Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg

След сватбата => Сватбата на... => Темата е започната от: sildicheva в юли 23, 2009, 10:34:47Титла: Сватбата на sildicheva 10.07.2009
Публикувано от: sildicheva в юли 23, 2009, 10:34:47
Привет, момичета! Ето как мина нашия сватбен ден. След 5 часа съn се събудих в 7.30 сутринта, 9.30 подписахме в ритуална зала само с кумовете и родителите. 11 ч - прическа и грим...до 15 ч. На бегом у нас, обличане...В 16.00 среща в Бриз 2 с фирмата за заснемане за фотосесия. След това бяхме организирали welcome drink на терасата на ресторанта и там посрещнахме всички гости. В 18 ч започна изнесения ритуал, който трябваше да е при басейна, но естествено валеше дъжд и го преместихме на терасата. Всичко мина страхотно. После влязохме в ресторанта и от там вече почти нищо не помня в детайли....всичко беше като на сън, сякаш гледах някоя друга двойка отстрани. 15 минути преди да се играе с тортата на кумата от ресторанта ми казаха, че не са доставили нейната торта, а само нашата. Откачих!!!!!! P-(
Веднага взех телефона и излязох вън, за да се обадя на Краси Бекярова (ще публикувам отделно мнение за нея!!!!). Когато видях и нашата торта на какво прилича направо полудях тотално!!!! Тя нямаше НИЩО, ама НИЩО общо сонова, което аз поръчах....Само това, че беше сложена на стойка, а не беше с три залепени етажа. Обадих й се, навиках се, затворих телефона и просто махнах с ръка и влязох в ресторанта с усмивка....Нищо не можеше да развали прекрасния ми ден!
После всичко беше наред до момента, в който разбрахме, че от Бриз - 2 са ни крали от алкохола....направо с бутилките, начислили са алкохол и на детските менюта.... Това се случи, след като Управителя си тръгна, естествено.(и за това ще пусна отделно мнение).
Някои от стаите на гостите ни били мръсни, хавлиите ползвани, а по пода имало пясък.
Съпругът ми описа всичко това в книгата за оплаквания.
Сватбата приключи към 3 ч.

Пропуснах да спомена, че украсата, която Наталина ми направи беше просто перфектна. Ще сложа снимки в галерията.

От цялата сватба момичета помня преди всичко моя прекрасен съпруг, неговите очи, вперени в мен, моите в него, и ръцете ни, които вече съпружески се докосваха.  ;)

P.S. Май нещо не успях да публикувам поста, където му е мястото. Нямам нищо против да бъде преместен. Извинявам се още веднъж!


Титла: Отг: Сватбата на sildicheva 10.07.2009
Публикувано от: milenastef в юли 23, 2009, 10:41:52
ЧЕСТИТО  :bravo: :bravo: :bravo: Пожелавам ви да сте много щастливи заедно и никога да не забравяте да се оглеждате в очите на другия, защото от там тръгва всяка красива любов. :)
sildicheva много се радвам, че нищо не е успяло да ти развали приказния ден :)


Титла: Отг: Сватбата на sildicheva 10.07.2009
Публикувано от: pebbles в юли 23, 2009, 11:11:21
Честито, младо семейство. Най-важното сте го имали в сватбения си ден, другото минава и се забравя. Бъдете все така влюбени и дано всички неприятности в живота ви по същия начин не успяват да ви засегнат.
 Като чета за Краси Бекярова, направо се радвам, че когато ходихме да пробваме нещо ни дадоха бисквитена торта с парченца лед в нея и мъжът ми категорично отказа да купуваме от тях.


Титла: Отг: Сватбата на sildicheva 10.07.2009
Публикувано от: StAsSi в юли 23, 2009, 16:11:12
Честита сватба!!!

Любовта и животът са една приказка с общо начало и преплетени пътища - защото любовта е, която дарява живот!
Любовта не е само миг от вечността, тя е безгранична и вечна.
Когато пътищата се преплитат, когато искате да задържите мига завинаги - подарете си семейство създадено с Любов!


(http://yoocards.com/data/media/93/drawing_love_9.jpg)


Титла: Отг: Сватбата на sildicheva 10.07.2009
Публикувано от: sildicheva в юли 27, 2009, 10:32:06
Момичета, много благодаря за всички пожелания!!!