ДРЕБОЛИЙКИ - 2 част

<< < (7/70) > >>

niksha:
Момичета какво ще кажете за тези тейбълки, цял ден съм си играла да ги правя  *crazy*. Темата на сватбата ни ще е в розово и пеперудки :).

danieIa ☼:
niksha , не може ли имената на хората да са по-големи?! Мисля, че не е нужно толкова фон, а и по-лесно хората ще се ориентират.

mirmar:
Съгласна съм с Даниела и ще добавя, че пеперудките ми се струват твърде цикламени =] Представям си ги в тъмнорозово. :bravo: Иначе е супер!

Арлина:
На мен много ми харесва, но се присъединявам към идеята за по-големи букви. И още нещо - според мен е добре да пишеш името и фамилията на госта. Първо, защото сватбата все пак е официално събитие и второ, защото вероятността да имате двама гости с едно и също име е голяма. Нашата сватба не е голяма - 80 човека и едно от женските имена се среща три пъти, двата пъти на една и съща маса. Има и други повторения.
Само не знам, ако увеличиш полето за имена, може би трябва да стесниш малко пеперудките, за да останат имената по средата.

niksha:
Съгласна съм с вас момичета  *THUMBS*мерси , сега ще пробвам и ще вида как ще стане. А иначе си мисля и за нещо такова, но с някаква пеперудка в ъгъла

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница