Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Помощ    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

май 25, 2012, 04:41:16

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини: heartЗаписвайте присъствие за  Национална форумска среща 2012г!  heart

Заглавна Страница   Помощ Търси Галерия Календар Вход Регистрирай се  
Анкета
Въпрос: За или против рокли "втора употреба"?
За - 89 (37.7%)
Против - 119 (50.4%)
Нямам мнение по въпроса - 28 (11.9%)
Общ брой гласове: 236

Страници: 1 ... 13 14 [15]   Надолу
  Изпечатай  |  Добави в предпочитани  
Автор Тема: За или против рокли "втора употреба"?  (Прочетена 34315 пъти)

Росита
Любопитен
*
Публикации: 42

Бургас, морето и .....

Разгледай галерията на Росита

Моят сватбен албум

« Отговор #210 -: декември 07, 2011, 16:05:01 »

За мен роклята не е най-символичното нещо в сватбения ден, но всеки си има различно виждане. И продажбата на сватбената рокля няма нищо общо с ценностите на човек. Роклята има сантиментален характер, но аз пък съм по-скоро практичен човек, а не романтично-сантиментален.
С милото ще се подпишем само, бюджетът ни е супер ограничен, и честно казано няма да ми дреме да съм с рокля не 2-ра, ами дори 3-та употреба, по-важното е че съм с любимия, че го обичам и искам да прекарам остатъка от живота си с него.
Активен
milinkata
Любопитен
*
Публикации: 32

« Отговор #211 -: януари 12, 2012, 23:26:56 »

Цените са много по-добри, роклята е като нова, обличана е само един път, но...не от теб...
Активен
simona77
Новак
*
Публикации: 12

« Отговор #212 -: януари 27, 2012, 10:48:53 »

За мене най-важното е да чувствам, че точно на този ден съм с най-яката рокля, че се чувствам наистина неповторима. И ако за да мога да си го позволя, трябва да е 2 употреба, нямам нищо против, важното е да е точната рокля...
Активен
Lovelica
Ентусиаст
**
Публикации: 70

« Отговор #213 -: февруари 02, 2012, 14:35:57 »

Аз мисля да е нова и да я запазя и да си я гледам дълго след сватбения ден:) Аз миля, че роклята е едно от най- символичните неща:) Дали, ако се жените с дънки и потник усещането ще е същото?
Лично аз ще запазя всичко, което остане.
( Аз съм против роклите втора употреба.. и също против всичко втора употреба- дрехата може да се изпере 1000 пъти, но енергията останала от човека, който я е облякъл остава и най-силният препарат не може да я махне )
Активен
sunset
Сватбен ГУРУ
Публикации: 690

Разгледай галерията на sunset

Моят сватбен албум

« Отговор #214 -: февруари 15, 2012, 10:06:38 »

За себе си не мисля, че бих избрала рокля втора употреба. Трябва изключително много да ми хареса и да е доста далече от предвидения бюджет. И все пак не съм твърдо против рокля втора употреба, стига да е точната.
Активен
AliTia
Ентусиаст
**
Публикации: 142

Разгледай галерията на AliTia

« Отговор #215 -: февруари 16, 2012, 11:35:02 »

Определено най-важното в този красив ден за всяка една булка, е това тя да се чувства добре, независимо от това дали е със рокля под наем, купена, на заем, скъпа или евтина. Това е момент, който при всички случаи ще остави отпечатък в съзнанието на всяка една жена, така че важното е да си изкара добре. Лично аз ще заложа на първото впечатление... в зависимост от определения бюджет разбира се. Ако ми хареса много рокля която е под наем, няма да се замисля и за момент smile
Активен
InLove_Girl
Сватбен ГУРУ
Публикации: 733

Разгледай галерията на InLove_Girl

« Отговор #216 -: февруари 16, 2012, 15:25:34 »

Лично аз не съм против роклите втора употреба, особено ако са взети от приятелка или сестра и т.н. При мен се налага да си шия, защото съм с повечко килца и не мога много много да пробвам. Ако се побирах в роклята на сестра ми щях да взема нея и да и напрявя някоя дребна промяна pardon Майка си пази нейната рокля, защото много е искала аз или сестра ми да я носим...Роклята е от дантела правена с чукче със няколко вплетени нишки от истинско злато. Но...майка като се е омъжвала за татко е тежала великите 43 кг. и се сещате, чееее просто нямаше как сестра ми с нейните 55 и аз с моите мноооого...да се поберем в нея  Girl_hide
Активен
dani_ela87
Новак
*
Публикации: 18

Моят сватбен албум

« Отговор #217 -: май 04, 2012, 10:05:10 »

Аз съм ЗА но единсвената причина която посочвам за да си купя носена рокля беше цаната .Мислех си че ако си взема носена рокля ще е по евтино ама после мислих мислих и разбрах че не е така..Не е по евино да си купите носена рокля ще ви излезе същата цена като на магазина ..Всеки който прадава роклята си я хвали .Срахотна ,красива ,уникална.. нормално всеки си я купил защото му харесва но ако искам да си купя рокля носена е само за да ми е е евино така знам какво искам и как да изглежда доло-горе но цените на роклите са много скапи носените имам предвид ,били купени за по много повечи и смакнали по 100-200лв от магазинната цена ...Роклите който харесах са по 300лв и нагоре и като се сложи раходи за доствка +химическо+корекция защото магазинната цена е висока но роклята я правят като за теб по размери гръдна обиколка ханш и всичко а разговорите които проведох с  момичета, когато попитах коригира ли се цанта отговора беше НЕ аз съм я  купила за еди колко си ОК ама е купена за самата жена аз като си сложа доставка,химическо ,и корекция за да ми става и ще стане колкото от магазина  тези скрити разходи са неизбежни момичета направете си сметка дали си заслужава преди да купувате.Моето мнение.Ухпех на всички аз ще си купя нова... smile
Активен
Страници: 1 ... 13 14 [15]   Нагоре
  Изпечатай  |  Добави в предпочитани  

Отиди на: