Бихте ли посетили курсове за младоженци

<< < (3/5) > >>

˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙:
Съгласна съм с казаното от Мария!!! *THUMBS*

Цитат на: maria_lakova в март 21, 2008, 12:44:14

... Аз май съм готова да преподавам на такива курсове след толкова сватби тук!  8P

Май и аз така!!! :[ :bravo: *YAHOO*

Цитат на: nina_nikole в март 21, 2008, 12:50:24

Мария, не мислиш ли че това може да се поеме от агенциите за организиране, т.е. да им обяснят всичките тези неща, за които говориш. Нещо като консултация.

Аз мисля, че е по-добре да се комуникира с хора минали по този път - като нас , а не с конкретни агенции на такъв курс!!!

nina_nikole:
Ами ето ви нова идея, която може да се съчетае и проведе на т.нар. форумски срещи. Вашия опит наистина е много ценен.

КатиНка:
Браво  maria_lakova  :bravo: :bravo: :bravo: определено внесе яснота по въпроса  :bravo: :bravo:
Защото преди това само "гадаехме" какво би могло да се включи в такъв курс.

А мога да ви кажа, че семейното консултиране е нещо страхотно, защото точно през този период, много двойки са "разбрали", че всъщност не са един за друг  *db* и така навреме се "освобождават" един друг. Това нещо се практикува отдавна. Темата е много обширна обаче и не е за тук ....

:offtopic:nina_nikole, за съжаление, на форумските срещи, но които аз съм била, не идват бъдещи булки  =] Само Гери до сега и била в тази позиция.    :offtopic:

maria_lakova:
Цитат на: nina_nikole в март 21, 2008, 12:50:24

Мария, не мислиш ли че това може да се поеме от агенциите за организиране, т.е. да им обяснят всичките тези неща, за които говориш. Нещо като консултация.

Ами аз примерно никога не съм искала да наемам агенция да ми организира сватбата и има доста момичета, които предпочитат сами да си я организират. Друг е въпроса, че от самите агенции могат да предложат такива курсове просто като информация за младоженците, но пък си мисля, че те са много пристрастни към хората, с които работят и ще препоръчват точно определени и може да не са толкова безпристрастни, знам ли  *crazy*
В общи линии за мен тези курсове трябва да са за самата сватба, а не толкова за това как ще се развива живота ни после, за съвместното съжителство и т.н., макар че е хубаво да се поговори и на тези теми, но да не са основните неща в курса!  *THUMBS*

nina_nikole:
Аз почвам да говоря сериозно, наистина може към svatbata.bg да се организират подобни неща. Примерно веднъж месечно да има нещо като "лекция" (май думата не  е подходяща) на която булките преминали по този път да отговарят на зададени въпроси на бъдещи булки и да дават разяснения как протича една сватба и как да се приготвим за нея.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница