Ресторанти - 2 част

<< < (13/64) > >>

Zahira:
Само че май вече ресторант и хотел България не функционират тъй като искат да превръщат сградата в МОЛ.

Gerka:
 O_O  ...... сериозно ..... не съм чувала за това ..... интересна информация *THUMBS*

pretty:
Цитат на: Zahira в февруари 19, 2008, 12:18:02

Само че май вече ресторант и хотел България не функционират тъй като искат да превръщат сградата в МОЛ.

Все още функционира ресторанта и до края на май ще е така, за след това нямам инфо

Little_Sweet_Didka:
Гери, ние бяхме към 130 човека и част от тях бяха горе. Но 100 човека ще се съберат долу и ще има достатъчно място за танци. Управителя беше много отзивчив, и помагаше за всико, даваше идеи по отношение на обслужването, но без да ги натрапва. И когато казах че по масите искам да е само украсата и чашите(без бутилки, чинии), той каза ок.

Gerka:
Благодаря ти, Little_Sweet_Didka  :)

Аз също не искам отрупани с чинии и бутилки маси още с влизането .....така че явно в най - скоро време се запътвам натам да питам.

А някой може ли да ми каже р-т Sky way колко е голям .... мисля, че в предишната част на темата видях, че сватбата на  Abel е била там.... ако може да предостави инфо ....

...... всъщност след като се обадих там се оказа, че и там е ангажирано за 30.08.08 ..... ужас !

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница