Църковен брак в ресторанта
suny_girl_bg:
Искам да попитам-тъй като сме решили подписването да бъде в ресторанта, а църковния в цурквата може ли църковния да се сключи преди гражданския, защото иначе ще стане голяма обърквация???
Alucinado:
suny, първо проверете дали при варианта за изнесен ритуал не се изисква да сте подписали в гражданското предварително (в повечето градове е така). В този случай - няма никакъв проблем да се венчаете преди ритуала в ресторанта, защото вече ще имате издадено свидетелство за сключен граждански брак.
suny_girl_bg:
да определено е логично е да е така. а в случай че се подписва в деня на сватбата как ще стане???
Alucinado:
тогава трябва да говорите с църквата, която сте си избрали. Ако имат практика, може да ви "отпуснат аванта" и да се съгласят да им се занесе удостоверението по-късно.
Ако не се съгласят, нищо не пречи да си подпишете през седмицата вместо в деня на сватбата (освен лични предпочитания, разбира се).
kleo_20:
за мен лично (ама само мое мнение)църковния брак в ресторанта е "ресторантски брак"еми какво оженили сме с епреди това викаме за шоуто някоя жена в тога и после някой поп!а къде е символиката на цялата работа къде е магията как моя брак ще се е докоснал до Бога след като съм пренебрегнала убителта му!!църквата е свято място ако ще викам попа в ресторанта по добре да не правя църковен брак или нее да си го викна в къщи по тази логика!!това с еправи за шоуто и е вече прекалено НЕ православна и НЕ българкса традиция-измишльотина!!!традициите не са това което бяха но все пак!аз съм християнка кръстена съм в църква и се омъжих в църква ще кръстя и децата си там съжалявам дано никого не съм убидила
Навигация
[0] Списък на темите