Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 16, 2024, 15:21:02

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 13 14 [15] 16 17 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Тема на сватбата......  (Прочетена 211519 пъти)

Lupercola
Гост
« Отговор #210 -: декември 03, 2009, 14:14:08 »

Мишел, сивата покана, както и третата снимка с кристалите ги виждам по-скоро като барок,отколкото като Ар Нуво  Girl_hide
А роклите са жестоки  girl_in_love
Активен
biersdorf
Ентусиаст
**
Публикации: 142

"Няма попътен вятър за кораб без посока." Чърчил

« Отговор #211 -: декември 03, 2009, 14:31:16 »

Аз не се бях замисляла за тема на сватбата, това което знаех е, че ще бъде май и не искам стандартни бели букети и бутониери, а  пъстри такива съвсем като цветовете на пролетта. Но съвсем случайно докато правех етикети за бутилки вино сложих две пеперудки и от там започна идетя ми, че може да ги има на тейбъл картичките и на поканите (искам да ги има като елемент, а не водещ мотив). Бях се спряла на декоративни печати и мастило от книжарница "Слънчоглед", но за съжаление не само, че нямат налични, но и май няма да доставят. Дали имам съмишленици по темата пролет и пеперуди да обменяме идеи blush, пък и ако на някой му попадне информация за подобни печати или др. идеи ще му бъда благодарна да сподели smile 
Активен
michelle
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1484

« Отговор #212 -: декември 03, 2009, 14:39:37 »

Мишел, сивата покана, както и третата снимка с кристалите ги виждам по-скоро като барок,отколкото като Ар Нуво  Girl_hide
А роклите са жестоки  girl_in_love

Съгласна съм, това е и моето мнение  Wink Обаче аз смятам да си съставя идеята не по готови теми за Ар Нуво за сватби, а по мое усмотрение, разглеждайки образци на този стил. Все пак това май е една от идеите му- да вдъхновява  :)И затова исках просто да демонстрирам за какво иде реч. А за поканата и примера с украсата- направи ми впечатление, че когато някъде използват този стил, малко или много го поосъвременяват. Оттам идва разминаването  smile

Активен
Lupercola
Гост
« Отговор #213 -: декември 03, 2009, 14:52:13 »

Нямам търпение да видя на какво ще се спреш. Ще следя подготовката ти с голямо внимание  yahoo убедена съм, че всичко ще е супер  danceg
Активен
Nina Style
Баш Майстор
**
Публикации: 1790

www.ninabg.com

Моят сватбен албум

« Отговор #214 -: декември 03, 2009, 14:56:40 »

Нямам търпение да видя на какво ще се спреш. Ще следя подготовката ти с голямо внимание  yahoo убедена съм, че всичко ще е супер  danceg
И аз със сигурност ще следя всичко ,защото сватбата и ще е по различна като идеи и визия ! Обичам новите и различни неща !  yahoo yahoo yahoo
Активен
me4enceto
Сватбар
Публикации: 215

Моят сватбен албум

« Отговор #215 -: декември 03, 2009, 16:29:38 »

Еххааа, момичета вие надминахте и най-големите ми фантазии - никога не съм си и представяла подора украса (кристалите и Ар Нуво ) като нова вселена smile прекрасни сте. Браво!
Аз вече избистрям идеята за нашата сватба - искам да е елагантна, леко величествена (ако изобщо може да се използва с леко  Wink ). Ние с милото сме се хванали здраво за бордото, но незнам какво да му добавим - имаме си беличко по столовете, но сега се замислих, че и златното седи чудно smile Ох пак ще си помечтая   pleasantry
Активен
michelle
Сватбен ШАМАН
*

« Отговор #216 -: декември 03, 2009, 19:00:45 »

Здравей, me4enceto  smile Прочетох за твоята сватба и се надявам да не ми се сърдиш,че си позволих да посъбера някои неща по темата  give_rose
 тортички:

покана:

букетче:

бутониерка:

късметче:

примерна украса:

Идеята ти за тема е много красива и мисля,че наистина ще изглеждаш като принцеса  smile
« Последна редакция: декември 03, 2009, 19:03:05 от michelle » Активен
Nina Style
Баш Майстор
**
Публикации: 1790

www.ninabg.com

Моят сватбен албум

« Отговор #217 -: декември 03, 2009, 20:59:54 »

Е направо ме разбиваш с тези снимки michelle ! Недей така има хора със слаби сърца !  yahoo yahoo yahoo Bravo Bravo Bravo
Активен
luci
Сватбар
Публикации: 166

« Отговор #218 -: декември 04, 2009, 14:40:24 »

Снимките в бордо са супер, въпреки че това не емоят цвят. Аз си мисля повече за златничко, но ще видим !
Активен
me4enceto
Сватбар
Публикации: 215

Моят сватбен албум

« Отговор #219 -: декември 04, 2009, 15:05:58 »

Здравей, me4enceto  smile Прочетох за твоята сватба и се надявам да не ми се сърдиш,че си позволих да посъбера някои неща по темата  give_rose
 Идеята ти за тема е много красива и мисля,че наистина ще изглеждаш като принцеса  smile

Да се сърдя, бооожжее, толкова много ти благодаря michelle, толкова прекрасни снимки - тортата ще ни е от ресторанта ииии ще трябва да им кажа как я искам, така че това беше просто великолепно, че си намерила снимки!  yahoo . Хе хе как си ни уцелила и с поканите - ние сме се намислили точно на такъв тип хартия, само че като папирус и с бордо панделка - точно такава като на втората торта smile Искам да я направя наистина тържествена и величествена и да си  е нашият почерк, намислила съм шаферите и шаферките (които са колкото нас  Wink) да са с оранжаво и венге - мисля мацките да са (ох извинявайте, че съм  Offtopic) с един плат, но моедел кой какъвто пожелае и коланчета венге, а може шаферите да са обратното - венге ризи и оранжави връзки. Кумата ще е с бордо - още не е ясно точно какво, кума не сме го измислили все още - той ми е проблемен sad
Ако ви хрумнат красоти - споделете smile
michelle благодаря ти още веднъж  give_rose
Активен
skylife
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1308

Моят сватбен албум

« Отговор #220 -: декември 04, 2009, 15:57:27 »

blush Ами аз смятам, че това по- скоро е тейбъл картичка, а не покана pardon
Активен
michelle
Сватбен ШАМАН
*

« Отговор #221 -: декември 04, 2009, 18:00:51 »

blush Ами аз смятам, че това по- скоро е тейбъл картичка, а не покана pardon

Така е  good Но като го избирах ми се стори , че така добре си пасва стилово с другите неща и.. не устоях на изкушението да го включа. Пък и ми хрумна, че може да се промени на покана  Wink
  Me4enceto  , ако мога с нещо да помогна с предлагане на идеи, насреща съм    10x
Активен
BeRa
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1454

Мечтите се сбъдват!

Моят сватбен албум

« Отговор #222 -: декември 06, 2009, 23:43:13 »

нашата темичка беше бордо и златисто  yahoo много си харесвам комбинацията макар че в началото умирах за розово и бяло...
а цветята бяха хризантемки и рози...  Bravo
Активен
michelle
Сватбен ШАМАН
*

« Отговор #223 -: декември 09, 2009, 13:38:50 »

С риск да ми се скарат  Wink поставям това линкче тук :

http://www.isariflowerstudio.com/

Поставям го тук, понеже на този адрес открих идейки не само за украса на ресторант, както и не само цветови гами (каквито теми вече има). И така,колебаейки се,го оставям в тази тема.Ако има проблем,пишете  Flower
Активен
biersdorf
Ентусиаст
**
Публикации: 142

"Няма попътен вятър за кораб без посока." Чърчил

« Отговор #224 -: декември 10, 2009, 10:28:11 »

michelle-благодаря, че го сподели с нас! Страхотни идеи има good. Очите ми останаха в един букет от рози и орхидеи, който разпечатах като фаворит за моя сватбен букет. 
Активен
Страници: 1 ... 13 14 [15] 16 17 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: