Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg

След сватбата => Сватбата на... => Темата е започната от: gucci в ноември 04, 2008, 14:25:46Титла: важно съобщения за раздела!!!!!!
Публикувано от: gucci в ноември 04, 2008, 14:25:46
Тема на булката се пуска месец преди сватбата!!!!!!!!
Темата си я пускате Вие или Ваш приятел съфорумец,а не някой от модераторите.Дали ще имате тема зависи от отношенията ви с другите момичета и това дали някой ще ви я направи.Не пречи и вие да си я направите.Моля да няма драми че някой няма тема-това не зависи от нас.Пожелавам на всички булки с или без тема една страхотна сватба.В темите се пише само за сватбата Ви.Това не е тема в която да си лафите каквото решите


Титла: Отг: важно съобщения за раздела!!!!!!
Публикувано от: betina в август 11, 2009, 21:28:31
 :lacnl8: Тогава аз съм много обидена - ако темата се пуска месец преди сватбата, то моята остават 17 дена, избодах си очите да си намеря името и темата но...  O_O НИЩО!!! Наистина съм обидена и затова не ми пускайте въобще тема :womanfuy:


Титла: Отг: важно съобщения за раздела!!!!!!
Публикувано от: Капризче в август 11, 2009, 22:17:14
Бетина, няма за какво да се обиждаш. По принцип няма правило да се пускат теми задължително на всички. Различните момичета поддържат по-близки контакти по между си, един вид нещо като по-близко приятелство. И така момичетата си пускат теми една на друга. Няма конкретен човек, който пуска теми за всички. Винаги можеш и сама да си пуснеш тема, никой нищо няма да ти каже. Ти си с по-малко публикации, т.е. може би си от по-скоро тук и за това все още не си завързала някакво по-близко приятелство с някоя от нас. Не се сърди, това е грешка, която много лесно може да бъде поправена :) Усмихни се и се наслаждавай на оставащата ти подготовка и на сватбения ти ден в последствие  @}->--


Титла: Отг: важно съобщения за раздела!!!!!!
Публикувано от: Рени в август 11, 2009, 22:22:47
betina, Гучи има предвид че се пуска темо не по-рано от месец преди събитието. В този форум сме се събрали, за да си помагаме и не виждам смисъл да се сърдим за подобни неща. Аз ще ти дам пример с раздела Бебета и майчинство. В него повечето момичета имат темички още преди да се родят бебенцата им, защото някое момиче се е сетило да го направи, но се случва да има пропуск. Ето например елфина е останала без темичка, не защото някой не я обича или нещо, просто се е получилп пропуск. Това обаче не попречи да й направим темичка след като малкия Гого се появи и темичката се запълни с доста информация и снимки.
Пожелавам ти прекрасна сватба и поправям пропуска с темичката ти. http://forum.svatbata.bg/index.php/topic,21808.0.html (http://forum.svatbata.bg/index.php/topic,21808.0.html)


Титла: Отг: важно съобщения за раздела!!!!!!
Публикувано от: betina в август 12, 2009, 20:18:23
 :) Благодаря


Титла: Отг: важно съобщения за раздела!!!!!!
Публикувано от: jeki в август 20, 2010, 14:01:36
Спокойно betina,аз също няма тема и аз си избодох очите да си търся именцето и темичка но няма нищо..... :'( , но ще го приживеем.


Титла: Отг: важно съобщения за раздела!!!!!!
Публикувано от: магито в август 20, 2010, 14:05:28
Момичета няма какво да се сърдите.Тема се пуска от другите бъдещи булки.Ако вие сте били достатъчно активни, за да ви познават като никове то щяха да ви пуснат тема.Никой от модераторите не следи на кой кога му е сватбата, за да се пускат теми за всяка сватба.няма на кой да се сърдите освен на себе си че не сте достатъчно активни и разпознаваеми.


Титла: Отг: важно съобщения за раздела!!!!!!
Публикувано от: jeki в август 20, 2010, 14:19:40
Не съм съглана,че не сме активни, но няма значение просто никой не се е сетил,да ни направи темички....


Титла: Отг: важно съобщения за раздела!!!!!!
Публикувано от: michelle в август 20, 2010, 14:33:33
 jeki, според мен магито не е искала да ти каже нещо лошо. Аз самата на няколко пъти съм пускала теми за момичета, които дори имат по-малко мнения от теб. Но винаги, когато съм пускала тема, това е било за човек, с когото имаме по-лични отношения. Например писали сме си съобщения, имали сме диалог в някоя тема. Нещата опират до контактите, които изграждаме помежду си. Понякога дори момичета с много мнения си нямат теми. Случва се-приятелите им може да са били заети и да са пропуснали. Съжалявам, че се е случило нещо така разтройващо за теб  :( Но това не значи, че няма да си имаш изобщо тема или че сватбата ви няма да е чудесна. Горе главата, има и по-хубави и важни неща  @}->--


Титла: Отг: важно съобщения за раздела!!!!!!
Публикувано от: gucci в август 20, 2010, 14:40:02
Заради полемиките и драмите добавям уточнение в първото си съобщение.


Титла: Отг: важно съобщения за раздела!!!!!!
Публикувано от: jeki в август 20, 2010, 14:41:38
Така е michelle ,това са дребни  неща но и аз исках да си имам темичка като др. булки,но.... получават и такива недоразумения,и аз си мислих,че съм имала диалог с някой в някоя тема,но явно само аз така съм мислила  :)Дано всичко мине добре на сватбите ни пък с тема или без тема пак ще се омъжим... *YAHOO*


Титла: Отг: важно съобщения за раздела!!!!!!
Публикувано от: plamak_ в септември 30, 2010, 18:15:45
Не се сърдете момичета , аз дори не знаех в началото , че се правят темички и бях приятно изненадана като разбрах за моята, но гледам че и някой си пуска самичък може всеки един да го направи , важно е в тези последни дни да сте щастливи , а не да се тормозите и ядосвате за някъкви си теми , да вярно е че това е жест и то голям , но случва се и да се пропусне някой , не се сърдете това ми е мисълта. :)


Титла: Отг: важно съобщения за раздела!!!!!!
Публикувано от: ivatodorova в юли 30, 2011, 08:13:37
Не е най-важното нещо да имаш темичка тук за сватбата, това е жест на някого към теб, или ти самия можеш да си пуснеш таква тема. Важното е да сме щастливи от факта, че ще се омъжваме.  *YAHOO* То и аз нямам тема, ама да съм седнала да рЮва?  8P  :\ Късмет и успех на всички бъдещи булки.  :girl_wink:


Титла: Отг: важно съобщения за раздела!!!!!!
Публикувано от: kalinda в ноември 09, 2011, 20:48:31
Аз съм нова тук, но мисля,че един форум или сайт трябва да се съобразява и с мнението на хората, които го правят такъв- а именно - потребителите. Каква е разликата да имаш сватба след 2 седмици или 3 месеца, нека си има тема. Това е достатъчно приятна емоции, за да искаш да се сподели с познати и непознати


Титла: Отг: важно съобщения за раздела!!!!!!
Публикувано от: gucci в ноември 09, 2011, 20:52:09
kalinda никой не те спира да споделяш емоциите си в темите,но правилата за собствена тема са такива.Така сме преценили.