Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg

След сватбата => Сватбата на... => Темата е започната от: devilrose в май 10, 2013, 20:50:37Титла: Респонденти за проучване :)
Публикувано от: devilrose в май 10, 2013, 20:50:37
Здравейте,

Разгледах подробно форума и считам, че тук ще намеря подходящи хора за едно студентско проучване. Според мен темата ми е по-подходяща за раздел " Свършената и несвършена работа", обаче не мога да пусна нова тема там, може би проблемът е в мен.

По същество: нуждая се от 10 човека, които са били ползватели на фотографски услуги скоро (няколко месеца, година максимум). Писах съобщения на няколко "булки", но мисля че с тема ще се получи по-бързо. Имам вече един ентусиаст среда вас  ;), остават още 9 :) Въпросите са анонимни, няма да ми трябват и имената на фотографите, с които сте работили. Проучването е свързано с определяне на потребителски очаквания и възприятия за качество. Видях, че тук се вихрят сериозни дискусии, затова се надявам на качествени отговори. Малка особеност: това не е анкета и ще трябва да проведем скайп дискусия. Максимум 40 минути, за да имате време да помислите върху въпросите и да отговорите с по няколко изречения, до изчерпване на мнението и впечатленията ви. Разбира се камери не са нужни, просто такъв е инструментът, няма да е ефективно, ако изпратя директно въпросите.

И така, ако има желаещи, в което силно се надявам, да ми пишат съобщение или тук да оставят коментар. Причината за цялото нещо е дипломна работа, никакви професионални конкурентни сблъсъци :)

Също имам едно свободно място за фотограф, който да се изкаже по 7-8 въпроса. Видях, че има активни фотографи тук. Потребителите Pachoran и Deliysky например, мисля, биха изразили доста ясно и професионално мнение, но определено не са само те. Всичко това ще се случи в удобно за вас време, другата седмица, без датата 13-ти и 14-ти.

Това е от мен, очаквам включване от вас :)


Титла: Re:Респонденти за проучване :)
Публикувано от: Pachoran в май 10, 2013, 21:21:31
 Включваме се задължително ! Преди да провдете студентското си проучване трябва да знаете, че фотограф и оператор са две много различни неща - професия, образование и прочие.... Проучване НЕ СЕ ПРАВИ, когато не разбирате, нямате образование, опит и прочие.... Въпреки всичко, лично аз съм готов на това "проучване" с чисто непознат за мене термин, употребявайте български думи ,така ще се разберем по-лесничко... Аз пък на 13 имам 3 срещи -не ме безпокоете, на 16 пътувам, на 17 също пътувам със самолет, на 18 работя като всеки ден ,на 19 кцам обратно....


Титла: Re:Респонденти за проучване :)
Публикувано от: flyin в май 11, 2013, 00:04:02
Писах съобщения на няколко "булки", но мисля че с тема ще се получи по-бързо. Имам вече един ентусиаст среда вас  ;), остават още 9 :)
Нов потребител си във форума и имаш много нисък капацитет на "пощенската кутия", хората не могат да ти отговорят. Аз нямам желание да участвам в проучването, но ти пожелавам успех!

П.С. Един съвет - може би ако направиш кратка анкета тип тест, ще имаш повече успех.


Титла: Re:Респонденти за проучване :)
Публикувано от: ra4e1 в май 11, 2013, 07:34:33
Аз съм За


Титла: Re:Респонденти за проучване :)
Публикувано от: Pachoran в май 11, 2013, 08:17:49
 Според мен подходящи за студентското проучване са фотографите във форума. Такава е темата на дипломната работа, така е обявена. Аз, може би и Делийски не сме фотографи. Любител фотограф като мен не може да участва в подобна тема. Просто няма какво да кажа. Мога да говоря за телевизия или видео, звук, осветление, фирмено управление....


Титла: Re:Респонденти за проучване :)
Публикувано от: devilrose в май 18, 2013, 03:00:15
Благодаря на всички, включили се по един или друг начин!
Прекарах ужасно много време в четене на форума. Всъщност повечето от вас много подробно, в различните теми, са си изказали позицията и са се аргументирали достатъчно подробно. Нямате представа как изглеждат някои от вас, "четени" отстрани .. :)
Както и да е, конкретно съм благодарна на хора като Пенчо Чуков, Делийски и.. ( всъщност не са толкова много, но не си записах конкретните ви никове, за да ги цитирам. Хората, използвали имената си, по-лесно се помнят :) ) за добрите постове и определено полезната информация относно "ценообразуването".

Темата може да се изтрие, аз получих информацията, която търсех. Имам само една булка, която се надявам да "хвана" за по-подробни коментари :) А на ra4e1 съм изпратила съобщение. Надявам се да се свържа и с нея.

Благодаря отново, пожелавам ви много хубави сватби  ;)Титла: Re:Респонденти за проучване :)
Публикувано от: Pachoran в май 18, 2013, 07:19:09
 Редно е според мен да прочетем резюме на този труд, поне лицата, чиято информация и опит сте използвали. Защото, за да изготвиш подобен анализ ти трябва доста знание в области като управление на млака и средна фирма, счетоводна дейност и данъчно законодателство, патентно и авторско право, техника и технология, маркетинг и реклама, пазарни дялове и конкурентна среда....
 Ценообразуването е съобразено изцяло с всичко това и ако не е включено в основната теза, то тази дипломна работа ще е постничка. И тогава вие ще изглеждате интересно "отстрани" пред своята комисия и не само там. Така, че с удоволствие очакваме да прочетеме вашия труд ,в който са използвани нашия опит и написаното във форума.