Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg

След сватбата => Свършената и несвършена работа => Темата е започната от: dgudge в септември 18, 2006, 14:12:49Титла: Фирма До ла до - НЕ
Публикувано от: dgudge в септември 18, 2006, 14:12:49
искам да се обърна към всички бъдещи младоженци , ако търсите фирма за видео и фото заснемане НЕ СЕ ОБРЪЩАЙТЕ КЪМ " ДО ла до" !!!!!!!! Това  ще вие най-голямата грешка! Ние ги използвахме защото на наши познати записа беше много добре направен и едно кратко филмче с най интересните моменти за да не гледате всеки път три часа филм. Но на нашата сватба не беше така. При нас оператора първо постоянно ни даваше наставления които не искахме, че бялата кърпичка с която ме извеждаше било католически обичай , а когато ме забулваше кумата никакъв го нямаше да снима }:-> На друго място кумата нещо се върнала крачка назад и той й казал ,че било грозно жена да се връща назад, пред църквата отново направи забележка че кумата не хвърляла над нас житото - ми тя да няма три метра ръце  *crazy* Когато минавахме  за наздравица с гостите и приемането на подаръци и пожелания ни каза да вървим бързо и да не се задържаме че губим време- аз на чия сватба съм все пак пък и тези хора с ами близки и нямам намерение само да им прибера подаръците и да ги подмина и там не го слушах само ми развали малко настроението  :( След всички тези мърморения през сватбата когато си взехме филма обложката беше ужасна , дори не ни попита коя снимка искаме да сложи отпред и освен това му свършвала май мастилото на принтера защото е на бели черти  :hysteric: отвратително и се оказа че изведнъж трябва да си доплатим още 50 лв защото уж така сме се били разбрали, а малкото филмче на фона на нашата песен въобще го нямаше и когато го попитахме с триста мъки каза че ще го направи , но ние да си изберем кои моменти и да му кажем от къде до каде - минути , часове- че то това си е половината му работа  }:-> Затова направо си го прибрахме филма и понеже имахме още една камера на наш приятел той ще ни оправи всичко  :womanfuy: Това е нечувано и искрено ви казавм не си съсипвайте денят с такива оператори, които уж всичко могат и знаят *db*


Титла: Re: Фирма До ла до - НЕ
Публикувано от: Ивета в септември 19, 2006, 09:33:10
Аман от такива  :hysteric:


Титла: Re: Фирма До ла до - НЕ
Публикувано от: ˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙ в октомври 02, 2006, 10:36:02
Олеее, добре че при нас нямаше проблеми!!!


Титла: Re: Фирма До ла до - НЕ
Публикувано от: pinkiwinkiminki в март 15, 2007, 22:43:17
Това е ужасно. жалко е, че има такива хора, които не изобщо не се трогнат, че човек не може да си повтори сватбата, за да си направи по-хубав филм. аз имах късмет с видеото и наистина стана невероятно.
жалко е, че явно всеки краде от другите. Ами ако няма кои да ти каже, че е бил на сватбата и това е наистина видео-оператора как може да си сигурна ж рекламните филмчета. Ето затова не харесвам и видео къщите. не знаеш кои ще дойде да снима.


Титла: Re: Фирма До ла до - НЕ
Публикувано от: pipilota в март 16, 2007, 01:00:13
А къде ги намери тези?!!  ohmy: :look:
Историята звучи ужасно. Имаш искрените ми съчувствия!
Хубаво е поне, че сте намерили кой да оправи нещата!


Титла: Отг: Фирма До ла до - НЕ
Публикувано от: echy_ в октомври 31, 2008, 13:42:24
от тази фирма наехме дисководещия и оператора.
Дисководещия ни го препоръча наш познат, и от отзивите на гостите се справи чудесно, пускаше разнообразна музика, не се натрапваше с много приказки, е имаше и неподготвени изказвания за "балдъзата" а нито аз нито мъжа ми имаме сестра :)
та когато се уговаряхме с дисководещия той ни попита дали си имаме оператор, и тъй като тези които ни бяха препоръчали познати бяха ангажирани за нашата дата се съгласихме да наемем и оператор от същата фирма.
в деня на сватбата трябваше да е в 10.30 при младоженеца, а когато в 10.50 аз звъннах да проверя дали са тръгнали още не беше дошъл! добре че аз бях предвидила много време навсякъде та неговото закъснение не се отрази. относно снимането нямам някакви завележки, не се е бъркал.закъсня с няколко дни да ни даде диска, защото не си погледнал пощата да види че има изпратени снимки за обложката, но и това го приехме. и вчера когато имахме времето да изгледаме отначало до край целия филм без да го прекъсваме   ohmy ужас!
има заснето как в ритуалната зала се щурат хората кой къде да застане, а специялния поздрав от мен за баща ми го няма P-(
през целия филм звука не е изравнен и на места заглъхва, на места гръмва, постоянно с дистанционното в ръка трябва да си да регулираш звука. и на моменти разни шумове, които не са изчистени.
мисля си че сме платили не да качи заснетия материал на диск , а да го монтира.


Титла: Отг: Фирма До ла до - НЕ
Публикувано от: Nataliya в октомври 31, 2008, 13:50:11
Хм, много неприятно.  :angry: Като си помисля, че ние замалко да ангажираме диджей от тази фирма. Даже се срещнахме, но после нещо се разколебахме и се насочихме към друг.
echy_ защо не му направите рекламация на оператора поне за звука? Може ли така да се подиграват...


Титла: Отг: Фирма До ла до - НЕ
Публикувано от: echy_ в октомври 31, 2008, 13:54:41
като цяло от дисководещия мога да кажа че сме доволни.
а с оператора не ми се занимава, не вярвам да направи нещо, нали вече сме му платили.
добре че имаме познати на които им се занимава и сега правят нов монтаж.


Титла: Отг: Фирма До ла до - НЕ
Публикувано от: Рени в октомври 31, 2008, 13:57:55
Момичета, съчувствам ви за некачествените записи. Наистина е много неприятно да ти е кофти записа от един от най-хубавите дни в живота ти.

Аз поне мога да се похваля, че и филма и дисководещия ни бяха отлични. Фотографът ни е за критикуване, но добре че имаме снимки от роднини и познати. Иначе според нашия фотограф аз и стената сме едно цяло :funny:


Титла: Отг: Фирма До ла до - НЕ
Публикувано от: svetli в октомври 31, 2008, 13:59:52
Наистина много неприятно! Ечи дано приятелите ви успеят да оправят положението. Това все пак е нещо, което остава за цял живот. Ама така е, като няма никакъв контрол върху услугите в нашата страна. Който му щукне и става фотограф, фризьор, маникюрист и какво ли още не. Ама дали става за тази работа... кой да провери и сертифицира.


Титла: Отг: Фирма До ла до - НЕ
Публикувано от: Alena в януари 25, 2010, 11:41:08
Как се казват тия хора в тая фирма ?


Титла: Отг: Фирма До ла до - НЕ
Публикувано от: echy_ в януари 25, 2010, 11:48:26
дисководещия е Йордан, той се занимава и с уговорка за фотограф, оператор, наемане на автомобили, украса.


Титла: Re:Фирма До ла до - НЕ
Публикувано от: krasi1967 в март 16, 2015, 18:57:53
Реших да пиша във форума, защото съм възмутен от тази фирма !!! страхотни измамници и НЕпрофесионалисти. Взеха ми ужасно много пари за няма нищо. Сватбата беше страхотна, като изключим оператора и диджея. Не правете грешката да ставате техни клиенти !!!  }:->


Титла: Re:Фирма До ла до - НЕ
Публикувано от: ignati в април 06, 2015, 19:07:20
Реших да пиша във форума, защото съм възмутен от тази фирма !!! страхотни измамници и НЕпрофесионалисти. Взеха ми ужасно много пари за няма нищо. Сватбата беше страхотна, като изключим оператора и диджея. Не правете грешката да ставате техни клиенти !!!  }:->

Здравейте, аз съм един от представителите на Сватбена Агенция "До-Ла-До". Много бих искал да знам на коя дата е била Вашата сватба и кои от екипа са работили на нея? :)


Поздрави: Игнати Йорданов