&id=103053491665)


Титла: Re:Сватбата на flutter - 06.06.2015 г.
Публикувано от: always_and_forever в юни 10, 2015, 10:11:17
Честито и от мен! Бъдете много щастливи и се обичайте вечно!  *INLOVE*
Много сте хубави. Браво на вашия фотограф. Украсата е била много хубава също.
Ще чакаме подробен разказ и снимки.  =]


Титла: Re:Сватбата на flutter - 06.06.2015 г.
Публикувано от: lorka888 в юни 10, 2015, 10:14:54
Украсата е невероятна  *THUMBS*


Титла: Re:Сватбата на flutter - 06.06.2015 г.
Публикувано от: alexandrova_90 в юни 10, 2015, 10:20:47
Украсата е страхотна  :bravo:

Искам да разкажеш повече за тези картинки, препоръки? Много интересно звучи  O_O
 


Титла: Re:Сватбата на flutter - 06.06.2015 г.
Публикувано от: nansita в юни 10, 2015, 10:37:15
Всичко е адски красиво! Поздравления за красивата изработка! Вие ли си украсихте пощата и шампанското?


Титла: Re:Сватбата на flutter - 06.06.2015 г.
Публикувано от: Anne_Shirley в юни 10, 2015, 10:47:59
Flutter, всичко изглежда прекрасно, и вие също!  @}->-- Изключително стилно и нестандартно се е получило, нямам думи, страхотно е  :bravo:


Титла: Re:Сватбата на flutter - 06.06.2015 г.
Публикувано от: dreamcometrue88 в юни 10, 2015, 11:11:34
Страхотно е, много нежно и изпипано, страшно ми хареса!
И честито!!! Прекрасни сте!


Титла: Re:Сватбата на flutter - 06.06.2015 г.
Публикувано от: pandapanda в юни 10, 2015, 11:14:07
Честито и от мен. Роклята ти много  ми харесва, много е сладурска. Поздравление и за украсата, всичко е много красиво  @}->--


Титла: Re:Сватбата на flutter - 06.06.2015 г.
Публикувано от: flutter в юни 10, 2015, 12:17:58
Благодаря, момичета! Да, Nansita, шампанското и кутиите ги правих аз. Нарисуван цветята с акварел, рязах и лепих. :) Самите кутии са от Джъмбо, боядисани от мен. А картончетата за съветите бяха идея и изпълнение на младоженеца. Направи 4 комикс илюстрации с нас, като всяка илюстрация се състоеше от две части. В първата част единият от нас казва нещо, а в другатаима празно балонче за реплика, което всеки гост трябваше да попълни по свое усмотрение. Ситуациите бяха типични за всяка двойка и потенциално конфликтни. Например на едното картонче з му сервирам вечеря, а той гледа учудено и казва " Това мама го прави по друг начин". На втората част от картинката съм аз с празна реплика и гостите трябваше да попълнят отговора :))


Титла: Re:Сватбата на flutter - 06.06.2015 г.
Публикувано от: alexandrova_90 в юни 10, 2015, 12:42:07
 :girl_impossible: O_O Това е супер идея  O_O  :bravo: :bravo: :bravo: :bravo:

Може би е правено и преди, но за първи път го чувам и съм вдъхновена хахаха Колко такива картончета имахте, колко гостите или ? Мале страхотна идея  *THUMBS* *THUMBS* *THUMBS*


Титла: Re:Сватбата на flutter - 06.06.2015 г.
Публикувано от: flutter в юни 10, 2015, 12:52:16
Не мисля, че е правено преди, или поне ние никъде не сме го виждали, идеята си беше на младоженеца. Ннаправихме по 50 от 4-те вида. Останаха ни, почти никой не беше пипълнил от всички. Направихме к друго, според нас, интересно нещо, но нямам снимки още - ветрилца от картон, от едната им страна карта на нашите любими места в Пловдив, а на гърба - описание и адрес на всички по категории - барове, места за хапване, исторически забележителности и т.н. Така искахме хем да имат с какво да си веят, ако е горещи, хем да им дадем идеи какво да посетят нса другия ден, преди да напуснат града. 


Титла: Re:Сватбата на flutter - 06.06.2015 г.
Публикувано от: flutter в юни 10, 2015, 12:55:09
Извинявам се за правописните грешки, но явно пръстите ми са дебели за тези мини клавиши на телефона.


Титла: Re:Сватбата на flutter - 06.06.2015 г.
Публикувано от: alexandrova_90 в юни 10, 2015, 12:59:19
Ох, направо сте супер идейни, честно  O_O :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: Такива хора, толкова ме ентусиазират  :yes:


Титла: Re:Сватбата на flutter - 06.06.2015 г.
Публикувано от: karanesheva в юни 10, 2015, 13:26:28
Честито, желая Ви чисто и безоблачно на семейния небосклон. Твоя мъж е страхотен и има много оргинални идеи. Направете една агенция за подготовка на сватби.


Титла: Re:Сватбата на flutter - 06.06.2015 г.
Публикувано от: artemida777 в юни 10, 2015, 13:28:26
Честито! Бъдете много щастливи! *INLOVE* Много сте хубави, роклята се е получила страхотно, украсата също. Браво! :bravo:


Титла: Re:Сватбата на flutter - 06.06.2015 г.
Публикувано от: Feribotka в юни 10, 2015, 14:04:49
Оооо ама вие бъкате от идеи :) Това с картончетата не го разбрах мн мн, може би защото не мога да отворя линка с украсата ако те са там...но звучи супер *INLOVE*


Титла: Re:Сватбата на flutter - 06.06.2015 г.
Публикувано от: nansita в юни 10, 2015, 14:20:18
Много готини идеи! Комиксът много ме впечатли, браво! :)


Титла: Re:Сватбата на flutter - 06.06.2015 г.
Публикувано от: Sisku в юни 10, 2015, 17:15:26
Много сте хубави!  *INLOVE* Честито! Много да се обичате и разбирате! :)


Титла: Re:Сватбата на flutter - 06.06.2015 г.
Публикувано от: flutter в юни 10, 2015, 17:15:50
Благодаря момичета! Пускам ви и последната снимка, която ни пусна Бони
(https://scontent-ams2-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xtf1/v/t1.0-9/11424462_10204695690494110_782261068565303421_n.jpg?oh=a876feb47c96b40e83376593fa7680cf&oe=55ECA42A)

Отчето се пази от лавандулата като дявол от тамян :D


Титла: Re:Сватбата на flutter - 06.06.2015 г.
Публикувано от: alexandrova_90 в юни 10, 2015, 17:17:40
И ти и начина, по който е облечен съпругът ти.. Направо супер  :bravo: :bravo: :bravo: @}->--


Титла: Re:Сватбата на flutter - 06.06.2015 г.
Публикувано от: svekarva в юни 10, 2015, 17:30:34
Отчето се пази от лавандулата като дявол от тамян :D
Хаха, ама лавандулови цветове ли хвърляхте? Като молец се пази човекът :funny:
flutter, в последно време чета само за сватбите на момичетата, които влизат в месечната тема. Обаче твоята заслужава особено внимание, направо я глътнах на един дъх *THUMBS* *THUMBS* *THUMBS*
Да сте живи и здрави и много щастливи заедно! *INLOVE*


Титла: Re:Сватбата на flutter - 06.06.2015 г.
Публикувано от: flutter в юни 10, 2015, 17:34:38
Благодаря, svekarva :))) да, хвърляха лавандула по нас след църквата. Признавам, това го видяхме в пинтерест :))) отне ни около 3 часа да я накълцаме на ситно :D Малко сме непрактични понякога :D


Титла: Re:Сватбата на flutter - 06.06.2015 г.
Публикувано от: Cerise в юни 10, 2015, 17:44:04
flutter - всичко е ...един път!


Титла: Re:Сватбата на flutter - 06.06.2015 г.
Публикувано от: juji в юни 10, 2015, 17:55:44
Прелестни сте.
А отчето от суеверие ли се пази от лавандулата или просто така


Титла: Re:Сватбата на flutter - 06.06.2015 г.
Публикувано от: flutter в юни 10, 2015, 18:04:10
Благодаря, черешке! :) много благодаря на всички ви. Истината е, че хвърлихме наистина много желание и любов в измислянето и направата на украсата, и най- вече - вложихме себе си. Искахме да отразява нас и понеже и двамата рисуваме, решихме да е подчинена на това. Понеже селото, в което беше ресторанта, е с. Труд, мъжът ми измисли мото "Труд и творчество". :D. Затова номерата на масите са върху малки стативи, а самите номера са с илюстрации, нарисувани от мъжа ми. Подаръците за гостите бяха магнитчета с илюстрация от него, поставени в пликче и залепени със стикер във формата на палитра :) във формата на палитри ни бяха и етикетите за вино и ракия, а за сервирането на мезетата купихме истински дървени палитри и ги поднесоха върху тях. Боядисах в бяло около 80 четки, за да ги вложим в букетите. Не знам дали на тези снимки се забелязва шнурът с флагчета, който обточваше цялата градина, но и той е хендмейд и ми скъса нервите - 80 метра шнур с около 340 флагчета, половината боядисани на точки :D. Висящите гирлянди за арката за подписването ги направиха майките ни, купихме им материали, направихме им шаблони и им показахме как да ги правят и те, милите ни, също доста се потрудиха :) изобщо, 6 месеца свободното ни време беше подчинено на това и затова съм много щастлива, че се получи хубаво. Щастлива съм! :)


Титла: Re:Сватбата на flutter - 06.06.2015 г.
Публикувано от: always_and_forever в юни 10, 2015, 18:53:15
Много е хубава роклята ти и много ти отива.  :P
Браво за страхотната украса и за интересните идеи, на които сте заложили.  @}->--


Титла: Re:Сватбата на flutter - 06.06.2015 г.
Публикувано от: marrie в юни 10, 2015, 20:03:26
Леле колко идейна сватба! Страхотно просто - с рисуването, с четките, с въпросите! И роклята и костюма! Браво! Направо взех да се възмощавам на себе си как не съм по-идейна :))
Честито и да сте много, много щастливи и завинаги заедно!


Титла: Re:Сватбата на flutter - 06.06.2015 г.
Публикувано от: lorka888 в юни 11, 2015, 08:12:32
Всичко е много красиво и идейно, а това с лавандулата направо ме разби-от къде ви хрумна?


Титла: Re:Сватбата на flutter - 06.06.2015 г.
Публикувано от: Feribotka в юни 11, 2015, 08:14:48
Моля пуснете друг линк към снимката, че ми е блокнат ФБ в работата и не мога да видя всички красотички, а по описанието ми се струват зашеметяващи  *INLOVE* Браво, много се възхищавам на такива арт-настроени хора  :bravo:


Титла: Re:Сватбата на flutter - 06.06.2015 г.
Публикувано от: karanesheva в юни 11, 2015, 08:29:23
Възхищавам ти се, пак на всичко. Много  добри идеи и реализирани страхотно. Като гледам, какво си направила, и си представям моята сватба колко ще бледнее. :)


Титла: Re:Сватбата на flutter - 06.06.2015 г.
Публикувано от: flutter в юни 11, 2015, 09:30:04
Благодаря още веднъж :) най- хубавото е, че направихме всичко двамата. Това беше първият ни общ проект :). Идеята за кошницата с лавандула, за лавандулената торта, за висящите гирлянди, за салфетките като папионки - всички са от пинтерест. Там е пълно с красиви идеи и с начини за реализиране, беше ни голямо вдъхновение.  Tортата : (https://scontent-ams2-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xtf1/v/t1.0-9/11247510_913968265311559_671794623584710741_n.jpg?oh=aba6911b4fbbaab55d3f5e4aebcc52c9&oe=55E68346)


Титла: Re:Сватбата на flutter - 06.06.2015 г.
Публикувано от: alexandrova_90 в юни 11, 2015, 09:31:34
Това Рафаело ли е ..  Красиво е станало, колкото и да не харесвам смесването на торта за ядене с живи растения или други материали от плат и т.н.  Модерно си е  *THUMBS* =]


Титла: Re:Сватбата на flutter - 06.06.2015 г.
Публикувано от: flutter в юни 11, 2015, 15:01:17
Рафаело е, да :) Беше много вкусна.


Титла: Re:Сватбата на flutter - 06.06.2015 г.
Публикувано от: svekarva в юни 11, 2015, 21:36:11
Лавандулата жива ли е и къде я намерихте?


Титла: Re:Сватбата на flutter - 06.06.2015 г.
Публикувано от: flutter в юни 11, 2015, 22:26:02
Да, жива е, донесоха ни я от Първомайско. Пътувайки онзи ден от Пловдив към Бургас видяхме лавандулови полета някъде около Стара Загора. Иначе знам, че има доста в района на Карлово и в Добричко.


Титла: Re:Сватбата на flutter - 06.06.2015 г.
Публикувано от: artemida777 в юни 12, 2015, 01:28:06
Много е красива и свежа тортата. :bravo:


Титла: Re:Сватбата на flutter - 06.06.2015 г.
Публикувано от: svekarva в юни 12, 2015, 06:15:44
Да, зная. Но имам лош опит точно с булчински букет на наша съфорумка. Трябваше да и предам лавандулата /от карловско/, но цветовете се изрониха и в крайна сметка бяха сложени в торбички и раздадени като допълнителни подаръци на гостите. Хаха, тя все още не купува препарати против молци. Беше купила и саксии, голяма драма беше и там. Твоята е с по- дебели листа, сигурно е друг сорт.


Титла: Re:Сватбата на flutter - 06.06.2015 г.
Публикувано от: karanesheva в юни 12, 2015, 07:29:13
Обожавам лавандула. Представям си как е ухаела цялата сватба на лавандула. Тя е много силна като аромат, как се отрази на тортата. Успяха ли да се смесят двата аромата.


Титла: Re:Сватбата на flutter - 06.06.2015 г.
Публикувано от: alexandrova_90 в юни 12, 2015, 08:05:34
И аз обожавам лавандула, много исках да е тема на сватбата, но ММ вика не напомня ми на молци  :'( =]


Титла: Re:Сватбата на flutter - 06.06.2015 г.
Публикувано от: Feribotka в юни 12, 2015, 08:15:30
Оооо аз се бях засилила за лилава сватба с лавандула ама ме понахраниха...есента лилаво, няма да ни отива (шаферките) и бързо, бързо се отказах  :) Иначе с ММ си направихме банята с едни лилави цветя, открих си такива аксесоари и сега ще си взема една лавандула да си сложа в една вазичка на мивката да ми мирише  *INLOVE*

А тортата не миришеше ли на лавандула?


Титла: Re:Сватбата на flutter - 06.06.2015 г.
Публикувано от: flutter в юни 12, 2015, 08:22:17
Ако се загледате в тортата ще видите, че цветовете на лавандулата са два вида - едните са по- едри, а другите ситни. Тези, които ни донесоха от Първомайско са ситните, а едрите са купени от сладкарницата от магазин за цветя в саксийка. Дребните бяха страшно ронливи! Ние дори се притеснявахме как ще се оправят с тях. За фунийките пред църквата ронливостта беше плюс, но за тортата минус. Когато донесоха тортата ми направи впечатление, че цветовете бяха по- лилави и твърди и предполагам, че са ги фиксирали отгоре с някакъв спрей. По отношение на вкуса - когаго я сервираха  на парчета всичко беше,извадено и се усещаше съвсем, съвсем лек аромат, който беше приятен.


Титла: Re:Сватбата на flutter - 06.06.2015 г.
Публикувано от: always_and_forever в юни 12, 2015, 08:24:30
Много хубаво ухае лавандулата.  :butterfly: И ние си мислехме за тези цветя, но се страхувам да не се ронят.  :)

  :offtopic: Хриси, ти какво ги слушаш? Нали си е твоята сватба и ти си решаваш какви ще бъдат цветовете. Нашата е лилава и го исках още от преди да знам, че ще има предложение и сватба. Дори тук във форума един много компетентен човечец ме набеди, че съм от малцинствата щом съм избрала този цвят.  }:->


Титла: Re:Сватбата на flutter - 06.06.2015 г.
Публикувано от: svekarva в юни 12, 2015, 09:00:53
Хихи, представям си какво "плевене" на тотата е паднало преди сервиране. Ама красотата иска жертви :)


Титла: Re:Сватбата на flutter - 06.06.2015 г.
Публикувано от: Feribotka в юни 12, 2015, 11:07:21
Истината е, че и ММ се мръщеше на лилавото и как да му пренебрегна мнението  =] След това като си избрахме ресторант се убедих че на бежово-кафявата гама на ресторанта лилавото ще стои доста зле и така :)


Титла: Re:Сватбата на flutter - 06.06.2015 г.
Публикувано от: flutter в юни 19, 2015, 21:36:58
Здравейте отново, дами!

    Бях ви обещала пълен разказ и понеже обичам да си спазвам обещанията... :) На мен все ми се струва, че всички сватби отстрани звучат еднакво и само за хората, участвали в тях, е ясно какво е било истинското усещане, та не знам доколко е интересно, но все пак ще се постарая да разкажа ключовите моменти.

    Така.... Седмицата преди сватбата и двамата с младоженеца си бяхме взели отпуска и бяхме в Пловдив. Заминахме в събота, барабар с всичката си украса :D В понеделник се върнахме обратно в София (където живеем), защото младоженецът имаше ергенско, а аз имах вечер с кумата. Реших, че не искам моминско парти. От една страна, защото мисля и след партито да продължа да се забавлявам, да излизам по барове и т.н., от друга понеже ние сме от достатъчно дълго време заедно и аз вече се чувствах омъжена, та не виждах какво толкова има да се празнува. От трета страна ми е малко неловко цялото това неизбежно стоварване на внимание върху булката, окичването с було, ленти, надписи и т.н. Не, че е лошо, просто не е моето нещо. А и кумата е най-добрата ми приятелка, която живее в чужбина и с която едно време обикаляхме баровете из Студентски през вечер. Отдавна не бяхме излизали само двете и реших, че това е най-удобния момент. Ходихме да хапнем и после на бар, прекрахме една хубава вечер. За ергенското организирах да отидат на стая - игра и после където си искат. За жалост нямаше как да направим партито в друг ден, освен понеделник, понеже кумът тогава пристигна в БГ, и доста от баровете затвориха рано, а някои не работеха изобщо. Така или иначе и те се бяха забавлявали.

      Във вторник се върнахме в Пловдив и следобед бях на пробен грим. Момичето беше много мило, гримира ме в театъра, чувствах се като звезда :) Само дето не се харесах.... Първо ми се стори адски силен, накарах я да ме изтрие и ме гримира отново. Тогава пак ми беше силно и ме поизтри втори път. Накрая след толкова триене вече сама си давах сметка, че гримът не е забележителен. След това имах среща с майка ми, която каза, че изглеждам сякаш съм се гримирала за работа. Като се прибрах и мъжът ми ме видя, каза "Ама нали щеше да ходиш на грим???". Стана ми ясно, че трябва да свикна с мисълта, че гримът трябва да е силен и й се обадих да уговорим втори пробен за четвъртък.
    В сряда ходих на прическа. Мислех някакъв небрежен кок, или прибрана по някакъв интересен начин, но фризьорът ме убеди, че няма да ми стои добре поради някои особености на лицето ми и решихме да направим асиметрична прическа - от еднаа страна прибрано, а от другата пусната. Харесах се много и бях доволна.    
     През цялата седмица имахме някакви дребни задачки по сватбата. Преди да заминем за Пловдив си мислех, че сме готови и едва ли не цяла седмица ще си почиваме. Огромно беше учудването ми, когато констатирах, че съм брезкрайно, безкрайно заблудена. Имаше неща за вършене из вкъщи, пристигнаха близките ми от други градове, някакви дребни довършителни по декорацията, среща с ДиДжей, втори пробен грим, обикалях за бижу за коса, което така и не купих, ходих на маникюр, всеки ден си репетирахме сватбения танц... Бяхме си направили хореография на тази песен: https://www.youtube.com/watch?v=oXvJ8UquYoo (https://www.youtube.com/watch?v=oXvJ8UquYoo)  Ние танцуваме суинг танци. Песента ни хареса много, от една страна защото текстът е сладък, а от друга заради рязката промяна в темпото, което позволява да преминеш от единия танц - линди хоп - към другия - чарлстон - и да стане по-интересно. Да, ама си е сложно да научиш 3-минутна хореография, постоянно грешяхме и бяхме много изнервени. Като цяло седмицата вървеше леко нервно, макар и реално да нямаше никакви проблеми. Мойто момче дори веднъж ми каза "Душо, ние забравихме че сме влюбени тази седмица". :D Всеки ден следяхме времето, защото се надявахме на топло и сухо време, за да сме в градината. Слава богу, така стана и до ден днешен продължавам да благодаря за хубавото време. :)
    Втория пробен грим мина по-добре. Направо си беше супер. Просто бях препрограмирала машинката в главата и някак успях да се вързприема :)
  


Титла: Re:Сватбата на flutter - 06.06.2015 г.
Публикувано от: flutter в юни 19, 2015, 21:59:05
В петък пристигнаха кумовете и родителите на младоженеца. У нас беше пълна лудница, ходих на маникюр, да нося чашите-изненада в хотела на кумовете, после из къщи постоянно имаше нешо да правим, после ходихме в ресторанта да носим украсата и да им обясним къде какво и как искаме да се сложи, след това се срещнахме с кумовете... Разменихме си подаръците, решихме, че ще е по-удобно да си ги дадем предварително. Те ни подариха един кухненски робот (ние това си поискахме), а ние на тях - на кумата едно много красиво колие, което аз знаех, че тя харесва, а на кума ни, който е водолаз - водолазен фенер. Основната ни идея беше да му подарим гмуркане в Созопол, но го бяхме запазили в изненада и за да има все пак нещо за спомен, а и в случай, че времето не позволява да се гмурка - фенер. Гмуркането успяхме да осъществим няколко дни по-късно в Созопол. Родителите на младоженеца бяха взели подаръци за нас и за кумовете - по един конплект много красиви порцеланови чаши за кафе, еднакви за нас и за тях, така че да се сещаме сутрин едни за други, докато си пием кафето, ние в България, а те в Ирландия. :) Прибрах се от срещата с тях към 9:30, изпратихме младоженецът и родителите му в хотела, а ние с мама се заехме да чистим. След цял ден сновящи гости из къщи трябваше да се пооправи. Легнах си след 1, после дълго не можах да заспя, вероятно от превъзбуда.
  В сватбения ден станах в 6 и нещо. Имах задачи - гладих, къпах се. В 8:30 бях на фризьор. Купих един голям шоколад и с фризьора си поръчахме кафе, за да започне сладко денят ни :) Той е много готин и стартирах с порция смях. Прическата ми стана супер (Хаха, нескромно звучи, но много си я харесвах :D) Към 10 и 20 дойде кумата с букета и бутониерите, оставих я да й прави прическа и на нея, а аз отлетях с едно такси към вкъщи, където вече ме чакаше гримьорката. Започна да ме гримира и към 11 започнаха да идват фотографът и видеооператорът. Постепенно адреналинът ми почна да расте, с всички тези хора пърхащи наоколу и суетящи се около мен малко по малко започнах да усещам какво се случва. Аз имам сериозна сценична треска принципно и в началото леко се стеснявах, но затова е хубаво да се работи с хора, които си разбират от работата и успяват да те предразположат и да те накарат да се смееш. Взеха да се събират гости, кумата застъпи на грим, а аз се облякох и се пофръцках малко с роклята за снимки :D Вуйчо ми и семейството му не можаха да дойдат от Англия, където живеят, затова ги бяхме включили по скайп на видео разговор и се попикаха от смях с нас от момента, в който започнахме да чакаме младоженеца. Събрахме се само кокошки в стаята и пискливо кодкудякахме :D Емоцията е много силна и се чувстваш като пиян, смееш се дори, когато не е много смешно. Когато младоженецът дойде бяхме заели стартова позиция, скрила се бях зад 3 приятелки отзад, а кумата беше страж. Бяхме решили, че ще ме печели с отговори на въпроси, не искахме да има пари и блъскане на врати. Той ме беше предупредил, че може да има само един много труден, на който да не може да отговори, защото щял да си носи нещо за подкуп. Кумата имаше задача да измисли въпросите. Бяха смешни, той се справяше много добре с отговорите. Дойде и уж трудния въпрос, но той взе, че и на него отговори. Кумата се шашна и аха-аха да ме даде, защото повече въпроси нямаше, аз отзад се провикнах "Ееее, нещо по-трудно няма ли да го питаш??? Например как се казва учителката ми по математика от основното училище?" Тук вече милият нямаше шанс и извади подкупът. Една кесийка с шоколадови жълтици :D Кумата на шоколад не устоява, пък и вече й се искаше да ме дава, и го пусна. Моментът беше много вълнуващ. Мойто злато много се развълнува като ме видя, ама освен, че много се развълнува, мъничко и актьорско майсторство приложи :D Аз нали си го познавам, усетих, че е малък етюд, но другите май не се усетиха. Загуби ума и дума за няколко мига и седна на леглото, като в ступор :D Фотографът му каза "Тя е, тя е, не е друга". :D "По душа съм си същата, злато", бяха моите отрезвителни думи.
   Момичета, стана безкрайно дълго. Утре ще продължа, ако вече не сте крайно отегчени, за което тотално бих ви разбрала :D


Титла: Re:Сватбата на flutter - 06.06.2015 г.
Публикувано от: always_and_forever в юни 20, 2015, 07:28:04
Ех, много обичам да чета за срещата между булката и младоженеца.  *INLOVE* Много хубаво се е получило  :'( И ти така подробно разказваш, че си представям всичко.  :'(
Продължавай, не спирай......  *INLOVE*


Титла: Re:Сватбата на flutter - 06.06.2015 г.
Публикувано от: alexandrova_90 в юни 20, 2015, 08:55:49
Добре ми подейства за добро утро  *THUMBS* Да ти кажа, въпреки че не съм била на нито една форумска сватба, винаги се вълнувам супер много... Емоцията ме връхлита, все едно аха ей сега ще влязат при мен  =] Много хубаво се е получило, аз също обмислям да му дам да хапва някакви неща, които той не обича, а повярвайте ми много са! И да му задава някакви въпроси, вместо откупването.. Е... може и да се бръкнат на долната врата  ;)

Прекрасно е продължавааай  *YAHOO*


Титла: Re:Сватбата на flutter - 06.06.2015 г.
Публикувано от: artemida777 в юни 20, 2015, 13:20:22
Не знам как успяваш  думи да предадеш така емоциите. Много е вълнуващо.  :'( Чакаме още. :)


Титла: Re:Сватбата на flutter - 06.06.2015 г.
Публикувано от: Cerise в юни 21, 2015, 16:37:06
Добре ми подейства за добро утро  *THUMBS* Да ти кажа, въпреки че не съм била на нито една форумска сватба, винаги се вълнувам супер много... Емоцията ме връхлита, все едно аха ей сега ще влязат при мен  =] Много хубаво се е получило, аз също обмислям да му дам да хапва някакви неща, които той не обича, а повярвайте ми много са! И да му задава някакви въпроси, вместо откупването.. Е... може и да се бръкнат на долната врата  ;)

Прекрасно е продължавааай  *YAHOO*
Със сигурност и при нас ще е така, защото сме в хотел и не искам изненади с пантите на вратите, освен това малко ми простее това с парите.

Иначе, flutter, за мен това е една от най-идейните сватби и ми е страшно интересно.
Така, че продължавай.


Титла: Re:Сватбата на flutter - 06.06.2015 г.
Публикувано от: karanesheva в юни 22, 2015, 15:48:52
Страхотен разказ, много се развълнувах, и като си представя, че и мен ме чака това след 10 дена, ми се свива сърцето. Чакам продължение.


Титла: Re:Сватбата на flutter - 06.06.2015 г.
Публикувано от: Sisku в юни 22, 2015, 15:59:46
Разказът е супер, особено след като съм го преживяла, напълно разбирам вълнението ти и си припомням отново емоциите. Това с въпросите е много хитро, а кесийката с шоколадовите монети е била много силен коз  :) Мен ме откупваха от брат ми, но никои не ми разказва за сега с подробности как е станало и за колко "са ме дали" :D


Титла: Re:Сватбата на flutter - 06.06.2015 г.
Публикувано от: flutter в юни 22, 2015, 22:15:28
Здравейте отново, момичета! Благодаря ви за милите думи и за вниманието към многословията ми :) Сядам да ви поразкажа още от нашия ден.
   
      Та, след като младоженецът изпадна в лек шок от срещата ни :D, си пийнахме по малко бяло вино, изядохме по 1-2 хапки, разменихме по няколко думи и кадъра с гостите вкъщи и се запътихме към мястото за фотосесията с кумовете. Бяхме набелязали едно от тепетата, което не е толкова туристическо, има малко хора и заедно с това много хубава гледка към града. Докато стигнем до там минахме по една тиха, малка, закътана улица със стари къщи и фотографът ни набута в един двор да се снимаме :). Разбира се, с нелепите си подвиквания от рода на "Сега какво да направя? А кракът къде да си сложа?"привлякохме вниманието на живущите и излязоха да ни видят, но хората винаги така се умиляват от вида на булка, че не се разсърдиха. :) Фотографът ни спираше за снимки по пътя толкова често, че накрая за основното място, което бяхме предвидили, почти не остана време, а бяхме отделили почти 2,30 часа за фотосесия. Беше забавно като ни накара да легнем на алеята на тепето. Започна с обръщение към младоженеца: "Айде да седнеш за малко, няма да се изцапаш, чисто е. А така, супер си! Я сега малко назад се наведи! Да, точно така... Я още малко, още маааааааалко само! Супер! Е, ми ти почти легна! Айде легни сега! Бравоооо! Айде сега и ти легни в него! Браво, супер сте!:D" много е забавен този човек.

      След фотосесията отлетяхме към църквата. Бяхме навреме, че и по-рано. Там вече се бяха събрали гости, всички усмихнати до уши и много ни се радваха. Беше прекрасно. :) Както споменах, кумът ни е ирландец - католик. Бяхме говорили като избирахме църквата с една жена там, която ни каза, че няма да има проблем, просто ритуалите ще бъдат извършени от кумата. Да, обаче отчето, на влизане в църквата ни спря и ни пита дали и четиримата сме кръстени. Внезапно беше решил, че е проблем кумът ни да е католик. Забавихме се доста, докато го чакахме да "види как ще се реши този сериозен проблем". Мина ми през ума, че може да иска да дадем пари, но си изчакахме спокойно. В крайна сметка ни пусна и нямаше проблем, с изключение на това, че целия ритуал много се проточи и закъсняхме за следващия в ресторанта. Оказа се, че отчето май не знаеше съвсем какво се прави, защото беше млад и зелен, а нашата сватба беше първата в тази църква за годината, а миналата имали само една. Не му се разсърдихме много. :) Накара ни да ходим на другия ден да ни попълва свидетелствата за брак и ни разказваше как миналата вечер се напил и какво било на неговата сватба. Образ :) иначе за мен ритуалът в църквата е дълъг и отегчителен... Искахме краткия, но ми се стори безкраен, а и той май сам си го удължи, от незнание ли, що ли. Развълнувах се на 1-2 места, но и на 1-2 бях развеселена, като обясняваше как едва ли не жената е без мнение и каквото мъжът каже, това е, и как е той й е "главата". ... Но не плаках.

Момичета, спирам. Оставям си последната част за утре :) лека нощ от мен!


Титла: Re:Сватбата на flutter - 06.06.2015 г.
Публикувано от: karanesheva в юни 23, 2015, 07:52:34
Това младите попове, са опасна работа, гледат да спазват всички канони не е било за пари. И аз искам късия ритуал, но още не се знае кой поп ще ни венчае, защото били 3-4 и не знаели графика за Юли месец.


Титла: Re:Сватбата на flutter - 06.06.2015 г.
Публикувано от: always_and_forever в юни 23, 2015, 08:07:33
Много забавно се е получило с вашия фотограф.  :girl_haha:
Добре, че и с попа сте се оправили, макар и след дълги увещания.
Нас не са ни питали кой ритуал искаме - дълъг или по-къс. Ама и ние не сме се сетили да попитаме.  :[
Хайде, чакаме още да разказваш.  :[


Титла: Re:Сватбата на flutter - 06.06.2015 г.
Публикувано от: flutter в юни 23, 2015, 18:34:14
Един поздрав от младоженеца:

(https://scontent-cdg2-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xta1/v/t1.0-9/11401427_404520509736456_2332600323703431152_n.jpg?oh=160d266ad561928928257fb14871a254&oe=562E36C2)

:))
Идеята си беше негова, той направи дизайна. Снимката е на Бони Бонев.


Титла: Re:Сватбата на flutter - 06.06.2015 г.
Публикувано от: pandapanda в юни 23, 2015, 18:37:16
Мъжът ти е много креативен. Представям си като имате деца колко яки неща ще им измисля  *THUMBS* *THUMBS* *THUMBS*


Титла: Re:Сватбата на flutter - 06.06.2015 г.
Публикувано от: Cerise в юни 23, 2015, 19:00:05
Чуден мъж имаш! Курсисти приема ли, да му пратя моето дръвце да го научи на нещичко?  :DANCE:


Титла: Re:Сватбата на flutter - 06.06.2015 г.
Публикувано от: flutter в юни 23, 2015, 19:08:43
Хаха, това е идея за "Частен бизнес" :D Ще му подшушна! :D


Титла: Re:Сватбата на flutter - 06.06.2015 г.
Публикувано от: always_and_forever в юни 24, 2015, 07:57:12
Наистина много интересна идея на мъжа ти.  :girl_haha: С нещо друго успя ли да те изненада?


Титла: Re:Сватбата на flutter - 06.06.2015 г.
Публикувано от: alexandrova_90 в юни 24, 2015, 08:21:49
Тук дори моя мъж се впечатли, а той никак не се впечатлява от сватбите и историите, които мен ме впечатляват и непрекъснато разказвам  *YAHOO*

1000 пъти впечатлявам  :[


Титла: Re:Сватбата на flutter - 06.06.2015 г.
Публикувано от: InaMineva в юни 26, 2015, 20:54:41
flutter, честито и от мен :) Всичко много ми хареса, цялата украса е уникална, а ТМ е много добър с рисуването очевидно :) И много добри идеи му идват, браво :) Пожелавам ти цял живот да сте толкова щастливи, колкото изглеждате на снимките от сватбата :) А сега като видях тортата ти много ми се прияде торта "Рафаело"... :) Всичко е супер :)


Титла: Re:Сватбата на flutter - 06.06.2015 г.
Публикувано от: flutter в юли 09, 2015, 07:39:09
Момичета, първа част от проект, илюстриращ работата ни по декорацият (https://www.behance.net/gallery/27748521/Watercolors-Wedding-Rings)


Титла: Re:Сватбата на flutter - 06.06.2015 г.
Публикувано от: karanesheva в юли 09, 2015, 08:04:23
Страхотни сте. :bravo: :bravo: :bravo:


Титла: Re:Сватбата на flutter - 06.06.2015 г.
Публикувано от: Tinkata в юли 09, 2015, 10:03:32
Уникално, справили сте се невероятно  :bravo: :bravo: :bravo:


Титла: Re:Сватбата на flutter - 06.06.2015 г.
Публикувано от: pandapanda в юли 09, 2015, 11:38:18
Ами аз съм ви голям фен, доколкото мога ще ви следя да знаете  *THUMBS*


Титла: Re:Сватбата на flutter - 06.06.2015 г.
Публикувано от: alexandrova_90 в юли 09, 2015, 11:44:43
Още веднъж страхотно  *INLOVE* Направо толкова сте идееейни  O_O @}->-- :bravo:


Титла: Re:Сватбата на flutter - 06.06.2015 г.
Публикувано от: flutter в юли 09, 2015, 12:08:51
Хехе, благодаря ви! Ще споделя като качим и втората част.

Бях обещала снимки :) Направих една малка селекция от професионалните. Изключително щастливи сме от това, което Бони Бонев направи за нас, препоръчвам го с две ръце!

(http://i877.photobucket.com/albums/ab338/stefanaargirova/65366_zpsbhyspl0u.jpg)

(http://i877.photobucket.com/albums/ab338/stefanaargirova/65369_zps1aolkcb1.jpg)

(http://i877.photobucket.com/albums/ab338/stefanaargirova/65385_zpsuevux8wy.jpg)

(http://i877.photobucket.com/albums/ab338/stefanaargirova/65387_zps7j7o4oex.jpg)

(http://i877.photobucket.com/albums/ab338/stefanaargirova/65388_zpskxndfhu2.jpg)

(http://i877.photobucket.com/albums/ab338/stefanaargirova/65379_zps0s4jkfey.jpg)


(http://i877.photobucket.com/albums/ab338/stefanaargirova/65390_zpsz38wvnhd.jpg)

(http://i877.photobucket.com/albums/ab338/stefanaargirova/65417_zpssexcncel.jpg)

(http://i877.photobucket.com/albums/ab338/stefanaargirova/65460_zpswtbn5guz.jpg)

(http://i877.photobucket.com/albums/ab338/stefanaargirova/65490_zpsgskrbp3r.jpg)

(http://i877.photobucket.com/albums/ab338/stefanaargirova/65438_zpsbj8gwdny.jpg)

(http://i877.photobucket.com/albums/ab338/stefanaargirova/65428_zpsalgahrqv.jpg)

(http://i877.photobucket.com/albums/ab338/stefanaargirova/65618_zpsismtpord.jpg)

(http://i877.photobucket.com/albums/ab338/stefanaargirova/65573_zpsysjuw9wo.jpg)

(http://i877.photobucket.com/albums/ab338/stefanaargirova/65728_zpsuijbffnl.jpg)

(http://i877.photobucket.com/albums/ab338/stefanaargirova/65811_zpsctmpav6j.jpg)

(http://i877.photobucket.com/albums/ab338/stefanaargirova/65842_zpsy55bgvj7.jpg)

(http://i877.photobucket.com/albums/ab338/stefanaargirova/65843_zps14zbutvf.jpg)

(http://i877.photobucket.com/albums/ab338/stefanaargirova/65889_zpszqgjrp8f.jpg)

(http://i877.photobucket.com/albums/ab338/stefanaargirova/65893_zpsn5obeawg.jpg)Титла: Re:Сватбата на flutter - 06.06.2015 г.
Публикувано от: pandapanda в юли 09, 2015, 12:36:30
Всичко е невероятно романтично  *INLOVE*


Титла: Re:Сватбата на flutter - 06.06.2015 г.
Публикувано от: alexandrova_90 в юли 09, 2015, 12:40:46
Много красота и романтика  *INLOVE*

Фотосесията ви е точно на места, каквито си представям.. Стари къщи, запазили чара и носещи романтиката си... Стълбите... Страхотно  *INLOVE* *THUMBS* *THUMBS*


Титла: Re:Сватбата на flutter - 06.06.2015 г.
Публикувано от: svekarva в юли 09, 2015, 14:55:15
Познавам старата къща *INLOVE*


Титла: Re:Сватбата на flutter - 06.06.2015 г.
Публикувано от: nansita в юли 09, 2015, 15:07:15
Всичко по вашата сватба ми е страшно любимо! И още повече, като знам, че сами сте си правили целия дизайн. Много,много ви симпатизирам! Продължавайте да творите, да се обичате и да бъдете винаги влюбени!  *INLOVE*
Снимките ви са прекрасни!


Титла: Re:Сватбата на flutter - 06.06.2015 г.
Публикувано от: Cerise в юли 09, 2015, 15:38:43
Flutter, още веднъж - моите адмирации за това, което сте направили.


Титла: Re:Сватбата на flutter - 06.06.2015 г.
Публикувано от: flutter в юли 09, 2015, 15:55:57
Много благодаря, момичета!
Хубаво е да чуеш такива неща, но е още по-ценно, когато е от някой, минал през това и осъзнаващ усилията, които коства!
Пожелавам на всички вас, чиито сватби все още предстоят, да ви донесат усмивки като нашите по снимките, и съм сигурна, че ще е така! :)


Титла: Re:Сватбата на flutter - 06.06.2015 г.
Публикувано от: always_and_forever в юли 09, 2015, 17:10:22
Просто невероятни сте.... много красиви.  *INLOVE* Снимките са приказно романтични и наистина са заснети на много хубави места.
Всичко е повече от чудесно!!! @}->-- *KISSED*


Титла: Re:Сватбата на flutter - 06.06.2015 г.
Публикувано от: flutter в юли 10, 2015, 05:41:32
  Благодаря!

  Ето и втора част на проекта:

  https://www.behance.net/gallery/27796989/Watercolors-Wedding-Rings (https://www.behance.net/gallery/27796989/Watercolors-Wedding-Rings)


Титла: Re:Сватбата на flutter - 06.06.2015 г.
Публикувано от: alexandrova_90 в юли 10, 2015, 06:20:07
Ох, искам да го споделя във фейсбук с моите приятели..  :girl_impossible: (ПОКЛАНЯЩО СЕ ЧОВЕЧЕ)  =]


Титла: Re:Сватбата на flutter - 06.06.2015 г.
Публикувано от: flutter в юли 10, 2015, 06:39:36
Хихи, благодаря, Александрова :) Може :) Това са си публични профили, всеки може да ги гледа, колкото повече, толкова по-добре :)


Титла: Re:Сватбата на flutter - 06.06.2015 г.
Публикувано от: always_and_forever в юли 10, 2015, 07:26:24
Силно впечатлена съм от всичко, което сте направили.  *THUMBS*
Много сте добри....  :P


Титла: Re:Сватбата на flutter - 06.06.2015 г.
Публикувано от: karanesheva в юли 10, 2015, 07:42:45
Много съм впечатлена, всички е изпипано до най-малките детайли. :bravo: :bravo: :bravo:


Титла: Re:Сватбата на flutter - 06.06.2015 г.
Публикувано от: flutter в октомври 27, 2015, 10:43:48
Здравейте, момичета!

   Ние най-накрая си получихме видеото. Пускам ви сватбения трейлър. Правиха ни го 7ep. Много си го харесваме.

https://www.youtube.com/watch?v=TfYN5UhGHsI (https://www.youtube.com/watch?v=TfYN5UhGHsI)Титла: Re:Сватбата на flutter - 06.06.2015 г.
Публикувано от: Anne_Shirley в октомври 27, 2015, 10:52:05
Ей, браво, страхотен е, и вие също!  :bravo: Значи и другите хора чакат по много за видео, не сме само ние  :[ Определено чакането си е заслужавало обаче *INLOVE*


Титла: Re:Сватбата на flutter - 06.06.2015 г.
Публикувано от: alexandrova_90 в октомври 27, 2015, 11:24:52
Нямам търпение да го гледам довечера  *YAHOO* @}->--:*


Титла: Re:Сватбата на flutter - 06.06.2015 г.
Публикувано от: pandapanda в октомври 27, 2015, 12:05:14
Големи сте сладури  *INLOVE* Винаги така да се обичате и да сте толкова щастливи  *INLOVE*


Титла: Re:Сватбата на flutter - 06.06.2015 г.
Публикувано от: flutter в октомври 27, 2015, 13:22:53
Благодаря ви, дами. :) Забави се доста повече от очакваното, но успяхме да го дочакаме някак.


Титла: Re:Сватбата на flutter - 06.06.2015 г.
Публикувано от: Feribotka в октомври 27, 2015, 14:23:40
Не моооооогаааааа да го видяяяяяяяяяяяяяя в работата   :no: Довечера  *INLOVE*


Титла: Re:Сватбата на flutter - 06.06.2015 г.
Публикувано от: lolitkabg в октомври 27, 2015, 22:14:49
Страхотни сте :) много сладки,много влюбени,,много красиви :) харесаха ми картините при младоженеца,а танца ви е уникален. Чак на мен ми се дотанцува. :bravo:


Титла: Re:Сватбата на flutter - 06.06.2015 г.
Публикувано от: svekarva в октомври 28, 2015, 07:06:46
Много специален дух има вашата сватба, нека и животът ви е така прекрасен *THUMBS* *INLOVE*


Титла: Re:Сватбата на flutter - 06.06.2015 г.
Публикувано от: flutter в октомври 28, 2015, 07:25:30
Много ви благодаря! :)

Лолитка, картините са у нас, аз съм ги рисувала :) Едната е с брат ми, а другата с баща ми.

Относно танците - препоръчвам ги от все сърце! Тези танци са огромен, неизчерпаем генератор на радост! За да не става  реклама, ако на някой му се танцуват такива танци, мога да дам координати на школата на лични. :)

Хубав ден, дами! :)


Титла: Re:Сватбата на flutter - 06.06.2015 г.
Публикувано от: alexandrova_90 в октомври 28, 2015, 08:34:42
Ех, толкова ме е яд.. Снощи забравих да вляза във форума и да видя клипа  O_O Много съм тъпа.. сега ще опитам през телефона  P-( :( Пише ми че е not available..  от телефона :huh:


Титла: Re:Сватбата на flutter - 06.06.2015 г.
Публикувано от: always_and_forever в октомври 28, 2015, 12:30:49
Снощи пробвах на лаптопа, но и аз не успях да видя клипа. :\


Титла: Re:Сватбата на flutter - 06.06.2015 г.
Публикувано от: flutter в октомври 28, 2015, 16:34:00
Ютюб го блокира по някаква причина.

Пробвайте вимео:

https://vimeo.com/143822642

:)


Титла: Re:Сватбата на flutter - 06.06.2015 г.
Публикувано от: karanesheva в октомври 29, 2015, 17:09:48
клипа е много хубав, както и цялата ти сватба. Тя ми е една от любимите сватби.


Титла: Re:Сватбата на flutter - 06.06.2015 г.
Публикувано от: alexandrova_90 в октомври 29, 2015, 17:51:52
Обожавам сватбата ви.. Толкова сте естествени, неподправени.. Папийонката и ръкавелите му са супер яки!! Моментът, в който го целуваш след първия ви танц (може би) е толкова мил и прекрасно уловен.. Както и като го дърпаш за тирантите, някакви халапшки-романтично е... Една от най-любимите ми сватби този сезон..  *INLOVE*


Титла: Re:Сватбата на flutter - 06.06.2015 г.
Публикувано от: flutter в октомври 29, 2015, 20:17:06
Благодаря!

Да, Александрова, този момент е след първия танц. И аз съм много доволна, че операторът го е уловил, защото ми е много мил. Той се навежда самичък леко към мен, подканва ме да го целуна, защото се справи - изтанцува танца без грешки, а беше много, много притеснен :))))


Титла: Re:Сватбата на flutter - 06.06.2015 г.
Публикувано от: alexandrova_90 в октомври 29, 2015, 20:19:56
Ама много му личи, че е притеснен  *THUMBS* Това исках да кажа преди малко, но пишех от телефона и ме домързя.. На клипа ясно се вижда, колко е притеснен той по време на танца и как след края те подканва сякаш да го "наградиш".. Романтично е  *INLOVE*


Титла: Re:Сватбата на flutter - 06.06.2015 г.
Публикувано от: dreamcometrue88 в октомври 31, 2015, 14:03:45
Ох, страхотниииии, просто уникално настроение, браво, пак ми се дожени @}->--


Титла: Re:Сватбата на flutter - 06.06.2015 г.
Публикувано от: always_and_forever в октомври 31, 2015, 14:35:23
Уаууу, много хубави видео. Много истинско и емоционално.  *INLOVE*


Титла: Re:Сватбата на flutter - 06.06.2015 г.
Публикувано от: flutter в ноември 01, 2015, 21:32:00
Благодаря, момичета  *INLOVE*


Титла: Re:Сватбата на flutter - 06.06.2015 г.
Публикувано от: addicted_to_u в ноември 04, 2015, 15:09:39
Страхотна сватба, страхотни идеи :) Много, много ми харесва всичко. Поздравления за вас  @}->--


Титла: Re:Сватбата на flutter - 06.06.2015 г.
Публикувано от: flutter в декември 01, 2015, 15:33:12
Благодаря :)


Титла: Re:Сватбата на flutter - 06.06.2015 г.
Публикувано от: flutter в декември 21, 2017, 18:05:18
Момичета, споделям видеото, което мъжът ми направи за брат ми и снаха ми.

https://vimeo.com/236553333


Титла: Re:Сватбата на flutter - 06.06.2015 г.
Публикувано от: pandapanda в декември 21, 2017, 18:28:55
Хихи, очаквах, че ще е анимация :) много професионално се е справил мъжът ти :)


Титла: Re:Сватбата на flutter - 06.06.2015 г.
Публикувано от: svekarva в декември 22, 2017, 08:50:47
Много е хубаво, нежно и истинско *INLOVE* *INLOVE* *INLOVE* *THUMBS* Засуканата презрамка ми разтапя сърцето *INLOVE* *INLOVE* *INLOVE*


Титла: Re:Сватбата на flutter - 06.06.2015 г.
Публикувано от: Feribotka в декември 22, 2017, 09:55:20
Ехххх много хубаво! Много ми харесва, че не е само сватбено, а има пред- и пос- история  :)


Титла: Re:Сватбата на flutter - 06.06.2015 г.
Публикувано от: flutter в декември 23, 2017, 18:12:56
Благодаря, момичета! Радвам се, че ви харесва. Аз страшно харесвам резултатът и реших да споделя, защото в този форум са все хора, гледали много подобни видеа :).