Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg

След сватбата => Свършената и несвършена работа => Темата е започната от: Teo333 в юни 14, 2013, 18:43:30Титла: Пазете се от видеооператор Ивайло Георгиев!!!!!!
Публикувано от: Teo333 в юни 14, 2013, 18:43:30
Той живее в гр. София и е видеооператор. Снима на сватбата ни, взе ни 360лв. в деня на сватбата, като подписахме договор да ни даде филма в HD формат на 2 диска. Две седмици след крайният срок за предаване на филма, описан в договора и много усилия от наша страна да се свържем с него по телефона (тъй като адреса в договора е несъществуващ, по телефона ни затваря, изключва го, или ни вдига жена му и ни пита какво искаме от него), в краина сметка ни вдигна телефона и ни каза съвсем ясно - "Видео няма! И не мога да се срещам с никой! Чао!" Нито филм имаме, нито си получихме обратно парите. Ние се излъгахме, но не искаме да му се размине, затова предупреждаваме всички - не му се доверявайте!! Страницата, от която първоначало го намерихме е : http://www.digitalvideofoto.dir.bg/_wm/pbasic/?df=752172&dflid=3


Титла: Re:Пазете се от видеооператор Ивайло Георгиев!!!!!!
Публикувано от: llggll в септември 18, 2013, 15:26:18
Да тоя е голям БОКЛУК!!! И аз съм имал вземане даване с него!!!
На края трябваше да се оправям по другия начин!!!

Съветвам ви да се обърнете към фирми които извършват вземания към некоректни изпълнители - те ще го намерят!!! До колкото знам РАБОТИ в ТЕЛЕВИЗИЯ ЕВРОПА - но навсички казва че е в БТВ и НОВА!!!

Пазете се от тоя ИЗМАНИК даже ще направите услуга ако го хванете и се обадите на Полицията!!!

Подвизава се под тези телефони: 0888939508 ,0887091866 ,0896416045


Титла: Re:Пазете се от видеооператор Ивайло Георгиев!!!!!!
Публикувано от: milenuity в септември 20, 2013, 16:12:56
леле, че то и от материалите на сайта се вижда колко непрофесионално е заснемането...как сте се излъгали да го наемете!?!


Титла: Re:Пазете се от видеооператор Ивайло Георгиев!!!!!!
Публикувано от: videoto в ноември 05, 2013, 12:32:28
ПОНЯКОГА  ОЧЕРНЯЩАТА РЕКЛАМА ДОВЕЖДА ДО ОБРАТЕН РЕЗУЛТАТ!!!!
ИМА ПОДПИСАН ДОГОВОР   И СРОК НЕСПАЗЕН .НО ИМА И ПРОМЯНА В ДОГОВОРА /АНЕКС -ПИСМЕН ИЛИ УСТЕН/
И ИЗПЛАТЕНО /ВЪСТАНОВЕНА СУМА/ОБЕЗЩЕТЕНИЕ/ НЕЩА ПРОПУСНАТИ ДА СЕ УПОМЕНАТ.
ВИДЕО ИМА И ВИНАГИ Е ИМАЛО -КЛИЕНТЪТ СЕ ОТКАЗА ОТ ЧАСТТА ВИДЕОМОНТАЖ И СИ ПОЛУЧИ ОБЕЗЩЕТЕНИЕ И СУРОВИЯТ ЗАСНЕТ МАТЕРИАЛ .
ВСЕКИ ДОГОВОР ИМА КЛАУЗИ ЗА НЕУСТОЙКИ И НАЧИНИ НА УРЕЖДАНЕ НА СПОРОВЕТЕ....
ПОНЯКОГА  ОЧЕРНЯЩАТА РЕКЛАМА ДОВЕЖДА ДО ОБРАТЕН РЕЗУЛТАТ!!!!
Титла: Re:Пазете се от видеооператор Ивайло Георгиев!!!!!!
Публикувано от: DjNick Mc в март 19, 2014, 13:52:52
В случая ОЧЕРНЯЩАТА РЕКЛАМА  не води до обратен ефект !!! а си е точно и заслужено очерняща!!!

На вниманието на младоженци и колеги -
От Ивайло Георгиев трябва много да се пазите !!! Завлича както клиенти-младоженци, така и колеги.
Безскрупулен е във всяко едно отношение - дали ще вземе пари от клиентите или техника от някой колега за него е все едно - защото никога нищо не връща.
Започва едно криене и безкрайни пътувания в провинцията - направо забравя да се върне в София  ;)
Да не говорим че от колеги от които е ял хляб е взимал пари и апаратура на заем и после няма връщане - какво остава от клиентите ?!

Пазете се много от този човек !!!Титла: Re:Пазете се от видеооператор Ивайло Георгиев!!!!!!
Публикувано от: stoyanov в април 26, 2014, 22:35:30
И защо да се пазят от Ивайло, а? Човекът ми писа на бележка - Как страда, че е имал финансов проблем. А ти му изкара душата? И защо хората да се пазят от него? Ти имаш проблем с него, а не хората. На мен човекът ми изглежда положителен, защо го черниш пред мен? Едно време ти простих като въвлече мои клиенти с клипа, че аз съм го публикувал. Помниш ли моята тема, а? АПОЛОН какво написа? А ти защо не написа как си го карал да пуска реклама за теб на булките из форума и да те хвали, за да имаш работа, и да изкарваш пари. Значи, той ти е де факто ти е помогнал, а ти го хулиш. Срамота. И във фейсбук си го очернил! ДА БИ МИРНО СЕДЯЛО НЕ БИ ЧУДО ВИДЯЛО! За теб се отнася!


Титла: Re:Пазете се от видеооператор Ивайло Георгиев!!!!!!
Публикувано от: InLove_Girl в април 27, 2014, 09:57:50
Моля по-полека с тона и коментарите!


Титла: Re:Пазете се от видеооператор Ивайло Георгиев!!!!!!
Публикувано от: stoyanov в април 28, 2014, 06:42:46
Разбира, се InLove_Girl  *INLOVE*


Титла: Re:Пазете се от видеооператор Ивайло Георгиев!!!!!!
Публикувано от: Feli в май 22, 2014, 09:58:38
Ха, аз мисля, че точно за този господин имам препоръка! Гледала съм тяхното видео и е много хубаво и знам, че оператора е бил много коректен... Интересно дали става въпрос за същия човек!?  *crazy*


Титла: Re:Пазете се от видеооператор Ивайло Георгиев!!!!!!
Публикувано от: jasminne в май 22, 2014, 10:16:31
о господи мой,това в единствения ти ден да те излъжат ,че ще бъдеш заснет и да ти кажат накрая ,че нямаш видео смятам даже ,че може и ,,смъртна присъда''.Аз лично сигурно щях да превъртя,наистина се пазете ,подобре си плати повече ,но да знаеш ,че е сигурно


Титла: Re:Пазете се от видеооператор Ивайло Георгиев!!!!!!
Публикувано от: stoyanov в май 22, 2014, 11:04:20
А защо не помислите и от другата страна как стоят нещата? Понякога от едни и същи хора има хем добри, хем лоши отзиви от младоженци. Съществуват младоженци, които не си организират сватбите както трябва, не знаят какво точно искат, и накрая фотото било им било виновно. Не бъдете и вие булките черногледи, не се подвеждайте на разни съмнителни субекти. Относно това -  "смъртна присъда", издавала се е в нацистка и комунистическа държава. Относно доброто и лошото при услугите...  Имал съм и случаи, когато бащата на младоженеца по време на ритуала падна на земята и около час го спасяваха лекари, а с други младоженци, булката бременна, стана й лошо, и не присъства почти в ресторанта, но купонът продължи с приятелите... Хора сме, със сърца и души. На всеки може да се случи беда. Дори и по-скъп да вземеш, може точно да блокира камерата му на вашия ритуал. Мислете позитивно, и първо помислете вие да не грешите, преди да съдите непознати хора, от някакво мнение на някого си там. Извинявам се, но се стремя да бъда честен, добър и толерантен. Затова и младоженците гласували ми доверие, са получили перфектни филми и снимки. Благодаря на админа Тео, че оставя коментарите и позволява да има разумна дискусия.


Титла: Re:Пазете се от видеооператор Ивайло Георгиев!!!!!!
Публикувано от: Feli в май 22, 2014, 12:33:44
Гледала съм материал на господина и определено ми хареса. Не винаги като платиш повече си купуваш спокойствие и качество. В България живеем и не винаги цената значи качество и коректност. Смятам, че е въпрос на късмет и организация.
Интересното е наистина, това, че хулещите са пуснали само и единствено един коментар!  :huh:


Титла: Re:Пазете се от видеооператор Ивайло Георгиев!!!!!!
Публикувано от: jasminne в май 22, 2014, 13:27:18
имах предвид ,че когато е честен и коректен човека,той има винаги резервен вариант или колега който да изпрати.Нека незабравяме,че сватбата е един път и не може да се повтори.Наистина има и малдоженци които не знаят какво искат.Но за да не се случва това,нека се ходи при доказани агенции и оператори,а не при някой си който не се знае какъв е що е ама взема евтино,защото боли накрая.На моя позната се случи същото с диджей като му звънна вечерта преди сватбата да се до уточнят и той каза,ама няма такова нещо аз съм поел друг ангажимент,добре ,че има хора който се навиха за няколко часа да озвучат тържеството.Така ,че мислете и не позволявайте да ви превърнат единствения ден в ад.


Титла: Re:Пазете се от видеооператор Ивайло Георгиев!!!!!!
Публикувано от: stoyanov в май 22, 2014, 14:10:33
Така ,че мислете и не позволявайте да ви превърнат единствения ден в ад.

Понякога един ден ад е по-добре, отколкото всеки ден ад с жесток съпруг ( много мога да разказвам...) Нямам предвид теб и уважавам мнението ти, Жасмин. Нека се включват и други, ако желаят. Аз призовах и самия Иво да се включи, а не да ми се оправдава по скайп. Сега се връщам от снимане на ритуал и цветовете на украсата бяха в бяло и черно. Странно, но факт. Видях истинска любов и щастие в очите на младоженците. Това е най-важното, а не е един ден с фалшиви пожелания и усмивки, и много скъпи букети и куверти... Призовавам да не се дразним из форума, а да си помагаме, кой със съвет, кой с препоръка, този който пречи - да замълчи (ще е най-добре)!
Мислех и да пиша за една банбина, която ме черни от много време и проваля сватбите на мои бъдещи клиенти с подла уста. Само ще й кажа - не е хубаво така!  *STOP*


Титла: Re:Пазете се от видеооператор Ивайло Георгиев!!!!!!
Публикувано от: jasminne в май 22, 2014, 14:28:46
хах нали се предполага,че ще се обичат и разбират по дълго да не казвам до гроб.а за украса черно и бяло,аз също гледах такава сватба ,но разни хора ,разни идеали.На нашата сватба бях забранила на по важните гости като родители и кумове и приятели да са в черно и снимките ни стана толкова свежи и цветни.Нека а няма провалени сватбени дни,операторите да се заемат по сериозно,че няма да е прияятно и на тях ако се случи а младоженците да знаят какво искат и да си отварят очите.Важен е купона и спомена след него,поне моите гости не бяха изкуствени,раздадоха се до край а сега с усмивка гледам видеото


Титла: Re:Пазете се от видеооператор Ивайло Георги&#
Публикувано от: DjNick Mc в май 22, 2014, 20:07:40
Наемайте професионалисти за сватбеното си парти, за които е видно че имат работа постоянно а не с няколко смешни снимчици, някъде в интернет пространството, качени незнайно кога. Не пропускайте и да се уверите че въпросния професионалист наистина има редовни ангажименти, което е гаранция до голяма степен че НЕ взимате грешно решение.
Feli, не е само един коментар и дано не е този същия, когото са Ви препоръчали. :)


Титла: Re:Пазете се от видеооператор Ивайло Георгиев!!!!!!
Публикувано от: videoto в май 23, 2014, 14:01:50
"Интересното е наистина, това, че хулещите са пуснали само и единствено един коментар! "

Беше необходимо да се включа и внеса яснота  относно така станала "интересна" тема

Здравейте от мен на всички участници в този прекрасен форум помагащ на бъдещите младоженци в много неща

Започнах моя пост с цитат извадка от пост на потребител, които не познавам но правилно е определил че има и нещо не както трябва в случая
Относно как се започна тази тема

Никога не съм подвеждал клиенти да не изпълня поет  анганжимент тоест да не съм на място и да не заснема  сватбеният ден лНикога не съм и изпращал друг да поема мой поет анганжимент  

В моята практика винаги скл. писмен договор с точно дефинирани поети анганжименти цени и срокове
"Снима на сватбата ни, взе ни 360лв. в деня на сватбата, като подписахме договор да ни даде филма в HD формат на 2 диска"
Както е видно от първият пост аз съм бил на сватбеното тържество заснел съм го до края но НЕ СЪМ СПАЗИЛ  упоменатият 14 дневен срок }:-> за предаване на монтираният филм
Възникна желание в клиента да не чака, а да си получи суровият материал и компенсация /имам подписан документ за това/ и да се обърне към друг оператор монтажист да монтира и запише  видеото .

Така е и станало въпреки ,че  въпросният/те колеги също са дали свой срок за изпълнение и цена на услугата което донякъде е обезмислило всичко ........

Важното е ,че клиентът си има своето видео записано и монтирано и на никого не е необходимо да се издава смъртна присъда .

Второто което искам да призная е ,че  действително лично познавам Диджей Найден Найденов /да се наречем колеги  / Между мен и него  като колеги възниква и Съществува спор /оценявам го на около 100 лева/ за увредена негова техника/микрофон/ и неизпълнено обещание към колега ,но подчертавам на ниво колеги ТУК НЕ СТАВА ВЪПРОС ЗА КЛИЕНТИ

Решението на колегата е да ме очерни тук и на други места като така попречи на мои бъдещи клиенти да ме наемат тоест да ме "Унищожи" "Изхвърли" от бизнеса  
Моето поведение беше да запазя мълчание толкова време но и да не предприема стъпка за уреждане на
спорът с колегата ......
40-50 годишни мъже да се плюем по форумите е малко "смешно"

Уви работейки през годините съм оставял много доволни клиенти и ето ,че непознати за мен досега бъдещи младоженци а и не само  те /това са гости , приятели,близки,кумуве на бивши мой клиенти / отново ме избират мен   на база на това което съм наистина -мога и го правя качествено и се харесва на клиентите ми избрали  мен

Благодаря на Красимир Стоянов колега оператор от Варна за вярната и точна преценка на нещата и подкрепа.

Ще се радвам ако "администраторите" запазят моето право на отговор и не изтрият постът

Благодаря и успех на всички !!!!

 


Титла: Re:Пазете се от видеооператор Ивайло Георгиев!!!!!!
Публикувано от: InLove_Girl в май 30, 2014, 18:22:05
Моля личните нападки си ги разменяйте с лични съобщения!!!!


Титла: Re:Пазете се от видеооператор Ивайло Георгиев!!!!!!
Публикувано от: Pachoran в май 30, 2014, 20:30:15
 Основен виновник за съществуването на тази тема и грозната полемика в нея е точно модераторът. Изключително неприятно ми е да го кажа, но това са фактите - двама анонимни доброжелатели с по едно мнение за една цяла година са база на един спор или полемика, и тема в национален форум. И един самозабравил се ДЖ обижда наляво и надясно - с основание или без основание ... Не считате ли, че поведението на ДЖ вече преекспонира и се превръща в една селяндурщина ? Грозно поведение на ДЖ Найден и компания, от началото до края на темата ! С какво право един ДЖ се меси в спор в област, която не е негова дейност ? В тази тема не е важно кой е крив и кой е прав, ясно е, че вина имат и двете страни - оператор и младоженци. ДЖ Найден какъв се явява в този спор ? Решава междуличностни проблеми, или фирмени, или бизнес ... ? Тук ли е мястото един самозабравил се ДЖ да си решава проблемите ? Питам модератора ? Това нормална тема ли е в национален форум за сватби ? Как изобщо може да се държи по този начин човек от сватбения бранш ? Не ви ли се струва, че темата е създадена съзнателно, за да реши междуличностен или междуфирмен спор, това няма значение ?