Украса на ресторант - 2 част

<< < (2/100) > >>

Капризче:
Arlina това с украсите от изкуствени цветя май е нормално. Скоро се свързах по друг повод с фирма която продава изкуствени цветя, аранжирожки и т.н. Питах ги за условията за взимане на цветята под наем и жената ми обясни че ги дават само за кратки периоди, освен това точно заради възможни кражби и повреди първо се плащат на 100% и после ти връщат част от сумата като върнеш всичко в добро състояние. Ако те интересува името на фирмата, пиши ми на лични :)

Капризче:
Цитат на: Kittcat в февруари 15, 2008, 14:42:35

Милички, а можете ли да ми кажете координати на някои изпитана и не безумно скъпа флористка в София? Някоя, която да може да направи украса за колата и букети за масите в ресторанта (по моя идея)  много мерси :HELP:

Little_Sweet_Didka има магазин за цветя и е правила доста ранжировки за сватби. Пиши и на лични, сигурна съм че ще може да ти помогне  *THUMBS*

Арлина:
misskapriss, аз се надявах, че ще намеря фирма която да ми предложи и по различни варианти от цветя. Някакви съдове с подредени в тях неща... явно сама ще трябва да си ги правя :( Поне ще стане така както искам.

fiibi_bg:
Цитат на: Arlina в февруари 17, 2008, 13:01:08

misskapriss, аз се надявах, че ще намеря фирма която да ми предложи и по различни варианти от цветя. Някакви съдове с подредени в тях неща... явно сама ще трябва да си ги правя :( Поне ще стане така както искам.

Според мен не е толкова сложно да се измисли някаква семпла украса.Идеи п-надолу колкото искаш.Трябва само да се спреш на видовете цветя.Още по-лесно ще стане ако избереш гъба и в нея направиш нещо като икебана за всяка маса.Разбира се традиционният вариант с букетчета също може да се нправи.Трянбва също да избереш малки ли ще са букетчетата и много на брой или на всяка маса по някоя друга бройка висока ваза.Зависи и от големината на масите,формата и т.н.

Арлина:
fiibi, не е сложно, но е въпрос на време, което не знам дали ще имам и на това да ангажирам някого в денят на сватбата, което не знам дали искам. Ще проверя и по-други фирми да видя дали предлагат това, което си представям.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница