ДРЕБОЛИЙКИ - 2 част

<< < (61/70) > >>

aniiii8:
Ето и друг вариант, но ми се струва ,че е прекалено голяма панделката. Тази бутилка е за златна сватба, но може би нещо подобно ,но по-малко няма да е лошо за другите бутилки

gucci:
и според мен е голяма.може би ако е като първия вариант или по малка и да вземеш златисто за етикета

gingerina:
sunshine,
не съм чувала да има такова изискване за цвета, моите мисля, да са бледожълти. Виждала съм и доста цветни. В една пресечка на Екзарх Йосиф намерих зелено и  бледожълто и в един магазин почти до мария луиза, за христо ботев не се бях сетила, ще проверя и там. Иска ми се малко по-жълт цвят от това:
http://images24.snimka.bg/005435790.jpg

aniiii8:
Намерих един много добре зареден магазин за камъчета, пайети, панделки и други такива. Намира се близо до женския пазар на улицата на която се намира салона на Грънчаров и син в София.
Аз сега съм на вълна тейбъл картички. Отрязала съм картончетата. Само панделка трябва да купя, но още не съм избрала.

renka_87:
Цитат на: Sunshine в април 10, 2008, 18:11:48

gadamer4e,
такъв тюл видях в магазините за платове на Хр.Ботев, близо до бул. Тодор Александров, но всъщност мисля, че има в почти всички магазини за платове. И аз ще си купувам и мисля да не е бял, а един такъв... прасковен /незнам как точно се казва цвета/ . Нали не е проблем, не е задължително късметчетата да са бели, нали ?

Естествено че не е задължително.Все пак ако се стараеш всичко да се върти около замисъла на темата и цветовете на сватбата,дори е желателно да са част от темата
Моите бяха бели с раноцветни панделки в пастелни цветове

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница