Църковен брак в ресторанта
˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙:
Цитат на: maslinka в февруари 21, 2007, 10:53:13
е аз може би не съм супер религиозна но определено ще усетя разликата от това да ме венчават в църцва и в ресторант.винаги на големи празници като Велик ден а и не само просто когато минавам покрай катедралата влизам и си запалвам по една свещичка,а на сватбеното пътешествие с нашите кумци из България нямаше църцва и манастир покрай които сме минали и не сме влезли.
Съгласна съм!!! Според мен си е вътрешно усещане!!! :girl_in_love:
seny:
Милото беше много въодушевен от идеята за църковен брак навън - в градината на ресторанта например и аз поразпитах малко. Оказа се обаче, че повечето свещенници не одобряват венчавките извън църква...
Иначе аз съм на мнение, че за да вярваш не ти трябва църква, това е нещо, което човек носи в себе си ... не искам да обиждам никой - това си е лично мое мнение, но никак не харесвам цялата истерия около празниците и навалицата, която става в църквите ... Честно да си кажа никак не ми е празнично в такива дни - пълно е схора, които два пъти в годината - по Коледа и Великден ходят на църква и всеки се блъска, приказва - ужасно е ... :! Иначе и аз обичам да влизам в църква, но не и по празници и определено харесвам малките, тихи църквички, в които идват по-малко хора... Още веднъж казвам - това е мое мнение и не искам да обиждам никого ... :curtsey:
secret_box:
Била съм на църковен брак в ресторант - НИКАК НЕ МИ ХАРЕСА. Първо я няма добрата акустика, второ го няма онова чувство, което те кара да се чувстваш смирен както в църквите. Граждански брак в ресторант одобрявам на 100%, но не и църковен.
сиска:
Цитат на: HeYkpoTuMa link=topic=924.msg21709#msg21709 date=1173606506
Била съм на църковен брак в ресторант - НИКАК НЕ МИ ХАРЕСА. Първо я няма добрата акустика, второ го няма онова чувство, което те кара да се чувстваш смирен както в църквите. Граждански брак в ресторант одобрявам на 100%, но не и църковен.
и аз съм ан това мнение.друго си е в църквата ;)
˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙:
Цитат на: siska в март 11, 2007, 11:52:55
Цитат на: HeYkpoTuMa link=topic=924.msg21709#msg21709 date=1173606506
и аз съм ан това мнение.друго си е в църквата ;)
И аз съм съгласна!!! *THUMBS* *THUMBS*
Навигация
[0] Списък на темите