Ритуалът за настъпването
aniiii8:
Аз няма да го настъпвам, той ако иска да ме настъпва. То всички знаят ,че той командва ;)
Agent T:
И на мен ми харесва ритуала с настъпването.Бях на сватба, на която явно младоженците се бяха разбрали да не се настъпват или бяха забравили, не знам.Всички ги гледахме в краката *ROFL* и чакахме да видим кой кого ще настъпи, но нищо. Все си мисля, че освен ритуал това донякъде прави по-забавен и не толкова сериозен самият ритуал по подписването.Всички бяха сериозни, никой не се усмихна, определено липсваше тази нотка.
Rou:
При нас нямаше настъпване, не бих казала че беше сериозен ритуала, повечето от гостите ни нали не разбираха и всеки път мъжа ми като кажеше нещо на български и те избухвах в смях... При целувката, жената която води ритуала ни каза "сега можете да се целунете" моя човек обаче не разбира, и аз така му се "хвърлих" беше забавно, на мен настъпването не ми харесва някак си не ми се иска да настъпя любимия си... :\
♥Сиси♥:
това с настъпването съм го виждала на всяка сватба накоято съм ходила, много е забавно :laugh: ще се постарая аз да настъпя, въпреки че се знае кой командва хихиих
deni1709:
и аз на всяка сватба съм виждала настъпването :P, много е забавно и става доста весело, затова и аз мисля да настъпя =]
Навигация
[0] Списък на темите