Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg

Приготовления за сватбения ден => За него => Темата е започната от: tOnItKaTa в февруари 18, 2012, 12:00:19Титла: Изненада в самия ден!
Публикувано от: tOnItKaTa в февруари 18, 2012, 12:00:19
Здравейте,момичета ... Бих искала да споделите идеи, мнения ... Обмислям да направя изненада за своя любим, но още се колебая каква да е тя. :offtopic: Емоциите около самия ден са много, но нещо специално за него от мен, ще му допадне.. А вие направихте ли или бихте направили някаква изненада и каква би била тя? Приемам предложения :)  8P


Титла: Отг: Изненада в самия ден!
Публикувано от: Medeia в февруари 19, 2012, 15:28:27
И аз искам да направя някаква изненада, но не съм измислила каква. До някъде това е и много идивидуално - различните мъже различни неща ще ги зарадват. Бих поканила някой негов любим музикант. Проблемът е, че всички са от чужбина и освен голям хонорар трябва да поема път, спане и храна, а това не ми е по възможностите - едно такова удоволствие ще ми излезе колкото цялата сватба, ако не и повече. Той не се кефи на народна музика, така че отпада варианта да поканя народен ансанбъл.
Оффф...и аз не знам...ще измисля все нещо.


Титла: Отг: Изненада в самия ден!
Публикувано от: famille в февруари 19, 2012, 17:34:23
Това е страхотна идея!  :bravo: Почвам да мисля и аз. И без това на моето момче му идва малко в повече прехласването ми по детайлите, та нека поне накрая го изненадам приятно. Мисля за два варианта: единият е нещо на самата сватба, като идеята на Medeia например. Бих поканила наш известен певец за една песен - изненада, но сигурно ще е доста скъпо.

Другата ми идея е един уикенд-изненада някъде. То е ясно, че ще планираме заедно меден месец, но той ще е по-късно през лятото, бих могла да го изненадам с 2-3 дни някъде в БГ непосредствено след сватбата.


Титла: Отг: Изненада в самия ден!
Публикувано от: tOnItKaTa в февруари 19, 2012, 21:59:34
famille, това е доста добра идея, която имаш относно почивка, непосредствено след сватбата. И аз обмислям нещо такова, но то ми е като краен вариант, тъй като ми беше хрумнало идея да отидем там,където се сгодихме и да си припомним колко хубаво ни беше. Но тези дни той ми спомена, че може би март месец ще отидем към Арбанаси (именно там), а ако успея да го разубедя, може да ми се осъществи идеята :) Ако някои има други идеи .. :)


Титла: Отг: Изненада в самия ден!
Публикувано от: AliTia в февруари 19, 2012, 22:24:26
Аз мислех да изненадам милото, със едно трогателно клипче или монтаж със снимки, за нашето запознанство, предложение, годеж и изобщо най- красивите ни моменти заедно, върху фона на наша любима песен. Но не знам дали това няма да досади някак си на гостите :\, така че се замислям за нещо по различно... Например за някаква наша снимка - карикатура, с хубава рамка :)


Титла: Отг: Изненада в самия ден!
Публикувано от: michelle в февруари 19, 2012, 22:41:57
 AliTia, според мен няма да досадите на гостите си  :) На последната сватба, на която бяхме, най-добрата приятелка на булката беше подготвила страхотна изненада. Беше направила клипче със снимки на булката и младоженеца от съвсем ранна възраст (така ги представи как са порастнали) до момента на запознанството им и след това с подбрани техни романтични моменти. Предизвика искрени усмивки, смях у гостите, някои даже се просълзиха! А за младоженците предполагам, че е било още по-хубаво  :) Затова съм сигурна, че едно такова клипче много ще трогне бъдещия ти съпруг!


Титла: Отг: Изненада в самия ден!
Публикувано от: Vivid в февруари 20, 2012, 09:30:53
Да, идеята е много добра. И аз съм я обмисляла. Само провери дали можеш да осигуриш лаптоп,  проектор и бяло платно или стена, на което да прожектираш. Говори с DJ-я, може той да ти помогне.


Титла: Отг: Изненада в самия ден!
Публикувано от: AliTia в февруари 20, 2012, 12:59:06
Чудесно е че намирам подкрепа във ваше лице момичета :bravo: Аз обичам да се занимавам с видео монтажи, това ми доставя огромно удоволствие, пък и мъжо е доста чувствителен и обича изненади от този тип. От сега започвам да търся такова презентационно оборудване под наем *YAHOO*


Титла: Отг: Изненада в самия ден!
Публикувано от: svekarva в февруари 20, 2012, 13:34:23
Моите колеги изненадаха младоженците с фолклорна програма "Бръснене на младоженец и забулване на булка". Една колежка пък стресна  ;) зет си с кючекчийка. Най- неочакваното обаче беше, че колегите ми извикаха /чрез дисководещия/ родителите и ни връчиха две кукли, ключодържател, кърпи за прах, метли, книги за гледане на бебета и малко бизнес литература за свободното време. Казаха за всеки родител по нещо, свързано със задълженията към младото семейство. Някъде тук из форума имаше вместо брачни клетви, подърък изненада на булката към младожнеца /май и обратно/.


Титла: Отг: Изненада в самия ден!
Публикувано от: tOnItKaTa в февруари 23, 2012, 22:32:56
svekarva ... kakvo po tochno predstavlqva tazi igra, che ne uspqh neshto da shvana "Бръснене на младоженец и забулване на булка" ;) zvu4i interesnno :)

Писането на кирилица е задължително


Титла: Отг: Изненада в самия ден!
Публикувано от: svekarva в февруари 24, 2012, 08:49:28
tOnItKaTa , повечето танцови състави го предлагат и е интересно, ако има чужденци. В общи линии е нещо такова: Първо "сплитат" косите на булката - тя е на дансинга и няколко момичета играят народни танци или пеят. После имитират забулване и слагат венец на главата и. Младоженецът е подложен на повечко напрежение, обличат му национален костюм, сапунисват го и почти наистина го бръснат с бръснач момчета от танцовата трупа. После всички тропат по една ръченица. Ритуалът може да е и повод за първото хоро - танцьорите да го поведат и да поканят гостите.


Титла: Отг: Изненада в самия ден!
Публикувано от: tOnItKaTa в февруари 24, 2012, 18:42:42
Извинявам се за писането на Латиница, но го направих в бързината, без да се замисля  }:-> :)


Титла: Отг: Изненада в самия ден!
Публикувано от: Christy в март 01, 2012, 11:45:15
Да мисля и то ми хрумна съвсем спонтанно вчера. Баба ми, която ужасно много обичам, нямаше търпение да ме види булка, от толкова много години само това ме пита. А сега - ама нали ще си с истинска голяма, бяла рокля  @}->-- Та, баба ми преди много пееше народни песни и танцуваше по разни фестивали имаха си и трупа. Пя на сватбата на кака ми, на батко ми изпусна, защото дядо беше починал, но на моята обеща да пее! Майка ми също има много правилен глас и едно време е пяла втори глас на баба. Аз не пея много добре :)) да не кажа хич! Но искам да ги накарам трите (като аз само ще мрънкам ххахаах) да изпеем "Лудо младо сън засънило". Ще изненадаме всички, а ще пеем на младоженеца. Това ще остане и на видео и ще бъде много мил спомен от моята мила баба. Тя е на 84, но е много младолика, жизнена, никога човек няма да й даде тези години - работи си жената, права като фиданка. Да ми е жива и здрава! Мисля че всички много ще се разчустват  :'(


Титла: Отг: Изненада в самия ден!
Публикувано от: MilenaOga в март 01, 2012, 11:49:26
Аз изненадах милото в деня на сватбата като в ресторанта взех микрофона и изпях една песен. Те всички гости се изненадаха де а Гошето от вълнение се качи на масата и се разплака. Много го обичам и исках да го зарадвам. Успях  :[


Титла: Отг: Изненада в самия ден!
Публикувано от: tOnItKaTa в март 04, 2012, 22:27:24
Браво на вас - таланти сте големи!  *THUMBS* :) А които не може да пее (като мен) ще се чуди и мае какво да е :) мисля си за видео, на което да се разказва за нас как сме се запознали, на което и да  има наши снимки от малко до сега, например. Но не знам дали това няма да втръсне на гостите ...


Титла: Отг: Изненада в самия ден!
Публикувано от: anna_karenina в март 07, 2012, 17:48:46
Аз съм намислила като изненада-подарък за сватбата да дам на една позната художничка да  нарисува картина от наша снимка (не мога да избера още коя) и отзад да му напиша стихотворение, писано от мен за нас.
Сиурно ще му го дам като свърши всичко вечерта или на другия ден, на самия ден не мисля, че ще ни е до това...


Титла: Отг: Изненада в самия ден!
Публикувано от: tOnItKaTa в март 13, 2012, 10:23:21
michelle  На въпросната сватба, на която си била  с клипчето от моменти на младоженците, как точно беше направено ..като слайдове с текст или само слайдове с картинки. И отделно от музиката някои разказваше ли нещо или само си вървеше и всички го гледаха?!


Титла: Отг: Изненада в самия ден!
Публикувано от: michelle в март 13, 2012, 15:21:12
 Беше като слайдшоу със снимки, между които имаше вмъкнати текстове. Доколкото си спомням, беше разделено на три основни части - история на булката, история на младоженеца и тяхната обща история до деня на сватбата. Първите две включваха снимки още от бебешките им години. Идеята беше да се представи как една малка принцеса (булката) винаги е чакала и търсила своя принц (младоженеца) и той нея също. Всичко това беше разказано с по 5-6 изречения за всяка от трите части, вмъкнати не едновременно, а през няколко снимки. Всичко това на фона на музика, като общо да е имало 5-6 песни  :)


Титла: Отг: Изненада в самия ден!
Публикувано от: Gery79 в март 13, 2012, 15:26:22
Когато аз се омъжвах приятелите на съпруга ми са го завели в деня на ергенското му парти в едно звукозаписно студио и са го накарали да запише любовна песен за мен.
В деня на сватбата в разгара на партито, ми я пуснаха.По средата на песента едва разбрах, 4е е той изпълнителя.
НЕзависимо от него аз му подготвях същата изненада без да знам за неговата, само че просто песен която му изпях на живо.


Титла: Отг: Изненада в самия ден!
Публикувано от: tOnItKaTa в март 16, 2012, 15:43:35
Gery79 доста добро съвпадение се е получило и може би е било и доста интересно, не само за вас, а и за гостите - Браво :)  *THUMBS*


Титла: Отг: Изненада в самия ден!
Публикувано от: Bulka88 в март 16, 2012, 15:59:08
Да,браво!!!  :bravo:
Аз не мога да измисля никаква изненада...а с пеенето съм многоооо зле :)


Титла: Отг: Изненада в самия ден!
Публикувано от: tOnItKaTa в март 17, 2012, 09:33:03
 ohmy Bulka88 и аз съм като теб ... до сватбата ми остава месец, но не ми идва нищо подходящо наум, което да трогне моят мъж :) Ще си поблъскам още малко мозъчните клетки, а пък да видим накрая ... затова давайте идейй :)  :bravo:


Титла: Отг: Изненада в самия ден!
Публикувано от: Bulka88 в март 19, 2012, 10:49:23
Момичета помагайте :)


Титла: Отг: Изненада в самия ден!
Публикувано от: tOnItKaTa в март 19, 2012, 11:09:40
Момичета ... имам проблем. Когато вече бях решена изненадата за моя годеник да е слайдове със снимки и нещо написано от мен, ударих в греда ... мислих си, че нашият ДЖ ще има техника, с която да го покажем на всички гости, но той няма такава. Разпитах на няколко места, но .. имате ли си и на идея откъде мога да се набавя с такава под наем, магазини .. сайтове или нещо такова. Търсих, но нищо не намерих ...  *crazy*


Титла: Отг: Изненада в самия ден!
Публикувано от: Christy в март 19, 2012, 11:15:43
Кумата ме навива да направим някакъв танц за мъжете ни - ние двете и шаферките (макар че едната приема всичко толкова негативно, че се съмнявам да участва... но все тая). Нещо лесно, просто да ги изненадаме, та може и това да направим, само да измислим нещо  :P


Титла: Отг: Изненада в самия ден!
Публикувано от: AliTia в март 19, 2012, 11:17:15
Момичета ... имам проблем. Когато вече бях решена изненадата за моя годеник да е слайдове със снимки и нещо написано от мен, ударих в греда ... мислих си, че нашият ДЖ ще има техника, с която да го покажем на всички гости, но той няма такава. Разпитах на няколко места, но .. имате ли си и на идея откъде мога да се набавя с такава под наем, магазини .. сайтове или нещо такова. Търсих, но нищо не намерих ...  *crazy*
tOnItKaTa, не знам от кой град си, но по принцип в по- големите градове има от къде да се намери презентационно оборудване под наем. Ето няколко сайта:
http://bgoffice.biz/ (http://bgoffice.biz/)
http://www.oborudvanepodnaem.com/index.php?m=320&lang=1&oborudvane=60134&podnaem=1&col=1 (http://www.oborudvanepodnaem.com/index.php?m=320&lang=1&oborudvane=60134&podnaem=1&col=1)
http://www.congresseng.com/bg/proektori/ (http://www.congresseng.com/bg/proektori/)
Дано съм помогнала @}->--


Титла: Отг: Изненада в самия ден!
Публикувано от: tOnItKaTa в март 19, 2012, 11:55:55
AliTia, благодаря ти! Ще се опитам да се свържа с въпросните фирми, за да видя как стоят нещата. Аз съм от провинцията и е малко по-сложнично, но дано ми се получи :)


Титла: Отг: Изненада в самия ден!
Публикувано от: tOnItKaTa в март 29, 2012, 21:25:42
Хайде, момичета ... давайте идейки ... ще правя видео презентация на милото със снимки на двамата от малки до годежа ни за изненада на сватбата ... ако вие сте на мое място какъв текст бихте включили (текст към всяка снимка с описание към нея? стихотворение, и снимките просто да си вървят като фон или ... какво?? ) давайте идейки :) 


Титла: Отг: Изненада в самия ден!
Публикувано от: veseto_87 в март 29, 2012, 21:45:39
Аз бях правила преди години подобно нещо, но беше албумче. Под всяка снимка имаше част от текст от песен в зависимост от снимката, периода от връзката ни, в който е направена и т.н.


Титла: Отг: Изненада в самия ден!
Публикувано от: tOnItKaTa в март 30, 2012, 09:16:57
veseto_87 това е хубава идея, но мен като чели ми се иска и отделен текст, които Дж-я да поднесе на гостите - хем вълнуващ, хем леко шеговит и трогващ, но не зная още какъв да е и под каква форма  ohmy, а времето ми накъсява доста :)


Титла: Отг: Изненада в самия ден!
Публикувано от: Bulka88 в март 30, 2012, 09:26:20
Аз също съм правила миналата година такова клипче,текста беше текста на песента,получи се страхотно...и аз мисля да направя сега,но още го обмислям :)


Титла: Отг: Изненада в самия ден!
Публикувано от: tOnItKaTa в март 30, 2012, 09:35:28
За начало мисля да е нещо такова, какво ще кажете?

За мъжът, които завладя сърцето ми и за мъжът, които ще бъде баща на децата ми.
Вярвам, че още със своето раждане съдбата ни е преопределена – пътя ни е начертан и сърцата са там,където винаги е трябвало … само трябва да намерим половината от нашето, за да се сформира сърцето на любовта… И така, когато ти си се родил, Бог е отредил, че ще бъдем заедно, но е трябвало да изживеем всичко, за да стигнем до тук  … Минали през болка и тъга, сълзи и смях, емоции,отминали любови, мислили, че те са нашия живот, но излъгали се, очаквания или разочарования, ние сме тук  … ние сме истински – ние сме ЗАЕДНО!

 Но как да продължа? Дали да разкажа набързо историята ни, но пък да не да е отегчително?Или ... нещо както казваш ти от песента, с която ще звучи видеото???  *crazy* :girl_impossible:


Титла: Отг: Изненада в самия ден!
Публикувано от: Bulka88 в март 30, 2012, 09:44:41
Мила много е трогателно!!!  :bravo:
Но дали ще смогнат хората да го прочетат..или ти ще пишеш по малко на всяка снимка  *crazy*
Аз бях сложила на клипчето 2 уникални песни...едната беше "тя има очи",другата "Bacause you loved me"...,написах текстовете на български език,текстовете са уникални..получи се много добре....даже страхотно... :)


Титла: Отг: Изненада в самия ден!
Публикувано от: tOnItKaTa в март 30, 2012, 09:52:18
Мисля си този текст да бъде прочетен от Дж-я .. а на самото видео да има също текст, но да е по 1 изречение на всеки слайд .. или просто фраза ... аз също си мислих във видеото да звучи " Bacause you loved me" или Michael Bolton  Said I Loved You...But I Lied, защото тези две песни са свързани с нас много дълбоко ...


Титла: Отг: Изненада в самия ден!
Публикувано от: Bulka88 в март 30, 2012, 11:55:54
Супер! :bravo:  :offtopic: Ние се чудим дали песента ни на първия танц да е "Обичам те" на Силвия Кацарова или "Bacause you loved me"


Титла: Отг: Изненада в самия ден!
Публикувано от: tOnItKaTa в март 30, 2012, 12:04:36
и двете песни са чувствени и хубави, изберете които жанр повече ви допада - чуждо или БГ :)  ... нашата ще е Enrigue Iglesias - Hero ;)


Титла: Отг: Изненада в самия ден!
Публикувано от: Christy в март 30, 2012, 12:16:10
Мале булка, ние освен, че сме на една дата, може и с една песен да сме - ние твърдо сме се спрели на "Обичам те" на Силвия Кацарова. В интерес на истината имаме и "по-наши" песни, но първо са на английски, и второ текстовете им не са съвсем удачни за първи танц, нищо че са адски нежни... А на българската песен ще се развълнуват всички, да не говорим, че е страхотна!


Титла: Отг: Изненада в самия ден!
Публикувано от: Bulka88 в март 30, 2012, 13:11:26
Мале булка, ние освен, че сме на една дата, може и с една песен да сме - ние твърдо сме се спрели на "Обичам те" на Силвия Кацарова. В интерес на истината имаме и "по-наши" песни, но първо са на английски, и второ текстовете им не са съвсем удачни за първи танц, нищо че са адски нежни... А на българската песен ще се развълнуват всички, да не говорим, че е страхотна!

Мила и аз така мисля,песента е уникална и ще е разбираема за всички....миля че клоня повече към нея...повечето няма да разберат какво се пее в другата...


Титла: Отг: Изненада в самия ден!
Публикувано от: Christy в март 30, 2012, 14:05:15
Мила и аз така мисля,песента е уникална и ще е разбираема за всички....миля че клоня повече към нея...повечето няма да разберат какво се пее в другата...

Другата може да си я оставите за последен танц, ние май така ще направим  *THUMBS*


Титла: Отг: Изненада в самия ден!
Публикувано от: Bulka88 в март 30, 2012, 14:09:24
Да прекрасна идея! Благодаря!


Титла: Отг: Изненада в самия ден!
Публикувано от: tOnItKaTa в март 30, 2012, 15:48:07
хубави емоции е да си булка :)


Титла: Отг: Изненада в самия ден!
Публикувано от: tOnItKaTa в март 30, 2012, 16:28:42
Какво ще кажете момичета? Това е цялостния текст, които мисля да сложа за фон към видеото, които текст ще бъде прочетен от ДЖ - я. Мисля, че не е много дълго и не звучи и отегчително .. вие какво ще кажете???
За мъжът, които завладя сърцето ми и за мъжът, които ще бъде баща на децата ми.
Вярвам, че още със своето раждане съдбата ни е преопределена – пътя ни е начертан и сърцата са там,където винаги е трябвало … само трябва да намерим половината от нашето, за да се сформира сърцето на любовта…
И така, когато ти си се родил, Бог е отредил, че ще бъдем заедно, но е трябвало да изживеем всичко, за да стигнем до тук  … Минали през болка и тъга, сълзи и смях, емоции,отминали любови, мислили, че те са нашия живот, но излъгали се, очаквания или разочарования, ние сме тук  … ние сме истински – ние сме ЗАЕДНО!

Ако някой някога ми беше казал, че ще гледам с тoзи жар и трепет, както сега към теб, бих му се изсмяла ..  “Та, аз …Познавам го от толкова дълго време … надали” бих отговорила. Но с годините, дълбоко в себе си, аз започнах  да се надявам, един ден ти просто да стоиш до мен и да ми се усмихваш. Не след дълго, когато това се случи, аз пак не вярвах, че бихме стигнали до тук. Не вярвах на приятелката ми, която беше до мен и ме подкрепяше и казваше „Той е луд по теб – личи му” Не вярвах и на родители си, които още тогава са виждали онзи пламък в очите на тяхното малко момиченце и са усещали, че тази любов, не е като предишните … че се крие нещо по-дълбоко и истинско. А когато се сгодихме, майка ми възкликна „Аз знаех и без да си ми казвала!”
Тази усмивка, която събаря мостове и стени, събори и мен в твоите обятия – завинаги.
Ти, любов, ми доказа всичко онова, което никои друг не успя. Доказа пред всички, че аз съм твоето момиче, и аз ти повярвах, повече отвсякога, че това е така . Показа ми любовта, която никои друг не ми е давал. Даде ми уважение, даде ми онова, което ми липсваше,това е важното за мен – че ме обичаш . Благодаря ти, че те открих! Благодаря ти, че те имам!
И сега, когато от днес натам ние вече сме семейство, аз ти обещавам, че бих отишла и в Ада за теб, стига да поискаш, защото … моят живот едва сега започва .. нуждая се от теб завинаги и имам нужда да останеш до мен,защото ти си единствения и като казах, че те обичам, аз излъгах, защото това, което чувствам дълбоко в себе си е нещо повече от ЛЮБОВ!


Титла: Отг: Изненада в самия ден!
Публикувано от: Bulka88 в март 30, 2012, 20:29:32
Олеее tOnItKaTa направо настръхнах...браво...страшно чувствено и нежно!!!! :bravo: :bravo: :bravo:
Много ми харесва но това:"Минали през болка и тъга, сълзи и смях, емоции,отминали любови, мислили, че те са нашия живот, но излъгали се, очаквания или разочарования," това ми звучи все едно сте имали супер много бройки...разваля цялата приказка....не знам,ти си знаеш най-добре!
Иначе останалото е.... ohmy нямам думи...


Титла: Отг: Изненада в самия ден!
Публикувано от: tOnItKaTa в март 30, 2012, 21:38:42
Благодаря ти, Bulka :) Видях си грешката и я поправих, просто докато съм писала не съм се изразила правилно ...  *THUMBS* Радвам се, че ти харесва, дано и на гостите им хареса и всичко мине така, както го искам


Титла: Отг: Изненада в самия ден!
Публикувано от: Bulka88 в април 02, 2012, 13:47:04
Със сигурност!Успех! @}->--


Титла: Отг: Изненада в самия ден!
Публикувано от: sunbunni в май 02, 2012, 09:51:05
И аз мисля нещо за изненада, но засега нищо не съм измислила.  :girl_impossible: Няма да мога да прочета нещо подобно, защото ще ревна  :'(


Титла: Отг: Изненада в самия ден!
Публикувано от: kir40 в юни 15, 2012, 14:04:17
Ако искаш изненадата да е незабравима пропусни да отидеш на свадбата бъди сигурна ще го помни цял живот }:-> }:-> }:-> }:->


Титла: Отг: Изненада в самия ден!
Публикувано от: Kiwi в юни 15, 2012, 14:27:00
Кирчо,  търсим изненада със щастлив край :) Ама скрий се някъде, аз си мислех, че като дойдат да ме вземат от къщата, ще отворя прозореца и ще инсценирам бягство от стаята с табела -Булка :) и кротичко ще им следя сеира от друга стая, ама нямахме време...


Титла: Отг: Изненада в самия ден!
Публикувано от: sunbunni в юни 15, 2012, 16:19:45
Намаме толкова стаи. Иначе идеята е супер  8P
Аз пък мисля да се скрия на балкона на кухнята, а вратата на стаята да я заключа  *YAHOO* Надявам се, че няма да изкъртят вратата  :funny:


Титла: Re:Изненада в самия ден!
Публикувано от: pepitoo в ноември 01, 2012, 21:56:24
Според мен ще е добра изненада ако му наемете спортна кола или мотор ако обича бързите скорости.


Титла: Re:Изненада в самия ден!
Публикувано от: nikoletasss в януари 18, 2013, 18:38:00
Току що спретнахме изненада и за моя младоженец. Ще облечем една приятелка като булка и ще я сложим в друга стая. Тя ще е с истинска булчинска рокля, даже и було ще има, даде я една съседка, вярно доста демоде е, но ще свърши работа. Милото ще отвори първо стаята с фалшивата булка. Тя ще е с гръб, така че в първия момент 100 процента ще се заблуди и даже ще се изненада на ретро визията ми. После ще влезе при мен. :danceg:мисля, че ще е забавно и определено няма да го очаква. Имам само леко притеснение дали ще разбере правилно майтапа и дали изненадата ще е приятна.


Титла: Re:Изненада в самия ден!
Публикувано от: svekarva в януари 19, 2013, 09:27:42
Подобни изненади с втора булка се правят често. Ако лъжливата булка е някоя позната на преклонна възраст, няма за какво да се сърди младоженецът. Добре е кумът да знае предварително, за да се подготви и да участва адекватно - да "похвали" лъжливата булка и да се мъчи да убеди младоженеца да си я вземе нея. ;)


Титла: Re:Изненада в самия ден!
Публикувано от: nikoletasss в януари 19, 2013, 11:10:03
Младо момиче е...и то хубавко...Шегувам се, че може да си остана затворена в стаята и да тръгнат без мен  :girl_impossible: Нямаме подходяща по-възрастна, все са сериозни жени и няма да се навият на такова нещо. Мислим момичето да го начервим с някое по-изкрящо червило и да й намажем и бузите с червило, за да си личи, че е за майтап все пак.


Титла: Re:Изненада в самия ден!
Публикувано от: ani_ogbg в февруари 20, 2013, 10:57:20
Младо момиче е...и то хубавко...Шегувам се, че може да си остана затворена в стаята и да тръгнат без мен  :girl_impossible: Нямаме подходяща по-възрастна, все са сериозни жени и няма да се навият на такова нещо. Мислим момичето да го начервим с някое по-изкрящо червило и да й намажем и бузите с червило, за да си личи, че е за майтап все пак.

Хахаха, това е страхотна идея  *THUMBS* Само като си го представих и прихнах в смях  :bravo: Аз все още мисля за изненадата. Толкова много идеи има тук, а и си мисля и за други.. Като се насоча към нещо конкретно ще кажа  :P


Титла: Re:Изненада в самия ден!
Публикувано от: Mucka<3 в февруари 20, 2013, 20:25:25
Току що спретнахме изненада и за моя младоженец. Ще облечем една приятелка като булка и ще я сложим в друга стая. Тя ще е с истинска булчинска рокля, даже и було ще има, даде я една съседка, вярно доста демоде е, но ще свърши работа. Милото ще отвори първо стаята с фалшивата булка. Тя ще е с гръб, така че в първия момент 100 процента ще се заблуди и даже ще се изненада на ретро визията ми. После ще влезе при мен. :danceg:мисля, че ще е забавно и определено няма да го очаква. Имам само леко притеснение дали ще разбере правилно майтапа и дали изненадата ще е приятна.
Хихихи....много яко!  :bravo:


Титла: Re:Изненада в самия ден!
Публикувано от: milenuity в февруари 22, 2013, 16:07:02
Младо момиче е...и то хубавко...Шегувам се, че може да си остана затворена в стаята и да тръгнат без мен  :girl_impossible: Нямаме подходяща по-възрастна, все са сериозни жени и няма да се навият на такова нещо. Мислим момичето да го начервим с някое по-изкрящо червило и да й намажем и бузите с червило, за да си личи, че е за майтап все пак.

или за най-сигурно - може да е някой негов приятел..мъж имам предвид. Ще е голям майтап. Страхотна ти е идеята!!! :)


Титла: Re:Изненада в самия ден!
Публикувано от: casky в февруари 22, 2013, 19:35:37
Това с приятеля ще е голям майтап :D Ако някой го направи да покаже после снимки с физиономията на младоженеца :D :D :D


Титла: Re:Изненада в самия ден!
Публикувано от: Mucka<3 в февруари 22, 2013, 22:48:12
Хаха :D Много забавно би се получило наистина   *THUMBS* И понеже и моето мъжле и кумовете са с доста голямо чувство за хумор си мисля, че би станало голямо шоу *YAHOO* Пък и повечето ни приятели са така....и ще паднат големи базици :danceg: 
Въпреки това мисля, че ще срещна проблем в намирането и убеждаването на някой давлезе в ролята на "фалшивата булка"


Титла: Re:Изненада в самия ден!
Публикувано от: angelova_29 в август 15, 2013, 14:28:46
Идеята е доста забавна, но само, ако си сигурна, че и на мъжът ти ще му се стори така и ако е такъв тип. Ако не е обаче - представяш ли си, притеснен и очакващ момента, който е толкова силен и помнещ се цял живот, толкова емоционален и тази изненада ще му дойде малко не намясто. После като те види, няма да е същото. Но при положение, че се омъжваш за него, май най-добре знаеш кое би му харесало.


Титла: Re:Изненада в самия ден!
Публикувано от: kali87 в януари 10, 2014, 12:00:51
Ние и двамата си падаме малко романтици и сме доста емоционални...

затова реших да му подготвя някаква такава изненада Понеже си живеем заедно предната вечер ще го изпратя да си спи при майка си и ще й заръчам да му остави някакво писъмце в стаята след като заспи, за да го намери сутринта като се събуди.

Примерен текст:
"Когато за първи път те целунах, разбрах, че искам да го правя всеки ден до края на живота си. Щастлива съм, че имам привилегията да те обичам. Чакам те вкъщи - ще бъда момичето в бяло.
Обичам те.."

А после, когато ме купи от братята ми и всички такива стресови за него моменти преминат, искам да изгоня всички от стаята и да останем насаме за 5 минути.
Представям си просто колко хубаво ще му стане като им кажа: "Сега искам всички вие да излезете, за да целуна бъдещия си съпруг насаме"

В самия ресторант вече съм подготвила една шега, заедно с Ди Джей.
Той ще каже: "Сега ще помоля всички гости за малко внимание, защото булката има подарък за своя любим. Моля младоженеца да дойде при мен......Така-а-а-а за да си получиш подаръка обаче трябва да изпълниш едно малко условие. Понеже днес ти е ред да казваш "да" ще ти задам няколко въпроса, а ти трябва да отговориш ДА на всичките.
"Ще миеш ли чиниите след вечеря?"
"Ще обичаш ли тази жена винаги?"
"Ще се заглеждаш ли по други?" - на този въпрос съм сигурна, че той ще се запъне, а гостите ще избухнат в смях.

И ей такива закачки - 5 въпросчета някъде.

Самият подарък ще представлява също закачка.
Ще бъде нещо като талон-абонамент за "антиглавоболие" или пък по-романтично "Абонамент са ежедневни сутрешни целувки" Нещо такова - това още го мисля.


Титла: Re:Изненада в самия ден!
Публикувано от: jully777 в януари 10, 2014, 20:26:42
Супер си го измислила  ;)


Титла: Re:Изненада в самия ден!
Публикувано от: SummerMoon в януари 11, 2014, 07:26:21
И на мен много ми допада :bravo:


Титла: Re:Изненада в самия ден!
Публикувано от: blackisback в януари 11, 2014, 09:23:04
Аз ще му спестя изненадата в деня. Не е фен на изненадите той, обича да контролира ситуациите. И без това ще е адски емоционален ден.


Титла: Re:Изненада в самия ден!
Публикувано от: ona_neg в март 06, 2014, 11:35:00
Аз се чудя дали да му приготвя нещо. Чух отзиви от забавна изненада за младоженеца на сватба, която ми хареса и я обмислям.

Булката взема микрофона и започва да говори, че мъжът вече официално е нейн съпруг и всичките му други жени трябва да върнат ключа от неговия дом. В този момент една по една се изреждат много жени (гости на сватбата) и оставят пред младоженеца по един ключ, в крайна сметка пред него остава куп от около 30 ключа и СМЯХ в залата.

Идеята не е никак лоша, стига съпругът и гостите да имат чувство за хумор  *YAHOO*


Титла: Re:Изненада в самия ден!
Публикувано от: InLove_Girl в март 06, 2014, 11:46:11
На нашата сватба изненадата беше при взимането, когато го пускат на вратата му дават договор за получаване на булката и в него трябва да напише 5 обещания, които ще спазва. Разрешителният подпис беше на баща ми, а шаферката и кумът бяха свидетелите от двете страни . Нямах купуване и това беше доста забавно.
Инъче моят мъж ме изненада, като беше организирал 30 минутен полет с малък самолет  *YAHOO* Всички са знаели освен мен  =]


Титла: Re:Изненада в самия ден!
Публикувано от: госпожица в април 25, 2014, 13:22:44
Момичета вие какви изненади сте замислили в самият ден за вашите младоженци?

Аз мисля за моят младоженец да взема някои дребни подаръчета, които да дам на брат му да му даде сутринта преди сватба, като почне да се приготвя, например една нова чаша, в която да си изпие кафето на която да пише I do и датата на сватбата, диск с песни за подготовка от сорта на Eye of the tiger и някакви надъхващи и между тях шеговити, например 'Банкси на лалета' и някакви други дребни и забавни подаръчета, но още не съм решила какви точно.


Титла: Re:Изненада в самия ден!
Публикувано от: Alichka в май 14, 2014, 11:39:40
Изненадата, която направих (не помня дали съм я споделяла), беше много лична. Не говоря за тези, които бяха по взимането на булката например. Бях поръчала предварително табелка за вратата с общата ни фамилия. Вечерта се прибрахме в нас и му я подарих. Това беше най-неочакваното нещо за мъжа ми - че ще има подарък на сватбата ни и то реално след сватбата, когато беше минала цялата дандания. Беше много мил момент!


Титла: Re:Изненада в самия ден!
Публикувано от: bride_varna в май 14, 2014, 12:25:15
Изненадата, която направих (не помня дали съм я споделяла), беше много лична. Не говоря за тези, които бяха по взимането на булката например. Бях поръчала предварително табелка за вратата с общата ни фамилия. Вечерта се прибрахме в нас и му я подарих. Това беше най-неочакваното нещо за мъжа ми - че ще има подарък на сватбата ни и то реално след сватбата, когато беше минала цялата дандания. Беше много мил момент!

Точно това съм намислила и аз хех :) само незнам кога да го поднеса,но имам 4 месеца да го измисля :)


Титла: Re:Изненада в самия ден!
Публикувано от: mina_ в юни 29, 2014, 16:14:32
Ние сме решили да си разменяме подаръци. Идеята ни е да си ги разменим в деня преди сватбата, но да ги отворим в деня на сватбата в присъствието на някой близък, който на направи клипче на реакциите ни при отварянето на подаръка.  :)
В темата за подарък на младоженеца писах какво съм му подготвила за сега - сребърна плочка, на която са гравирани всички важни за нас дати до момента на сватбата, с географските координати на въпросното място. Неговата работа е пряко свързана с навигацията и мисля, че е оригинално решение да няма оправдание, че е забравил някоя годишнина :))


Титла: Re:Изненада в самия ден!
Публикувано от: blackisback в юли 25, 2014, 07:41:44
Моята изненада ще са ръкавелите. Той знае, че аз ще ги взимам (днес очаквам да ги доставят), но не знае какви са. Няма и да пиша тук какви са, защото ми знае nickname-a във форума и може да се присети да потърси :D


Титла: Re:Изненада в самия ден!
Публикувано от: melita в януари 16, 2015, 11:43:16
За изненада мисля и аз да взема табелка с нашата фамилия. Въпросът е кога да я дам? Прочетох вариант за след самата сватба като всичко приключи. Ще се радвам ако още някой сподели идея


Титла: Re:Изненада в самия ден!
Публикувано от: opice в януари 16, 2015, 12:06:09
Йей, melita, това с табелката с фамилия е много хубава идея.  :bravo: :bravo: Може и аз да се възползвам от нея.


Титла: Re:Изненада в самия ден!
Публикувано от: alexandrova_90 в февруари 11, 2015, 10:11:19
Аз ще го направя също, като ще е когато останем само двамата в хотела, след цялата дъндания :)  *YAHOO* :girlhide:


Титла: Re:Изненада в самия ден!
Публикувано от: Cerise в февруари 11, 2015, 17:20:08
Аз писах в друга подобна тема, ама да се оплача и тук. Исках един от любимите му рапъри да дойде и да изпълни няколко парчета, свързах се с него и ...той ми отказа. Изобщо никакъв интерес не прояви.
Продължавам да съм в търсене на изненада. Такава, която ще бъде пред всички.
А лична ще си получи, когато се оженим реално.


Титла: Re:Изненада в самия ден!
Публикувано от: alexandrova_90 в февруари 12, 2015, 09:05:43
Ох и ММ много би се зарадвал да му пее някой от тези откачалки :) Но, определено ще го спестя този подарък.. Нещо друго ще е.. И аз искам Бионсе ама няма  :funny:


Титла: Re:Изненада в самия ден!
Публикувано от: nadelina88 в февруари 12, 2015, 09:15:12
Александра, ти пък питай я. Може да е по-сърцата от бг рапърите и да се затича за изненада.  *INLOVE* *db*


Титла: Re:Изненада в самия ден!
Публикувано от: alexandrova_90 в февруари 12, 2015, 09:42:11
Малка поправка, Антоанета се казвам, Александрова е фамилия :) А съм сигурна, че само едно телефонче да и звънна, ще заприпка  :funny:


Титла: Re:Изненада в самия ден!
Публикувано от: nadelina88 в февруари 12, 2015, 09:45:29
Извинявайййй!  *db* Добре чета по принцип.  :girl_haha: Това, което сега пък го написа за телефона, ме подсети за шоуто НЛО и как на Мамалев му звънеше телефона по специален начин, когато Виктория Бекъм се обаждаше. Та по тази логика, може Бионсе сама да вземе да звънне, нещо може да я осени.Титла: Re:Изненада в самия ден!
Публикувано от: alexandrova_90 в февруари 12, 2015, 09:51:47
 :offtopic: Извинена си, разбира се..Мрачно е и може да ти е спящо :) Хахаха, днес при всяко позвъняване на тела, ще се сещам за това  *YAHOO* :danceg:


Титла: Re:Изненада в самия ден!
Публикувано от: milenkata в февруари 12, 2015, 11:26:00
За изненада мисля и аз да взема табелка с нашата фамилия. Въпросът е кога да я дам? Прочетох вариант за след самата сватба като всичко приключи. Ще се радвам ако още някой сподели идея

Melita моята изненада беше такава... Аз му я дадох табелката преди сватбата, тъй като той на 14 ноември има имен ден, сватбата ни беше на 6ти декември. Един вид като мини подарък за именния ден.

Толкова се изкефи , че я беше закачил още в нощта на сватбата (понеже ние не бяхме на хотел, а искахме да си се приберем в нашия си дом). Та табелката беше закачена още в 5 сутринта. Страшно много и се изкефи.

Ако имате някакъв повод преди сватбата може тогава да му я дадеш, ако не и предходната вечер може. Ако ще я прекарате разделени , може предварително да се уговориш с някой да му я занесе в навечерието на големия ден... *THUMBS* ;)

Иначе на моя мил изненадата  в самия ден му беше, че освен да ме откупува, трябв ада мине и през майка ми и през две приятелки за да стигне до мен :)хахах


Титла: Re:Изненада в самия ден!
Публикувано от: melita в февруари 12, 2015, 15:25:01
Доста се чудя за табелката, защото ще сме на хотел на 250км от дома ни.
Предната вечер ще сме пак там, а повод непосредствено преди сватбата нямаме.
Хрумна ми дали да не му поднесат табелката като "основно" ястие.
Или пък като приключи сватбата тогава като останем сами?


Титла: Re:Изненада в самия ден!
Публикувано от: nansita в февруари 12, 2015, 16:43:40
Аз също бях намислила табелка за врата. Но му я подарих за Нова година като изненада. Бях му казла, че няма да си сменя фамилията заради работата и контактите. Прие новината доста добре, ама определено му стана кофти. После реших да не го мъча 1 година и му я подарих по-рано, с настъпването на 2015г :)
За самия ден остана варианта с писъмце и някакъв закачлив подарък, например чаша със закачлив надпис...
melita, според ме е добре да му я дадеш, когато останете сами. Дори и в хотела да е.


Титла: Re:Изненада в самия ден!
Публикувано от: flutter в февруари 27, 2015, 14:58:28
Момичета,
Не знам дали това е пускано, извинявам се, ако е.
Толкова е трогателно, че за малко да ревна и аз.
Евала на този мъж.
https://www.youtube.com/watch?v=HEfP63NA7UU (https://www.youtube.com/watch?v=HEfP63NA7UU)


Титла: Re:Изненада в самия ден!
Публикувано от: Anne_Shirley в февруари 27, 2015, 15:14:42
Ох, не знам, аз бих се ядосала малко, ако ми погодят такъв номер... това е нещо, което си струва да се изживее, всеки етап поотделно, какви са тия работи - та тя дори не е знаела, че е истинска булка, не си е избрала роклята, не се е вълнувала от предложение, не е брояла оставащите месеци, не е избирала всички тези дреболийки, които избираме ние сега. Да, спестил ѝ е доста стрес, изненадал я е, ама заслужава ли си? Ако някой ми отнеме радостта от подготовката, аз бих му се ядосала повече, отколкото да се зарадвам.  :girl_impossible:


Титла: Re:Изненада в самия ден!
Публикувано от: alexandrova_90 в февруари 27, 2015, 15:19:24
И аз със сигурност! Подкрепям те Ан :) Ако си познава добре момичето, обаче.. може пък на нея такова нещо да й се харсва..

П.С не мога да гледам клипа, че нямам как да го слушам...


Титла: Re:Изненада в самия ден!
Публикувано от: nansita в февруари 27, 2015, 15:23:28
WOW! Многоо...смела постъпка. Аз ще се ядосам малко, че са ме държали в неведение и не съм изконтролирала всичко.
Сългласна съм с двете мнения до тук.


Титла: Re:Изненада в самия ден!
Публикувано от: flutter в февруари 27, 2015, 15:24:30
Малко уточнение - пишеше, че момичето много се стресирало от подготовката.
Аз пък бих се изкефила много.
:)


Титла: Re:Изненада в самия ден!
Публикувано от: nadelina88 в февруари 27, 2015, 15:25:27
Това е тоталната изненада в самия ден!!! И аз вярвам, че подготовката е част от уникалното събитие, което предстои. Не бих искала да ми скалъпят такъв номер, ама ако го направят - няма да кажа "Не", я!


Титла: Re:Изненада в самия ден!
Публикувано от: svekarva в февруари 28, 2015, 08:50:45
Може и да не е нещо невероятно, но мои колеги изненадаха с танцов състав младоженците. Понеже имаше много гости чужденци, на всички им беше интересно "бръсненето на младоженеца" и "забулването на булката". Младоженецът изобщо не очакваше да го сапунисат, а булката- да и пеят и играят красиво облечени момичета в народни носии. Тъкмо после и те поведоха хорото и лично научиха на стъпките чужденците.


Титла: Re:Изненада в самия ден!
Публикувано от: nansita в февруари 28, 2015, 17:48:32
Свекърва, аз съм планирала такава изненада за родителите и гостите :)


Титла: Re:Изненада в самия ден!
Публикувано от: lorka888 в март 13, 2015, 09:05:06
Момичета,въпреки че имам доста време съм решила през целия сватбен ден да валят изненади от мен за младоженеца. Искам да се почувства специален, за никого не е тайна,че всички гледат булката,само за булката се говори и т.н. а младоженеца кучета го яли. Вече е в ход първата изненада. Поръчах дървени сърца с двете ни имена и датата на сватбата,които имат магнит за закачане на метални повърхности. След около седмица ще бъде при мен и ще ви го покажа.


Титла: Re:Изненада в самия ден!
Публикувано от: sladkata2 в март 13, 2015, 20:31:32
Lorka хубава идея. От къде си поръчала сърцата?


Титла: Re:Изненада в самия ден!
Публикувано от: svetlana_krumova в март 18, 2015, 11:14:52
Здравейте. И на мене ми се иска с нещо да изненадам моя любим, но за сега не се сещам нищо по различно от някаква бележка (писъмце) , поставена така, че да си я види само той преди да тръгне от вкъщи. Имам още време да мисля - юли ще е сватбата.


Титла: Re:Изненада в самия ден!
Публикувано от: lorka888 в март 18, 2015, 11:17:11
Това с писъмцето и аз ще го направя. Мисля и за чаша с имената и датата или нещо такова,в която да му направят чай или кафе сутринта.


Титла: Re:Изненада в самия ден!
Публикувано от: lorka888 в март 21, 2015, 09:46:12
Пристигна ми магнитчето  *YAHOO*
Сега само остана да измисля къде да крия три месеца =]


Титла: Re:Изненада в самия ден!
Публикувано от: flutter в март 21, 2015, 10:32:00
И аз искам да направя няколко изненади на половинката в самия ден. Още умувам. Имам една идея, но ще я споделя само, ако успее да се реализира, защото съм суеверна, а е по- вероятно да не стане и без това. Това с бележките по джобовете също мисля да го направя. Той не е от града и ще остане на хотел предната вечер. Мисля да помоля в хотела да му направят палачинки за закуска (Много обича) и да му ги сервират в стаята с кафе, а може и някакво забавно писмо да сложа към тях. Когато си избирахме първа песен той искаше различна от тази, на която се спряхме, но склони заради мен. Мислех си да изнамеря някой да изпее тази, която искаше, като поздрав от мен към него. Но май няма да имаме нито един пеещ гост, а да каня певици няма да мога да си позволя :) Идеята за "Groom's survival kit" също е симпатична.


Титла: Re:Изненада в самия ден!
Публикувано от: Feribotka в април 29, 2015, 09:39:07
Такааа аз също се записвам :) Засега съм намислила да му оставя едно писъмце, което да си прочете сутринта като се събуди и в плика ще е първият подарък - табелката за врата :) Дървените сърчица също много ми харесват, а и той си пада по всичко дървено, така че и тях ще ги вмъкна някъде...другата ми идея е презентацията със снимки и текст, но още нз дали да е за нас двамата за пред всички гости или лично само от мен към него :) Имам време до септември, ще помисля ;)


Титла: Re:Изненада в самия ден!
Публикувано от: SummerMoon в април 29, 2015, 13:55:39
Идеята за  "Groom's survival kit" звучи доста интересно, ще споделите ли повече, ако някой го е направил в действителност? @}->--


Титла: Re:Изненада в самия ден!
Публикувано от: flutter в април 29, 2015, 15:28:50
SummerMoon, идеята я видях в нета.
(http://cdn.trustedpartner.com/images/library/WeddingsIllustrated2010/News%20%26%20Blogs/Inspiration/Idea%20Gallery/Ways%20to%20Surprise%20Groom/grooms-day-of-survival-kit.jpg)

Само че това е само идея. Всеки може да го модифицира според своя мъж :). Идеята е да съдържа някакви дребни, но полезни неща, които хем да го зарадват, хем да му влязат в употреба.
Това според мен е по-приложимо, ако младоженецът е на хотел, както ще бъде моят. Иначе повечето неща ги има налични у дома си. Но все пак би могло да се стъкми нещо.

(https://savoirfairesignatureevents.files.wordpress.com/2014/09/grooms-survival-kit-page-001.jpg?w=1272)


Титла: Re:Изненада в самия ден!
Публикувано от: Feribotka в април 30, 2015, 08:09:17
Хихи и това е мн яко...моят кит ще бъде в шаферките и кумата, но се съмнявам кума да се сети за него да направи нещо подобно така че крада идеята и аз ;)


Титла: Re:Изненада в самия ден!
Публикувано от: SummerMoon в април 30, 2015, 10:27:39
Идеята е абсолютно жестока,така че и аз мисля да я приложа! :bravo: :P


Титла: Re:Изненада в самия ден!
Публикувано от: always_and_forever в юни 17, 2015, 16:58:54
Аз вчера се записах в другата тема за подаръците на младоженеца, но сега видях, че май тази е по-подходяща. Направо ще си копирам отговора, за да не се повтарям.
Много ми е трудно, когато стане въпрос за подаръци. Много искам да му купя нещо специално, което да е лично и да покаже колко много го обичам.   *INLOVE* Е, да ама нищо не мога да измисля.
Първо исках нещо, което да му подаря на самия сватбен ден и си мислех, че мога да му наема човек, който свири на перкусии , защото той много обича и би се зарадвал. ОБАЧЕ, от скоро ми говори дали няма да е добре да наемем такъв човек и това значи, че няма да е никаква изненада. Това не е нещо кой знае колко романтично, но такава беше първоначалната ми идея. Ще ми е любопитно да споделите и вашите идеи   :)

Да си призная много ми харесва идеята за клип с любими песни и текст, който ще се покаже на сватбата. Така тъкмо ще му върна жеста от предложението. *INLOVE* Само, че този път аудиторията ще е още по-голяма. Не съм сигурна и ди джея дали разполага с такава техника.

Табелката за врата също ми хареса, но не знам колко е подходяща на този етап, защото все още не живеем сами.  :\

Със сигурност ще му напиша някакво писъмце, но може би няма да му го прочета лично, защото няма да успея да си сдържа сълзите. Може би ще му го оставя да си го прочете сам, когато се събуди преди сватбата.

Лорка, много ми допада идеята да има изненади за него през целия ден.
От къде си поръчала тези сърца? Много ми харесват.


Титла: Re:Изненада в самия ден!
Публикувано от: flutter в юни 17, 2015, 21:09:18
Аз от всичките си идеи успях да осъществя само тази с писмото. Не успях да му отделя много време, защото у нас беше лудница последните дни, а и го оставих за петъка. Наложи се да го напиша за пет минути и не беше много оригинално, беше кратичко, но пък искрено. Бях купила специална хартия - в тон със сватбената ни декорация, а и на всичкото отгоре беше напечатана с някакви надписи от рода на "You're so sweet, so kind, so awesome" :D Та добре се получи. Бях направила проект и исках да си изпринтя листа за писмото, но в печатния център се оказа, че файла го няма на флашката ми, та добре, че те изнамериха отнякъде тези листи, които паснаха идеално. Идеята ми беше да го дам на жената в ресторанта, но понеже забравих, го дадох на майка му, която също спа в хотела. Помолих я да го даде от мое име на хората в ресторанта с молба да му направят палачинки и кафе и да му ги сервират в стаята сутрина. На сутринта докато фризьора ми оправяше прическата получих смс "Най-прекрасната! <3" и разбрах, че изненадата ми е сработила :) После разбрах, че освен закуската и писмото жената в ресторанта беше добавила и една роза и се беше получило още по-хубаво. Май не съм споменавала, че направихме изненада и на кумовете. Направихме им чаши, на чашата на кумата бях нарисувана аз с надпис "I can't say I do without you", а на чашата на кума - същия надпис, но с рисунка на младоженеца. Занесох ги в хотела им и помолих да им занесат кафето в стаята в сватбената сутрин в тези чаши. Бяха се изкефили и те много. :) Та така... скромно, но от сърце.


Титла: Re:Изненада в самия ден!
Публикувано от: Cerise в юни 17, 2015, 21:35:47
flutter, моля те, не изчезвай от форума - генератор на идеи си. Едни от малкото новости, които виждам тук идват от теб.  :bravo:


Титла: Re:Изненада в самия ден!
Публикувано от: flutter в юни 17, 2015, 23:17:02
Хихи, Черешке, много ще се радвам, ако на някой му хрумне някоя идейка покрай моите. Мисля, че всички бихме раждали повече идеи, ако спрем да мислим за това "как се прави", или "как го правят другите" и започнем да мислим повече "аз какво обичам", "ние какви сме", "ние на какво се радваме"  и т.н. По отношение на изненадите - много обичам да правя. :)


Титла: Re:Изненада в самия ден!
Публикувано от: always_and_forever в юни 18, 2015, 08:20:15
flutter, много хубаво се е получило при теб. И аз обичам да правя изненади, защото е безценно да видя усмивката на любимия човек.  *INLOVE*
А пък да не говорим колко много обичам да ми правят изненади.  :[


Титла: Re:Изненада в самия ден!
Публикувано от: svekarva в юни 18, 2015, 08:31:52
Сега се сещам, че една булка си беше направила татуировка, свързана с обща история, която се вижда чак при отмятане на булото.
Имаше и нещо интересно закачено за жартиера, но темата е или изтрита, или бъркам булката *crazy*. Дано някой помни, беше преди 5-6 години...


Титла: Re:Изненада в самия ден!
Публикувано от: flutter в юни 18, 2015, 08:57:20
Уау, това с татуировката е жестоко! Дано само не е била на челото  :P


Титла: Re:Изненада в самия ден!
Публикувано от: svekarva в юни 18, 2015, 09:09:49
Не, не, на рамото! Много дискретна  *INLOVE*. Може и да не е била постоянна.


Титла: Re:Изненада в самия ден!
Публикувано от: госпожица в юни 18, 2015, 09:39:53
Аз бях направила на моят младоженец survival kit. Имаше обяснителна картичка,  кафенце за събуждане, лепило да залепи устата на който му дава нежелани съвети,  ключодържател на любилият му отбор и не помня какво друго.
Брат му му го беше дал в сутринта на сватбата :)


Титла: Re:Изненада в самия ден!
Публикувано от: flutter в юни 18, 2015, 10:12:52
Много хубав survival kit! Това с лепилото много ми хареса! :)


Титла: Re:Изненада в самия ден!
Публикувано от: SummerMoon в юни 21, 2015, 10:08:48
Много хубав survival kit! Това с лепилото много ми хареса! :)
Абсолютно! *THUMBS*


Титла: Re:Изненада в самия ден!
Публикувано от: nansita в юни 25, 2015, 12:08:42
Аз направих на ММ survival kit, който му дадоха сутринта.
Намерих една кутия размер А5, разпечатах картинка, на която пишеше Groom's survival kit,  на която имаше и обяснения кое какво е. В кутията сложих едно патронче на Jack Daniels  за кураж, чорапки за "cold feet", алказалцер, валериана, носни кърпички и 2 детски пръстена, в случай, че забрави да вземе нашите халки. Сложих му и една картичка с кратко послание.
Така и не разбрах дали са го снимали :)
Ето и картинката:
(http://www.weddingchicks.com/wp-content/uploads/2012/11/groomdaysurvivalkit1.jpg)


Титла: Re:Изненада в самия ден!
Публикувано от: alexandrova_90 в юни 25, 2015, 12:19:14
Нат, още преди като разказва много ти харесах идеята и съм обедена, че ММ ще се изкефи на макс. Запазвам правото да искам помощ, като го направя  :[


Титла: Re:Изненада в самия ден!
Публикувано от: rostislava221 в ноември 26, 2015, 22:13:20
Идеята с татуировката много ми допада, може и аз да направя нещо подобно  *THUMBS*


Титла: Re:Изненада в самия ден!
Публикувано от: SummerMoon в януари 12, 2016, 00:50:33
Тъй като ние ще се подпишем в различен ден в много тесен кръг и всичко ще приключи още следобеда, смятам да поръчам от онези тениски за двойки с надпис Mr. and Mrs, и отдолу датата. Поне ще си останат и ще си ги носим, а най-вероятно ще си ги облечем и вечерта на самия ден ;)