Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Помощ    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

май 25, 2012, 04:22:35

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини: heartЗаписвайте присъствие за  Национална форумска среща 2012г!  heart

Заглавна Страница   Помощ Търси Галерия Календар Вход Регистрирай се  
Страници: 1 ... 20 21 [22]   Надолу
  Изпечатай  |  Добави в предпочитани  
Автор Тема: СЕМЕЙСТВОТО ИЛИ КАРИЕРАТА?  (Прочетена 36218 пъти)

alex_smart
Новак
*
Публикации: 17

« Отговор #315 -: ноември 18, 2011, 17:30:14 »

tease Здравеите всички за мен каквато и кариера да имаш,кокото и да обичаш работата си никога ниама да запълниш празнината в себеси ,нуждата от семеиство с което да се радваш на облагите си от работата си......tease
Активен
petia___88
Ентусиаст
**
Публикации: 78

Разгледай галерията на petia___88

Моят сватбен албум

« Отговор #316 -: февруари 28, 2012, 11:42:43 »

За мен е много важно да се реализирам професионално . Уча право , малко ми остава до завършването и нямам търпение да започна да практикувам . Не мога да направя избор между семейство и кариера , ще ги съчетавам нещата , няма как smile
Активен
Mystique
Ентусиаст
**
Публикации: 103

Разгледай галерията на Mystique

Моят сватбен албум

« Отговор #317 -: февруари 28, 2012, 17:17:35 »

Двете неща трудно се комбинират. И двете са много важни. Поради тази причина исках първо да завърша висшето си образование и чак тогава да се омъжа и евентуално да имам деца. Сега ще завърша магистратура и след това обмислям доктурантура, така че дори след сватбата бебчо може да почака още мъничко, за да мога да си стъпя стабилно на краката и да мога да му предложа дори повече.  Wink
« Последна редакция: февруари 28, 2012, 17:35:59 от Mystique » Активен
sunset
Сватбен ГУРУ
Публикации: 690

Разгледай галерията на sunset

Моят сватбен албум

« Отговор #318 -: февруари 29, 2012, 16:10:32 »

За мен е много важно да се реализирам професионално . Уча право , малко ми остава до завършването и нямам търпение да започна да практикувам . Не мога да направя избор между семейство и кариера , ще ги съчетавам нещата , няма как smile

Аз завърших специалност Право миналата година. Колежки сме, успех на държавните изпити. give_rose
За мен кариерата е много важна, но в моята сфера, докато направиш кариера минават доста години (специално в това, към което аз съм се насочила). Надявам се да не ми се налага да правя такъв избор, но ако се наложи, бих загърбила за малко кариерата в името на семейството. Хората казват, че двете могат да вървят успоредно, но много зависи каква кариера прави човек. Има разлика между това да правиш кариера и да работиш. Аз съм видяла примери, при които кариерата е първа, а семейството е на доста заден план. Това ощетява децата, а в много случаи и половинката.
« Последна редакция: февруари 29, 2012, 17:19:00 от sunset » Активен
petia___88
Ентусиаст
**
Публикации: 78

Разгледай галерията на petia___88

Моят сватбен албум

« Отговор #319 -: февруари 29, 2012, 17:13:02 »

Мерси  smile Ще съчетаваме нещата , няма как
Активен
bradpit1
Регистриран

Публикации: 4

« Отговор #320 -: март 25, 2012, 18:19:31 »

семейството за мен
Активен
johnyy
Регистриран

Публикации: 2

« Отговор #321 -: април 09, 2012, 15:38:50 »

трябва да ги съчетаеш по някакъв начин
Активен
jasminbg
Регистриран

Публикации: 2

« Отговор #322 -: април 10, 2012, 19:55:04 »

Какво да кажа...
Според мен е по важно семейството, но когато не вървят добре нещата с кариерата се появяват конфликти в семейството.

Мисля че са важни и двете. smile
Активен
SweetDream
Любопитен
*
Публикации: 37

Разгледай галерията на SweetDream

« Отговор #323 -: април 23, 2012, 17:24:05 »

И при мен е семейството естествено  pardon Предстои ми едно заминаване отвъд океана за да бъдем заедно с моя съпруг, естествено зарязвам работата си тук, която много харесвам и обичам, но за жалост вече е много трудно да се реализираш в иначе прекрасната ни България  cray Но предпочитам да съм щастлива с него пък ако е рекъл Бог и там ще продължа да работя същото  good
Активен
Страници: 1 ... 20 21 [22]   Нагоре
  Изпечатай  |  Добави в предпочитани  

Отиди на: