Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 16, 2024, 23:30:51

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Тема на сватбата......  (Прочетена 211688 пъти)

Su_to
Сватбен ГУРУ
Публикации: 723

Съселчето на Магаренцето.

« Отговор #120 -: март 24, 2009, 07:44:55 »

¤ Enigma ¤, цикламено и зелено, както и някои нюанси на лилавото и зеленото са страхотни комбинации и обстановката става хем стилна, хем изпълнена с живот и енергия. Чудесен избор!  good
Активен
mucito
Сватбен ГУРУ
Публикации: 820

Love to be Loved

Моят сватбен албум

« Отговор #121 -: март 24, 2009, 08:58:00 »

Браво, Enigma! Bravo
Много е стилно и същевременно живо и закачливо! Мен ме радва много good
Активен
bubka
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2079

Загубил всичко, не загубвай себе си ...

Моят сватбен албум

« Отговор #122 -: март 24, 2009, 09:27:33 »

Пускам и аз едно линкче в тези цветове http://www.parenthese-enchantee.com/galerie/#album=3  blush

Инка, страхотен е този сайт, определено има разкошни украси. Дано БГ агенциите се учат от такива   good
Активен
Lupercola
Гост
« Отговор #123 -: март 24, 2009, 13:11:16 »

Бубка аз оттам взех идеята за нашата сватба. Ходих до техния офис и разгледах всички декорации наживо - имат подредени мноооого маси - по една за всяка тема, с всички възможни детайли. Но от тях не ми беше по джоба да си поръчам всичко, а и после трябваше да се пренася в България, затова си купих сатенени ленти, епруветки и медна тел и запретнах ръкави. Но резултатът стана много добър (поне за мен де).
Активен
bubka
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2079

Загубил всичко, не загубвай себе си ...

Моят сватбен албум

« Отговор #124 -: март 24, 2009, 13:26:35 »

Да, аз след това се сетих, че ти имаше подредени точно така розичките по масите и ти разгледах пак снимките. Справила си се страхотно  Bravo
Предполагам, че ако ти го направи агенция и тук, в България няма да е много евтино, но въпросът е, че е много стилно. Тук в повечето случаи - дори и да могат хората да си го позволят финансово - обикновено се набляга на кича и показността. А от снимките се вижда, че и с десетина розички на маса, защото другото реално става и за многократна употреба, когато е наето от агенция, може да се постигне много добър ефект.
Активен
Lupercola
Гост
« Отговор #125 -: март 24, 2009, 13:36:04 »

Не знам да ти кажа. Предварителната оценка беше към 3000е (без цветята). Мен толкова ми струваше цялата сватба (или почти). Но ми се бяха прежулили пръстите жестоко от телта.
Те агенцията дето ми редиха масите и ми дадохда под наем калъфите, и покривките искаха после да ми ги купят украсите, но явно се разколебаха, защото след сватбата нищо не казаха, а и с тях нещата не вървяха много гладко, може и за това.
Активен
framboise
Ентусиаст
**
Публикации: 115

мама на малко слънчице :)

« Отговор #126 -: март 25, 2009, 13:59:44 »

¤ Enigma ¤, много е свежарско! Аз принципно не съм фен на розово-лилавата гама, но с това зелено е толкова живо ...  Bravo Определено ще зареди с настроение гостите! good
Активен
anbibian
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1469

Моят сватбен албум

« Отговор #127 -: април 30, 2009, 08:03:06 »

записче да следя темата
и да споделя, че нашата тема е розово и бяло, рози и пеперуди  blum
Активен
Бухтичка
Професор
Публикации: 361

Моят сватбен албум

« Отговор #128 -: април 30, 2009, 10:59:31 »

Направо ме е срам да пиша тук вече pardon
След всичките ми идеи последно май се съм се спряла на розово и кафяво. Проблемът е, че ресторанта е малко шарен, има син килим, има и златисто, червено... Бордото стои прекрасно за украса, но уви, не го харесвам като цвят и това е lacnl8
Та си мисля като цяло повечето неща да са си в бяло и като акцент малко кафяво и розово, че да не стане прекалено шарено.
Активен
Поли
Професор
Публикации: 464

Моят сватбен албум

« Отговор #129 -: април 30, 2009, 13:01:00 »

Хайде и аз да се включа-темата на нашата сватба ще е жълто и лилаво-и по-точно-слънчогледи(много много слънчогледи) и лилави цветя! Дано се получи! Дори вече си намерих свещички слънчогледи и сам мнoго Happy!
Активен
Su_to
Сватбен ГУРУ
Публикации: 723

Съселчето на Магаренцето.

« Отговор #130 -: април 30, 2009, 13:41:39 »

Това е комбинация трепач! Поздравления за избора!!!  Bravo Ето нещичко по темата.

* slan4ogledi.jpg (29.74 KB, 214x250 - видяно 2945 пъти.)
Активен
Поли
Професор
Публикации: 464

Моят сватбен албум

« Отговор #131 -: април 30, 2009, 14:38:31 »

Мерси Su_to,снимчицата на букета в галерията ми е много подобен на този, който ти си сложила. Ще видим моя какъв ще го сътворят smile
Активен
mucito
Сватбен ГУРУ
Публикации: 820

Love to be Loved

Моят сватбен албум

« Отговор #132 -: май 10, 2009, 11:39:34 »

След всичките ми идеи последно май се съм се спряла на розово и кафяво. Проблемът е, че ресторанта е малко шарен, има син килим, има и златисто, червено... Бордото стои прекрасно за украса, но уви, не го харесвам като цвят и това е lacnl8
Та си мисля като цяло повечето неща да са си в бяло и като акцент малко кафяво и розово, че да не стане прекалено шарено.
Аз, честно казано мисля, че и така става шаренийка- синьо, златно, бяло, червено, розово, кафяво... pardon
Но да не вземеш да се обидиш- просто...мнение give_rose
Аз например като казах на агентката, че темата е морска, а цвета- оранжев, тя ми отговори "Ааа, как така, БЕ? Щом е морска тема, трябва да е синьо или зеленикаво най-много, какво е това оранжево??" Което обаче не ме накара да се замисля за цвета, а просто смених агента tease
Тъй че както на теб ти харесва- най-добре!
« Последна редакция: май 10, 2009, 11:45:17 от mucito » Активен
Бухтичка
Професор
Публикации: 361

Моят сватбен албум

« Отговор #133 -: май 10, 2009, 17:37:09 »

Права си, шарено е, но не искам бордо, не искам златисто и това е. Но мен накара да отворя снимките пак, та може и да се почудя още малко pardon
Активен
Nina Style
Баш Майстор
**
Публикации: 1790

www.ninabg.com

Моят сватбен албум

« Отговор #134 -: май 10, 2009, 22:24:52 »

Гледай кой цвят в р-та преобладава най много и най много се набива на очи ! Ако е бордото просто наблегни на бялото и като акцент / и то много лек/ друг сходен цвят . Просто съвет ! Нямаш ли накаква снимка на р-та ?
Активен
Страници: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: