Бихте ли посетили курсове за младоженци
renka_87:
Аз съм на мнението на Наденцето-не бих се записала на курс.Ние с мацото живеем заедно от доста време,така че това смятам е най-добрия курс,който полага основите на едно здраво семейно гнездо *db*
mileto_stoianova:
Аз също честно казано не виждам какъв по-голям курс може да съществува,освен житейския.Самото съжителство с даден човек би ни научило на необходимото за една здрава и стабилна връзка.Макар че подкрепям мнението за психолога.Лично мое мнение е,че контакта и самото напасване към човека-бъдещ партньор е най-добрия курс. :P
nina_nikole:
За курс точно не си го представям, но консултация с психолог и там какъвто брачен съветник или специалист се казва може би да. Въпреки житейския курс мисля, че е друго, когато някой друг ни гледа отстрани. Но аз лично трябва да имам много сериозен проблем за да посетя един такъв "курс"
maria_lakova:
Аз си мисля, че един в такъв курс за младоженци може да се обясняват примерно как точно да протекат организационните неща по самата сватба - какво да търсим и какви да са ни изискванията към определените хора или фирми, които наемаме (фото, видео, DJ и т.н.), на кое да се наблегне и да не се пропусне, как протича самата сватба с всички ритуали за съответния регион, където ще е тя, зщото има доста младоженци, които не са наясно въобще какво се прави на една сватба преди да се стигне в ресторанта например, а и там си има ритуали, без които не може! =] Дори и самия ритуал в гражданското и/или църквата - в какво се състои и какво се очаква от тях и от кумовете им, какви документи за съответния град се изискват и разни такива организационни неща, които ако не си наблюдавал организацията от близо на някой близък и не четеш форуми като нашия 8P няма как да знаеш и след сватбата може да съжаляват, че са пропуснали някои забавни моменти! =]
Така поне си мисля аз, защото и тук някои момичета като почнат да пишат незнаят какво точно се прави и колко неща има по организирането на една сватба! :girlhide:
Аз май съм готова да преподавам на такива курсове след толкова сватби тук! 8P
nina_nikole:
Мария, не мислиш ли че това може да се поеме от агенциите за организиране, т.е. да им обяснят всичките тези неща, за които говориш. Нещо като консултация.
Навигация
[0] Списък на темите