ДРЕБОЛИЙКИ - 2 част

<< < (56/70) > >>

Pavlinka:
Цитат на: renka_87 в април 08, 2008, 07:08:53

Ние хвърляхме късметчетата пред ритуалната и бяха 49,а след църквата кумата хвърляше червени листа от рози с жито :girl_wink:

Нашите ще са 27бр.Има снимка в галерията ми.

Alucinado:
Pavlinka, вашата кутия май е нещо от сорта на нашата ;) добре се е получило с тюла и панделката, връзва ви се със стила на поканите.
А късметчетата сама ли си ги прави или са купени? Много ми харесва че са толкова разноцветни - като се хвърлят изглежда много гот.

Pavlinka:
Благодаря.Купих ги от един магазин като ходиме в Плевен.И не бяха скъпи.Различните модели са различни стотинки.Когато обикалях в София ми се видяха скъпички.

pppolito:
Момичета, дано гостите ви наистина да са сложили парите в пликове, защото при мен не беше така и в един момент се получи така, че се стараех непрекъснато на камерата да не се вижда кой колко пари ни дава, за да няма после коментари и  обсъждания.

Alucinado:
в този ред на мисли, се чудя дали няма да е удачно да заредим на масата за подаръци пликове и картички - в случай, че гостите не са се сетили или не са успели да вземат плик или картичка за подаръка си. По принцип е нормално да се забрави картичка (на мен много пъти ми се е случвало), а когато се подаряват пари, много често гостите се сещат в деня на самата сватба, че не са помислили как точно да ги "опаковат".
Не ми се иска, обаче, да разхвърляме пликове и картички по масите. Мисля си, че е най-добре да са на масата с подаръците (ще помоля хостесата да информира гостите за наличието им, докато ги настанява). Така ще може дори, ако някой иска да ни напише някакво пожелание да го сложи направо в кутията за картички (ако иска).

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница