Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 10, 2024, 21:23:23
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Здраве и красота
(Модератор:
fiibi_bg
) > Тема:
Препоръчайте ми стоматолог
Страници: [
1
]
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Препоръчайте ми стоматолог (Прочетена 20862 пъти)
Zahira
Заслужил майстор на спорта
Препоръчайте ми стоматолог
«
-:
октомври 03, 2008, 12:53:59 »
Моля ако имате добри впечатления за стоматолози да ги споделите
. Аз преди ходех в Токуда и съм много доволна, но записването на час е един малък ад - всичко е заето по две седмици напред, а не се знае кога друг път може да има свободен час за следващ зъб. Аз искам да отида и ако трябва цял ден да стоя или няколко дни поред, но да ми оправят всички зъбчета бързо и качествено стига да не се налага лечение.
Активен
КатиНка
Отг: Препоръчайте ми стоматолог
«
Отговор #1 -:
октомври 03, 2008, 14:14:49 »
Zahira
, аз ходя при
д-р Бозова
, кабинета й е на ул.Ами Буе, но сега е "силно" бременна и довършва пациенти, които е поела и излиза в болничен. Нея определено я препоръчвам, а след като роди, най-вече
Та понече сега не може да ме поеме, съм се записала на зъболекар при тази на милото. Тя се казва
д-р Иванова
и има кабинет в Павлово, близо до нас. Днес ще ходя за първи път и не знам дали изобщо ще ми работи нещо в устата, защото отивам на контролен преглед. Ако нещо ми прави, ще мога да споделя дали съм доволна. А милото иначе е доволен
Тя и братовчедка му ходи само там.
Активен
Zahira
«
Отговор #2 -:
октомври 03, 2008, 14:38:25 »
Благодаря ти Кате, а за срещичка няма да мога днес, че мъжът ми се прибира в БГ и ми е домъчняло за него - малко да му се порадвам
!
Активен
superr
Новак
Публикации: 10
«
Отговор #3 -:
октомври 11, 2008, 19:44:20 »
д-р зоя иванова - в поликлиниката в дианабад
Активен
nqma me
Сватбен ГУРУ
Публикации: 654
«
Отговор #4 -:
октомври 11, 2008, 20:09:51 »
Здравей, аз препоръчвам силно с двете си ръце и двата си крака (хахах) д-р Руслан Тараненко -Кабинета му е на Семинарият. Той е руснак, работи много добре, страхотен човек е..... и ми оправи всички (ама всички до един ) зъба, които имам в устата---аз имах доста проблеми с кариесите ми , които бяха на всеки зъб---- и съм сменяла мн и най-различни зъболекари- от прекалено скъпи до прекалено евтини.....
Тараненко е зъболекар- с мн добро отношение към пациентите си - цените му според мен са разумни. Работи с качествени материали-(то това което казвам разбира се е мн относително.....но няма лошо да опиташ един зъб) А да.....дава гаранция на пломбите си 10 години--хахах----много е готин този тип....
И искам само да споделя- че кабинетчето му е мъничко-но при него няма празно от пациенти...и за справка ще ви спомена някои от клиентите му (като изключа може би половината руски жители на София -Милен Велчев, Посланика на Руското посолство и още сума разни там хора от медиите-----) Може би и това няма значение.....но наистина аз го препоръчвам силно...........
Пиша го това за него - заради една простичка причина---от 3 години обикалям по зъболекари и всеки уж мн прехвалени и уважаван--но напрактика след известно време започвам да имам сериозни проблеми с направените зъби----И търсих човек....който да ми препоръча някой зъболекар, но държах този човек да е имал страхотни проблеми със зъбите си и тогава да ми каже че някой си доктор е добър----защото само изпатил човек, може да даде обективен отговор.........и препоръка.....
Повечето хора ходят за по едно кариесче и казват, че някой си бил мн добър.....
Ето и координатите му
д-р Руслан Тараненоко
962 86 16 - кв. Лозенец ул. Стоян Михайловски 14-16 (партер - няма табела има само един климатик отвън, до магазин за авточасти) спирката на трамвай 18 срещу Семинарията точно.
Успех,дано съм успяла да помогна!
Активен
crazynelly
Сватбен ГУРУ
твоя аз съм..
Re:Препоръчайте ми стоматолог
«
Отговор #5 -:
август 19, 2013, 11:00:48 »
Медстом-уникална клиника на ниво! Др. Ондос е много добър там,но и останалите лекари са добри! Ходя там с години и моя любим също!
Активен
Страници: [
1
]
Нагоре
Изпечатай
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Здраве и красота
(Модератор: