Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 11, 2024, 22:19:16

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 [2] 3 4 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Въпросче относно видеоператор,ди джей и фотографи?  (Прочетена 163853 пъти)

divna
Сватбар
Публикации: 219

« Отговор #15 -: февруари 18, 2008, 23:26:08 »

аз за сега не съм се срещнала с нито един DJ! Иначе и ние си харесахме ди джея на сватбата на която кумувахме! Само че той нещо се размотава и не иска да говорим по същество,а само вика има време,няма проблеми........ ама аз вече почвам да се притеснявам дали да не се огледам за резервен вариант! Иначе според мен по препоръка наистина е добре да се подбират  ди-джеите,а вече след направена среща човек може да добие малко по-добра представа...... Въпреки че след всичко изписано във форума по темата...... blush
« Последна редакция: февруари 18, 2008, 23:51:46 от divna » Активен
sshiva
Регистриран

Публикации: 3

« Отговор #16 -: февруари 18, 2008, 23:38:14 »

Здравейте момичета,
Arlina,изключения са ди джеите,които ти показват свои демо дискове.Аз разчитах на разговорите с повече хора,за да мога да се ориентирам лично в обстановката.Осланях се единствено на интуиция,на това,дали говорим на един и същ език и естествено търсех препоръки.На твое място бих избягала от този ди джей,който ти е обяснявал, че не искал да учи конкуренцията.Имах подобен случай с видеооператор,който много се надуваше и като го попитах защо няма сайт и демо,той ми обясни същото-имал един страхотен клип и се страхувал да не му го откраднат crazy.Важно е да си решиш какъв тип ди джей търсиш-по-атрактивен,който много да приказва и остроумничи или по-спокоен,по-скоро като фон.Другото задължително е да се разберете за музиката-трябва да му обясниш ясно какво искаш и какво не искаш.Аз не бих поела риска да оставя всичко в неговите ръце и към дванадесет часа да ме изненадат с "тез червени домати...". diablo

MayaB,как се казва този ди джей от Москва?

Това ми е мнението,момичета.В крайна сметка сватба е,веднъж се жени човек за пръв път :)Ето защо реших да не правя компромиси с качеството,въпреки че съм наясно,че ще трябва да платя повече smile
Както казват англичаните "Не съм толкова богат,ча да купувам евтиното" danceg

Успех
« Последна редакция: февруари 20, 2008, 11:02:26 от gucci » Активен
irina_elenova
Регистриран

Публикации: 2

« Отговор #17 -: февруари 18, 2008, 23:42:25 »

Привет момичета. Нямаше ме известно време, но не съм изпуснала много.

Това че, DJ не показват материали не е че ги е страх да не ги украдат, а просто не са си направили труда да наемат някой, да ги снима и да им подготви DEMO материали. DJ който ние си бяхме харесали от една сватба се оказа зает за нашата дата и се наложи да се поровим из нета и да се видим с 2-3 юнака. Всеики ти обяснява едно и също - цените също са еднакви - е как да подберем точния за нас DJ? Тук вече се намеси Божието провидение и ни показа пътя. Но най-хубавото беше, че на едно от филмчетата които гледахме при видеоопертора много ми хареса DJ, как говорише и каква музика пускаше - направо всичко, и стила на сватбата. Казахме си с любимия "Това е нашият човек". Веднага ни дадоха телефона му, дори Ани /момичето/ веднага му се обади да го пита дали е свободен за нашата дата и ни уреди среща.!!!!  yahoo Видяхме с човека и веднага го наехме. Естествено и той нямаше някакъв запис да ни покаже, но ние вече ог бяхме гледали.  Wink

Моят съвет е вече всяка булка да изисква от DJ да й покаже запис с това как води ритуали, и те лека по-лека да се научат и да си събитар материали. А не да обясняват как всяка сватба е различна.

« Последна редакция: февруари 20, 2008, 11:05:24 от gucci » Активен
Арлина
Сватбен ГУРУ
Публикации: 892

Моят сватбен албум

« Отговор #18 -: февруари 19, 2008, 08:50:25 »

Аз ще разчитам на късмет при избора на DJ явно. Просто нямам достатъчно близък човек, който скоро да се е женил и да може да ми препоръча такъв. А това, че на някой приятел, приятел е бил доволен от някого за мен не е препоръка, защото не знам дали моите критерии са еднакви с неговите. Благодаря ви за мненията. Поне разбрах, че не е изключение да не се предлагат демо материали.
Активен
vesi1983
Сватбар
Публикации: 176

Моят сватбен албум

« Отговор #19 -: февруари 19, 2008, 09:47:54 »

Става въпрос за Пловдив тук цените са по-поносими от тези в София, аз не се съмнявам в способностите на видеоператора и фотото, поне за сега, защото нали знаете, че докато не видя резултата, няма как да се похваля, но при мен нещата станаха много случайно.Тръгнахме да обикаляме по агенциите и случайно влезнахме в една малка, в която видях много хубави материали и хората бяха мн.любезни, но за съжаление не бяха свободни на нашата дата, но мъжа ни попита дали искаме да се обади и да попита негови колеги, които били мн.добри и се обади на 3-4 човека, но само 1 беше още свободен и ми даде тел.да му се обадя.Аз му се обадих и си направихме среща на др.ден, беше мн.любезен, човек около 45, показа ми и видео материали и снимки, бяха мн.добри и аз го ангажирах, той си работи и часно и с агенция(там щяха да ми вземат поне 550).А DJ ми го препоръчаха от ресторанта(а ние познаваме управителката), видяхме се с него на кафе, обясни ни всичко-как протичат ритуалите, даже ми казваше дусловно неговите думи(той си е и водещ) бях мн.очарована, имаше страхотно отношение, даже ни уреди и хора за кумовата ръченица на по-добра цена.А и др.ми направи впечатление, той по тел.ни каза, че сумата, която ще платим е до 24.00 и после като се видяхме и разбра, че сватбата е от 18.00 ни каза, че 1 час получаваме бонус и няма да го плащаме само след 24.00 по 30лв.на час.
Активен
MayaB
Любопитен
*
Публикации: 27

« Отговор #20 -: февруари 19, 2008, 10:17:37 »

Здравейте пак  smile, DJ-ят в Панорамата на парк хотел Москва се казва Димитър Филипов. Някой чувал ли е нещо за него, има ли впечатления?
Активен
Арлина
Сватбен ГУРУ
Публикации: 892

Моят сватбен албум

« Отговор #21 -: февруари 19, 2008, 14:59:01 »

Моята чуденка относно DJ приключи преди да успея да се притесня. Видяхме се с един, който ни направи много добро впечатление и въпреки, че не ни показа видео материал му платихме капаро. Дано да сме направили добър избор и да стане купон на сватбата danceg
Активен
Gerka
Професор
Публикации: 382

Моят сватбен албум

« Отговор #22 -: февруари 20, 2008, 11:13:30 »

Момичета, някоя от Вас имала ли е караоке на сватбата си  blush

Ние много обичаме и доста се забавляваме, когато от време на време ходим  singer

Ако някой може да препоръча изпробван DJ ..... ако ли не просто ако знаете, че някой да предлага  give_rose
Е, ясно  е, че няма да грачим през цялото време, но все пак  chee
Активен
Brezel
Регистриран

Публикации: 4

« Отговор #23 -: февруари 20, 2008, 12:04:10 »

Герка не смяташ ли че след 4 ракий "Мало и голямо" ще се натиска на микрофона да изпълни Назад моме калино. според мен ше стане много голям хаос  а и да не забравяме че не са много хората можещи да пеят (но пък са многото можещи да пият)
Активен
Gerka
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #24 -: февруари 20, 2008, 12:54:49 »

Ами, може би си права .... но пък ако се уговорим с DJ да не се прекалява  .... това все пак  е за по -забавно и разнообразие, а не за да се пее през цялото време .... scratch one-s head

DJ , които предлагат такава услуга сигурно ще ме посъветват как да стане, за да не се получи хаос .... а и аз си го представям в по - напредлала фаза на сватбата .... nea

Благодаря ти,Brezel за мнението все пак - не се бях замисляла за този аспект  smile

Активен
gadamer4e
Сватбар
Публикации: 214

Моят сватбен албум

« Отговор #25 -: февруари 20, 2008, 13:01:56 »

Gerka и аз си мислех да направим караоке, мисля, че идеята е страхотна. Не знам обаче откъде да се намери, то си трябва специална техника и репертоар, тоест текстове на песните и монитор, по който да текат. Иначе не се притеснявам, че някой пиян на сватбата ще пее "Назад, назад, моме Калино" просто защото нямаме такива приятели, нашите слушат друг тип музика, която нямам нищо против да изпеят.
Активен
prin4ipessa
Баш Майстор
**
Публикации: 1790

Моят сватбен албум

« Отговор #26 -: февруари 20, 2008, 13:36:32 »

Герка, на сватбата на сестра ми преди 9 години си направихме страшен купон с караоке. Пробвайте, особено щом сте запалени!   good
Активен
Gerka
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #27 -: февруари 20, 2008, 13:44:17 »

Рrin4ipessа, страхотно, че сподели това ..... поне е ясно, че веселба ще стане  yahoo

Жалко , че е било толкова отдавна и не можеш да препоръчаш човека ..... но пък за сега не се отказвам от идеята  danceg
Активен
Gerka
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #28 -: февруари 20, 2008, 17:02:52 »

А някой има ли впечатления от оператора Свилен Орозки като изпълнение на поетия ангажимент и цена smile
Активен
picasso
Ентусиаст
**
Публикации: 52

Моят сватбен албум

« Отговор #29 -: февруари 20, 2008, 17:18:12 »

Здравейте момичета, и аз искам да ви попитам дали сте чували за DJ Йордан(Данчо) Йорданов  (мисля, че работи в ресторант "Central Forum" ).
Активен
Страници: 1 [2] 3 4 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: