Въпросче относно видеоператор,ди джей и фотографи?

<< < (2/88) > >>

krasunkata:
Prin4ipessa мерси за свткавичния отговор  :thanks:, като прочетох написаното и се успокоих малко(за нищо друго не се притеснявам, освен за тоя DJ)

Градът е София, а за изискванията ще се опитам да опиша-

На първо място да има усет, какво се харесва на гостите и какво ги кара да танцуват и да се веселят (то вярно че това зависи и до голяма част от гостите- ако не са купонджии хора, колкото и да е добър DJ, надали ще се получи   веселбата *db*) ,

на второ място да не налага собственото си мнение на 100 % и да иска да си провежда всичките ритуали дето си ги знае, и както добре си го казала: да уважи представата ни за протичане на тържеството

чувството за хумор е задължително

да бъде коректен (бях чела случаи със пращане на заместници и разни глупави оправдания че не можел да се яви на сватбата  :\ )

А това за музикалните желания, хем съм за, хем против- исками се да на този ден да чуя много мои любими песни, ама аз ако съм добър DJ който си разбира от работата ще се подразня някой ми даде списък с песни които трабва да пускам, така че си мисля горе долу да очертаем някакви стилове, изпълнители и песни, а той според ситуацията да си избира какво да пуска

Това се сещам за сега

KlaraFina:
До модераторите!
Аз предлагам тази тема да се раздели на две теми - една за DJ и една за фото и видео.
От половин час се опитвам да намеря някава информация за фотографи, но съм принудена да изчета и един куп неща за DJ, което реално погледнато си е съвсем отделна тема.

KlaraFina:
Четох, четох и пак не ми стана ясно какви са условията при които фотографите оферират услугите си.
Бихте ли споделили с мен какво получавате след сватбата като брои снимки, вид на носители, албуми, нещо допълнително?
Цена? Допълнителни такси?
Може да ми пишете на лични.

Арлина:
Пиша ти какво ни казаха в Сватбен център София. Не останахме много впечатлени от качеството на снимките обаче.
  280 лв. цена, като фотографа идва пред ритуалната зала. Ако искате да тръгне още с младоженеца се доплаща около 40-50лв. като на нас ни казаха, че може да не доплащаме, защото няма църква и ритуала е в ресторанта. Фотографа снима до рязането на тортата. Получаваш диск със снимки, колкото е направил, нямат лимит на броя снимки. Освен това получаваш албум с извадени 150 снимки, около седмица след сватбата. При желание може да се доплати луксозен албум, който е на твърд картон и снимките са принтирани на него, много добре изглежда и много траен - могат да го разгледат 100 човека и пак да е като нов. Струва 150 лв. първото копи е по 70 лв. всяко следващо, защото вече  няма труд по подготвяне.

iveto_e:
gadamer4e, дай координати на тези DJ и фотограф ако може  :[

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница