Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 11, 2024, 23:42:07

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Анкета
Въпрос: Какъв текст бихте избрали/избрахте за своята покана?  (Гласуването приключено: май 19, 2008, 09:04:59 )
Стандартен - 27 (21.8%)
Забавен и закачлив - 64 (51.6%)
Римувани стихчета - 21 (16.9%)
Тип приказка - 12 (9.7%)
Общ брой гласове: 124

Страници: 1 ... 16 17 [18] 19 20 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватбените покани - 2 част  (Прочетена 202423 пъти)

Капризче
Наблюдаващ
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 3244

Baby Time

Моят сватбен албум

« Отговор #255 -: май 07, 2008, 10:47:50 »

Геринце, много са хубавки и вкусни изглеждат. Bravo
Активен
Gery79
Сватбен ГУРУ
Публикации: 974

На най-важните житейски пътища няма пътни знаци

Моят сватбен албум

« Отговор #256 -: май 07, 2008, 10:49:31 »

и със кутийката. Всички покани пристигнаха цели и без никакви поражения.Дори и тези до Щатите и България. Повечето гости не са ги опитали още защото много си ги харесват и искат да си ги запазят ама то шоколад колко ли може да издържи.Поне ние си оставихме две за нас- едната я опустушихме вече, а другата да видим до кога ще я пазим.Мисля да я сложа в хладилника и да я оставя да я хапнем със шампанското на годишнината от сватбата.

* DSC_0185.jpg (50.27 KB, 402x600 - видяно 368 пъти.)
Активен
skylife
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1308

Моят сватбен албум

« Отговор #257 -: май 07, 2008, 15:21:10 »

Така, това ще са моите покани - днес вече уточнихме всички часове, направиха корекциите и ще ги дават за печат. Текста не е най- оригинален, посъбрах идейки оттук- оттам, ама не ми се мислеше вече... Като са съвсем готови и напечатани, ще пусна снимка.

* Pokani.JPG (74.06 KB, 901x883 - видяно 567 пъти.)
Активен
Капризче
Наблюдаващ
Публикации: 3244

Baby Time

Моят сватбен албум

« Отговор #258 -: май 07, 2008, 15:24:20 »

skylife, много са сладурски. И мечетата са много милички, и текста е хубав give_rose
Активен
skylife
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #259 -: май 07, 2008, 15:47:17 »

Bravo Мерси, мерси, то беше такава борба за тези покани в рекламната агенция, че като се сетя ми призлява. И добре, че ги накарах да ми пуснат мостра, че иначе щаха да са оле- мале  girl_impossible beating Сега е така с благодарствените картички. Ей сега ми пратиха някакъв файл, дето изглежда  bad  shok И ми се обясняват, че по принцип то щото било експортирано по друг начин - е хубуу бе хора, знам за какво става въпрос, ама айде пратете ми го като хората, пари ще давам за тая работа и то не малко  beating Сега чакам... oversleep sleeping
Активен
kotelinka
Любопитен
*
Публикации: 44

Моят сватбен албум

« Отговор #260 -: май 07, 2008, 15:57:30 »

Здравейте момичета! Inaxastra много са ти хубави поканите  Bravo и аз искам такива цветове само че по-различен модел. Всъщност и аз не съм сигурна още за модела. За сега все още събирам идеи и вероятно ще комбинирам по нещо. girl_impossible
Активен
fiamaa
Сватбен ГУРУ
Публикации: 885

www.pukamuka.com

Моят сватбен албум

« Отговор #261 -: май 07, 2008, 16:03:30 »

Ето я и нашата покана в завършен вид  Bravo  yahoo

* Pokana.jpg (49.73 KB, 640x480 - видяно 410 пъти.)
Активен
ani4ka1710
Сватбен ГУРУ
Публикации: 871

Никога не е късно да постъпиш правилно!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #262 -: май 08, 2008, 09:02:47 »

skylife поканите са много сладурски, от къде ги поръча и като казваш че нещо не ти е харесало какво специално за теб го променяха ли? pardon
Активен
bunny
Любопитен
*
Публикации: 49

Моят сватбен албум

« Отговор #263 -: май 08, 2008, 09:08:05 »

skylife поканите са много сладурски, от къде ги поръча и като казваш че нещо не ти е харесало какво специално за теб го променяха ли? pardon
И мен ме интересува от къде си ги поръчала  girl_wink Много са сладки тези мечовци  Girl_hide
Активен
skylife
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #264 -: май 08, 2008, 09:24:43 »

Много благодаря за поканите - всъщност ги харесах в един английски сайт, обаче вървяха с един текст на английски вътре, дето няма шанс да се махне. Та си поръчах едно пакетче (те бяха в пакетчета по 10 бр., едно пакетче по 2 паунда) и ги дадох да ми ги направят. Освен това бяха с жълт букет и жълта жилетка, а понеже нашата сватба ще е бяло и розово, та ги накарах да ни ги "порозовят". Та те там се "осраха", защото бяха направили абсолютно всичко розово - носовете, надписите отзад - абе беше отвратително.

То целият проблем беше в този ефект дето се получава отзад, като вятър. Като се запънах, че го искам - искам го, та искам го. И го имам вече де  Wink good Ама по едно време ми се ревеше вече. После ги накарах да ми пуснат една мостра, а те ме убеждават - не същото като на картинката ще е . Викам им - айде пуснете ми мостра. Та като я пуснали установили, че точно този "вятър" дето го искам, излязъл като едно голямо размазано "нещо". Та го поправяли наново файла, та мострата ми излезе двойна, ама представяте ли си да отпечатат 70 бр. и тогава да установят, че има "грешка".
Активен
gucci
Leader
Публикации: 6319

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #265 -: май 08, 2008, 11:41:28 »

Момичета само да ви напомня че за текстове шрифтове печатане рязане си има отделна темичка и постовете ви за тези неща са преместени там.Моля ви съобразяваяте се с това и пишете в конкретните теми.
Активен
Lupercola
Гост
« Отговор #266 -: май 08, 2008, 19:38:28 »

Момичета, имам супер идея за поканите : пликовете за тях да бъдат запечатани с червен восък и печат и нашите инициали. Много съм доволна, особено след кризата с подаръчетата описана в друга тема. Ако стане ще снимам. Просто исках да се похваля  blush
Активен
roumyana
Публикации: 2648

Моят сватбен албум

« Отговор #267 -: май 09, 2008, 08:08:33 »

inaxastra  аз съм виждала такива покани, запечатани с восък, и то даже преди 20 г., нашата съседка се женеше и имаше покани като пергамент , отгоре се разтваряше на две посредата и беше запечатана замата покана с восък, хатията беше като импрегнирана цялата с нещо, може би пак восък и бяха уникални наистина поканите. Така че идеята е супер good
Активен
Lupercola
Гост
« Отговор #268 -: май 09, 2008, 09:57:30 »

На нас самият плик отзад ще бъде запечатан така. Даже в понеделник поръчвам печат с нашите инициали както вътре на самата покана.
Обаче сега се замислих дали няма да поичезнат по българските пощи, че половината от писмата, които пращам оттук не виждат получател  crazy
На вас всички покани ли ви пристигнаха?
Активен
Gery79
Сватбен ГУРУ
Публикации: 974

На най-важните житейски пътища няма пътни знаци

Моят сватбен албум

« Отговор #269 -: май 09, 2008, 10:01:41 »

Аз изпратих 5 покани в доста големи пликове защото и поканите бяха в кутийки.Една не се получи.  angry

Тоест 20% загуба.Надявам се при теб да е по различно. Аз ги пращах от Швеция и може вината да е там но се съмнявам.
Активен
Страници: 1 ... 16 17 [18] 19 20 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: