Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Помощ    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

май 25, 2012, 04:39:43

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини: heartЗаписвайте присъствие за  Национална форумска среща 2012г!  heart

Заглавна Страница   Помощ Търси Галерия Календар Вход Регистрирай се  
Страници: 1 ... 13 14 [15]   Надолу
  Изпечатай  |  Добави в предпочитани  
Автор Тема: Къща или апартамент!  (Прочетена 29951 пъти)

kalei
Новак
*
Публикации: 16

Разгледай галерията на kalei

Моят сватбен албум

« Отговор #210 -: юни 08, 2011, 16:17:25 »

Живеем в къща от няколко години.Като цяло я предпочитам пред апартамент. Изживяването може да е по-приятно само ако бяхме на морето, или свекърва ми не живееше през един двор  Blush

Активен
Ивето
Сватбен ГУРУ
Публикации: 813

Мама на прекрасен син :)

Разгледай галерията на Ивето

« Отговор #211 -: юни 09, 2011, 13:11:12 »

Страхотна тема, аз винаги съм предпочитала къща от апартамент, но съм живяла едновременно и в двете малко повече в апартамент. От 2 години живея в къща непрекъснато като от 1 съм с бъдещия ми съпруг в неговата къща на наш етаж smile имаме си хубав двор, място за барбекю с две думи предпочитам къща пред апартамент smile
Активен
panteryx
Сватбен ГУРУ
Публикации: 519

Разгледай галерията на panteryx

Моят сватбен албум

« Отговор #212 -: юли 21, 2011, 11:46:14 »

Според мен всеки би предпочел къща пред апартамент ,но има и нещо друго къщата се поддържа много по-трудно от апартамент и трябва време и средства ,за да ти е уютно и хубаво  smile
Активен
sunset
Сватбен ГУРУ
Публикации: 690

Разгледай галерията на sunset

Моят сватбен албум

« Отговор #213 -: август 04, 2011, 14:02:13 »

Много хубава темичка. Аз съм ЗА къща. Друго си е човек да има двор, в който да засади цветя, да сложи люлка, да има винаги място, където да си паркира колата и още куп неща. Разбира се, зависи колко е голям дворът. Предимства са и собствеността върху земята, възможността да се надстроява и пристроява, липсата на съседи над теб, под теб или до теб, които да ти късат нервите по нощите с музика, викове и крясъци. За последното си има решение, но е достатъчен фактът, че вече си се събудил и изнервил, че тепърва да викаш и полиция.
Основният минус е, че къщата трудно се поддържа, но с повече организация и помощ от половинката (ако има такава) се намира начин да се свършват основните неща.
Активен
rozovka
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1019

« Отговор #214 -: август 05, 2011, 13:54:21 »

Аз не съм живяла в къща, но ми харесва идеята да си независим и да не се разправяш с твърдоглави намусени съседи. Само че къщите обикновено са в покрайнините на града или извън града, и разстоянията до заведенията, баровете, кината, моловете, институциите и обичайните места за разходка са по-големи. Основно това не ми харесва, аз обичам сърцето на града - не заради някаква фикс идея за "центъра", но неспирният пулс на големия град ме привлича.
Активен
katerinasemova
Регистриран

Публикации: 2

« Отговор #215 -: август 15, 2011, 20:16:45 »

Аз съм твърдо за къща( с двор и градина girl_wink), но лошото е наистина, че в повечето случаи са в покрайнините на градовете... и зимата може да е наистина трудно предвижването до работа
Активен
Страници: 1 ... 13 14 [15]   Нагоре
  Изпечатай  |  Добави в предпочитани  

Отиди на: