Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

април 07, 2025, 21:50:37

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Анкета
Въпрос: Как реагира бъдещият татко, когато му казахте?
Беше в шок shok
Беше много щастилив yahoo
Никак-нямаше думи shok любов заедно
Той беше разбрал сам secret
Не се зарадва sad

Страници: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 12   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Как казахте/ще кажете на половинката, че ще става татко?  (Прочетена 80461 пъти)

tonitta
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2429

Моят сватбен албум

« Отговор #60 -: октомври 23, 2007, 10:42:45 »

Мале миличка толкова хубаво звучи! :girl_in_love:И аз мисля,че в началото всеки мъж не знае как да реагира :girl_wink:Но после са толкова горди с коремчетата на жените си! :girl_in_love:Поздрави го и него от нас! give_rose
Активен
summer.
Сватбен ГУРУ
Публикации: 684

Моят сватбен албум

« Отговор #61 -: октомври 23, 2007, 11:08:58 »

Ех как се радвам на всички мами тука  danceg Когато му дойде времето и аз бих искала да изненадам бъдещия татко с тази страхотна новина, но тогава ще помагате и разбира се ще се похваля. Той много иска да стане татко, даже иска поне 3 деца, но ще видим - живот и здраве. Аз за едно трудно се навивам в момента, пък за 3  crazy laugh
Активен
didi_vla1983
Сватбен ГУРУ
Публикации: 808

най-прекрасния син на света!!!!!!!!!!!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #62 -: октомври 23, 2007, 12:48:26 »

Да Тони, и аз в първият момент не знаех защо той така "не реагира" и ми стана малко обидна, но как да му се сърдя като в такъв момент ти се налага да преосмислиш целият си живот в 1 секунда!!!!!!!!!!!!Мерси за поздравите!Дано и вие скоро се похвалите  DANCE DANCE DANCE
Активен
сиска
Публикации: 2533

Така ми е добре...

Моят сватбен албум

« Отговор #63 -: октомври 23, 2007, 16:54:04 »

И нашият татко остана като гръмнат няколко минути O_OАз като теб didi_vla1983 изтичах при него и му го подадох в ръката,а той само стои и ми вика :"Бременна ли си?...." shok а аз :"Незнам" pardon За да сме по сигурни-понеже 2 рата чертичка беше бледа отидохме до аптеката от където купихме теста и питахме аптекарката crazy Момичето ни се усмихна и каза 100% е бременна а моят мъж направо откачи от радост yahoo
Стана толкова инпулсивно,нямах време да му мисля изненади-направо му дадох теста в ръцете good
Активен
Miri
Баш Майстор
**
Публикации: 1748

Моят сватбен албум

« Отговор #64 -: ноември 08, 2007, 15:28:52 »

Ами предвид моите колебания...при нас малко се получи стресово. Сед като видях двете чертички и на трите теста, се разплаках и директно отидох и събудих милото. Той първоначално беше изплашен ,че нещо лошо се е случило и аз му казах,че теста е положителен, никога не съм го виждала да серазснва толкова бързо , веднага стана и дойде да провери с мен теста.
Активен
tonitta

Моят сватбен албум

« Отговор #65 -: ноември 09, 2007, 09:54:54 »

Представям си как се е опулил наистина :laugh:И какво му проверявахте на теста? :laugh:Защото моята кумица като се чудила дали тестовете са верни взела,че накарала и мъжа си да направи един laugh laugh  :laugh:А бяхме в Турция и тя го кара да ходи да купува и как е обяснявал какво иска...и като слязохме на закуска и кумеца ми вади няколко теста на масата и започва да ми разправя и да ме пита и ние с милото ohmyБеше толкова забавно :laugh:Та за това те попитах как го проверявахте laugh
Активен
Miri
Баш Майстор
**
Публикации: 1748

Моят сватбен албум

« Отговор #66 -: ноември 15, 2007, 18:06:24 »

Ами Тони, той просто искаше да се увери ,че наистина са две чертички , защото аз нали съм с астигматизъм и късогледа.
Активен
ronq
Регистриран

Публикации: 1

« Отговор #67 -: декември 05, 2007, 11:33:04 »

Здртавйте аз, съм нова тука....та как казах на таткото ли  smile .....ами понеже работя в гинекологична клиника и имах вече съмненията си направих тест на работа....и излезе положителен...... нямах търпение и му се обадих на работа...... blush но какава беше реакцията в първия момент....... ами казвам му аз: Мило, бременна съм.....а от среща чувам - тръшване на телефона  shok Точно след няколко секунди ми се обади и меше много щастлив  Yes yahoo
Активен
didi_vla1983
Сватбен ГУРУ
Публикации: 808

най-прекрасния син на света!!!!!!!!!!!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #68 -: декември 05, 2007, 11:40:26 »

funnytooth laugh funnytooth ама верно понякога не знаят как да реагират милите, но то си е наистина голям шок все пак... всичко ти се преобръща!Важното е, че след известно време се сафирясват  и идва очакваната реакция  hurrah
Активен
Harmonia
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1039

хубавото винаги предстои ...

Моят сватбен албум

« Отговор #69 -: януари 07, 2008, 12:47:55 »

Милички,хайде и аз да споделя с вас случките около нашия щастлив миг...

Аз разбрах /по-скоро потвърдих с тестове/, че съм бременна два дена преди да ми дойде - на Св. Архангел Михаил - 08.11.2007, четвъртък. Иначе почти бях удбедена, че чудото се е случило, просто го чувствах...
 И така след като вече търпението ми се изчерпваше си купих ранен тест, койот бях решила да направя сутринта, но не се сдържах и го направих веднага след като се прибрах от работа в четвъртъка... и какво да видя една супер бледа втора чертичка... Направо щях да припадна, но реших да направя втори тест на сутринта... На тръгване за работа си купих още два теста и още в офиса ги "оползотворих" и на двата вече имаше доста по-ярка чертичка... Излязох почти плачейки от радост от тоалетната и първо се обадих на мама.... Първо реших да изчакам да ми мине датата и тогава да кажа на любимия, но както винаго пак не се стърпях и на тръгване от работа минах през едно магазинче за сувенири купих едно малко слдако бебенце керамична фигурка и една поздравителна картичка за бъдещия татко.... Вечерта отидохме с него в едно заведение - почти насила го накарах, защото вече бяхме вечеряли при майка ми, но аз зор да хпана сладко и така... След като си поръчахме уж отидох до тоалетната, а направо при сервитьорката ни. ПОмолих я в една чиния с похлупак все едно му сервира ядененто, да сложи фигурката и картичката , за да го изненадам. И така... върнах се и цялата едвам се сдържам. След малко идва управителят на заведението с един поднос и го връчва на моя любим с думите - Честито! Вие днес сте стотрният ни посетител и имате специална изненада от заведението! При което аз щях да падна, а той нищо не заподозря. Отваря похлупака, поглежда фигурката и нищо... Не зацепва! И в един момент вади от плика картичката, която бях надписала и как не изпадна от ръцете му... ПОгледна ме... Попита ме тихичко "Наистина ли?" , а аз само кимнах... Той само това чакаше, прегърна ме толкова силно и ме разцелува... Беше направо много трогателно chee chee chee Веднага се започна с въпросите - кога съм разбрала, кога ще се появи бебчо, как ще го кръстим и куп други. Пожелахме си всичко да бъде наред с мен и нашето сладурче и бързо, бързо се прибрахме в къщи да празнуваме!

Е това е нашата история! малко е дългичка, но не можах по-кратичко, защото все още сее вълнувам докато я разказвам!
Активен
Ели .
Публикации: 4472

имаме си Теди - най-сладкото дребси

Моят сватбен албум

« Отговор #70 -: януари 07, 2008, 12:52:49 »

е миличка браво за изненадата !!! по-хубаво не можели и да бъде !!! направо не знам как си се стърпяла да не кажеш по телефона или веднага щом си го видяла !!! браво много хубава изненадка си спретнала
Активен
Юлия
Баш Майстор
**
Публикации: 1848

сем. Николови

Моят сватбен албум

« Отговор #71 -: януари 07, 2008, 13:21:11 »

Толкова хубава история.... Очите ми се насълзиха Harmonia. Дано всичко бъде наред с вас и бебенцето.
Прекрасно.  cray Girl_sing
Активен
tonitta

Моят сватбен албум

« Отговор #72 -: януари 07, 2008, 14:45:39 »

Ей момичета,ама вие направо сте достойни за сценаристи на някои романтични филми! blush cray @}->--Толкова хубави истории прочетох тук,че вече нямам търпение и аз да напиша своята!Дано скоро още много да се разпишем и тук! give_rose
Още веднъж честито Harmonia   и поздравления за изобретателността! Bravo give_rose
Активен
kleo_20
Leader
Публикации: 5436

Мама на едно малко диване!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #73 -: януари 07, 2008, 15:43:52 »

много хубави истории прочетох в темичката един ден мисля да плагиатствам  tease Хармония чудна изненадка си му спретнала на твоето момче  Bravo :bravo:милия представям си изражението му това са прекрасни неща еххх рамечтах се...
Активен
Mrs.™
Публикации: 4641

Моят сватбен албум

« Отговор #74 -: януари 07, 2008, 20:54:00 »

Толкова хубава история.... Очите ми се насълзиха Harmonia. Дано всичко бъде наред с вас и бебенцето.
Прекрасно.  cray Girl_sing
и аз се :'(леко брененеене give_rose
Активен
Страници: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 12   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: