Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg

След сватбата => Сватбата на... => Темата е започната от: michelle в юни 04, 2010, 14:04:07Титла: Сватбата на AlexiS-04.07.2010
Публикувано от: michelle в юни 04, 2010, 14:04:07
 AlexiS, дойде и твоя ред да ни разкажеш за оставащия ти месец като госпожица  ;) Приятни и спокойни дни от подготовката! Нека всичко бъде както сте го мечтали  @}->--
                                           (http://www.cheap-chic-weddings.com/images/iStock_000006546494XSmallpinkcake2.jpg)


Титла: Отг: Сватбата на AlexiS-04.07.2010
Публикувано от: conflate в юни 04, 2010, 14:13:47
Един месец  O_O а колко скоро ми се струва, че си говорихме за място, рокли, обувки, времето лети!

Честита тема - и да не се давате на стреса!    @}->--


Титла: Отг: Сватбата на AlexiS-04.07.2010
Публикувано от: divanetata в юни 04, 2010, 14:37:20
Честита тема и от мен! Пожелавам ти да се насладиш максимално на последните моменти подготовка  @}->--


Титла: Отг: Сватбата на AlexiS-04.07.2010
Публикувано от: Dallila в юни 04, 2010, 14:38:55
Честита темичка, Alexis! @}->--
Пожелавам ти спокоен последен месец и приятна оставаща подготовка.  :bravo:
До къде стигнахте с приготовленията?


Титла: Отг: Сватбата на AlexiS-04.07.2010
Публикувано от: mademoiselle в юни 04, 2010, 15:42:27
Честита темичка  :svatba:  :svatba:  :svatba:
Желая много приятни емоции сързани с приготовленията през последния месец!
Ти си един ден след мен, за това ще следя с интерес как върви подготовката  ;)


Титла: Отг: Сватбата на AlexiS-04.07.2010
Публикувано от: Ariel в юни 04, 2010, 16:55:24
Хей AlexiS, честита темичка! Браво на michelle, че се е сетила да пусне темичка! Честита да ти е!  @}->--


Титла: Отг: Сватбата на AlexiS-04.07.2010
Публикувано от: AlexiS в юни 04, 2010, 16:59:32
Леле и аз си имам темичка  *YAHOO* Наистина не остана и направо ме хваща страх от време на време, а преди като си го мислех ми се струваше смешно какво толкова се случва.
Ами аз отдавна съм се предала на стреса за съжаление, защото напоследък времето ми е кът и почти нищо не може да отметнем и много неща още не са направени.
Тези дни трябва да си вземем халките и ги чакаме с нетъпение.
Трябва да се спрем и на торта и да поръчаме вече, макар че за нея има време, но поне трябва да решим от къде ще е.
Още не мога да се реша къде да си правя прическа и грими и това много ме тревожи  :angry: Но и това трябва да го измисля, за да има време за пробни и другата седмица като си взимам отпуска да свърша и това.
Иначе аз съм почти готова. Чакам си булото само и обеците, които вече ги отписах, защото пътуват над месец и едва ли ще дойдат и сигурно ще трябва да търча в последния момент да търся някакви. Не ми се мисли направо. Надявам се поне да ми дойде булото невредимо, че вече не знам. Тъкмо се радвах, че до сега всичко, което съм поръчала от чужбина идва. Чакам и други дреболийки като фигурката за тортата и щампи за тениските за моминското парти.
Младоженецът е почти готов само трябва втора риза, което пак е проблем, защото асортимента много намаля по магазините и всичко е с къс ръкав вече.
Накупила съм малко украси за кошницата и шампанското и чашите само трябва да намеря време да ги направя, както и самите късметчета.
Трябва да си поръчам и букета, че вече ми омръзна да го мисля и да се чудя как да го направя по-евтин.
Тези дни ще гледам да актуализирам галерията с новите неща и това, което направя.Титла: Отг: Сватбата на AlexiS-04.07.2010
Публикувано от: savka в юни 07, 2010, 08:39:45
ЧЕСТИТА ТЕМИЧКА AlexiS  :weddingday: :svatba: :weddingday:
Колко бързо мина наистина това време -помна кога избирахме рестонати какъв зор беше :)
А какво става с роклята готова ли е  :)
А откъде ще поръчваш тениските за моминското парти  :)


Титла: Отг: Сватбата на AlexiS-04.07.2010
Публикувано от: AlexiS в юни 07, 2010, 20:06:18
Роклята е готова почти от 3 месеца  ;)
Ами тениските реално не са тениски, а потничета, които купих и отделно поръчах щампи от ибей, но още не са дошли. Тези дни ги очаквам и после ще показвам снимки.
Иначе с какво мога да се похваля. Снощи реших да седна и да си направя късметчета и след 3 часа и схванат гръб ги отметнах. Кошницата още не мога да я довърша, защото нямам достатъчно материали.
Почти се спряхме на торта и място, от където да я поръчаме, но искаме да говорим с ресторанта първо, че се оказа, че доставките им са до 6 часа, което направо е немислимо.
Днес си запазих и час за фризьор и ще видим след няколко дни какво става от моята коса.
Раздаваме поканите малко екстремно, че много късно станаха.
В събота обикаляхме и за свещи, но не можахме да се спрем на нищо конкретно. Взехме за експеримент една голяма свещ във форма на сърце, но с и едно стъклено свещниче и още обмисляме кой вариант е по-добре. Голяма свещ в чинийка или свещ в стъкленица и май клоним към второто, защото е по-безопасно.
Качвам в галерията снимки на последните придобивки.


Титла: Отг: Сватбата на AlexiS-04.07.2010
Публикувано от: savka в юни 08, 2010, 08:22:01
AlexiS   готови ли сте с изследванията  :)


Титла: Отг: Сватбата на AlexiS-04.07.2010
Публикувано от: AlexiS в юни 08, 2010, 09:49:11
Не. Ще ходим в петък. Дано не ни отнеме много време, за да отметнем и други задачки.


Титла: Отг: Сватбата на AlexiS-04.07.2010
Публикувано от: AlexiS в юни 09, 2010, 16:42:27
Ей нещо ме изоставихте  :'(
Аз пък да се отбележа какви съм ги свършила. Вчера минахме през ресторанта да уточним меню и да вземем размери за украсата и т.н. Преди това наминахме и през Попимони за тортата, но не останах особено очарована и май ще се спрем на Скалата. Само ме притеснява, че доставят най-късно до 6 и не знам как ще опазят тортата цяла вечер.
Успяхме да си вземем и халките след хиляди перипетии и нерви. За щастие са точни по размер и за сега изглеждат добре. Времето ще си каже за качеството. Но определено магазина ме загубиха като клиент с отношението си  }:->
Утре си чакам доста пратки от ибей. Дано са пристигнали стискайте палци :[


Титла: Отг: Сватбата на AlexiS-04.07.2010
Публикувано от: savka в юни 09, 2010, 17:09:03
 AlexiS хич не си забравена  @}->-- мислим за теб
Какво меню избрахте  ?
Какво ще каже размери за украсата -ти ли ще си я правиш
И аз не останах очарована от Попимони -разгледала ли си каталога на Скалата вече -мисля че имат хубави торти Днес аз като си я поръчах ми казаха че ще ми я доставят в 5 тъй като влезаме в 5 и 30
И трябва да има приготвена маса за нея защото стояла отпред през цялото време
От ибей какво чакаш да дойде ?


Титла: Отг: Сватбата на AlexiS-04.07.2010
Публикувано от: Ariel в юни 09, 2010, 18:07:36
AlexiS, не сме те забравили! Чета с интерес какво се случва.  :girl_wink: Но май съм пропуснала за проблемите ти с халките, какво е станало?  :huh:

P.S. Тази огърлица в галерията ти е уникална, можеш ли да споделиш откъде я купи? (Bride to be)


Титла: Отг: Сватбата на AlexiS-04.07.2010
Публикувано от: AlexiS в юни 09, 2010, 18:47:40
Ariel ами тя ми е от ибей също. И нея чакам. Мислех да я нося на моминското парти. Дано дойдат, защото ги чакам чрез една фирма посредник и утре евнтуално ще ги взема, но не знам какво е дошло. Вартовръзката на младоженеца така и не е дошка, както и едни обици, които си поръчах на моя адрес от САЩ и тях вече ги отписах и сега ще трябва да си търся нови  :'(
Ами украсата ще си я правим сами. И сега пада голяма умуване с какво точно и колко. Набелязахме някои свещи и свещници за масите, но не и за нашата. Ще вземем и някакви платове.
А за халките ме изнервиха, защото трябваше да са готови събота, но нямаше как да си ги вземем тогава и мислех понеделни след работа. Обадих се да ги питам дали са готови и да ни чакат, че ще дойдем, защото няколко пъти отиваме уж в работното им време и е затворено. Уж обещаха, при което като отидохме беше затворено и  }:-> На следващия ден мъжа ми им звъня и му бяха изтърсили, че били до 6. Не можело да останат по до късно. Ще кажеш, че не сме им клиенти, а някакви случайни. Както и да размина им се скандала просто, защото имах прекалено работа вчера да си вдигна главата и да им се обадя и да ги навикам.


Титла: Отг: Сватбата на AlexiS-04.07.2010
Публикувано от: Ariel в юни 09, 2010, 21:08:13
В eBay има страхотни неща, но ако често им се случва да не идват пратки не е на добре... Но стискам палци да е просто забавяне и да дойде всичко най-накрая. А за златарите и много други услуги около сватбата, какво да ти кажа, веднъж като им станеш клиент и вече не си приоритет, нали така или иначе си платил, много просто мислене, ама хей на! Стискайте зъби, после няма и да си спомняте за тези неприятности, надявам се де!  ;)


Титла: Отг: Сватбата на AlexiS-04.07.2010
Публикувано от: AlexiS в юни 11, 2010, 22:25:34
Момичетааа взех си повечето неща днес. Само щампите за моминското парти ми липсват, но сигурно ще дойдат другата седмица. Важното е, че фигурката за тортата е тук, както и булото. Герданчето за моминското парти също е при мен. Днес даже реших да си го сложа от лиготия, че си викам нали още няколко седмици ще е актуално, но ми идва малко лъскаво и ще си остане за партито  :P Фигурката за тортата не е идеална, но като се има в предвид, че е керамична и е ръчно рисувана е нормално. А булото е невероятно. Много ме беше страх да го поръчвам по този начин. Първоначално бях решила да нямам, защото бях решила, че като съм с вдигната коса няма да ми отива този тип було до земята, който е по-подходящ за пуснати коси. И като видях цените на най-късите була направо го бях отписала. После обаче се разровичках из нета и видях, че има много изгодни си реших да рискувам, пък каквото стане. Дебнах го много време и се чудех дали да рискувам с такова дълго или по-късо особено без да знам точно каква прическа ще имам. И накрая реших, че поръчвам дълго пък каквото ще да става. От много хубав тюл е и това, че е на два пласта го прави много по-ефектно.
Иначе днес отметнахме медицинските и си платихме и таксата в дома. Бяхме се засилили да ходим направо да си даваме документите, но го оставихме за някой друг път. Насрочих си и час за пробна прическа в понеделник и като имам снимки ще качвам.


Титла: Отг: Сватбата на AlexiS-04.07.2010
Публикувано от: mademoiselle в юни 12, 2010, 12:31:54
 :bravo: AlexiS ,
колко много неща си отметнала! А какво стана с халките, взехте ли ги вече?
Решихте ли каква ще бъде окрасата в ресторанта?
С нетърпение чакам да видя снимки!  @}->--


Титла: Отг: Сватбата на AlexiS-04.07.2010
Публикувано от: orchidee в юни 12, 2010, 18:03:04
Аlexis какво стана с тортата?Решихте ли от къде?
Ако не си, отскочи до Амброзия - по хубави торти провят от скалата.


Титла: Отг: Сватбата на AlexiS-04.07.2010
Публикувано от: AlexiS в юни 12, 2010, 19:09:29
Орхидейче къде тази Амброзия за пръч път чувам. Не сме поръчали торта още мислехме утре, че другата седмица само в неделя ще можем и не ми се иска в последния момент. Днес обикаляхме за платове не много успешно. Взех си само още розов тюл за украса за колата и розова органза за масата. Много се чудихме колко ще ни стигне, ама каквото такова. Малко ни усложни това, че решихме да правим завеса зад масата, че е ъгъл и не ми харесва и искам да имам нещо като стена отзад и затова го измислихме, но не можем да намерим подходящ плат и размер и още го мислим. Иначе направих снимки на ресторанта. Трябва да ги кача. Ще пробвам да снимам и халките не знам колко добре ще излезнат.
Иначе реших да се спра на свещничето "бурканче" както му викам. Има снимка в галерията. По-безопасно ще е да е нещо такова, а не голяма свещ в чинийка, че като стават всички ще бутат масата и само ще се разлива. Само трябва да отида да купя повече бройки.За нашата маса не мога да си харесам свещи и украса и днес си взех две малки стъклени вазички тип "аквариум златна рибка". Мисля да напускам някакви камъчета и цветя с вода и може да взема плаващи свещи. Ако се спра на някякви други свещи пак не е загуба ще си ги ползвам като вазички.
От много обикаляне обаче забравих да си купя още материали и да си довърша кошницата и шампанското. И сега изрових хартията, с която беше опаковано булото ми. Тя е бяла и пробвах да ползвам нея за подложка в кошницата и май не е толкова зле. Мачка се лесно и може да придобие всякаква форма.


Титла: Отг: Сватбата на AlexiS-04.07.2010
Публикувано от: orchidee в юни 13, 2010, 08:08:31
Alexis  Амброзия се намира на ул.  Богомил 58,до колкото резбрах на мястото на бившата Васиана.Ако ти остане време мини да провериш, там правят и сладки и питки и т.н Ще ти харесат предполагам.А ти тюловете от къде ги взимаш?На мен също ще ми трябва тюл за колата , но неазнам колко да купя  :huh:?а как се захваща този тюл за колата  - идеи ?


Титла: Отг: Сватбата на AlexiS-04.07.2010
Публикувано от: AlexiS в юни 14, 2010, 16:05:20
Ами тюла го взех от магазинчето на ъгъла до пешеходния мост. Там видях, че имат от моето розово и повече и не съм търсила много много другаде. В последствие се оказа, че са им добри цените, защото онзи ден мернах чисто бял тюл същия размер за 5 лв, а този е няма и 2. Широчината му е 2 м. Аз си взех 4 за колата и малко ме е яд, защото забравих в бързината, че има голяма широчина и няма да ми трябва сигурно много, ама карай. Лошото е, че е само розово. Малко ми мрънкат защо тярбвало да е такъв как нищо нямало да е булчинско и т.н., но аз си го харесвам, а предполагаемата кола е сребриста и бялото ще с губи. От там си взех и органза. Отиди и разгледай на място. В съседния магазин пък има много панделки и дреболийки.


Титла: Отг: Сватбата на AlexiS-04.07.2010
Публикувано от: mademoiselle в юни 17, 2010, 20:29:20
Леле, прическата е УНИКАЛНА!!!  :bravo: Изглежда ми нестандартна, закачлива и секси. AlexiS , направо си невероятна, много си красива!  @}->--
А воала сложи ли го, как стои?
И халките също са прекрасни! Харесва ми идеята с камъчетата по тях.  *THUMBS*
Ще бъдеш много финна и нежна булка!


Титла: Отг: Сватбата на AlexiS-04.07.2010
Публикувано от: AlexiS в юни 17, 2010, 22:31:22
Благодаря ти миличка  :[ И воала си го сложих, ама сега виждам, че не съм сложила снимки. Иначе на снимките съм малко убиец, ама в края на деня в тази жега и без грим няма как. Всички знаем как е. Воалът иначе е невероятен много му се радвам. Само че така и не м направиха хубава снимка с него да се вижда целия. Слагам две, на които е частично само.
А камъчетата по халките всъщност са само релеф  и наподобява камък, което много ни допадна, защото аз умирам за камъни, но за халки не е много удачно и това беше много добро решение. Халките като модел бяха голяма находка, защото първоначално се бяхме спрели на друг модел и като отидохме да поръчаме забелязах, че бяха доста широк модел за моята слаба ръка и не ми отиваше. Просто не бях обърнала такова внимание предния път и понеже обиколихме къде ли не и като не се спряхме на нищо друго се получи така. В първия момент се стреснахме, че пак оставаме без халки и после като се заговорихме с продавачката тя почна да ни обяснява  как тези и тези модели били от въртящите и т.н., което до тогава не бяхме забелязали и така попаднахме на тази, а аз отдавна харесвах идеята да се върти. И така се получиха нещата. Да се надяваме, че са от качествено злато уж са турски затова и толкова държахме да са те, но ще видим с времето.
Прическата наистина се получи интересна. Преди това бяхме обсъждали други варианти, които ги имам в галерията. Много ми допадаха вдигнатите къдрави прически, но се притеснявах, че не са много практични, защото сигурно лесно ще почнат да падат кичури и така се стигна до тази прическа. Може би ще я променим леко, защото сега беше просто да се види линията и как ми седи.


Титла: Отг: Сватбата на AlexiS-04.07.2010
Публикувано от: benitka в юни 17, 2010, 23:00:00
AlexiS  Честита темичка миличка  @}->-- Пожелавам ти незабравими и приятни емоции с подготовката! Справяш се чудесно, страшно си дейна и организирана  :bravo:
Прическата е страхотна и ти отива страшно много, ще бъдеш чудесна!!!
Халките са страхотни, не се ядосвай на малките препятствия те правят подготовката по-интересна  ;)
Пожелавам ти успешно търсене на торта  :P. Само се чудех какво ви бърка в колко часа ще доставят тортата в ресторанта, те сигурно имат големи хладилници за да я съхранят? =]


Титла: Отг: Сватбата на AlexiS-04.07.2010
Публикувано от: AlexiS в юни 18, 2010, 09:41:08
Ами не е точно така. Ресторантът е много малък и се съмнява, че имат нормални условия за това. И много неубедително ми казаха, че уж можели да я съхранят.
Днес имам друг проблеми съм много ядосана. Изглежда щампите за тениските за моминското парти няма да пристигнат и съм бясна. Поръчани са на 20-ти май и трябваше да дойдат с фирма посредник и още ги няма, а ми трябват за другата седмица. Писах  на  продавача, но така или иначе последния възможен курс преди това е тръгнал вчера. А аз избързах и взех вече потничета и сега се чудя дали да не търча из града и да търся дали някъде не може да ми сложат някакви щампи, че много ме е яд да пропадне цялата идея  }:->


Титла: Отг: Сватбата на AlexiS-04.07.2010
Публикувано от: mademoiselle в юни 18, 2010, 10:31:32
Всяко зло за добро! Не си хаби нервите за такива неща, няма смисъл ;)
И воала видях - чудесен е! Няма значение, че си без грим на снимките, ти си толкова красива, имаш невероятно, нежно излъчване и прескрасни големи очи  @}->--  Дори смятам, че нямаш нужда от кой знае колко грим за сватбата.


Титла: Отг: Сватбата на AlexiS-04.07.2010
Публикувано от: AlexiS в юни 18, 2010, 13:30:27
Благодаря ти mademoiselle и на всички вас момичета, които ме подкрепяте.
Като се заговорихме пак за грим mademoiselle ще ти покажа какъв ми се иска да е грима. Той ми е любим и перфектно се връзва с цветовете на сватбата, само че се чудя още дали няма да изглежда странно. Не знам как ще ми се връзва с роклята и цялата визия
(http://www.makeupgeek.com/wp-content/uploads/barbie-06.jpg)
(http://www.makeupgeek.com/wp-content/uploads/barbie-03.jpg)Титла: Отг: Сватбата на AlexiS-04.07.2010
Публикувано от: Ariel в юни 18, 2010, 14:00:12
AlexiS, а сама ли смяташ да си го правиш? Аз обичам много зелено в грим, а ти пробвала ли си го този грим как на теб ти стои?


Титла: Отг: Сватбата на AlexiS-04.07.2010
Публикувано от: mademoiselle в юни 18, 2010, 16:38:09
Страхотен е грима! И според мен е доста лесен за изпълнение, няма от какво да се притесняваш - мажи смело! Смятам, че на теб тези цветове много ще ти отиват. Пробвай да си го направиш и облечи роклята, за да прецениш най-добре. Мое лично мнение е, че ако роклята е бяла всички цветове ще отиват  *THUMBS*


Титла: Отг: Сватбата на AlexiS-04.07.2010
Публикувано от: mademoiselle в юни 18, 2010, 16:45:37
Не мога да публикувам снимки  :(
За това поствам този линк с подобен грим:
http://1.bp.blogspot.com/_6sOrV8Es5dU/SdKzYIN0stI/AAAAAAAAAPs/c1v-48J-ngk/s320/arabgr.jpg (http://1.bp.blogspot.com/_6sOrV8Es5dU/SdKzYIN0stI/AAAAAAAAAPs/c1v-48J-ngk/s320/arabgr.jpg)


Титла: Отг: Сватбата на AlexiS-04.07.2010
Публикувано от: AlexiS в юни 19, 2010, 19:53:51
Благодаря за одобрението на грима  :curtsey: С него още нищо не съм измислила. Днес нямах много време, тъй като бях на работа и свършихме малко неща. Обиколихме за вратовръзка но без резултат. Не знам дали ви споменах, че и тя ми не ми пристигна и нея я бях поръчала от чужбина. И естествено тук няма изобщо този цвят. Само една набелязахме, която е преливащо розово, но ни е някак си странна.
Цветята последно реших да се пробвам  с леля ми, която има магазинче и продава цветя. Утре ще и покажа снимки и ще обсъдим дали ще може да се справим. Май последно се спрях на варианта розово и оранжево, а не със зелено, както мислех и може би ще има и цветя за масата. Ще сложа малко снимки от една сватба в тези цветове, която ми хареса много.
Успях и да си взема маркер за блузките за моминското парти. Само остава да измисля какво да им напиша или нарисувам. Оказа се, че има всякакви боички и щуротии за такива неща само човек да има въобръжение и да му се отдава рисуването.
Взех си и едни обици за резервен вариант. Пак не са кой знае какво, но това е положението. Ще се опитам и тях да ги снимам.


Титла: Отг: Сватбата на AlexiS-04.07.2010
Публикувано от: Ariel в юни 20, 2010, 00:42:14
AlexiS, ако мога да попитам кой е ресторантът, в който ще сте, много ми е познат, но не мога да се сетя. Между другото, много ми харесва комбинацията розово и оранжево.  :)


Титла: Отг: Отг: Сватбата на AlexiS-04.07.2010
Публикувано от: AlexiS в юни 20, 2010, 21:59:39
AlexiS, ако мога да попитам кой е ресторантът, в който ще сте, много ми е познат, но не мога да се сетя. Между другото, много ми харесва комбинацията розово и оранжево.  :)

Триум  :) Днес отново обсъждахме украсата и за сега отпадна оранжевото. Ще остане розовото и може би ще има малко зеленко. Още се чудим за букета дали да е нещо такова, но с по-тъмно розови рози
(http://gallery.svatbata.bg/users//main.php?g2_view=core.DownloadItem&g2_itemId=124006&g2_serialNumber=1&g2_GALLERYSID=8ea9584490da287b19525a189a3104c7)

или това ми е много симпатично, но пък липсва изцяло розовото

(http://gallery.svatbata.bg/users//main.php?g2_view=core.DownloadItem&g2_itemId=124010&g2_serialNumber=2&g2_GALLERYSID=8ea9584490da287b19525a189a3104c7)

това също ми е много симпатично и много класическо

(http://gallery.svatbata.bg/users//main.php?g2_view=core.DownloadItem&g2_itemId=124004&g2_serialNumber=1&g2_GALLERYSID=8ea9584490da287b19525a189a3104c7)

а за масата мислим нещо подобно, от което част ще е букета ми и може би ще има по-малки на няколко места
(http://gallery.svatbata.bg/users//main.php?g2_view=core.DownloadItem&g2_itemId=124011&g2_serialNumber=1&g2_GALLERYSID=8ea9584490da287b19525a189a3104c7)


но като че ли фаворите са ми този
(http://gallery.svatbata.bg/users//main.php?g2_view=core.DownloadItem&g2_itemId=124015&g2_serialNumber=2&g2_GALLERYSID=8ea9584490da287b19525a189a3104c7)

и особено този

(http://gallery.svatbata.bg/users//main.php?g2_view=core.DownloadItem&g2_itemId=124016&g2_serialNumber=1&g2_GALLERYSID=8ea9584490da287b19525a189a3104c7)

Единственото, което ме притеснява е, че идват леко шантави за роклята ми, но пък са някак си мой стил.Титла: Отг: Сватбата на AlexiS-04.07.2010
Публикувано от: roumyana в юни 21, 2010, 08:15:30
Прическата е страхотна, а гримът, който си показала, мисля,ч е ще ти стои добре, така че пробвай и давай смело  :no:


Титла: Отг: Сватбата на AlexiS-04.07.2010
Публикувано от: AlexiS в юни 22, 2010, 20:35:53
Благодаря ти Руми  :girl_wink: Ами вчера си запазих и гримьорка пък ще видим какво ще се получи. Взех си и пудра после да замазвам положението. Само трябва и червило някакво да измисля, че както хич не обичам и ползвам  =] Запазих си и час за боядисване другата седмица. Днес минахме и през фотографа да се уговорим. Много се зарадва на дългото време за фотосесия  :) Доста се забавлявахме докато говорим и не се съмнявам, че и на сватбата ще е така.
С вратовръзката ударихме на камък. Не може да намерим нищо подходящо и сигурно накрая ще трябва да се примиря с друг цвят. Днес изненадващо видях, че ще имам няколко пратки от чужбина и предполагам, че някоя от изгубените може би се е появила. Дано е така, но до последно ще съм в неведение дали е вратовръзката или щампите  :girl_impossible:


Титла: Отг: Сватбата на AlexiS-04.07.2010
Публикувано от: conflate в юни 22, 2010, 22:54:57
Мила, големи одисеи с тези твои пратки, на мен всичко ми идва за сега - чукам на дърво, но и посредници не съм ползвала.

Да кажа и аз - гримът е много интересен и също мисля, че ще ти стои добре и косата е  *THUMBS*


Титла: Отг: Сватбата на AlexiS-04.07.2010
Публикувано от: AlexiS в юни 25, 2010, 07:57:09
Благодаря ти conflate  :[ Ами имах наистина одисеи с тези пратки тъкмо всички идваха и се радвах, но в случая продавачите са виновни явно. Лошото е, че тези дни се подлъгах, че може би ще дойдат, но естествено не беше така и вчера цял ден бях под пара докато разбера, защото искрено се надявам да се появят и щампите за тениските за моминското парти, че днес заминаваме. И накрая по нощите си играх да ги рисувам с маркера, който бях взела. Но се получиха много добре и се радвам на резултата. Даже мисля да си го взема с мен и може да ги доукрасим на място. А сега ви оставям, че стягам багази и като се върна ще пиша пак  ;)


Титла: Отг: Сватбата на AlexiS-04.07.2010
Публикувано от: graces в юни 25, 2010, 08:10:36
Здравейте момичета,
преди 13 дни беше моята сватба тук можете да видите малко снимки
http://album.svatbata.bg/graces/bg/photos.html (http://album.svatbata.bg/graces/bg/photos.html) 

Желая късмет на всички бъдещи булки.

Хубав ден,
Стефи


Титла: Отг: Сватбата на AlexiS-04.07.2010
Публикувано от: mademoiselle в юни 25, 2010, 12:40:10
А с букета какво се случва, избра ли го вече :P
Една седмичка остана, как е настроението при вас?  :partytime:


Титла: Отг: Сватбата на AlexiS-04.07.2010
Публикувано от: Ariel в юни 25, 2010, 15:57:09
AlexiS, някакви булки ти се рекламират в темичката!  :cap: Опасна работа...  :sarcastic:


Титла: Отг: Сватбата на AlexiS-04.07.2010
Публикувано от: conflate в юни 27, 2010, 22:39:47
Ми то не са и булки и някой да вземе да ги спре тези graces, че спамят пейзажа, колко сватби е имало на тази дата не знам, но в албума има поне 2.

Alexis - чакам да разкажеш за щурото моминско парти, булка  *YAHOO*


Титла: Отг: Сватбата на AlexiS-04.07.2010
Публикувано от: AlexiS в юни 28, 2010, 10:09:28
Ох ще разкажа и още как. Още не мога да се съвзема. То не беше просто парти, а цяло пътешествие. Изключително съм благодарна на моята прекрасна кума, която ми подари тази тридневна почивка, за невероятния хотел и пътуване с любимата ми кола. Не ми бяха нужни някакви специални изненади и партита самото усещане да си в друг свят е просто страхотно. Иначе се повеселихме типично по женски. Много харесаха блузките, които се получиха доста добре и не съжалявам за щампите. И по заведенията много ми се радвала, защото носех едно закачливо було и всички ме поздравяваха. Единствено времето ни развали малко почивката, но въпреки липсата на слънце и лекия студ си изкарахме страхотно.
Тази седмица ще ми е много на скорост, защото имам планувани неща за всеки ден, но ще се опитвам да се включвам от време на време.


Титла: Отг: Сватбата на AlexiS-04.07.2010
Публикувано от: savka в юни 28, 2010, 18:45:45
Мила знам как се чувстваш последната седмица -аз имах чувството че колкото повече отмятах задачи те толкова повече се множаха  :) Но ще мине и после ще си одъхнеш и ще искаш пак  :)


Титла: Отг: Сватбата на AlexiS-04.07.2010
Публикувано от: AlexiS в юни 28, 2010, 21:39:22
Има нещо такова мила  *THUMBS* Ама ще се оправим малко остана. Малко ми беше трудно да се адаптирам след хубавия дълъг уикенд пак на работа, че и за сватбата да мисля, но дано утре съм по-добре вече. Сега за последно подбираме списъка с музиката, че утре имаме среща с диджея. Днес пообсъдихме някои неща и за украсата и малко по-малко се изчистват нещата. Чакам снимките от пътешествието да ви се покажа каква луда мома съм, ама още не са ми ги пратили.


Титла: Отг: Сватбата на AlexiS-04.07.2010
Публикувано от: Lionelsa в юни 28, 2010, 22:48:27
Аз докато се наканя да ти пиша в темичката и то дойде време за сватбата  :girl_impossible:

Ще чакам снимките от партито с нетърпение и ще продължавам да следя как минава подготовката при теб :girl_wink: Интересно ми е да видя последния вариант на украсата.


Титла: Отг: Сватбата на AlexiS-04.07.2010
Публикувано от: AlexiS в юни 29, 2010, 20:15:36
Благодаря ти мила. Поздравления на теб  :wedding: Пожелавам ти от тук нататък всички дни да са като този.
Ще показвам снимки веднага щом мога. За сега ще сложа малко пейзажни снимки да ви позалъжа за момента  :P


Титла: Отг: Сватбата на AlexiS-04.07.2010
Публикувано от: Ariel в юни 29, 2010, 21:35:14
Голяма красота на това пътешествие, къде се намира мястото? Имаш страхотна кума щом така те е поглезила! Чакаме снимки! Малко остана, успех до финала!


Титла: Отг: Сватбата на AlexiS-04.07.2010
Публикувано от: AlexiS в юни 29, 2010, 22:18:30
Мястото е в самия Слънчев бряг, който никога не съм харесвала и стъпвала от години и наистина е все едно е извън България. Или поне за хора, които нямат възможност да обикалят много често по такъв тип места. Наистина го пожелавам на всички :CHEERS:


Титла: Отг: Сватбата на AlexiS-04.07.2010
Публикувано от: savka в юли 05, 2010, 09:51:39
ЧЕСТИТО AlexiS !!!!!!!

Свързахте сърцата и съдбите си и така направихте поклон пред живота! Пожелавам ви животът да ви се отблагори като дари с много щастие всеки ваш ден оттук насетне!


Титла: Отг: Сватбата на AlexiS-04.07.2010
Публикувано от: conflate в юли 05, 2010, 10:13:32
AlexiS - честито, мило госпожо!

(http://api.ning.com/files/TJjkoIpf*FAq0AZBzPkQXkNqB32WvQvWT*pCC2IDzaF0QGsEEWXnzWvP8HxQ6hukmvX6K9bDBf9RHx7kS6-dVM998Y2Tscjq/congrats_on_your_marriage3205.jpg)

Любов, щастие и разбирателство!

Чакам разказче и снимки с нетърпение  @}->--


Титла: Отг: Сватбата на AlexiS-04.07.2010
Публикувано от: roumyana в юли 05, 2010, 10:41:02
уау, ами тя сватбата минала,
 честито мила Алексис, желая ви много съвместно щастие, любов и хубави мигове, да сте здрави и успели!
 чакаме разказ и снимки


Титла: Отг: Сватбата на AlexiS-04.07.2010
Публикувано от: Капризче в юли 05, 2010, 10:52:46
Честито мила! Дълъг и щастлив семеен живот ви пожелавам! И чакаме снимчици :)


Титла: Отг: Сватбата на AlexiS-04.07.2010
Публикувано от: Ariel в юли 05, 2010, 13:41:55
Честитооо! Красотата на живота във вашия дом! Чакаме търпеливо да се покажеш!  :[


Титла: Отг: Сватбата на AlexiS-04.07.2010
Публикувано от: lunno momiche в юли 05, 2010, 13:47:04
AlexiS, ЧЕСТИТО!
Щастлив семеен живот!  @}->--


Титла: Отг: Сватбата на AlexiS-04.07.2010
Публикувано от: asseto в юли 05, 2010, 14:49:25
Честито и от мен! Пожелавам ви винаги да вървите ръка за ръка и любовта ви с годините да става все по-силна и всеотдайна! И скоро детски смях да оглася дома ви!  :)

А ние чакаме снимки!  ;)


Титла: Отг: Сватбата на AlexiS-04.07.2010
Публикувано от: Nastiq в юли 05, 2010, 15:07:46
Честито и от мен!  @}->--
Много, много любов ви пожелавам и винаги да сте толкова щастливи и влюбени, колкото в момента  *INLOVE*


Титла: Отг: Сватбата на AlexiS-04.07.2010
Публикувано от: bebe_27 в юли 05, 2010, 20:53:14
Честито и от мен


Титла: Отг: Сватбата на AlexiS-04.07.2010
Публикувано от: orchidee в юли 06, 2010, 10:54:07
Честито и от мен   @}->--


Титла: Отг: Сватбата на AlexiS-04.07.2010
Публикувано от: roxanne в юли 06, 2010, 13:04:01
Лелеее, пропуснала съм големия ден  :[
AlexiS, честито  @}->--!  Нека всички дни занапред бъдат поне толкова прекрасни както сватбения ви ден, нека след 50 години, заобиколени от деца и внуци,  да погледнете назад с усмивка и да признаете, че това, което сте направили на онзи далечен 4 юли 2010 е била най-мъдрата постъпка в дългия ви живот! Наздраве за вашето щастие, AlexiS!  @}->--


Титла: Отг: Сватбата на AlexiS-04.07.2010
Публикувано от: AlexiS в юли 16, 2010, 16:11:05
Здравейте, момичета  :P Благодаря ви за прекрасните пожелания  :ashamed: Съжалявам, че толкова закъснях, но нямах никакво време да се добера до компютър. След сватбата заминахме  и се прибрахме преди два дни. Още същата вечер си взехме снимките, а вчера и видеото. И двете неща са невероятни и забравих за всички гафове, които станаха. Страшно съм благодарна на фотографа и оператора и сме много щастливи, че успяхме да ги хванем за нашата дата. Всички са удивени от снимките ни. Фотографът беше във възторг, че за първи път има толкова време за снимки и излизахме дори извън града. Опитах се да кача някои в албума ми, но не се получава, както и в галерията. Предполагам, че проблемът е цялостен със сайта днес. Дано по-късно успея ;) Целувки на всички


Титла: Отг: Сватбата на AlexiS-04.07.2010
Публикувано от: Dallila в юли 19, 2010, 06:59:33
С доста голямо закъснение искам да ви честитя началото на вашето семейство. @}->--
Бъдете много щастливи.Дано в дома ви царят любов, разбирателство и хармония, а късметът е ваш постоянен спътник.  @}->-- :twohearts:
Дано успееш скоро да качиш снимки, за да ти се порадваме. :)


Титла: Отг: Сватбата на AlexiS-04.07.2010
Публикувано от: mademoiselle в юли 27, 2010, 11:27:21
Чакаме снимки  :danceg:


Титла: Отг: Сватбата на AlexiS-04.07.2010
Публикувано от: Ariel в юли 27, 2010, 13:46:38
Чакаме снимки  :danceg:

Да, снимки!  *THUMBS*


Титла: Отг: Сватбата на AlexiS-04.07.2010
Публикувано от: bebe_27 в юли 27, 2010, 15:49:19
Честито

Пожелавам ви много любов и един щастлив брак !


Титла: Отг: Сватбата на AlexiS-04.07.2010
Публикувано от: conflate в юли 28, 2010, 13:38:21
И аз се надявам на доказателства  :)


Титла: Отг: Сватбата на AlexiS-04.07.2010
Публикувано от: AlexiS в юли 28, 2010, 18:54:42
Най-после успях да кача малко снимки в галерията, че тя проработи за разлика от албумите.  :bqsnasym:


Титла: Отг: Сватбата на AlexiS-04.07.2010
Публикувано от: michelle в юли 28, 2010, 19:07:34
 AlexiS, това е фантастично! Останах без думи! Ти и без това си знаеш, че си изключително красива жена, но цялата ти визия е невероятна. А роклята...не, наистина не намирам думи да изразя възхищението си. На мястото на вашия фотограф щях да съжалявам, че имам  няколко часа, а не дни за снимки с вас.
  :bravo:  :bravo:  :bravo:


Титла: Отг: Сватбата на AlexiS-04.07.2010
Публикувано от: lunno momiche в юли 28, 2010, 19:13:38
СТРАХОТНА БУЛКА И НЕВЕРОЯТНИ СНИМКИ!  :girlhide: :bravo: @}->--


Титла: Отг: Сватбата на AlexiS-04.07.2010
Публикувано от: AlexiS в юли 28, 2010, 19:20:36
Благодаря ви момичета  :girlhide: Направо ме засрамихте  :[ Наистина съм много благодарна на фотографа за невероятните снимки. Радвам се, че в крайна сметка визията, която се получи е съвсем в мой стил и успях да си наложа моите любими "розови идеи"  :P Може всичко да не се връзва идеално, но важното е, че си личеше моя почерк.


Титла: Отг: Сватбата на AlexiS-04.07.2010
Публикувано от: Ariel в юли 28, 2010, 19:21:55
Просто уникални снимки! А булката е една от най-красивите за този сезон!  :bravo: :bravo: Страхотнааа!


Титла: Отг: Сватбата на AlexiS-04.07.2010
Публикувано от: conflate в юли 29, 2010, 07:34:24
Страхотна булка, Алексис всичко се връзва, мила - много си красива! Сигурна съм че фотографът е оценил, че "играеш" с камерата, снимките са невероятни, браво  :bravo: Много се радвам за теб  *THUMBS*


Титла: Отг: Сватбата на AlexiS-04.07.2010
Публикувано от: roumyana в юли 29, 2010, 11:35:11
alexis страхотна си, много хубава прическа и рокля, букет, изобщо прекрасна булка, браво :)


Титла: Отг: Сватбата на AlexiS-04.07.2010
Публикувано от: mademoiselle в юли 29, 2010, 14:33:43
Всичко е прекрасно!  @}->-- Забелязах, че гримът не е комбинацията розово - зелено, но пак е уникален, много нежен! Всичко много ми харесва, а този воал  *INLOVE* невероятен е, с него си като истинска принцеса!


Титла: Отг: Сватбата на AlexiS-04.07.2010
Публикувано от: AlexiS в юли 29, 2010, 21:10:39
Да, мила наистина не е това, за което мислех и в интерес на истината не бях особено доволна, но нямаше никакво време да го корегираме изцяло. И както си очаквах и много скоро лъснах, но в последствие изобщо и нямах време да се оправям и си ходих така. Но фотографа предвидливо ме е поукрасил на по-хубавите снимки  :[ А воалът наистина беше страхотен и много се радвам, че си взех след всичкото мислене дълъг до земята. Имах и късмета никой да ми го настъпи и отскубне.  :)


Титла: Отг: Сватбата на AlexiS-04.07.2010
Публикувано от: Dallila в юли 30, 2010, 07:21:00
AlexiS искам и аз да се присъединя към момичетата и да кажа, че си наистина прекрасна.Много си фотогенична и снимките са като от списание.  :girl_in_love: :girl_in_love: С голямо удоволствие разгледах снимките.Кога ще качиш още?  :[


Титла: Отг: Сватбата на AlexiS-04.07.2010
Публикувано от: Lionelsa в август 04, 2010, 10:35:07
 AlexiS, честита ви първа месечинка, мила!

Как се чувствате след месец брачен живот?


Титла: Отг: Сватбата на AlexiS-04.07.2010
Публикувано от: Ariel в август 04, 2010, 13:57:52
Месечинка, месечинкааа! Честито!  @}->-- @}->-- @}->-- От сърце ви желая любовта ви да цъфти винаги с първоначалния си устрем!


Титла: Отг: Сватбата на AlexiS-04.07.2010
Публикувано от: AlexiS в август 04, 2010, 18:25:27
Леле момичета благодаря ви  :girlhide: Не мога да повярвам, че измина цял месец. Опитваме се да поддържаме усещането от първите дни, макар и тежкото ежедневие. А утре заминаваме за няколко дни и сме решили да си направим втори меден месец :)