Църковния брак да стане ли официален
prin4ipessa:
Аз съм ЗА! Доколкото съм запозната в католическата религия църковния брак е официален и дори е по-важен от гражданския. Освен това мисля, че би могло да се избегне цялото усложнение с разните там документи и все пак малко или много ще е финансово облекчение.
ROSI KRASTEVA:
аз съм също ЗА, но не всеки може да си позволи и църковния, ето примерно на нас ни обявиха една сума, а после се увели4и е не 4е е много, но както казах не всеки може да отдели още средсва
fanimira:
ами, аз като съм от друга вяра май не е много редно да правя коментари, но нека наистина брака да е само на едното място!
prin4ipessa:
Цитат на: fanimira в май 18, 2007, 10:55:04
ами, аз като съм от друга вяра май не е много редно да правя коментари, но нека наистина брака да е само на едното място!
Защо да не е редно да правиш коментари? Всеки има право на мнение независимо от вярата си. Ти например можеш да споделиш как е в твоята вяра ако искаш. Би било интересно да се направи едно такова сравнение според мен. :)
˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙:
Цитат на: prin4ipessa в май 18, 2007, 11:05:17
Цитат на: fanimira в май 18, 2007, 10:55:04
Защо да не е редно да правиш коментари? Всеки има право на мнение независимо от вярата си. Ти например можеш да споделиш как е в твоята вяра ако искаш. Би било интересно да се направи едно такова сравнение според мен. :)
Съгласна съм!!! *THUMBS* :bravo:
Навигация
[0] Списък на темите