Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 16, 2024, 00:00:03

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 27 28 [29] 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Бельо - 2  (Прочетена 191802 пъти)

DaBulka
Професор
Публикации: 304

« Отговор #420 -: юни 02, 2011, 16:19:32 »

Четох назад в темата, но не стигнах до края. Искам да ви попитам, знаете ли откъде мога да си купя стягащо или оформящо бельо - за корема и краката, нещо като клин?
Активен
pink_panther
Професор
Публикации: 350

Моят сватбен албум

« Отговор #421 -: юни 03, 2011, 20:31:17 »

Сещам се за кое говориш, за съжаление не знам откъде можеш да си го купиш от България. Не знам кога ти  е сватбата, но искам да ти кажа, че бельото много топли, дори и да е от някаква по-лека и дишаща материя и да не спарва, пак ще топли. Така че, ако ще ти е лятото сватбата, не ти го препоръчвам.
Аз имам такова и дори на бар не мога да го сложа, много топлиии... nea
Активен
DaBulka
Професор
Публикации: 304

« Отговор #422 -: юни 04, 2011, 15:27:19 »

Ох, добре. И това е нещо, което е важно да знам, благодаря ти!
Активен
Sandri
Сватбар
Публикации: 230

« Отговор #423 -: юни 04, 2011, 15:56:45 »

Сестра ми имаше една много тясна рокля и за да изглежда добре отряза един чорапогащник и си обу само горната част която пристяга  pardon . Аз съм канена на сватба след няколко дни и също така ще направя, защото пари за специално бельо не ми се дават, а добре оформящ и стягащ чорапогащник струва към 8 евро тук. Може да пробваш и ти така...
Активен
Evalina
Сватбар
Публикации: 203

« Отговор #424 -: юни 04, 2011, 16:30:45 »

Такова бельо има на много места. Аз имам няколко такива клина, ползвам ги зимата, понеже 1) зимата винаги съм качила няколко килограма, предимно в областта на ханша и 2) наистина много топли.
Предлагат се 2 разновидности - едните са като клин, а другите като гащи - т.е. прибират само дупето и корема, без бедрата.
Аз съм си ги купувала от различни места - в почти всяко магазинче, където продават чорапогащници трябва да има.
Активен
Princess_of_the_Dawn
Баш Майстор
**
Публикации: 1605

Моят сватбен албум

« Отговор #425 -: юни 05, 2011, 18:23:11 »

Момичета, някой да е знае дали у нас мога да намеря лепящо бельо, роклята ще е по мен и ще стана Джей Ло №2  tease Ето линк къде прочетох
http://svatba-bg.net/Lepeshto-se-belyoo-za-prilepnalata-roklya.html

Интересно как се ходи до тоалетната с такова бельо?  pardon
Активен
Monikamaria
Баш Майстор
**
Публикации: 1505

Моят сватбен албум

« Отговор #426 -: юни 20, 2011, 17:52:06 »

Аз си купих за през деня боксерки, защото младоженецът има притеснения обръчът да не се вдигнел случайно, например при сядане, и "нещо" да се видело, ако съм с прашки!  sarcastic Казах му, че ако съм с боксерки ще се види същото "нещо", но все пак му уважих желанието. Взех си едни много мекички и имат дантела само отстрани. Бельото за първата брачна нощ ще си го нося в сакчето с резервните дрехи.  smile
Активен
Honey_Bunny
Любопитен
*
Публикации: 43

« Отговор #427 -: юли 15, 2011, 22:20:06 »

Nebulka  пробвай в Скини , от там съм купувала стягащо бельо за дупе и корем . Може да пробваш и в триумф. Мисля че стягащите колани бяха около 40лв преди 4-5месеца
Активен
posum
Сватбен ГУРУ
Публикации: 725

Моят сватбен албум

« Отговор #428 -: юли 16, 2011, 20:51:35 »

Аз си купих за през деня боксерки, защото младоженецът има притеснения обръчът да не се вдигнел случайно, например при сядане, и "нещо" да се видело, ако съм с прашки! 
Аз по време на сесията си показах нещото, девер ми, кумовете, 2-та фотографа и видеото се скъсаха от смях.
Активен
Vivid
Професор
Публикации: 396

Моят сватбен албум

« Отговор #429 -: януари 14, 2012, 16:46:13 »

Не знам дали тук е мястото да задам въпроса си, но ще опитам. Сватбата ми е през май, рокляра е дълга, обувките - затворени отвсякъде. По принцип на официални събития не е красиво да се слагат обувки на бос крак. Тогава какво - чорапи или чорапогащник? Кое е по-добре? Вие как бяхте? В какъв цвят - бял или телесен? Белия малко го асоциирам с малките момиченца в детската градина...
Активен
Monikamaria
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #430 -: януари 14, 2012, 16:56:00 »

Vivid, мен ако ме питаш - повече от задължително чорапи! good Относно цвета - въпрос на вкус, според мен. А и много зависи от акцентите на тоалета ти. Успех в избора!  smile
Активен
cherry_dream
Сватбар
Публикации: 280

Моят сватбен албум

« Отговор #431 -: януари 14, 2012, 17:04:21 »

Чорапи, възможно най-прозрачни. Аз лично не харесвам белите такива.
Активен
Vivid
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #432 -: януари 14, 2012, 17:26:12 »

Благордаря за мненията. Най-вероятно ще избера чорапи - дълги (за да не е грозно, ако случайно роклята ми се повдигне) от тези със силикон по ръба, за да са удобни, тънки с цвят много близък до този на кожата ми.  Wink
Активен
Monikamaria
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #433 -: януари 14, 2012, 18:33:29 »

Аз имах предвид именно силиконови чорапи. Не съм си и помислила, че булка може да сложи други, от по-късите.  shok
Активен
Vivid
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #434 -: януари 14, 2012, 18:39:09 »

Ами виждала съм булка с 3/4 чорапи. Уж е ок, ама като започнат едни хора и танци и си вдигне роклята, за да й е по-удобно...става грозна гледка.
Активен
Страници: 1 ... 27 28 [29] 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: