Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg

След сватбата => Сватбата на... => Темата е започната от: mari_i_i в май 21, 2009, 22:43:21Титла: СВАТБАТА на marri - 23.05.2009г
Публикувано от: mari_i_i в май 21, 2009, 22:43:21
Marri, понеже вашата датичка не е вписана в темичката, може би за това никой до сега не те е изненадал с твоя темичка. Но макар и късно е редно и ти да имаш такава.
До вашата сватба остава точно ден. Как е настроението? Подготви ли всичко или има още какво да правиш? Как преминават последните ти дни като неомъжена? Ако имаш време в този последен ден за размисъл  :huh:, да напишеш някой ред, ще се радваме да разберем как е премилано всичко около подготовката. Ако не пък те очакваме с разказче след сватбата.

(http://msp58.photobucket.com/albums/g257/heidibelanger/Cats/wedding.jpg)

Желая ви неповторим, изпълнен с радостни емоции сватбен ден! :girl_in_love:


Титла: Отг: СВАТБАТА на marri - 23.05.2009г
Публикувано от: Ani в май 22, 2009, 21:57:43
Я виж ти още една принцеса ще има утреееее *YAHOO*

Много късмет,усмивки,слънчице и незабравим магичен сватбен ден!!! @}->--


Титла: Отг: СВАТБАТА на marri - 23.05.2009г
Публикувано от: StAsSi в май 23, 2009, 16:06:00
Честита Сватба мила.
Пожелавам ти много семейно щастие, търпимост, уважение, любов и много дечица :).
Да си прекараш много хубаво на този ден!!! :) :


(http://www.glitter-town.com/happily-married-myspace-glitter-graphics/happily-married-myspace-glitter-graphic-18.gif)


Титла: Отг: СВАТБАТА на marri - 23.05.2009г
Публикувано от: Ani в май 24, 2009, 17:19:14
Вече сте две сърца в едно, две съдби в една - бъдете мъдри, отговорни и честити! Наздраве!
Честито и да ви е много Горчивооо!!!!


Титла: Отг: СВАТБАТА на marri - 23.05.2009г
Публикувано от: ˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙ в май 24, 2009, 19:33:26
(http://www.fantasygif.it/Dolls/13a.gif)
Честитоооооо и горчивооооо!!!
Бъдете си за всичко необходими,
дори в житейските прости неща!
Само така през годините трудни ще покорите света!
Не искайте един от друг неща невъзможни,
достатъчна е и една дума добра!
Изживейте заедно всички минути тревожни до мига,
когато ще сте с посребрена коса!
Нека очите ви в една посока да гледат,
а ръцете да милват послушни деца!
Нозете ви една пътека да следват -
пътеката на радостта!!!


Титла: Отг: СВАТБАТА на marri - 23.05.2009г
Публикувано от: mari_i_i в май 25, 2009, 13:13:52
Поздравления за вашият брак!!!
Най-голямата ви радост…
Нека винаги изпитвате радостта от живота,
а сърцата ви нека са изпълнени с любов!
Нашето желание е винаги да намирате
най – скъпия приятел,
най – дълбоката любов,
и най – голямата радост един в друг!

(http://media.snimka.bg/3114/012482645.jpg)

С най – искрени чувства: сем. Марияна и Тони Дамянови 
Благодарим ви, че имахме честта да присъстваме на вашият незабравим сватбен ден!


Титла: Отг: СВАТБАТА на marri - 23.05.2009г
Публикувано от: Ble6tu4ka в май 26, 2009, 09:04:57
Честитооо на още едно младо семейство!  *YAHOO*

Пожелавам Ви много взаимност, разбирателство и безкрайна любов, чиито плодове да Ви радват цял живот!  *INLOVE*


Титла: Отг: СВАТБАТА на marri - 23.05.2009г
Публикувано от: tasty в май 28, 2009, 16:09:51
Честито и от мен  @}->-- Искаме снимки искаме снимки  :bravo:


Титла: Отг: СВАТБАТА на marri - 23.05.2009г
Публикувано от: Рени в май 28, 2009, 16:16:36
Честито мило младо семейство!!!

Пожелавам ви да сте много щастливи, много да се обичате и цял живот да се уважавате.


Титла: Отг: СВАТБАТА на marri - 23.05.2009г
Публикувано от: mari_i_i в май 29, 2009, 11:48:20
Искаме снимки искаме снимки  :bravo:

И аз искам снимки, но сега marri е на меден месец, да се надяваме, че като се завърне ще ни зарадва със снимки и хубаво разказче. А това, че е била много хубава булка не се съмнявайте, беше просто приказна   :weddingday:, както и младоженеца.


Титла: Отг: СВАТБАТА на marri - 23.05.2009г
Публикувано от: Marri в юни 03, 2009, 16:05:43
И аз искам снимки, но сега marri е на меден месец, да се надяваме, че като се завърне ще ни зарадва със снимки и хубаво разказче. А това, че е била много хубава булка не се съмнявайте, беше просто приказна   :weddingday:, както и младоженеца.
Здравейте!
Чак меден месец силно казано, по-точно седмичка :P
Колкото до сватбата, нямам много време сега, но ще се опитам с няколко думи да разкажа.
Сутринтта на големия ден във Велико Търново валеше дъжд, в продължение на 2 седмици следих прогнозите и все различни неща даваха и накрая дъжд. Това естествено не беше повод за разваляне на настроението :P, станах си нормално около 8, приготвих си багажа("вземането" беше от хотела, в който беше ресторанската част), последна проверка на задачите(бях направила сценарий :bravo:), взех душ и беж при фризьора само с 15 мин закъснение =], часът ми беше за 11.
Там отидох в добро настроение, спокойна че всичко е организирано, той обаче(фризьора) малко ме поизнерви, защото е перфекционист и не му харесваше как се получава и беше много нервен, на мен си ми харесаха всички варианти, ама той не, та не, като имате впредвид,че имаше пробна прическа, която направи с лекота, обаче като знае, че сега е Момента и голямо притеснение. Настроението се подобри, когато пристигна сестра ми, тя се погрижи за снимките по приготовленията, заедно е едно момиче, наша обща позната. Прическата приключи с 30 мин по-рано и беж при гримьора, там ме приеха, въпреки че бях отишла по-рано, с добро настроение и всичко беше ок, бях готова за 20 мин, на мен лично резултата ми хареса. На раздяла ми подариха едно мини шампанско с пожелания и едно камъче, не му запомних името за късмет.


Титла: Отг: СВАТБАТА на marri - 23.05.2009г
Публикувано от: Marri в юни 03, 2009, 16:06:53
От там в хотела, мама и татко вече бяха там, роклята и багажа също. Малко имаше изпълнения с роклята, защото не бях пробвала да я обличам отдолу, а бях вече с прическа и грим. Оказа се, ме не мога да я облека отдолу :angry:, направо бях изпаднала в ужас, но моята сестричка овладя ситуацията и с нейна помощ я облякох отгоре без щети по грима и прическата, добре че фризьора беше бетонирал прическата :bravo:
Бях готова за около 30 мин, дойде фотографката, с нея се позабавлявахме, после дойдоха младоженеца с родителите си и сестрите му, както и кумовете, закичихме си бутуниерите и хайде към ритуалната зала.
Отидохме 15 мин преди ритуала, защото всички гости без родителите бяха поканени направо там.
Ритуалът мина по стандартния начин, без изненади, беше приятно.
После поздравленията от гостите, планини от букети *YAHOO*, хвърляне на късметчета(доста добри бяха станали) и снимки в близост до ритуалната зала.
След това ние с кумовете отидохме на фотосесия, а гостите бяха поканени малко по-късно в ресторанта.
На фотосесията много се забавлявахме, за ресторанта не сме закъснявали много, около 20 мин след времето обявено за гостите в поканите. За гостите всичко беше предварително подготвено, схема за настаняване, табелки с имена, номера на маси, сестрами е една колежка се погрижиха за настаняването на гостите.


Титла: Отг: СВАТБАТА на marri - 23.05.2009г
Публикувано от: Marri в юни 03, 2009, 16:07:43
Джея си беше свършил отлично работата, беше проверил дали всички атрибути за посрещането са готови, беше обяснил на родителите и дори бяха отрепетирали ритуала по посрещането :bravo:, беше страхотен. Това беше за мен притеснителен момент, тъй като той не беше от агенцията, с която работех и общо взето трябваше да се оправяме сами след като приключи украсата на ресторанта(тук искам да вметна една от забележките към агенцията, бях наела платно за посрещане от тях срещу 10 лв, честно казано си мислех, че ще остане за мен, но те го прибраха, както е да е аз и без друго не държах да го задържам, но това което ми направи неприятно впечатление беше, че имаше човек от агенцията, който чакаше да си прибере платното след ритуала, а не можа да запали свещите от украсата, която бяха направили на масите, в крайна сметка това не беше задължение на персонала на ресторанта или на гостите, някои от свещите ги запалиха към 22 ч, чак когато аз забелезах, че изобщо не са палени и помолих сервитьорите да ги запалят) P-(. Така и така съм започнала с критиките да спомена и другите две. Най-голямата неприятна изненада в цялата сватба беше, че ми смениха булчинския букет }:->, толкова старателно го бях избрала, три седмици по-рано, снимката беше дадена на флористката, с която работи агенцията, от самата агенция ми го предложиха като вариант, от нежни каскадни рози :'(, идеята ми беше от тези рози да бъдат бутуниерите, с тях да украсят чашите, свещите и шампанското. Така и направиха обаче не от нежните каскадни розички, а от огромни пъпки на рози от съвсем друг вид, като бутуниерите непрекъснато се обръщаха от тежеста на розите, това го бях обмислила и предвидила и затова поръчах точно определени рози, но уви P-(. После като потърсих обяснение, то беше, че флористката се притеснявала,че каскадните рози били мнооого розови, апък аз нали съм искала прасковено розово и затова виждаш ли тя решила от свое име какъв ще ми бъде букета, да не говори,че цената, която уговорихме за другия букет много се съмнявам,че отговаряше на този, но си направиха пас.
Третата критика е, че на табелките с номерата на масите си бяха сложили рекламен надпис, който не бяхме обсъждали, чесно казано много ме подразни, в крайна сметка аз си плащам за тях.
Както и да е стигнахме до посрещането, всичко мина много добре, както казах джея беше като страж и всичко беше подготвил, като се има впредвид колко притеснени бяха родителите, още веднъж му благодаря, с удоволствие ще го препоръчам на всеки, който прояви интерес.
След рутуала по посрещането, вдигнахме наздравица и ние счупихме нашите чаши, после имаше горчиво и гръмнага конфети със сгъстен въздух, много ефектно се получи :bravo:
След това първи танц, танц за кумовете, за родителите, право хоро за начало на тържеството за гостите.


Титла: Отг: СВАТБАТА на marri - 23.05.2009г
Публикувано от: tasty в юни 03, 2009, 16:14:38
  :bravo: Честито Госпожо! Като чета е било страхотно. Много дълги години да се обичате!
Сега очакваме с нетърпение и снимки *YAHOO*


Титла: Отг: СВАТБАТА на marri - 23.05.2009г
Публикувано от: Tani4ka_ в юни 03, 2009, 16:15:11
Хайде и аз да се включа, за да ти честитя и да ти пожелая прекрасен семеен живот, изпълнен с много любов и щастие  :).
И да покажеш скоро някоя снимчица.


Титла: Отг: СВАТБАТА на marri - 23.05.2009г
Публикувано от: Marri в юни 03, 2009, 16:17:45
След това луди танци
За малко бяхме напуснали купона за снимки във флоето на хотела, има хубав декор и като се върнахме малко се беше развалила веселбата, за това бъдете на дансинга през цялото време, това отпуска гостите.
При нас бързо се нажежи отново обстановката, тъй като за наша изненада след гостите имаше човек с музикални заложби и изпълни отлично песен на Роби Уилямс, след това и на Ерик Клептън *YAHOO*, направо супер, на всички много им хареса.
По-късно се оказа, че имало и други и направо стана невероятно вълнуващо, хората ни поздравяваха с изпълнения на живо и то доста добри по мое мнение. Благодаря много на всички гости, наистина се представиха добре, кумовете също бяха страхотни. *YAHOO*


Титла: Отг: СВАТБАТА на marri - 23.05.2009г
Публикувано от: Marri в юни 03, 2009, 16:21:18
При приемането на поздравления от гостите се бяхме подготвили със снимка от фотосесията върху подложка със стихче, мисля че добре се получи.
Тортата беше страхотна със слети пластове, добра на вид и вкус. Не слушайте всички глупости, които ви говорят за тези торти, че били сухи, че се разпадали и т.н, нашата беше страхотна, опитах се да прикача снимка, но е много голяма. Ако някой от В. Търново проявява интерес, мога да му пиша на лични кординати на сладкарското ателие.


Титла: Отг: СВАТБАТА на marri - 23.05.2009г
Публикувано от: Tani4ka_ в юни 03, 2009, 16:28:29
Явно е била много весела сватба  :bravo:.


Титла: Отг: СВАТБАТА на marri - 23.05.2009г
Публикувано от: Marri в юни 03, 2009, 16:35:45
Изненада беше също и това че в съседната зала на ресторанта имаше представяне на тайландска кухня и готвача предложи да ни направи подарък и донесе някакви панери с екзотични плодове и чипсове от банан и другото честно казано не го разбрах какво беше :girlhide:
Имаше хвърляне на букет и жартиер, разбулване не сме правли.
Букетът го хвана една колежка от университета, но беше много изненадана, май в началото не се зарадва особено :P
Теглихме си също и късметчета, които джея беше подготвил.
Тържеството приключи около 00.30
Бяхме фиксирали час, в началото се притесних дали не изгонихме рано хората, но после докато приберем някои неща, докато си разваля прическата, да си взема душ и стана 4 часа, така че ако бяхме останали до по-късно, сигурно щях да осъмна :P


Титла: Отг: СВАТБАТА на marri - 23.05.2009г
Публикувано от: Marri в юни 03, 2009, 16:37:52
Ами това е! :bravo:
Беше страхотен купон!
От днешна гледна точка си мисля, че никой, ама никой не трябва да пропуска този момент в живота си! @}->--


Титла: Отг: СВАТБАТА на marri - 23.05.2009г
Публикувано от: ¤ Enigma ¤ в юни 04, 2009, 09:26:09
Честита сватба, Marri! Пожелавам ти много щастливи дни до твоя любим човек и разбирателство! Сватбата ви наистина е била много хубава и забавна! Нека и животът ви занапред да бъде толкова красив и все така да се обичате!


Титла: Отг: СВАТБАТА на marri - 23.05.2009г
Публикувано от: mari_i_i в юни 05, 2009, 13:36:47
Наистина всичко беше така красиво, както си го описала. Вярвам, че никой от гостите не е разбрал за неприятностите, които си преживяла покрай букетите, бутониерите и т.н. На мен лично страшно много ми харесаха и цвета беше много красиво оранжев, лошото е, че все пак не са направили това, за което си си платила, но то в БГ това си е просто нормално  P-(. А колкото до агенциите и това, че са си направили реклама без да те питат  :angry:, какво да кажа, гледат маскимално да се възползват от твоя ден, все пак е един  =].
А аз искам да добавя нещо, което си пропуснала в разказчето си, което ме накара да преживея отново този ден. Та моята вметка е, че по всички ритуали, които се спазиха чакаме :baby_boy:, а по настояване на всички гости  :kinder:. Така, че скоро очакваме да сложиш втора лентичка в подписа си и да броим заедно дните след  :PREGQ:
Още веднъж ви желая много, много семейно щастие  :girl_in_love:


Титла: Re:СВАТБАТА на marri - 23.05.2009г
Публикувано от: Marri в май 23, 2016, 09:30:29
Днес нашето семейство има рожден ден, седми по ред! *INLOVE*

За тези седем години преживяхме много, затворихме доста врати и отворихме други, открихме нови хоризонти...
Заедно тъжихме в несгодите и заедно се радвахме на малките си победи.....
Създадохме две прекрасни момченца.....

Пожелавам си и в следващите 7 години да бъдем един за друг, това което сме били винаги досега!

(http://media.snimka.bg/s1/5362/036967425.jpg?r=0)


Титла: Re:СВАТБАТА на marri - 23.05.2009г
Публикувано от: fanimira в май 23, 2016, 12:40:25
Мари, толкова се радвам, че писа! Сега вече ще мога да чета и в сватбената ти темичка!!!!
Ами аз какво да пожелая: Бъдете си един за друг това, което сте били преди 7 години, още поне 77777 години!!!  *INLOVE* *INLOVE* *INLOVE* и да си имате момиченце някой ден!/ако Бог е рекъл де/
Как ще отбележите празника?
Едит: ЧЕСТНо, не бях прочела какво си пожелаваш преди да напиша моето пожелание, сега виждам, че леко се повтаряме, но пък няма лошо да мислим еднакво, нали?!
Обичайте се! *INLOVE* *INLOVE* *INLOVE*


Титла: Re:СВАТБАТА на marri - 23.05.2009г
Публикувано от: Marri в май 23, 2016, 14:30:30
Благодаря, Фани за пожеланията!


Едит: ЧЕСТНо, не бях прочела какво си пожелаваш преди да напиша моето пожелание, сега виждам, че леко се повтаряме, но пък няма лошо да мислим еднакво, нали?!


:girl_haha:

Какво да ти кажа, явно булките със сходен "стаж" имат сходни желания :P

За момиченцето, не знам...., преди бях по-смела, но ще видим, още не сме го решили окончателно.
Мисля си, че винаги бих съжалявала, ако останат само две, но това е само емоция, здравият разум казва нещо съвсем различно(може и инстинктът за самосъхранение да е :)) )

За празника....., предвид децата, нищо специално не сме намислили, вкъщи сме си, с хубава храна и приятна компания. Половинката почива днес, това си цял празник.
Симеон е малко крив, защото не си отпочина от вчерашният натоварен ден, та се опитва да ни провокира тук, но засега държим положението :D

Иначе по темата няма много за четене. Някой беше казал, че бебешките теми днес, не са това което са били преди, за сватбените се отнася същото, а и аз доста късно получих темичка и съм разказвала само за след сватбените впечатления и емоции.

Тази седма годишнина е много условна, реално сме семейни от 10, а сме "заедно" от 17, тъй че имаме история, както се казва :girl_haha:


Титла: Re:СВАТБАТА на marri - 23.05.2009г
Публикувано от: svekarva в май 24, 2016, 09:09:25
С ден закъснение, честито ви 17- годишнина *INLOVE* *INLOVE* *INLOVE*
Слушайте се и се подкрепяйте, оставайте по- често сами, събирайте се с приятели и пътешествайте! :)


Титла: Re:СВАТБАТА на marri - 23.05.2009г
Публикувано от: Marri в май 24, 2016, 09:51:21
С ден закъснение, честито ви 17- годишнина *INLOVE* *INLOVE* *INLOVE*
Слушайте се и се подкрепяйте, оставайте по- често сами, събирайте се с приятели и пътешествайте! :)


Благодаря, Свекърва, много хубави пожелания!

Мечтая си за всяко едно от тях! ;)


Титла: Re:СВАТБАТА на marri - 23.05.2009г
Публикувано от: always_and_forever в май 25, 2016, 11:24:18
Честита годишнина и от мен!  *INLOVE* Пожелавам ви още много по 7 да се обичате. Бъдете здрави, подкрепяйте се все така, уважавайте се и бъдете много, много щастливи.  *INLOVE*


Титла: Re:СВАТБАТА на marri - 23.05.2009г
Публикувано от: Bube в май 25, 2016, 11:32:43
Честита годишнина! Обичайте се и занапред със същата силна и неостаряваща любов! Грижете се един за друг, бъдете си упора. И ти пожелавам, да публикуваш тук и за 70 годишнината ви  *INLOVE*


Титла: Re:СВАТБАТА на marri - 23.05.2009г
Публикувано от: Feribotka в май 25, 2016, 11:36:38
Мари, честита годишнина  @}->-- Присъединявам се към пожеланията на другите, най-вече това за момиченцето, стискам палци да събереш смелост  *INLOVE*


Титла: Re:СВАТБАТА на marri - 23.05.2009г
Публикувано от: Marri в май 25, 2016, 11:57:23
Благодаря на всички за хубавите пожелания, много сте мили! *INLOVE*

Наистина любовта си е любов, но разбирателството и подкрепата са незаменими основи във всяко семейство.