Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 12, 2024, 17:32:15

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 34   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Ергенско и моминско парти: ЗА или ПРОТИВ  (Прочетена 191739 пъти)

pleasure
Баш Майстор
**
Публикации: 1975

love is in the air....

Моят сватбен албум

« Отговор #150 -: април 28, 2007, 08:14:13 »

Лелееее никой ли няма да си прави моминско парти... Oh my ...
Активен
Аni
Сватбен ГУРУ
Публикации: 580

Моят сватбен албум

« Отговор #151 -: април 28, 2007, 11:00:49 »

Естествено,че ще имаме моминско парти!Мисля,че повечето момичета са писали тук http://forum.svatbata.bg/index.php?topic=75.0
Активен
Little_Sweet_Didka
Баш Майстор
**
Публикации: 1731

Моят сватбен албум

« Отговор #152 -: април 28, 2007, 20:04:45 »

Милото няма да се размине без ергенско , та и аз ще имам моминско парти. Когато ходих на такова (когато кумувахме) не беше кой знае колко интересно...просто излезнахме ей така...булката беше бременна, една нейна приятелка също...вобще беше по скоро ей така да пийнем по едно...Но знам, че в чужбина си имат традиции, нека "чужбинските" булки да кажат какви са обичаите при тях! И на мен ми трябват идеи за последната нощ на неомъжена! yahoo Girl_hide
Активен
pleasure
Баш Майстор
**

love is in the air....

Моят сватбен албум

« Отговор #153 -: април 28, 2007, 21:03:44 »

blush blush blush въобще не съм видяла темата....SORRY за което.... blush blush blush
Активен
didibaby
Баш Майстор
**
Публикации: 1881

« Отговор #154 -: април 28, 2007, 21:22:35 »

Ами аз като една булка от чужбина, мисля че вече съм споделяла за идеи за моминско парти. Моето парти още не е минало--в началото на юни месец е, така че тогава ще разказвам за него.
Но по принцип най-често тук в САЩ се използват няколко варианта. на моминско парти се събират само най-близките приятелки на булката, препоръчително е да е малка групата, защото така координирането на събитието е по-лесно и има време всички да обърнат внимание на булката.
Единият вариант е да се излезе заедно цяла вечер по клубовете и честно казано пада голямо пиене. Наема се лимузина, хотел, бъдещата булка получава разни интимни подаръци като бельо и др. Булката обикновено носи коронка, лента през гърдите и разни други такива белези, които показват че е "Bachelorette" и това е последното й парти с приятелките преди да се омъжи.
Друг вариат е да се направи спа парти за уикенд пак с приятелките.
Трети вариант е да се отиде до Лас Вегас или някое подобно такова лудо място.
Това е общо взето. Според мен няма определен етикет как трябва да се организира и да премине едно моминско парти. Най-важното е да прекараме приятно време с приятелите както ни харесва.
Активен
pleasure
Баш Майстор
**

love is in the air....

Моят сватбен албум

« Отговор #155 -: април 28, 2007, 22:20:04 »

*THUMBS*определено е така didibaby, целта е все пшак да се забавляваме.... DANCE
Активен
digita
Сватбен ГУРУ
Публикации: 715

Моят сватбен албум

« Отговор #156 -: април 30, 2007, 10:01:53 »

И аз съм твърдо ЗА ергенското и моинското парти.
Моето беше преди няколко дни. Събрахме се със седем мои приятелки на една вила.
 danceg Какви танци станаха... много беше весело.
Активен
junglegirl^84
Сватбар
Публикации: 246

обичай врага си,това ще го влуди!!!!

« Отговор #157 -: април 30, 2007, 14:24:49 »

аз имам малък проблем :(понеже моминското ми парти ще е на 9 май,в седмицата преди сватбата,а ние с мъжа ми живеем заедно,не знам как да постъпя - да се върна преди полунощ и да ме е яд после цял живот или ....ако се прибера към 3 часа,знам че ще му е гадно и ще ме чака Girl_sing
Не че ще ми направи проблем,но все пак предпочитам да не ме вижда след края на партито,това е!
А при положение ,че живеем заедно това е невъзможно crazy
Какво да правя?
Активен
didibaby
Баш Майстор
**
Публикации: 1881

« Отговор #158 -: април 30, 2007, 15:30:10 »

аз имам малък проблем :(понеже моминското ми парти ще е на 9 май,в седмицата преди сватбата,а ние с мъжа ми живеем заедно,не знам как да постъпя - да се върна преди полунощ и да ме е яд после цял живот или ....ако се прибера към 3 часа,знам че ще му е гадно и ще ме чака Girl_sing
Не че ще ми направи проблем,но все пак предпочитам да не ме вижда след края на партито,това е!
Какво да правя?

junglegirl, съвсем не е задължително да се прибираш удома след партито. Предварително уреди да останеш при приятелка или в хотел. И естествено предупреди приятелят си, че няма да се прибереш тази вечер, тъй като празнуваш.
Активен
fiibi_bg
Global Moderator
Leader
*
Публикации: 6458

Моят сватбен албум

« Отговор #159 -: април 30, 2007, 19:48:48 »

Какво да правя?

junglegirl, съвсем не е задължително да се прибираш удома след партито. Предварително уреди да останеш при приятелка или в хотел. И естествено предупреди приятелят си, че няма да се прибереш тази вечер, тъй като празнуваш.
Или остани при мама и татко.Или пък се разберете и двамата да се приберете в определен час и това е.А защо не искаш да те вижда след края на партито?Не вярвам да види нещоо което никога не е виждал?Нали все пак ще сте заедно завинаги оттук нататък............
Активен
pleasure
Баш Майстор
**

love is in the air....

Моят сватбен албум

« Отговор #160 -: април 30, 2007, 21:13:32 »

Нямай каквито и да е угризения, все пак това е моминското ти парти.А и за в бъдеще едва ли ще са много случаите когато ще се прибираш по "нощите" след купонясване с приятелки... Girl_sing.....абе ЗАБАВЛЯВА СЕ максимално... danceg
Активен
Little_Sweet_Didka
Баш Майстор
**
Публикации: 1731

Моят сватбен албум

« Отговор #161 -: април 30, 2007, 21:34:55 »

Мила junglegirl^84 , защо си мислиш че той ще се прибере по-рано и по-трезвен от теб??? Аз си мисля че ти си тази която няма да искаш да го видиш след неговото ергенско парти, а не той теб!! Не мисли за това дали той ще те чака и какво ще си помисли ако закъснееш и отиди в някоя приятелка да спиш или в някое хотелче! Най- важното, както казаха повечето момичета заваблявай се, защотото няма да имаш Моминско прати втори път в живота си.
Активен
digita
Сватбен ГУРУ
Публикации: 715

Моят сватбен албум

« Отговор #162 -: май 01, 2007, 12:07:06 »

А и както са казали хората "Пияна жена - весела къща". Може пък и да му е забавно.
Активен
junglegirl^84
Сватбар
Публикации: 246

обичай врага си,това ще го влуди!!!!

« Отговор #163 -: май 01, 2007, 15:03:49 »

мерси за съветите :)реших си проблема - ще спя при мама и тати DANCE
Активен
fiibi_bg
Global Moderator
Leader
*
Публикации: 6458

Моят сватбен албум

« Отговор #164 -: май 01, 2007, 15:15:38 »

мерси за съветите :)реших си проблема - ще спя при мама и тати DANCE
така е най-безболезнено според мен.Тъкмо и скъпият ти няма да се тревожи за теб т.е. къде ще преспиш и т.н.Така и ти ще си правиш каквото поискаш и той ще е спокоен че в края на краищата ще се прибереш при мама и тати!
Активен
Страници: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 34   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: