ДРЕБОЛИЙКИ - 2 част

<< < (68/70) > >>

Slyn4o:
 :bravo: Майче, тази кутийка за халките много ми харесва!!
Аз понеже мисля нашата сватба да е на тема детелинки и калинки, дали има подобни кутийки, но не във форма на сърце , а примерно калинка?....  :)

Wienerin:
сладурани, ето едно готини линкче за украси на кутийки за подаръчета  :[

http://www.wedding-favours.com/Gold%20Favours.htm

има няколко галерии в зависимост от това каква е украсата (златна, шарена...)

Noni:
момичета освен чаши шампанско и късметчета какво според вас друго трябав да имам на сватбата.а тези цветчетата за закичване еднакви ли са за всички.някой виждал ли е нещо различнокато слънчоглед или друго цвете за закичване на всички гости

Dalia:
Нони, ако попрегледаш останалите теми във форума, ще ти се изясни, какво още ти трябва за сватбата. Н е  е задължително да закичваш всички гости, подаръчетата ще свършат работа и са доста по-актуални, а цвете може да се закичи само на най-близките...мисля, че съм срещала малки слънчогледчета по цветарските магазини, но тези неща си имат отделни теми за разискване  :)

Dalia:
Момичета, а вие откъде сте си купували панделки? Аз съм срещала в цветарските и в магазините за 1 лв. , но ме интересуват по-скоро платнени (сатенени и т.н.)

А и някой да е попадал на малки картички с формата на сърчица, от тези, които се прилагат към кутийките за подаръчета  *crazy*

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница