Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg

Svatbata.bg => Инфо, помощ и въпроси => Темата е започната от: Alehandro в май 31, 2012, 13:24:10Титла: Как и къде да и предложа?
Публикувано от: Alehandro в май 31, 2012, 13:24:10
Хора имам нужда от помощ!  O_O

Най-сетне съм събрал смелост, за да и предложа. Тъй като нямам възможността да я заведа в Париж за една нощ, ще се наложи Back Up вариант с романтична вечеря в София.

Въпросът ми към вас е дали можете да ми препоръчате наистина романтично място в столицата, където да го направя. Идеи?  :huh:

В процес на търсене съм на подходящия ресторант за да изпълня плана. Ще я заведа някъде за рождения и ден и...БУМ! Вече съм поръчал пръстен, все още го коват...Тепърва ще мисля оригинални сценарии, но на първо място ми е необходима територия.  @}->--

Благодаря на всички, които ще се включат с идея.  *INLOVE*


Титла: Отг: Как и къде да и предложа?
Публикувано от: cveta_d86 в май 31, 2012, 13:40:44
Всяко място ще бъде романтично, щом ще задаваш такъв важен въпрос..поне аз така мисля, че мястото не е от такова знамение, колкото факта, че искаш да и предложиш брак  ;) :P


Титла: Отг: Как и къде да и предложа?
Публикувано от: elizabet4eto в май 31, 2012, 15:11:07
Най-важен е фактът, че си събрал смелост и че искаш да прекараш живота си с нея.  :bravo:
Ако може да ти дам един приятелски съвет като жена, получила вече предложение,... наеми фотограф за час или два, който да седи на съседна маса и да запечата незабелязано момента.  :) :) :) Предложението за брак, независимо къде и кога се е състояло, е толкова вълнуващо и всяка жена би се радвала да може да се връща към него чрез снимки. Аз поне сега си мисля, колко щеше да е хубаво, ако имах снимки...  :[


Титла: Отг: Как и къде да и предложа?
Публикувано от: Alehandro в май 31, 2012, 15:40:42
Много готина идея  :) Благодаря ви много за подкрепата... Проблемът на нас мъжете понякога е, че дотолкова искаме да отговорим и оправдаем очакванията на жената до себе си, че се бавим твърде много...

Настоящият ми проблем е, че дата се пада работен ден, а знаете как е...а за да използвам романтиката на деня (рожден ден) ми се иска да е "изтъркано" като в американска романтична комедия в красив ресторант със свещи и пр.
...другото чудене е как? На колене? в чашата със шампаснко? в тортата?  :)
Така де...не искам да пострадам след това от бъдещата госпожа... P-(


Титла: Отг: Как и къде да и предложа?
Публикувано от: emmmmmy в май 31, 2012, 15:42:53
на колене си е класиката. *THUMBS*
зависи за ресторант до каква сума ти е бюджета
има един дето скоро една форумка се жени в него, малък е , но мног красив
http://bacchus.bg/rsingle.php?rid=300 (http://bacchus.bg/rsingle.php?rid=300)


Титла: Отг: Как и къде да и предложа?
Публикувано от: gucci в май 31, 2012, 15:45:19
Аз пък бих ти предложила да не е в ресторанта.За мене това е интимен момент .Предложи вечерта като се приберете.Може да накараш някоя позната да влезе и да украси у вас докато ви няма и като се приберете да я въведеш да кажем в спалнята и тя да ахне и ти да паднеш на колене и да и предложиш.Така изненадата ще е пълна ,защото повечето жени очакват на определени дати да получат пръстен в ресторанта.може и да и подготвиш някакво посление което тя да прочете или ти да и кажеш.


Титла: Отг: Как и къде да и предложа?
Публикувано от: cveta_d86 в май 31, 2012, 15:46:03
хихихи съмнявам се да пострадаш... бъдещата г-жа ще е безмълвна или ревяща поне няколко минути и ще имаш време за действие да се покриеш  :sarcastic: при мен годеника ми коленичи с единия крак както е по филмите, но си бяхме вкъщи....ако сте в ресторант според мен идеята да и го поднесът примерно поставен отгоре в/у парче тотра или на дъното на чаша шампанско е добра /само да не го изпие  :laugh:/

а иначе с две ръце подкрепям това, което Гери е казала, че това е един много личен момент и поне аз не исках да е пред много хора, годеника ми знаеше това и ми устрой изненада вкъщи :)


Титла: Отг: Как и къде да и предложа?
Публикувано от: gucci в май 31, 2012, 15:50:30
Една приятелка я изненадатха по следния начин-пускат си да гледат романтичен филм.И на края на филма монтирано клипче в което той и предлага брак и така.Незнам дали разбра нещо от поста ми.


Титла: Отг: Как и къде да и предложа?
Публикувано от: Alehandro в май 31, 2012, 16:35:39
Определено ме наведохте на интересни мисли...
...честно да си призная, аз съм от по тревожните и ще се смутя да коленича пред много хора, но пък си мисля, че на нея ще и хареса, затова ми е и в главата като идея.  :[
Препоръчаният ресторант много ми допада като място, малък изглежда, но има някакво особено обаяние  :)
Много ми се искаше да и предложа някъде на брега на морето, в планина или въобще сред природата...пикник...

Идеята за изненада вкъщи е готина, но пък искам да избягаме от вкъщи за малко - там е рутината, скуката понякога, затова търся романтичното място, а същевременно и романтичния жест. Ако трябва да съм честен искам сълзливия ефект, ще е признание за добре свършена работа  :P

Супер сте, много благодаря...ще събирам идеи още няколко седмици, но датата наближава...
 *INLOVE*


Титла: Отг: Как и къде да и предложа?
Публикувано от: emmmmmy в май 31, 2012, 16:39:39
ако си от софия, може да идете  до някой близък манастир, кремиковският е страхотен с гледка,или панчарево


Титла: Отг: Как и къде да и предложа?
Публикувано от: marina_kb в май 31, 2012, 16:45:02
може след вечеря да се качите на Копитото или друго място както предлага Еми с гледка към София.... хем ще е романтично, хем ще сте сами  :P


Титла: Отг: Как и къде да и предложа?
Публикувано от: Alehandro в май 31, 2012, 17:02:38
  :bravo: Ей, това е много готино...а може ли там някъде на близо да се яде, а след това да стигнем до било то Копитото или някъде с панорама.
Вечер не съм бил в този район, само да не се забием в някоя тъмница и тя да реши, ще взема сърцето и, а след това ще го дам на злата и мащеха  }:->


Титла: Отг: Как и къде да и предложа?
Публикувано от: Hecate в май 31, 2012, 17:13:27
Ние като търсачи на силни усещания сме се качвали нощно време и на Копитото и на поляната над Златните мостове. Задължително си вземи фенерче, за да не я пребиеш момата. Иначе на Копитото като се мине по една пътечка под лифта /леко в ляво от паркинга/ се открива страхотна гледка. Обаче там ходят много хора нощно време при хубави метерологични условия и може и да се позагуби романтичния ефект.
До поляната над Златните мостове има път и е много уединено нощно време, но задължително й вземи някоя връхна дрешка, а и няма гледка, но според мен може да се получи много добре.
На мен също ми предложиха на пикник, близо до Панчарево по залез слънце. Но да ти кажа честно при мен го нямаше сълзливия ефект, защото аз го подозирах от мноооого време, че ми е купил пръстен.
Да ти кажа около Панчарево има приятни ресторанти /ако щеш дори тривиалния "Лебед"/, после може да се разходите. При нас разочароващия момент дойде, че си търсихме дълго време полянка без боклуци  }:-> , така че не разчитай много на природата около София.
Според мен този ресторант, който Еми ти показа впечатли доста съфорумки от снимки /мен включително/, може би ще впечатли и жена ти.
Иначе защо не я отведеш за уикенд на морето и не й предложиш там, дори и да не е за рождения й ден. Има много уединени прекрасни плажове като Аркутино например /вече трябва да са цъфнали първите пясъчни лилии/.


Титла: Отг: Как и къде да и предложа?
Публикувано от: roumyana в юни 01, 2012, 07:31:30
аз също мисля, че предложението е интимен момент и по-добре да сте двамата. прекратйте вечерта по начин, който харесва и на двамата, роматична вечеря, разходка и после предложи на някое уединено място. Нямате ли някое място, кото е свързано с хубави спомени за двамата?би било добра идея, или откритото небе , обсипано със звезди. според мен падането на колене е задължително, добре е да помислиш какво ще кажеш.


Титла: Отг: Как и къде да и предложа?
Публикувано от: Alehandro в юни 01, 2012, 09:43:37
Как ви звучи, ако и кажа, че подаръка и я чака на покрива на блока...да се качим горе...ще е по залез слънце (след работа, тъй като както по горе написах -работен ден и рожден ден в едно)... Тъпо ли звучи? А след това да отидем да вечеряме някъде екзалтирани от случилото се  :)

Няма как да е за почивните дни, защото тя ще очаква подарък, а на мен целият ми бюджет е инвестиран в пръстен  :huh:


Титла: Отг: Как и къде да и предложа?
Публикувано от: gucci в юни 01, 2012, 09:55:08
На мен ми се струва добра идея.А може и вечерята да е на покрива например.


Титла: Отг: Как и къде да и предложа?
Публикувано от: michelle в юни 01, 2012, 10:04:02
 Звучи ми разкошно  :) И както gucci отбеляза, защо не я направите вечерята на покрива? Слагаш маса с два стола, свещи, бутилка вино, в една кошница отстрани нещо за хапване. Макар че от емоции може и да не ви е до хапване  ;) Нещо подобно може да стане :
(http://www.vatican-suites.com/photo/romantic-dinner.jpg)

 П.П. Нали не я е страх от височини? Ако не, предвиди и възможността да  ви изкъпе внезапен дъжд. Макар че и това може да внесе романтична атмосфера впоследствие  ;)


Титла: Отг: Как и къде да и предложа?
Публикувано от: Alehandro в юни 01, 2012, 10:18:37
Вечеря на покрива определено е забавно, но тъй като е покрив на панелка в София, България, а не американски покрив, където може да се прави парти и пр., най-много да ни издуха вятъра, а и по паянтовата метална стълба си е доста лудо...  *crazy*


Титла: Отг: Как и къде да и предложа?
Публикувано от: michelle в юни 01, 2012, 10:36:33
 Като човек, който си е правил подобни вечери на покрив на панелен блок, ти казвам, че може да стане  :) Единият път съм била на 7-етажен, а вторият - на 13-етажен. Ветровитичко си е, не ще и дума. Но за около половин-един час няма проблем, особено ако сте до мястото, от което се излиза на покрива.
 Но наистина подобни вечери са за по-сушавите и безветрени сезони.
 Дори и да не правите вечеря там, поне подготви мястото да изглежда романтично. Ако просто излезете на покрива в обичайния му вид, няма да е същото  :)


Титла: Отг: Как и къде да и предложа?
Публикувано от: svekarva в юни 13, 2012, 15:32:31
Как не се сетихме да питаме кога е родена избранницата. :[. На тавана ли останаха тези хора, чу ли някой ДА-то?


Титла: Отг: Как и къде да и предложа?
Публикувано от: Alehandro в юни 18, 2012, 12:50:02
В средата на следващата седмица.  :) Не остана... ще пиша как е минало  :)


Титла: Отг: Как и къде да и предложа?
Публикувано от: gucci в юни 18, 2012, 12:52:03
Айде стискаме ти палци.Какво реши най накрая как ще и предложиш.И после и показваш форума да започва подготовката.


Титла: Отг: Как и къде да и предложа?
Публикувано от: emmmmmy в юни 18, 2012, 13:01:14
Айде стискаме ти палци.Какво реши най накрая как ще и предложиш.И после и показваш форума да започва подготовката.
хахах гучи как го строи в 3 редици !
А така, ние няма да кажем че сме ти помагали  8P


Титла: Отг: Как и къде да и предложа?
Публикувано от: svekarva в юли 24, 2012, 11:55:16
Пълна тишина............Пък толкова се старахме всички  ;).