Бихте ли посетили курсове за младоженци
Teo:
Наскоро се досетих за подобно нещо, покрай Училищата за родители, та от там се записах защо няма Училища за младоженци.
Арлина:
Аз честно казано не си представям какво биха могли да ме научат там. Ти какво си представяш, че представляват?
КатиНка:
Може би ще е свързано с разговори сред психолози, нещо като групи от двойки, които ще говорят за различни "ежедневни" и "битови" проблеми и ще поставят казуси ... семейни *db*, които не рядко са причината за разклатените отношения ..... тук имам предвид многото хора, които виждаме на по 35-40-45 и нагоре години, за които брака е "измислица" и "отживелица"... ама го измислих ....
Mrs.™:
Цитат на: Teo в март 20, 2008, 15:14:22
Наскоро се досетих за подобно нещо, покрай Училищата за родители, та от там се записах защо няма Училища за младоженци.
може би няма защото няма да има желаещи :[ аз не бих се записала...за мен курс е именно живеенето заедно преди брака поне два-три ,а и повече месеци...пак казвам за мен това би било 'курс'
Teo:
Курсове за обучение. Част от курса е възможно хора да се учат. За психолога е добра идеята.
Разбира се това, което мисля може да не се случи, но като идея.
Навигация
[0] Списък на темите