Бихте ли посетили курсове за младоженци

<< < (4/5) > >>

maria_lakova:
Цитат на: nina_nikole в март 21, 2008, 13:11:59

Аз почвам да говоря сериозно, наистина може към svatbata.bg да се организират подобни неща. Примерно веднъж месечно да има нещо като "лекция" (май думата не  е подходяща) на която булките преминали по този път да отговарят на зададени въпроси на бъдещи булки и да дават разяснения как протича една сватба и как да се приготвим за нея.

Аз съм навита и ще ми е много приятно ако мога да помогна на някой с каквото и да било!  *THUMBS* Само дето имам още няколко месеца на разположение, а после може и с бебо да даваме съвети на бъдещите булки!  :girl_wink: 8P

˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙:
Цитат на: maria_lakova в март 21, 2008, 13:30:19

Цитат на: nina_nikole в март 21, 2008, 13:11:59

Аз почвам да говоря сериозно, наистина може към svatbata.bg да се организират подобни неща. Примерно веднъж месечно да има нещо като "лекция" (май думата не  е подходяща) на която булките преминали по този път да отговарят на зададени въпроси на бъдещи булки и да дават разяснения как протича една сватба и как да се приготвим за нея.

Аз съм навита и ще ми е много приятно ако мога да помогна на някой с каквото и да било!  *THUMBS* Само дето имам още няколко месеца на разположение, а после може и с бебо да даваме съвети на бъдещите булки!  :girl_wink: 8P

Марияяя, за пореден път съм на 100% съгласна  снаписаното от теб!!!  *YAHOO*

:offtopic: Тъкмо бебовците ни ще си правят компания!!! ;)

Kittcat:
Е за какво им е на хората курс за младоженци, като има такъв прекрасен форум за обмен на мнения :) Аз лично получавам всичката информация, която ми е нужна тук, за което ви благодаря  @}->--

Slyn4o:
Цитат на: Kittcat в март 21, 2008, 19:37:16

Е за какво им е на хората курс за младоженци, като има такъв прекрасен форум за обмен на мнения :) Аз лично получавам всичката информация, която ми е нужна тук, за което ви благодаря  @}->--

Аз пък съм съгласна с Kittcat , защото за по-малко от два месеца, в които съм регистрирана в този форум научих много полезни неща...
И всички сте страхотни!  :girlhide:

maria_lakova:
Прави сте, че във форума има много полезна информация, но има хора, които не четат и пишат във форуми по една или друга причина. Аз например нямах време да чета толкова много работи, защото имахме по-малко от 2 месеца за организация на сватбата и абсолютно нищо не съм чела  =] Във форума се регистрирах едва като си правех албум и то защото имах проблем с качването на снимките  :[ Чак тогава видях колко много може да е полезен един такъв форум, но дори и преди сватбата да го бях видяла, нямаше как да изчета цялата тази информация и за всичко съм си мислила сама, с помощта на близките естествено!  =]
Та винаги има за кого да се направи един такъв курс, който дава синтезирано много информация за кратко време и не е необходимо да се ровиш в десетки теми и да чакаш някой да ти отговори на въпроса, ако не разполагаш с това време или нямаш постоянен достъп до интернет!  :girlhide:

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница