Подарък за гостите като спомен от сватбата - 2 част

<< < (82/88) > >>

d_petrovska:
Аз ги гледах в един сайт ceramictoys.hit.bg или нещо такова. Те с апроизводители и от там ми пратиха оферта за артикулите и за 1 бр. украсени излиза 1 лв., но не видях да слагат панделки с имената. Та мисля да ги попитам дали имат такава опция и да ги поръчам направо. На нас ще ни трябват около 200 гр.  *crazy*

skylife:
http://www.keramikcenter.com/ - още един сайт за такива работи.Аз май го бях публикувала вече, ама...

dafni85:
Цитат на: d_petrovska в май 22, 2008, 10:35:07

Аз ги гледах в един сайт ceramictoys.hit.bg или нещо такова. Те с апроизводители и от там ми пратиха оферта за артикулите и за 1 бр. украсени излиза 1 лв., но не видях да слагат панделки с имената. Та мисля да ги попитам дали имат такава опция и да ги поръчам направо. На нас ще ни трябват около 200 гр.  *crazy*

Мила вие на всеки гост по отделно ли ще давате подаръче ние едно гълъбче на семейство ще даваме иначе трчбваше 150 бр да поръчам :girl_wink:

d_petrovska:
засега така мислим - на всеки отделно... Затова искаме на момичетата и момчетата да са различни  :girl_wink:

kleo_20:
Ние давахме на всеки поотделно но ако са двойка или семейство заедно!!Изходих от това че аз например няма да имам какво да правя две еднакви подаръчета в къщи *THUMBS*
Всеки сам си преценява но мисля че така беше по-добрия вариант!!!

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница