Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

април 13, 2025, 01:40:17

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 4 5 [6] 7 8   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: за и против сватбен лист за подаръци  (Прочетена 54832 пъти)

Ита
Професор
Публикации: 423

в интернет влизам рядко... само по нужда

Моят сватбен албум

« Отговор #75 -: декември 18, 2006, 13:06:44 »

Полезно е да има списък, наистина  good
При нас например има една особеност, която малко ме затруднява  pardon : Лятото се изнесохме с моето момче да живеем отделно и нали се сещате, че като се влезе в нова къща, не може да не се купуват разни работи - в момента имаме всичко от което имаме нужда, за да живеем нормално. Нямаше начин просто да не си купим хладилник или кафемашина, да нямаме телевизор или пък пералня  girl_impossible
Като се замисля за нещата. от които наистина имаме нужда, то списъкът ми става доста кратък  Speech
Активен
vanis
Баш Майстор
**
Публикации: 1584

« Отговор #76 -: декември 18, 2006, 13:20:16 »

и ние живеем отделно,и си имаме абсолютно всичко ....и дори си купихме преди месец ново жилище..и тъй като имаме нужда от пари в момента...затова казахме не че искаме подаръци ... и почти всички гости се съобразиха с нашето желание....за което много благодаря Bravo give_rose
Активен
Miri
Баш Майстор
**
Публикации: 1748

Моят сватбен албум

« Отговор #77 -: април 04, 2007, 11:11:24 »

Silverarrow , ти беше споменала, че сте написали на поканата , че предпочитате пари веместъо тигани, газови котлони и т.н. На кое място в поканата го вмъкнахте и ако имаш снимка на поканата можеш ли да я публикуваш .
Активен
Аni
Сватбен ГУРУ
Публикации: 580

Моят сватбен албум

« Отговор #78 -: април 04, 2007, 11:18:56 »

Според мен ако текстът е стандартен,би трябвало да е накрая.Тексът мисля,че беше:"За подаръци не се чудете,а във плик ги донесете!"или нещо подобно.
Ако пък тексът на поканата е по-забавен или нещо като стихче,може да се вмъкне и товва за подаръците.ох,извинявай,че така го обясних,дано си ме разбрала!
Активен
Miri
Баш Майстор
**
Публикации: 1748

Моят сватбен албум

« Отговор #79 -: април 04, 2007, 15:03:51 »

Това стихче звучи много добре. Още не сме направили поканите, но смятам, че ще успея да го вмъкна някъде. Тhanx Ansip.
Активен
desislavka
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1146

Моят сватбен албум

« Отговор #80 -: април 04, 2007, 15:50:07 »

Ние ще имаме списък и сме почти готови с него!!! *YAHOO*Сега остава и да започнат да ни питат и всичко ще е наред!!!Приятелите ни отсега са започнали,та дано да има успех накрая-хем гостите да бъдат улеснени,хем ние да бъдем доволни!!! blush
Активен
didibaby
Баш Майстор
**
Публикации: 1881

« Отговор #81 -: април 04, 2007, 15:55:44 »

Ние ще имаме списък и сме почти готови с него!!! *YAHOO*Сега остава и да започнат да ни питат и всичко ще е наред!!!Приятелите ни отсега са започнали,та дано да има успех накрая-хем гостите да бъдат улеснени,хем ние да бъдем доволни!!! blush

Браво, Десиславка! Пиши после като получиш реакции от приятели и роднини--много ще е интересно да чуем как са възприели тази чужда, но полезна традиция, защото зная, че много момичета тук се притесняват как ще се възприеме от гостите един такъв списък. Дано гостите ви разберат че това е за тяхно и ваше улеснение. Good luck
Активен
desislavka
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #82 -: април 04, 2007, 16:03:15 »

От приятелите вече имам отзиви!Те казват ще е супер така и е много по-удобно!!!Аз съм доста подробна в обясненията и малко ме е срам blush,но.....А за хората,които не познавам достатъчно добре и не съм сигурна как ще реагират съм назначила отговорник на списъка-бъдещата ми етърва!!! Girl_hide
Знаете ли кое е най-смешното-аз още не съм раздала поканите, а те вече питат за подаръците!!! crazy
Активен
didibaby
Баш Майстор
**
Публикации: 1881

« Отговор #83 -: април 04, 2007, 16:06:13 »

Знаете ли кое е най-смешното-аз още не съм раздала поканите, а те вече питат за подаръците!!! crazy

Хехее, в това няма нищо лошо...само да не се окаже, че не са поканени на сватбата. sarcastic
Активен
ilusion
Сватбен ГУРУ
Публикации: 620

Моят сватбен албум

« Отговор #84 -: април 04, 2007, 18:55:14 »

А ние на нашите гости си казваме пликчета,защото сега влизаме в нов апартамент и ще имаме нужда от много неща,но искаме ние да си ги изберем Blush
Активен
desislavka
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #85 -: април 05, 2007, 11:19:10 »

Ами да щом от това имате нужда,значи сте решили проблема с подаръците!!! give_rose
Активен
ivaiva
Баш Майстор
**
Публикации: 1750

Моят сватбен албум

« Отговор #86 -: април 05, 2007, 14:32:39 »

ние също живеем отделно вече 3 години и си имаме разни неща.
Но в края на годината, ако ни е готова къщата щв имаме нужда от много неща и аз смятам, че е най добре пари.
Нашата къща е още на мазилки - имаме нужда от дооста пари!
Активен
Bobeto
Новак
*
Публикации: 12

« Отговор #87 -: април 05, 2007, 16:22:13 »

Здравейте! На мен много ми хареса идеята да кажем на приятелите, че предпочитаме "нещо в плик" като им обясним, че ще го използваме за сватбено пътешествие! Иначе, с всички разходи покрай сватбата, може да се наложи да го отложим за догодина  cray А аз мноооого искам сватбено пътешествие!  любов заедно
Активен
ivaiva
Баш Майстор
**
Публикации: 1750

Моят сватбен албум

« Отговор #88 -: април 06, 2007, 07:26:23 »

заслужава си good
а и мисля, че няма нужда да обяснявате - дори така ще ги улесните значително
Активен
ilusion
Сватбен ГУРУ
Публикации: 620

Моят сватбен албум

« Отговор #89 -: април 06, 2007, 08:00:39 »

Да,така е.Много приятели се зарадваха,че няма да ни подарят нещо,което да събира прах.Така ще си наречем всяко нещо което си купим с паричките на някой и проблема ще се реши.
Активен
Страници: 1 ... 4 5 [6] 7 8   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: