Има ли булки от Стара Загора? - 2 част
Mariasto:
Олеле Слънчо, много е готино :twohearts: Поздравления!
Ние с милото само си говорим за сватба, ама още няма официално предложение с пръстен. Като го знам как се притеснява си представям какво шоу ще е...Ама като тебе и аз ги усещам изненадите предварително, тъй че си мисля, че ще го надуша момента предварително :)
Моля те изпрати ми на лични координатите на тези двамцата сладури диджейте да ги преслушам *db*
Този уикенд си мисля да посъбираме малко оферти...
BIBI_SZ:
Добре дошла на новата старозагорса булка и от мен! :good_luck:
казвай,ако можем да помагаме с нещо.
Много се радвам за Слънчо, звучи наистина много романтично...
моята подготовка напредва, взех си поканите от София,пораздадох вече някои. Ходихме уикенда за ден и половина до СЗ и си взехме халки от СЗ (след минаване през Пазарджик, където бяхме разочаровани , защото наи-евтините бяха по 32лв грама, ама ги правели в Турция и не гарантирали за качеството :no: ) Милото вече има костюм и вратовръзка и риза,много е готин с тях. :hi: А моята рокля са ми я ушили голяма - и широка и дълга :( и сега я оставих да я свиват, та март пак ще ходя до СЗ да видим резултата, дано е добре. Та имаме основните неща вече - както казва 1 приятелка, защо не се ожените март, вие сте готови,как ще чакате до май :)
Иначе и аз се вълнувам страшно много, много често ме свива стомаха, а имам оше толкова време. Не снам милите Ава и Валентинка как се чувстат, като събититето е толкова близко. Стискам ви палци висичко да мине както си го мечтаете и да бъде невероятно тържеството...
Roshko:
като те слушам миличка и ми се сви стомахчето - спомних си предложението на милото към мен :)
ама и аз усетих изненадата и даже малко я развалих, ама това е друга тема :)
хайде...
чао от мен, няма да пиша 10-тина дни, Банско ме зовеееееееееееееееее :I-love-winter: :winter-ski: :winter-ski: :winter-ski:
Mariasto:
Благодаря за топлото посрещане на всички!
А на Roshko весело спускане по пистите и ще чакаме после да разказваш :snow-man:
pifcho:
Момичета, здравейте!
Вие много сте напреднали вече :)
Ние сме все още на търсене на DJ. Slyn4o, моля те прати ми координати на Ели и Жоро на личния и ако знаеш и цени. Обаждахме се на 2-3-ма DJ и доста скапичко на час взимат.
Навигация
[0] Списък на темите