Здравей, Гост    Вход: 
 
Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

май 04, 2024, 02:10:00

 
Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:
 
   Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватбената торта - 9 част  (Прочетена 171325 пъти)
 
RossyT
Новак
*
Публикации: 19


« Отговор #150 -: юни 26, 2014, 18:43:11 »

Някакви препоръки за сватбена торта за 80-90 човека в Поморие ? Ядохме тортички в Захаро - избрахме фаворит, но не ми препоръчаха сладкарницата? Някой да е поръчвал от Доби, Поморие? Или нещо от Бургас?
Идеята ми е тази:
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=388647567875481&set=a.431522273588010.102488.163428730397367&type=3&theater
Активен
Radiant
Сватбар
***
Публикации: 233



« Отговор #151 -: юли 08, 2014, 16:16:37 »

Дизайна на тортата е уточнен, ще се поръчва от Гаврош, бяха много мили и бързи в отговора по имейла.. всичките ми изисквания за дизайна и вкуса (2 етажа с различни вкусове) са изпълними или както те се изразиха "всичко е изпълнимо" smile
Активен
Radiant
Сватбар
***
Публикации: 233



« Отговор #152 -: юли 09, 2014, 18:20:44 »

Момичета, имате ли представа някоя сладкарница/ателие в София да предлага кейк попс?

Активен
Radiant
Сватбар
***
Публикации: 233



« Отговор #153 -: юли 10, 2014, 10:32:15 »

Направих ФБ запитване до "Angelova Cakes" за цена на сладки и кейк попс - 3 лв на сладка и 2 лв на кейк поп, което на мен ми идва скъпо, но на страницата има доста хубави неща, ако някой го интересува и му се вмества във финансиите.

Сега чакам отговор от "Cookie & Love", надявам се отговарят на съобщения във ФБ.
Активен
AIVEN
Сватбен ГУРУ
*****
Пол: Мъж
Публикации: 878



« Отговор #154 -: юли 10, 2014, 11:48:29 »

Дизайна на тортата е уточнен, ще се поръчва от Гаврош, бяха много мили и бързи в отговора по имейла.. всичките ми изисквания за дизайна и вкуса (2 етажа с различни вкусове) са изпълними или както те се изразиха "всичко е изпълнимо" smile
Не е разумно етажите на сватбената торта да са с различен вкус.  crazy
« Последна редакция: юли 10, 2014, 11:55:32 от AIVEN » Активен
mina_
Сватбен ГУРУ
*****
Пол: Жена
Публикации: 525



Моят сватбен албум

« Отговор #155 -: юли 10, 2014, 11:49:06 »

Ние си харесахме този модел торта, но цветчетата да са в бледо лилаво. Видяхме го случайно в интернет и много ни хареса. Тъй като хотелът, в който ще е сватбата не позволява да се внася никаква храна, която ще бъде сервирана, трябва да си поръчаме тортата от тях, но пък казаха, че ще я изпълнят без проблем. Остава да уточним вкуса й, но това ще се случи няколко дни преди сватбата, когато се приберем в България и пробваме тортите им. Иска ни се нещо леко. Сладкарката ни препоръча крем брюле с плодове. Какво мислите за тази комбинация, пробвали ли сте нещо такова?


* The cake.JPG (24.79 KB, 299x447 - видяно 489 пъти.)
Активен
Radiant
Сватбар
***
Публикации: 233



« Отговор #156 -: юли 10, 2014, 11:59:23 »

Не е разумно етажите на сватбената торта да са с различен вкус.  crazy

А защо не? Тортата ще е облечена във фондан и няма да се смесват вкусовете.
Активен
AIVEN
Сватбен ГУРУ
*****
Пол: Мъж
Публикации: 878



« Отговор #157 -: юли 10, 2014, 12:04:07 »

А защо не? Тортата ще е облечена във фондан и няма да се смесват вкусовете.
Все някой ще недоволства, за това че са му дали от етажа с боровинки, а той иска от другия етаж, който е с ягоди. Особено ако има деца... Като почне една караница - кой кое парче да вземе. blum blum blum
« Последна редакция: юли 10, 2014, 12:06:20 от AIVEN » Активен
Radiant
Сватбар
***
Публикации: 233



« Отговор #158 -: юли 10, 2014, 12:06:22 »

Ами ние сме само 20 човека, няма да е чак толкова драматично smile
Активен
AIVEN
Сватбен ГУРУ
*****
Пол: Мъж
Публикации: 878



« Отговор #159 -: юли 10, 2014, 12:17:06 »

Ами ние сме само 20 човека, няма да е чак толкова драматично smile
Примиер:
Повечето хора си харесат по-малкия етаж за по-вкусен.
- Извинявайте г- н сервитьор, бихте ли ми донесли от другия етаж. - Съжалявам но свърши - Как така свърши? "Ей сега ще отида при булката, да видим дали е свършило...- И се почва....
 Друг   -  Ей сервитьора....я дай на децата от другия етаж, да не се карат. - Съжалявам господине но свърши. - А бе кажи на ония в кухнята, че е за брата на младоженеца.....
pleasantry pleasantry pleasantry
Аз само давам съвет - Вие си знаете.. give_rose give_rose give_rose
« Последна редакция: юли 10, 2014, 12:21:13 от AIVEN » Активен
Radiant
Сватбар
***
Публикации: 233



« Отговор #160 -: юли 10, 2014, 12:22:09 »

Мисля, че си познавам гостите достатъчно добре, за да мога да твърдя, че това няма да стане.
Активен
Snow_White
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1358



« Отговор #161 -: юли 10, 2014, 20:38:25 »

Момичета, отдавна не съм писала по сватбените темички, но се обръщам към вас - настоящите булки с молба: Близка приятелка се жени и сватбата ще е във Велико Търново (а тя не живее там), можете ли да препоръчате място/сладкарница/сладкар за торта. Става въпрос за 100-на парчета, вероятно многоетажна. Предварително ви благодаря  give_rose
Активен
Anuk
Сватбар
***
Пол: Жена
Публикации: 177



« Отговор #162 -: юли 14, 2014, 19:13:33 »

Да се похваля и с нашата торта, която избрахме : ) Решихме да е малка за около 40 човека и допълнително ще имаме квадратна торта, която ще е нарязана на квадратни парчета, за да може на всекиго да е еднаква тортата. Много умуваме дали да не  е шоколадова, но М. много не  е съгласен, казва, че ще е тежко, та вие на какво мнение сте ?


* cakes73-1.jpg (53.97 KB, 427x640 - видяно 314 пъти.)
Активен
blackisback
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1067



Моят сватбен албум

« Отговор #163 -: юли 14, 2014, 19:19:54 »

Страшно красива е! Каква е?
Активен
Anuk
Сватбар
***
Пол: Жена
Публикации: 177



« Отговор #164 -: юли 14, 2014, 21:41:17 »

Ако питаш за снимката, която аз публикувах идея нямам каква е, фирмата с която ще работим ще ни я направи по снимката и за сега ще е с горски плодове в крема.  smile
Активен
Страници: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  
 
Отиди на:  

Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2011, Simple Machines