Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg

След сватбата => Свършената и несвършена работа => Темата е започната от: Valentinka в април 09, 2008, 14:32:22Титла: Страхотна сватба в Стара Загора - Благодаря!
Публикувано от: Valentinka в април 09, 2008, 14:32:22
Едно голямо благодаря н и невероятните снимки, които ни направи-не само професоналист, но и страхотен човек @}->-- @}->--
Благодаря на Митко Димитро"Стелина" за това, че изпълни всичките ми желания, както и на Ники Коле�


Титла: Отг: Страхотна сватба в Стара Загора - Благодаря!
Публикувано от: Jungle в април 09, 2008, 14:39:08
Митко и Светлана също бяха хората, които пресъздадоха денят ни в прекрасни снимки и филм...
Благодаря им!!! @}->--

Вале, хайде показвай снимките де!!!


Титла: Отг: Страхотна сватба в Стара Загора - Благодаря!
Публикувано от: Fy в септември 12, 2009, 08:02:15
Олеееее....... ohmy
Чак сега я виждам тази темичка.....  *THUMBS*
И аз се присъединявам към мненията на Valentinka и Jungle
Митко и Светла са страхотни....  *YAHOO* *YAHOO*


Титла: Отг: Страхотна сватба в Стара Загора - Благодаря!
Публикувано от: Dobi_S в септември 26, 2009, 16:11:38
Аз също се присъединявам към вас те са страхотни  :)


Титла: Отг: Страхотна сватба в Стара Загора - Благодаря!
Публикувано от: dezmand в октомври 06, 2009, 01:02:49
Аз благодаря много на Стелина - бяха прекрасни и на фото Венци - не изпуснаха нито един момент от сватбата , наистина са невероятни. Останахме изключително доволни от ресторант Орфей - превъзходни са!!!!!!!!Менюто, обслужването , отношението им -нямам думи, спазиха всичките ни уговорки че и повече!


Титла: Отг: Страхотна сватба в Стара Загора - Благодаря!
Публикувано от: 25042504 в април 19, 2010, 13:27:45
Здравейте искам да предупредя всички, какъв ЛЪЖЕЦ е DJ Веско Василев.Запазихме го за нашата сватба и той в последния момент отказа да води таржеството.Били сме две семейства за тази дата-така останахме без dj. мили хора не му се доверявайте ако искате да имате dj на сватбата.


Титла: Отг: Страхотна сватба в Стара Загора - Благодаря!
Публикувано от: melusina в април 21, 2010, 17:19:30
Във връзка с последния постинг - аз имам съвсем противоположни впечатления, ние имахме уговорка с Веско почти половин година преди сватбата и не сме имали никакви проблеми. Напротив - отношението му, както и на колегата му Йовко винаги е било коректно, изпълниха всичките ни желания, не пускаха нищо от жанра, който изрично подчертахме, че не желаем да присъства музикално /попфолк/, създадоха невероятно настроение и не съжаляваме, че им се доверихме.
Съжалявам, ако съм прекалено подозрителна, но повечето от съфорумниците от старозагорския форум вече са писали, всички с по-отличителни псевдоними и ми се струва, че последната писмена изява, скрита под номер, е преднамерена.


Титла: Отг: Страхотна сватба в Стара Загора - Благодаря!
Публикувано от: melusina в април 21, 2010, 17:23:17
Забравих да упомена, че повечето водещи в Стара Загора имат изключително коректно поведение - и предварително отказват ангажимент, ако вече имат уговорка за дадена дата, дори и да е само устна и некапарирана! Ако трябва да уточня - Николай Колев и Лета от "Ами сега" са сред тях.


Титла: Отг: Страхотна сватба в Стара Загора - Благодаря!
Публикувано от: zlatomir в юни 13, 2010, 09:22:18
Здравейте, ние от фирма Златни рози можем да сбъднем всичките ви мечти и желания.Ние сме най-голямата рентал компания в Старозагорска област и ви предлагаме само сега уникални промо пакети - за сключване на граждански или църковен брак сред природата или на което и да е място по ваш избор, разбира се ние ще и предложим няколко екзотични и прекрасни места където да подпишете с любимият. За повече информация - www.google.com (http://www.google.com)


Забранена е рекламата в този форум. Четете правилата!


Титла: Отг: Страхотна сватба в Стара Загора - Благодаря!
Публикувано от: max_mara в септември 17, 2010, 23:08:17
Здравейте! И аз искам да изкажа случилото се с нахвалената фотографка Светлана.  Става въпрос за сватбата на моя прителка в Стара Загора през миналата есен. На предварителната среща аз бях с нея когато ни показа  снимки, които наистина бяха разкошни , много ефекти. .. След сватбата измина ха повече от три месеца и тогава получиха снимките . Поне чакането да си заслужаваше . Сложила им е по една рамчица и нищо общо с това , което беше обещала. До ден днешен ги лъже, че ще поработи върху снимките и ще изпълни обещаното !!Много  се радвам, че тук имам възможност да разкажа за случилото се !!! Най - лесно е да вземеш парите  на хората явно !!! Много ще се радвам ако Светлана чете форума и се надавям на отговор ......


Титла: Отг: Страхотна сватба в Стара Загора - Благодаря!
Публикувано от: toni_stz в март 29, 2012, 15:34:18
Здравейте и от мен.Видях темата ви случайно, но много ми хареса.Предстой ми сватбено тържество, но нямам представа от каде да започна. Смятаме да е в края на август или началото на септември и тъй като нямам достатъчно време за организация сам в паника. Моля ви посъветвайте ме от каде да започна и какви са най - важните неща за подготовката на сватбеното тържество


Титла: Отг: Страхотна сватба в Стара Загора - Благодаря!
Публикувано от: Temira-Wedding в март 30, 2012, 08:04:08
toni_stz, здравейте!
Ако можем с нещо да бъдем полезни, с удоволствие ще помагаме!


Титла: Отг: Страхотна сватба в Стара Загора - Благодаря!
Публикувано от: sunray в април 21, 2012, 11:13:37
Не съм видяла темата покрай нашата сватба, но и сега не е късно да благодаря и похваля някого ;)

Изключително съм доволна от Sound the best - Галин и Галя, ДЖ и водеща. Той уважава музикалните ви предпочитания, следваше основно нашия списък с песни, а това което бяхме забранили (чалга) не се пусна нито веднъж :)
Галя е много мила и се справи страхотно с воденето на ритуалите и създаването на настроение.


Титла: Re:Страхотна сватба в Стара Загора - Благодаря!
Публикувано от: baby0810 в октомври 21, 2014, 15:59:04
Здравейте,аз също искам да изкажа мнение за една нова и нахъсана за работа сватбена агенция Приказен ден! :bravo:
Точно с 2 срещи милите момичета ни разбраха,какво искаме.Украсата беше повече от страхотна.  :bravo: продължавайте в същия дух и хъс,защото украсите ви са разкошни.Ако някой иска линк на агенцията да пипе на лични.