Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 16, 2024, 05:34:47

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 35   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Мода ли е булката да не носи було  (Прочетена 206853 пъти)

fiibi_bg
Global Moderator
Leader
*
Публикации: 6458

Моят сватбен албум

« Отговор #105 -: януари 10, 2007, 11:21:45 »

ами маи няма да може защото мисля да съм с такъв воал...
Оооо ако си с такъв воал само диадемката мила!
Активен
maslinka
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 3663

Моят сватбен албум

« Отговор #106 -: януари 10, 2007, 11:25:47 »

fiibi  не те рзабирам .диадемка + воала и след махането на воала да сложа диадемката?
Активен
fiibi_bg
Global Moderator
Leader
*

Моят сватбен албум

« Отговор #107 -: януари 10, 2007, 11:29:00 »

fiibi  не те рзабирам .диадемка + воала и след махането на воала да сложа диадемката?
Да мисля че така е добре!Но трябва да се видиш ако не стои добре диадема с воал,в началото само с воал ,а после като го махнеш слагаш диадемата.Обаче това  с махането и слагането някак си не го възприемам.И не мисля че ще ти е точно до това! :girl_wink:Има къде къде по-забавни неща,които можеш да правиш по време на сватбата  любов заедно CHEERS Party time
Активен
maslinka
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 3663

Моят сватбен албум

« Отговор #108 -: януари 10, 2007, 12:03:41 »

е за 5мин с кръстницата 6те го свалим в стаята и пак на купона
Активен
vanis
Баш Майстор
**
Публикации: 1584

« Отговор #109 -: януари 10, 2007, 12:05:33 »

аз исках да съм с воала през цялото време,дори в ресторанта,но тъй като беше дълъг и голям и ми пречеше на лицето най вече...махнах го в ресторанта  и останах само с фуркетите които ги бяхме наредили една до друга пред воала като диадемка.....
Активен
didibaby
Баш Майстор
**
Публикации: 1881

« Отговор #110 -: януари 10, 2007, 17:24:06 »

И аз ще използвам декоративни фуркети в прическата, за да мога да сваля воала след церемонията.

* 1089820816210176M.jpg (6.61 KB, 200x253 - видяно 374 пъти.)
Активен
˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙

Leader
Публикации: 8604

·٠•●♥☆Щастлива, Слънчева, Успешна ☆♥●•٠·

Моят сватбен албум

« Отговор #111 -: януари 10, 2007, 18:27:19 »

И аз имах фуркети, много нежни и ми държаха прическата и воала много добре!!! girl_in_love
Активен
fiibi_bg
Global Moderator
Leader
*

Моят сватбен албум

« Отговор #112 -: януари 10, 2007, 18:29:53 »

Аз имах фуркети и розички,ама нямах було!И не съжалявам!Харесвате ми като ви гледам с було момичета,но аз себе си не можах да възприема!
Активен
didibaby
Баш Майстор
**
Публикации: 1881

« Отговор #113 -: януари 10, 2007, 18:37:56 »

На мен ми се наложи да пробвам доста различни воали, докато попадна на този, които си отиваше и с роклята, и с прическата, която съм намислила. Иначе много исках да съм с типичното католическо було, защото и двамата сме католици, но не успях да се възприема с него а пък и ми се стори много неудобно.
Активен
˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙

Leader

Моят сватбен албум

« Отговор #114 -: януари 10, 2007, 18:58:10 »

Момичета мили, всичко е въпрос на ЛИЧЕН избор!!! И също е важно да се чувствате удобно!!! CHEERS
Активен
nev4e
Любопитен
*
Публикации: 34

« Отговор #115 -: януари 19, 2007, 15:20:37 »

и аз няма да сам с було въпреки че пробвах едно в салона и всички ми обясняваха как изглеждам страхотно и е завършак на роклята а и според мен не беше лошо просто не е това което исках и не си го вземах но е и вярно че е част от ритуала кумицата да те забули но според мен моге и без него пък и си е личен избор според мен това все пак си е ден за който сме си мечтали от години и смятам че не е редно да се проваля само защото било задължително в очите на някои хора най важното е ти да изглеждаш точно така както винаги си си го представяла било то със или без було  Wink
аз лично си търся шапчица сега и много сам си харесала една ще пратя и снимки но тя си е малко пе екстравагантна аз обичам да комбинирам трядиционното с малко по смелото и се надявам резултата да е и както аз си ги представям а ако не си мисля за коронка много ще подхожда на роклята ми
ето и някои идеи ако не искаш було първата снимка е на шапката която аз лично си харесах най много всъщност ето ви направо и страницата http://www.ianstuart-bride.com/docs/4.straw_santiago.html

[attachment deleted by admin]
Активен
˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙

Leader

Моят сватбен албум

« Отговор #116 -: януари 19, 2007, 15:25:21 »

nev4e, много е хубава шапката и е пак с малко тюл като воалче!!! good girl_wink Bravo
Активен
zuzanka
Сватбар
Публикации: 260

Имам си една принцеска .......

Моят сватбен албум

« Отговор #117 -: януари 22, 2007, 12:08:26 »

добре момичета, кажете какво було ще върви на дълга коса, която е леко начупена или накъдрена, пада свободно и само леко е прихваната, за да и се придаде някаква форма, с цвете в косата и от тези страхотните бели неща коит оприличат на мъниста.
Активен
vanis
Баш Майстор
**
Публикации: 1584

« Отговор #118 -: януари 22, 2007, 13:43:48 »

добре момичета, кажете какво було ще върви на дълга коса, която е леко начупена или накъдрена, пада свободно и само леко е прихваната, за да и се придаде някаква форма, с цвете в косата и от тези страхотните бели неща коит оприличат на мъниста.
ще върви всякак...ти само си харесай прическа и було,че и те са различни варианти..според прическата също се слага на различни места(на кока, под него,на тила,отгоре при диадемата)
Активен
˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙

Leader

Моят сватбен албум

« Отговор #119 -: януари 22, 2007, 20:51:32 »

ще върви всякак...ти само си харесай прическа и було,че и те са различни варианти..според прическата също се слага на различни места(на кока, под него,на тила,отгоре при диадемата)

И аз така мисля!! Харесай си нещо и пробвай!!! Нещо н епритенциозно, за да отива на роклята ти!!! good
Активен
Страници: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 35   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: