ДРЕБОЛИЙКИ - 2 част
Арлина:
Цитат на: Pavlinka в април 09, 2008, 09:33:20
Arlina, купих ги от един магазин като ходихме в Плевен.Те са за у милото, а за у нас взех две сърца.По 5 лв. са.
А имаш ли представа от какво са направени самите халки? Виждам, че са покрти с фолио, но ме интересува "конструкцията" под него. Много искам да си направя сърца и някой други неща за украса, но не мога да измисля от какво :(
Аз току що се прибирам и си купих страхотна кошничка за халките от "Оксана" на Пиротска. Разглеждах и бутониери, но още не мога да се спра на нищо. Кошничката ще я снимам да ви я покажа когато пак могат да се качват снимки.
И един съвет за тези от вас, който си купуват панделка за украса за чашите. Според мен трябва да е 2,5-3м. Пиша това, защото аз си купих 1м. (реших че ще ми е достатъчно :[), а той отива само за двете панделки на чашите и могат да си стоят "неразделни", но не и двама души да пият от тях. Пак ще купувам панделка...
Alucinado:
Arlina, тези халки, за които говориш могат да се направят от по-дебел картон (ако имаш празен кашон, който не е намачкан - върши работа). Изрязваш си конструкцията, подлепваш, обвиваш с фолио и декорираш както си искаш. По същия начин можеш да си направиш и сърца и камбанки и каквото си искаш друго.
Ако ти се струва нестабилно с такъв картон, може да си вземеш от този по-твърдия... незнам как точно да ти го обясня - аз си взех от книжарница Слънчоглед да го ползвам за корици на едни албуми. Ако имаш път натам можеш да го видиш..
Pavlinka:
Цитат на: Arlina в април 09, 2008, 16:38:30
А имаш ли представа от какво са направени самите халки? Виждам, че са покрти с фолио, но ме интересува "конструкцията" под него. Много искам да си направя сърца и някой други неща за украса, но не мога да измисля от какво :(
Аз току що се прибирам и си купих страхотна кошничка за халките от "Оксана" на Пиротска. Разглеждах и бутониери, но още не мога да се спра на нищо. Кошничката ще я снимам да ви я покажа когато пак могат да се качват снимки.
И един съвет за тези от вас, който си купуват панделка за украса за чашите. Според мен трябва да е 2,5-3м. Пиша това, защото аз си купих 1м. (реших че ще ми е достатъчно :[), а той отива само за двете панделки на чашите и могат да си стоят "неразделни", но не и двама души да пият от тях. Пак ще купувам панделка...
Ами като гледам под фолиото е картон.Отгоре е панделка, която е направена с телбод да изглежда така и са залепени с тиксо.Мисля, че ще се справиш *THUMBS*
Арлина:
Много ви благодаря, картон е много добра идея, не се бях сетила, мислех за някакви сложни конструкции от тел. @}->--
Много се радвам, че го има този форум. Обещавам да се похваля като се сдобия с нужният картон и успея да направя нещо от него ;)
Капризче:
Цитат на: Abii в април 07, 2008, 23:10:42
misskapriss намерих ти морски звезди по 0,07 ст бройката *THUMBS*
Abi, въпреки се чухме вече няколко пъти по телефона искам да ти благодаря и тук за пoмоща при намирането на морските звезди. Момичета пускам и една снимка и вие да им се порадвате. :)
Навигация
[0] Списък на темите